Page 1

www.projectehome.cat

SoM ToTs Abril 2012

Audiència amb la presidenta del Parlament de Catalunya Barcelona, 9 de febrer-. Núria de Gispert, presidenta del Parlament de Catalunya, va rebre una representació de Projecte Home Catalunya formada per Antoni Castella, vicepresident de la Fundació, Oriol Esculies, director de l’entitat, Mercedes Galán, Coordinadora, Javier Arévalo i Ramón Díaz com a representants d’usuaris, famílies i voluntaris. Van tractar detingudament el fenòmen de les addiccions a Catalunya, i li van lliurar un document de propostes per a les formacions polítiques.

D’esquerra a dreta: Mercedes Galán, Antoni Castella, Oriol Esculies, Núria de Gispert, Javier Arévalo i Ramón Díaz.

La Diputació de Barcelona visita Projecte Home Montcada i Reixac, 7 de març-. Josep Oliva, Diputat delegat d’Igualtat, Ciutadania i Benestar social, juntament amb Francesc Hernández, Cap del Servei d’Acció Social, van visitar el Centre de Montcada i Reixac. Més informació –>


Balanç del programa de prevenció de les addiccions a les empreses amb Fundació Pimec i Caixa Penedès Vilafranca del Penedès, 6 de març-. La Fundació PIMEC Acció Social i Projecte Home desenvolupen des d’abril de 2011 un programa destinat a sensibilitzar i prevenir les addiccions a les empreses. L'Obra Social Caixa Penedès ha renovat el compromís de coŀlaboració amb aquest projecte perquè tingui continuïtat durant l’any 2012. En roda de premsa es va presentar el balanç del primer any del projecte. Durant el 2011 han rebut informació més de 2.000 empreses de l’Alt i Baix Penedès i del Baix Llobregat i s’han beneficiat d’accions personalitzades 70 empreses.

D’esquerra a dreta, Ramon Vila, director Fundació Pimec, Ricard Banquells, director general Caixa Penedès, Oriol Esculies, director Projecte Home i Xavier Mas, president PIMEC Baix Llobregat. Fotografia: Caixa Penedès. Més informació del projecte –>

80 assistents el dia de Portes Obertes del Centre de Montgat Montgat, 15 de març-. La jornada de Portes Obertes del Centre de Montgat va aplegar quasi 80 persones, entre el matí i la tarda. Estaven interessades en conèixer el nou Centre de Dia d’Adults i el global de l’entitat. Es van ensenyar els nous banys adaptats i altres millores de l’edifici i vam concloure la visita amb una esmorzar conjuntament amb totes les persones en tractament. Agraïm molt sincerament a tots els professionals i amics per apropar-se a Projecte Home.

A la fotografia, assistents a la jornada de portes obertes, un grup d’usuaris del Centre de Dia i part de l’equip de Projecte Home.


Projecte Home esdevé nou membre d’ECAS Barcelona, 10 de febrer-. Durant la darrera assemblea ordinària d’Entitats Catalanes d’Acció Social es va aprovar que Projecte Home pertanyi a la federació. ECAS treballa de manera prioritària amb coŀlectius en situació o risc d’exclusió social amb l’objectiu de sumar esforços i vehicular-los per afavorir la inclusió i fer efectius els drets de les persones.

The Project: nova Empresa Amiga Barcelona, 14 de Febrer-. The Project empresa catalana de llarga trajectòria en la producció i promoció d’esdeveniments musicals, es suma a la causa fent-se Empresa Amiga de Projecte Home. Així mateix, Miquel y Garriga S.A., empresa emblemàtica de Montgat, ha renovat el seu compromís un any més. Moltes gràcies!.

Record per a Juan Badia i Ana Garre Juan Manuel Badia, gran terapeuta als inicis de Projecte Home a Catalunya i Ana Garre, voluntària i la nostra primera psiquiatra ens deixaren recentment. Recordarem la seva gran vitalitat i exemple personal que han esdevingut claus per entendre l’evolució de l’entitat. Fins sempre!.

3 d’abril: Estrena benèfica de “Tu obra maestra” del director Douglas Vermeeren Més informació i venda d’entrades –>

23 d’abril: Per a Sant Jordi, regala roses solidàries Més informació –>

27 d’abril de 2012: IV Jornada de Drogodependències a la Universitat de Barcelona: alcohol. Més informació –>

Contacte amb nosaltres: 902 885 555 / www.projectehome.cat Si no vols rebre el butlletí electrònic click aquí Projecte Home Catalunya ©1995-2012 - Tots els drets reservats

butlleti, març, 2012  
butlleti, març, 2012  

butlleti, març, 2012