Page 54

HOROSCOPE

ASTROLOG: RalucaROMAȘCU

BERBEC (zodie/ascendent) Perioada de stagnare s-a încheiat, iar acum poți iniția noi proiecte pe care sa le demarezi în plină forță. În același timp, ai grijă să nu te arunci cu capul înainte acceptând orice provocare și să te gândești de două ori înainte de a lua o decizie importantă. Dacă vrei să călătorești, ar fi bine să amâni acest lucru până spre finalul lunii sau să iei în calcul faptul că pot să apară evenimente neprevăzute și nu tocmai plăcute. Oricum, apa mării este încă rece și ar fi păcat să îți petreci vacanța cu paracetamol în buzunar.

TAUR (zodie/ascendent) Te vei simți într-o formă de zile mari, așa că poți dedica această lună iubirii și relațiilor afective. Muzica, pictura, mâncarea bună vor deveni tentații irezistibile, dar ai grijă de siluetă și, mai ales, de cât cheltuiești pentru aceste mici plăceri. E nevoie doar de un mic efort pentru a nu transforma niște experiențe plăcute în extravaganțe pe care să le regreți spre finalul lunii. Lucrurile încep să intre în normalitate și la muncă, unde ai capacitatea de a face față cerințelor și de a-ți îndeplini îndatoririle într-un mod eficient.

GEMENI (zodie/ascendent) www.performance.rau.ro

Reinventează-te! Mergi la coafor sau urmează un curs de dezvoltare per-

54

sonală, schimbă wallpaperul telefonului și al monitorului. Este un moment în care poți face schimbări inspirate și nu vei duce lipsă de idei. Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca începutul lunii să fie mai dificil, dar această perioadă va trece destul de repede, iar efectul nu va fi resimțit atât de puternic. Cel mai bine ar fi să te abții de la achiziționarea unor noi gadgeturi care ar putea să ți se pară inutile luna următoare.

Ediția 35 | Iunie 2014

Performance - NR.35 IUNIE 2014  

"Am ajuns în punctul în care într-adevăr combin ceea ce am studiat cu ceea ce am trăit la rândul meu ca expatriat în anii în care am fost pl...