Page 44

UP COMING ...

TECH & MEDIA

REDACTOR: Beatrice BARAN

MayEVENTS Luna aceasta se anunță plină de evenimente în București. Dacă

ești un meloman convins sau îți place să mergi la teatru ori la cinema, iată ce te așteaptă! IUBITORII DE TEATRU SE DELECTEAZĂ CU:

1

Piesa de teatru „Motke Hoțul” în regia lui Piesa de teatru „Teibale și demonul Andrei Munteanu se va juca marți, 26 mai ei” în regia lui Szabó K. István se va 2015, de la ora 19:00 la Teatrul de Artă.

juca miercuri, 27 mai 2015, de la ora

Piesa face parte din dramaturgia evreiască 19:00 la Teatrul Mic. și prezintă povestea lui Motke, un personaj Piesa prezintă o viziune asupra celui controversat. Acesta face parte dintr-o mai temut coșmar. Demonul interior al lume în care hoții și persoanele răuvoitoare ființei umane este cel care acaparează sunt la tot pasul. Protagonistul încearcă cu inconștientul și dă naștere tuturor trăiriorice preț să iasă din acest anturaj, însă lor, de la dragoste la ură. Este o poveste trecutul își lasă o amprentă mult prea dramatică în cadrul căreia tabuurile vor fi scoase la lumină.

www.performance.rau.ro

adâncă.

44

MELOMANII SE DISTREAZĂ LA:

2

Concertul Roxette – XXX – The 30th Anniversary Tour 2015 va avea loc duminică, 17 mai 2015, de la ora 19:00 la Arenele Romane.

Una dintre cele mai apreciate trupe de muzică pop, Roxette, a reușit să cucerească oameni din diferite colțuri ale lumii din anii ’90 până în prezent. Ediția 43 | Mai 2015

Performance - NR.43 MAI 2015  

Luna aceasta stăm de vorbă cu Paul Olteanu, absolvent URA, care, printre altele, conduce o companie de training, coaching și consultanță și...