Page 30

MEMÒRIA D’ACTUACIÓ 2013

Entre els temes de debat de la jornada “Els reptes de les eleccions al Parlament Europeu”, que va incloure la visió sobre aquests comicis de tres antics corresponsals a Brussel·les: Lluís Foix, Andreu Missé i Lluís Caselles, ponència que ha moderat el president del CPCLleida. En la seva intervenció, Lluís Foix va dir que “la gran conquesta europea és aprendre a conviure amb la diferència”. Per la seva part, Lluís Caelles (antic corresponsal de TV3) va afirmar que “Europa es juga el seu futur amb les eleccions” de l’any vinent. El periodista Andreu Missé, va posar l’èmfasi en el fet que “si no s’entén allò que expliquem sobre Europa, és que no fem bé la nostra feina”.

02.LES DEMARCACIONS DEL COL·LEGI

Visita al Celler Clos Pons de L’Albagès Un grup de col·legiats del Col·legi de Periodistes de Lleida van visitar el celler Clos Pons a L’Albagés (Les Garrigues). El celler, que està dins la Denominació d’Origen Costers del Segre, va sorgir després que una forta nevada va obligar a arrencar 100 hectàrees d’oliveres.

els Serveis col·legials Exposició al CPC Lleida “Com ens veuen” El CPC Lleida va acollir l’exposició ‘Com ens veuen’, una mostra que recopila cinquanta-vuit dibuixos publicats a la darrera pàgina de la revista col·legial Capçalera . Aquesta secció, titulada “Com ens veu...”, ha convidat des de l’any 2000 a molts dels grans referents del sector com Cesc, Batllori o Krahn, així com també a joves promeses, a retratar amb humor, ironia i crítica l’evolució i la transformació que ha viscut el periodisme en la darrera època. ‘Com ens veuen’ retratava amb humor la professió periodística a través de la mirada de diferents dibuixants i il·lustradors.

Servei d’Orientació Professional a Lleida El responsable de Servei d’Orientació Professional es va desplaçar fins a Lleida al juliol per atendre les peticions de 6 col·legiats/des que els va ajudar a guiar-se en les situacions d’atur i a redefinir la trajectòria professional.

Col·laboració amb entitats Lleida Creació Consell de Benestar i Cohesió Social de Lleida, Paeria El CPC Lleida forma part del Consell de Benestar i Cohesió Social de Lleida, constituït el 29 d’abril de 2013. L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va presidir constitució d’aquest Consell, l’òrgan col·legiat i consultiu per a l’assessorament i participació en matèria de Benestar Social a Lleida. Aquest nou consell, que és el màxim òrgan de representació de la resta de consells municipals, està format per 93 representants amb dret a vot de diferents institucions (Ajuntament, Estat, Generalitat), del món de l’empresa, els sindicats, els col·legis professionals, les entitats del tercer sector i altres entitats de la societat civil.

30

Exposició ‘Com ens veuen’, que va itinerar al llarg del 2013 per les demarcacions del Col·legi de Periodistes

Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Advertisement