__MAIN_TEXT__

Page 17

ON CAMPUS

RAU newsBOARD

NOUTĂȚI URA

Mihai MĂRGĂRINT, junior EDITOR

La URA au loc o mulțime de evenimente, așa că fii pe fază la aviziere și pe pagina și grupurile de Facebook! Pe scurt însă, iată ce s-a întâmplat în Universitatea noastră sau ce va avea loc în curând:

PROGRAMAREA EXAMENELOR – INTEGRARE ÎN CALENDARUL TELEFONULUI Pentru sesiunea de examene ce abia s-a încheiat, Facultatea de IM a implementat un program pilot de integrare a programării examenelor direct în calendarul smartphone-ului. Proiectul a avut un mare succes, motiv pentru care în următoarea sesiunea de examene, cu siguranță toți studenții URA vor beneficia de această facilitate. Află mai multe de aici !

URA ESTE ACUM ȘI PE INSTAGRAM Facebook, Google+, Twitter, LinkedIN, etc. Mai nou, Universitatea noastră este prezentă și pe Instagram. Yeiii ! :) Dă și tu Follow aici !

COMPANIA ANULUI 2017 | JUNIOR ACHIEVEMENT ROMÂNIA (JAR) Junior Achievement România organizează competiția „Compania Anului 2017”. Implică-te și tu și poți câștiga 5.000$ și o bursă pentru participarea la JA Europe Enterprise Challenge 2017, în Helsinki, Finlanda. Află toate detaliile aici ! Performance - Revista Studentului URA | FEB - MAR 2017 | Ediția 58

www.performance.rau.ro

Toate informațiile despre evenimentele URA sunt disponibile și pe conturile de Social Media -

17

Profile for Revista Performance

NR.58 FEB - MAR 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.58 FEB - MAR 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement