Page 1

Argumentari i tarifes d'Andorra

el Periòdic

2014


ARGUMENTARI 2014 EL PERIÒDIC D’ANDORRA

QUI SOM?

E

L PERIÒDIC D’ANDORRA és el diari d’Andorra de més difusió i àrea d’ifluència. Es publica conjuntament amb El Periódico de Catalunya i es distribueix diàriament a tot Andorra, a l’Alt Urgell i la Cerdanya, Aeroports de Catalunya, Estacions de l’AVE i a 22 punts estratègics de la ciutat de Barcelona. A l’estiu es reforça la difusió fent arribar també EL PERIÒDIC D’ANDORRA a diferents punts de venda de tota la costa catalana i a les Illes Balears, donat que són molts els andorrans i veïns de les comarques catalanes que es desplacen a les poblacions costaneres. EL PERIÒDIC D’ANDORRA va néixer el 3 de febrer de 1997 amb un ideari que ja va quedar definit explícitament en el primer editorial, com a diari andorrà, independent, obert i professional. La seva aparició a l’escena andorrana va suposar una clara contribució a la pluralitat informativa, al rigor i a la trasparència. Té la seu social a Escaldes-Engordany, al conegur Centre de Negocis d’Andbank , però també té delegacions a l’Alt Urgell, la Cerdanya i l’Empordà. EL PERIÒDIC D’ANDORRA ha estat pioner en diferents projectes. Va suposar el llançament del primer diari en català per part de Grup Zeta, una prova definitiva per al PERIÓDICO DE CATALUNYA, que un temps després treuria a la llum la seva edició en català. També ha estat el primer diari andorrà a innovar des del punt de vista tecnològic publicant en color la totalitat de les seves pàgines. I és que aquest diari s’imprimeix a una de les rotatives més grans i modernes d’Europa, emplaçada a Parets del Vallès.


QUI ENS LLEGEIX?

E

ntre les persones que llegeixen la premsa per informar-se de l’actualitat internacional destaca com el mitjà més llegit a Andorra El Periódico de Catalunya, conjuntament amb EL PERIÒDIC D’ANDORRA, seguit de La Vanguardia, El País i El Diari d’Andorra. Segons recull l’OJD (Oficina de Justificación de la Difusión) i l’EGM (Estudio General de Medios) la difusió mitjana és de 5000 exemplars diaris (2.800 a Andorra i 2.200, a Espanya), mentre que s’estima en 20.000 el nombre de lectors diaris. El perfil de lectors i lectores del Periòdic d’Andorra és majoritàriament d’entre 25 i 44 anys, en primer lloc, seguit molt de prop per un altre segment de població d’entre 45 i 64 anys. Domina la classe mitjana des del punt de vista del nivell adquisitiu, seguit per la classe alta, en segon lloc i la baixa, en tercer. Des de l’òptica de la formació, són, sobretot, lectors i lectores amb un nivell mitjà de segon grau, seguit de prop pel nivell d’estudis universitari i a més distància, pel de primer grau. Els espais de lectura són ben diversos. En consonància amb El Periódico de Catalunya, aquest mitjà, es distingeix per ser un dels més dinàmics i de ràpida lectura, el que li permet estar present a molts llocs diferents: a la llar, a la feina, als mitjans de transport o a les cafeteries i restaurants.


ARGUMENTARI 2014 EL PERIÒDIC D’ANDORRA

EL PERIÒDIC, LES REVISTES I ELS MONOGRÀFICS

periòdicament informació relativa a l’oferta turística d’Andorra, gràcies a d’altres mitjans de comunicació que integren el Grupo Zeta i que es distribueixen a Espanya i Andorra.

El departament de publicacions externes també s’ha distingit per oferir al més d’EL PERIÒDIC D’ANDORRA mercat andorrà nous productes exclusius com a mitjà diari d’informació de com ara la revista EN FEMENÍ, la única contingut exclusivament d’Andorra, revista andorrana dedicada a la dona o la la Cerdanya i l’Alt Urgell, altres publicacions GUIA D’ANDORRA, una publicació que ens formen part important de l’activitat diària de ajuda a conèixer la nostra historia i el nostre l’empresa. Cada any es publiquen més de 50 país, i ofereix un gran servei públic als especials monogràfics d’entre 8 i 32 pàgines. turistes que ens visiten. S’orienten, sobretot, a temes d’interés social, turístic i econòmic i a sectors clau del comerç i el texit empresarial andorrà. També es dediquen a zones d’influència com els municipis propers, de la costa catalana i les Illes Balears. Alhora, des de la redacció d’EL PERIÒDIC D’ANDORRA es difon

A


COMPROMÍS SOCIAL

E

l PERIÒDIC D’ANDORRA entén la RSC (Responsabilitat Social Corporativa) des del punt de vista del compromís amb la societat andorrana, una societat a la qual presta servei des del primer dia que va sortir al carrer, fa treze anys. Per això porta a terme vàries iniciatives en aquest sentit entre les quals destaca el suport i colaboració amb esdeveniments socials i esportius així com la divulgació entre la població escolar del que significa la professió periodística (cada any passen per la redacció de EL PERIÒDIC D’ANDORRA més d’un centenar d’escolars).

EL PERIÒDIC DEL SUBSCRIPTOR

U

na de les millors maneres de no perdre’s detall de l’actualitat i de beneficiar-se dels avantatges econòmics i de les millors promocions, és subscriure’s a EL PERIÒDIC D’ANDORRA. Hi ha moltes raons per fer-ho. Una de les més importants és que cap altre mitjà no ofereix tant. A més de rebre diàriament EL PERIÒDIC D’ANDORRA, el subscriptor rep també El Periódico de Catalunya i es beneficia de les nombroses promocions que porta a terme, tant El Periódico de Catalunya com el diari Esport, al cap de l’any: llibres, col.leccions, regals… A més, conscients de la importància del sector turístic a Andorra i de la necessitat d’oferir informació de qualitat als clients, EL PERIÒDIC D’ANDORRA porta a terme una oferta 2x1 dirigida únicament a hotels, restaurants i bars o cafeteries. Si formalitzen una subscripció, reben automàticament i de forma gratuïta durant el primer any, un altre exemplar de EL PERIÒDIC D’ANDORRA , el Periódico de Catalunya i el Diari Sport.


TARIFES 2014 EL PERIÒDIC D’ANDORRA

MAQUETA MODULADA


PREUS ANUNCIS ANUNCIS GENERALS Pàgina parell 878,51 € Pàgina imparell 1.083,20 € Pàgina número 3 1.354,00 € Pàgina publireportatge 1.191,30 € Robapàgina (224 x 286) 648,23 € Mitja pàgina 494,70 € Anunci “tema del dia” (281x28) 157,74 € Faldó 5x3 430,20 € Faldó 5x2 286,80 € Mòdul (53x93) 28,68 € Portada vertical (53x93) Portada horitzontal (224x28) Contraportada horitzontal Contraportada vertical ESQUELES Mòdul

23,58 €

1.224,41 € 1.416,25 € 1.557,87 € 1.557,87 € 835,87 € 639,68 € 208,83 € 569,55 € 379,70 € 37,97 € 217,10 € 192,88 € 208,83 € 303,76 €

0argumentari i tarifes periodic 2014 issuu  

0argumentari i tarifes periodic 2014 issuu

0argumentari i tarifes periodic 2014 issuu  

0argumentari i tarifes periodic 2014 issuu

Advertisement