Page 11

ON CAMPUS

RAU newsBOARD

NOUTĂȚI URA

Mihai MĂRGĂRINT, junior EDITOR

La URA au loc o mulțime de evenimente, așa că fii pe fază la aviziere și pe pagina și grupurile de Facebook! Pe scurt însă, iată ce s-a întâmplat în Universitatea noastră sau ce va avea loc în curând:

COMUNICAREA URA ÎN MEDIUL ONLINE După cum știi, poți fi mereu la curent cu evenimentele organizate de către URA, toate informațiile fiind disponibile și pe conturile sale de Social Media - Facebook, Google+, LinkedIN, etc. Află care sunt toate mijloacele online de comunicare ale universității de aici !

STUDENȚII REPREZENTANȚI ÎN STRUCTURILE DE CONDUCERE fie aleși ca reprezentanți ai studenților în structurile de conducere ale universității. Află mai multe despre colegii care te reprezintă din suplimentul dedicat. Click aici !

CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN TEATRU Colegii tăi din cadrul Studioului de Teatru URA te așteaptă alături de ei în cadrul celei mai noi serii a cursurilor de dezvoltare personală prin teatru. Activitățile se desfășoară în fiecare sâmbătă, de la ora 14:30, la Sala de Protocol (corp B, parter). Performance - Revista Studentului URA | IAN - FEB 2017 | Ediția 57

www.performance.rau.ro

Conform ”Regulamentului studenților”, studenții și masteranzii URA au dreptul să aleagă și să

11

NR.57 IAN - FEB 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.57 IAN - FEB 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement