Page 29

MEMÒRIA D’ACTUACIÓ 2013

i corresponsals de Lleida, telèfons i adreces de l’Administració, col·legis professionals, entre altres. Un total de 294 pàgines d’informació d’una Guia de la Comunicació que la demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya actualitza cada 4 anys. En l’edició de 2013, la novetat més destacada de la Guia de la Comunicació és que, a més del format en paper, s’està editant una versió digital, fet que facilitarà la seva actualització permanent. En total, s’ha editat un miler d’exemplars de Guia de la Comunicació 2013.

Presentació Guia de la Comunicació de Lleida online Després de la presentació de la Guia de la comunicació de les comarques de Lleida en format paper, la Guia 2013 editada pel Col·legi de Periodistes de Lleida ja està disponible online. L’adreça on es pot trobar tota la informació que conté la Guia és: http://guialleida.periodistes.org/. També es pot consultar al directori de mitjans del web del Col·legi. Aquest nou format digital permetrà tenir la Guia actualitzada permanentment.En la versió online, i per fer més fàcil trobar la informació desitjada, hi ha un cercador que permet buscar-la per nom, població o paraula clau.

Presentació VIII Concurs Periodístic Josep Pernau El vicepresident del Col·legi de Periodistes de Catalunya de la Demarcació de Lleida, Jesús Riverola, i el regidor d’Educació i Infància de la Paeria, Jesús Castillo, van presentar a l’octubre la VIII edició del concurs periodístic Josep Pernau, on el CPC Lleida hi col·labora des dels seus inicis. El concurs està destinat a l’alumnat dels centres educatius de Lleida d’ ESO, de batxillerat i de cicles formatius. L’activitat està inclosa dins el programa educatiu municipal “Educació a l’Abast”, que organitza anualment la Regidoria d’Educació i Infància per als centres educatius de Lleida.  

Visita a l’exposició de Wim Wenders a la Fundació Sorigué Un grup de col·legiats/des visita les fotos de gran format que Wim Wenders va fer a la Zona Zero de Nova York, així com del desastre de Fukushima. L’artista alemany Wim Wenders va ser l’únic fotògraf que va poder captar imatges del paisatge desolador després de l’atemptat de les dues torres bessones a Nova York. Una vintena de col·legiats/des van visitar l’exposició fotogràfica de gran format de Wenders a la Fundació Sorigué de Lleida, en el marc de les visites culturals que el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida organitza.

Jornada “Els reptes de les eleccions al Parlament Europeu 2014” Josep Lluís Cadena, president del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Lleida (CPC Lleida), va moderar una de les ponències d’aquesta jornada, celebrada a la Sala Víctor Siurana de la UdL, i que fou organitzada per l’oficina de Barcelona del Parlament Europeu, la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la UdL i Europe Direct Lleida, amb la col·laboració del CPC Lleida i la Universitat de Lleida (UdL).

29

02.LES DEMARCACIONS DEL COL·LEGI

Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Memòria Col·legi de Periodistes 2013  
Advertisement