Page 1

www.projectehome.cat

SoMoS ToDoS 2012

MONTGAT: Nou Centre de Dia d’Adults per arribar a més persones El Centre de Montgat ofereix un nou servei de Centre de Dia per a totes aquelles persones adultes amb problemes de drogues i altres addiccions que per diversos motius necessiten un programa de tractament de menor exigència: patologies psiquiàtriques no compensades, consum actiu de drogues, en espera de plaça residencial a la Comunitat Terapèutica, reincidència, etc. L’horari és de dilluns a divendres de 9 a 14h. També s’atenen les famílies. El tractament te dues modalitats: es pot iniciar i finalitzar al propi Centre de Dia o finalitzar en un altre programa de major exigència de Projecte Home (Programa Base, Nocturn o Projecte Jove). Hem remodelat els banys i dutxes del Centre per a que s’adaptin a les noves necessitats. Aquesta obra ha estat possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Montgat, la Fundació Roviralta i de les mateixes Filles de Caritat, propietàries del Centre. Per a més informació: 902 885 555 o Marta Berenguer, mberenguer@projectehome.org , directora del Centre de Montgat.

Montgat, part de l’equip terapèutic

Apostem per a la innovació en temps de crisis El nou Centre de Dia és un exemple d’un conjunt de més de 30 mesures d’innovació amb les quals intentem ser més eficients i adaptar-nos a l’actual situació de crisi social i econòmica que viu Catalunya. D’aquestes mesures, destaquem, entre d’altres: Nou servei de post-seguiment dels usuaris que finalitzen tractament incrementar l’ús de les xarxes socials introduir i potenciar noves víes de comunicació entre els equips, familiars i usuaris mesures de racionalització i estalvi de recursos humans i materials nous sistemes de recollida de la informació i reunions (ex: cloud computing o videoconferència).


A la fotografia, trobada anual de voluntaris on es van comunicar algunes de les mesures acordades (26 d’Octubre de 2011).

L’Ajuntament de Montcada i Reixac premia la prevenció escolar El 25 de Gener de 2012, l’Alcaldessa de Montcada i Reixac, María Elena Pérez, ens va lliurar el premi Acció Educadora pel programa de prevenció universal de les drogodependències Entre Tots que Projecte Home Catalunya aplica a les escoles La Ginesta i La Ribera de Montcada i Reixac. L’encarregada de recollir el premi va ser la Jessica Farias, directora del Centre de Montcada i Reixac.

D’esquerra a dreta: l’alcaldessa de Montcada i Reixac, la Jessica Farias i el segon guardonat de l’AMPA de l’escola Sagrat Cor

27 d’Abril de 2012: IV Jornada de Drogodependències a la Universitat de Barcelona: l’alcohol. Més informació –>

Aquest Sant Jordi, regala roses solidàries


Ja pots encarregar les teves roses solidàries per el proper 23 d’Abril, diada de Sant Jordi. Projecte Home ofereix un servei per a les empreses que vulguin obsequiar als seus treballadors amb un regal tradicional i solidari. Els beneficis aniran destinats als usuaris en tractament. Els particulars també podreu co?laborar aquell dia comprant les roses a les diferents parades que habilitarem. Anirem informant puntualment a la nostra pàgina web.

15 de Març de 2012: dia de portes obertes A Projecte Home Catalunya t’obrim les portes del Centre de Montgat per si estàs interessat en saber com funciona Projecte Home Catalunya. Durant la visita podràs conèixer les nostres insta?lacions del Centre de Montgat, parlar amb l’equip, resoldre els teus dubtes i compartir una estona amb el grup d’usuaris que en aquell moment es trobin al centre. Pots venir a visitar-nos el proper 15 de març de 12.00 a 14.00h o de 17.30 a 19.30h. Preguem que confirmeu l’assistència al correu info@projectehome.org o trucant al 93 298 98 75 (i pregunta per l’Ana Solana).

Punts estrella ”la Caixa” Si ets client de “la Caixa”, pots co?laborar adjudicant 225 punts estrella solidaris a Projecte Home ja sigui a través de la pàgina web de “la Caixa” o per el seu catàleg. Aquesta ajuda anirà destinada a més de 300 adolescents i joves que tenen problemes associats al consum d’alcohol i altres drogues. Per a més informació truqueu al 93 298 98 75.

Contacte amb nosaltres: 902 885 555 / Si no vols rebre el Projecte Home Catalunya ©1995-2012 - Tots els drets reservats

www.projectehome.cat / Twiter: butlletí electrònic

@projectehomeCAT click aquí

En cumplimiento de la Ley 34/2002 del 11 de julio, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico, le informamos que puede darse de baja en nuestra base de datos, enviando un e-mail con su solicitud a: info@projectehome.org

febrero catalan  

febrero catalan