Page 62

HOROSCOPE

BERBEC (zodie/ascendent) Dacă vrei să-i faci o vizită lui Moş Crăciun, acum este cel mai bun moment pentru o călătorie mai lungă. Dacă partenerul(a) te va însoţi în vacanţă, poate ar fi bine să-i spui că trebuie să se pregătească pentru o adevărată aventură şi să-şi pună în bagaj cei mai comozi bocanci. Dar să nu uităm de carieră, unde este posibil să apară un job nou sau o avansare binemeritată în cadrul celui existent.

TAUR (zodie/ascendent) Cred că ai auzit deja, stresul este boala secolului, deci “take it easy” cu munca/învăţatul. Nu vrei să ajungi la epuizare, mai ales în luna cu cele mai multe petreceri, pe care ar fi păcat să le ratezi. Dacă noiembrie a fost mai agitat la capitolul dragoste, acum lucrurile se liniştesc, relaţiile încep să se mai aşeze, iar discuţiile şi certurile dispar ca prin minune.

GEMENI (zodie/ascendent) Luna aceasta ai posibilitatea de a rezolva prin discuţii prieteneşti,

www.performance.rau.ro

problemele şi aspectele care nu sunt tocmai clare cu partenerul de

62

viaţă. Accentuez cuvântul “prieteneşti”, esenţial în decembrie în relația cu iubitul(a). Dacă eşti singur(ă), este posibil să întâlneşti persoane noi şi, cine ştie, dacă ai fost cuminte, Moş Crăciun îţi va lăsa sub brad un nou iubit(ă).

Ediția 28 | Decembrie 2013

Performance - NR. 28 Decembrie 2013  

Știai că în orice moment poți trece în Campusul URA pe lângă un regizor de la Cannes? Numele său este Mircea Ibadof, iar scurtmetrajul său ”...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you