Page 1


En gammel og moderne trykvirksomhed SvendborgTryk er både en gammel og en meget moderne trykvirksomhed. Trykkeriet blev etableret som en del af Svendborg Avis i 1863, og er som sådan et af landets ældste stadig fungerende trykkerier. Samtidig er SvendborgTryk et af landets mest moderne trykkerier, med en maskinpark i den teknologiske verdenselite. Her mødes gammelt og nyt - tradition, kultur og fremtid under ét og samme tag. Respekten for det gamle håndværk går hånd i hånd med årtiers erfaring og avanceret teknologi. Det er hemmeligheden bag de trykløsninger, der gør en forskel for vores kunder.


Et trykkeri med musklera til at skabe fordele SvendborgTryk er en del af koncernen Fynske Medier, med mere end 800 ansatte. Det giver muskler. Ikke bare til at vide, hvad der er værd at vide, men også til at være på forkant med teknologien, uddanne vores medarbejdere og købe fordelagtigt ind. Samtidig har vi størrelsen til at holde os i form. Vi håndterer alle typer trykopgaver, hver dag - fra den store offset-produktion af aviser til den lille, komplicerede specialopgave. Vi bruger vores muskler til at skabe konkrete kunde-fordele, hele vejen fra idé til færdig tryksag. Det er derfor du vil opleve at pris, kvalitet og service går op i en højere enhed.


Overlad din trykopgave til os – eller styr den selv SvendborgTryk råder over verdens mest integrerede trykkeri. På jævnt dansk betyder det, at hvert eneste trin i produktionsprocessen kan overvåges og styres fra en computer - hos os eller hjemme på dit eget kontor. Det giver et væld af muligheder på tværs af kunder og opgaver. Hvis du er kunde med særlige professionelle forudsætninger, kan du i vid udstrækning selv styre og overvåge processen – hele vejen fra tilbud og ordre over grafisk opsætning og prepress til tryk og efterbehandling. Du kan også nøjes med bare at følge med på sidelinien, eller du kan overlade det hele til os. Det er dig, dine behov og det færdige resultat, der er afgørende for os.


Fortæl om din udfordring, så giver vi dig løsningen SvendborgTryk er en full-service trykvirksomhed. Det betyder, at vi råder over al den kompetence, erfaring og teknologi, der skal til for at forvandle en løs idé til et færdigt og formfuldendt produkt. Vores grafiske konsulenter ved ikke blot alt om teknologiens muligheder, de har også et skarpt øje for den bedste løsning på din udfordring. Og det gælder hvad enten vi taler lay-out, billedbehandling, papirkvalitet, sprogversionering eller efterbehandling. For slet ikke at tale om essensen af det hele – alt det, der er svært at sætte ord på, men som er helt afgørende for om din tryksag kommer til at virke efter hensigten.Vi ved hvordan. Vi ved hvorfor. Og vi ved, at det endelige resultat er helt afgørende for dig, og dermed også for os selv.


Det er håndværket, der gør forskellen I princippet kan alle lære at betjene en højteknologisk trykmaskine. Fuldstændig lige som alle kan lære at sparke til en bold. Men det kommer der ikke nødvendigvis perfekte trykløsninger – eller smukt spil – ud af. Hos SvendborgTryk er teknologien en effektiv tjener, men det er vores medarbejdere, der er garanter for, at kvaliteten af din tryksag er i top. Man kan kalde det professionel perfektionisme eller godt håndværk. Hovedsagen er, at vi hæger om et professionelt miljø, hvor uddannelse og faglig stolthed går hånd i hånd. Hvor maskiner er maskiner og mennesker mennesker, og hvor samspillet altid skal gå op i en højere enhed. For når alt kommer til alt, er det blikket for detaljerne, der gør hele forskellen. Og det blik findes endnu ikke i nogen maskine.


3

sv en dbo rgtryk

86 1 o n an


A1

A2

A3 A4 A5 A6 A8

A7

A0 = 840x1189 A1 = 594x841 A2 = 420x594 A3 = 297x420 A4 = 210x297 A5 = 148x210 A6 = 105x148 A7 = 74x105 A8 = 52x74


Produktydelser Du definerer opgaven, vi leverer løsningen. I princippet kan vi trykke alt på papir og pap, så det er helt op til dig at give os udfordringen. Gængse opgaver inkluderer blandt andet:

• Forretningspapirer • Løsblade • Direct mails • Brochurer • Kataloger • Magasiner • Aviser • Bøger • Plakater • Skilte


Efterbehandling Efterbehandlingen kan være det, der gør en god tryksag til en perfekt tryksag. Hos SvendborgTryk behersker vi alle gængse efterbehandlings-teknikker. Hvis du har særlige ønsker, er vi altid åbne for en snak om mulighederne. Som standard kan vi altid tilbyde:

• Vandlak • Tryklak • UV-lak • Udstansning • Falsning • Prægning


Tryk med omtanke I dag er der ingen, der har råd til at se stort på miljøet. Hos SvendborgTryk er hensyn til miljøet styrende, for alt hvad vi foretager os, og vi bestræber os til stadighed på at blive endnu bedre.Vi har et ISO-certificeret miljøledelsessystem, som involverer alle vores medarbejdere, og som sikrer konstant fokus på forbrug, udledninger og substitution til mindre miljøbelastende produkter. Heldigvis tænker vore kunder ligesom os. Derfor er det nemt at indgå i en grøn dialog, hvor vi rådgiver om hvordan miljøhensyn og kvalitet kan gå op i en højere enhed. Vi kan tilbyde at producere tryksager med det nordiske miljømærke ”Svanen” ligesom vi kan tilbyde FSC-mærkede tryksager. I sidste ende er det hele et spørgsmål om at tænke sig om, konkludere og gøre noget ved det.Vi kalder det tryk med omtanke.


Glade kunder er gode kunder Hos Svendborg Tryk har vi en meget enkel forretningsfilosofi: Glade kunder er gode kunder. Derfor lægger vi os i selen hver dag, året rundt for at skabe de bedste trykløsninger og de flotteste tryksager.Vi skal forstå vores kunders individuelle ønsker og behov og omsætte dem til gode samarbejdsrelationer og værktøjer, der virker. Er du vores næste glade kunde? Der er ingen grund til at være mellemfornøjet, så ring på telefon 6221 0105 eller gå ind på www.svendborgtryk.dk og læs mere om Danmarks bedste trykkeri.


SvendborgTryk • Ryttermarken 17 a • DK-5700 Svendborg • Tlf. +45 6221 0105 • Fax +45 6222 0946 • post@svendborgtryk.dk

Svendborg Tryk  

Folder for svendborg Tryk

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you