Page 52

HOROSCOPE

BALANŢĂ (zodie/ascendent) “Home sweet home” … sau poate nu, dacă se strică o țeavă. În cazul în care vrei să redecorezi, ar fi bine să ceri și părerea partenerului sau a colegului de cameră. Inițiativa este bună, dar trebuie să te gândești și la ceilalți, nu să acționezi din impuls. De exemplu, nu poți să-i muți fotoliul preferat într-un loc de unde nu se poate uita la televizor. Energia pe care o ai poate fi redirecționată foarte bine spre propria persoană. Poți merge la sală sau la un salon de coafură, unde să afli dacă ești “în tendințe” și să iei măsuri în consecință.

SCORPION (zodie/ascendent) Comunicarea este foarte importantă în orice tip de relație, iar acum este momentul în care autocontrolul (domeniul în care ai excelat mereu) trebuie exercitat din plin. Toate canalele de comunicare trebuie avute în vedere, mai ales cele care implică scrisul, pentru că ceea ce e scris nu poate fi șters ușor. Dacă apar divergențe ar fi bine să încerci să le rezolvi pe cale pașnică. Dacă problema nu se poate rezolva fără o ceartă “sănătoasă”, evită să aduci în discuție toate greșelile făcute de colegii tăi în ultima perioadă.

SĂGETĂTOR (zodie/ascendent) www.performance.rau.ro

Dacă ți-au mai rămas niște bani după multiplele cheltuieli din

52

decembrie, nu te grăbi să-i arunci pe toți în joc la începutul lunii. S-ar putea să ai nevoie de ei mai târziu pentru ieșirile în oraș cu prietenii. Chiar dacă perspectivele de a-ți mări bugetul sunt promițătoare, asta nu înseamnă că trebuie să te arunci cu capul înainte (sau, mai bine spus, cu portofelul!) în primul mall pe care îl vezi.

Ediția 30 | Ianuarie 2014

Performance - NR. 30 Ianuarie 2014  

”Îndrăznește să aspiri la stele și bucură-te de fiecare reușită în parte, mai mică sau mai mare, fiindcă își va aduce cu siguranță aportul î...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you