Page 52

HOROSCOPE

CAPRICORN

Până acum ai tot discutat și planificat, dar a venit timpul să-ți pui ideile în practică. Ești în formă. Te preocupă problemele legate de resursele tale bănești, modul în care comunici și înveți, precum și relațiile romantice. Este un moment propice în care poți transforma un hobby într-o afacere din care să-ți asiguri resursele materiale necesare. Te pot ajuta prietenii, cunoștințele, colegii din grupul de networking sau dintr-o asociație din care faci parte. Când Mercur retrogradează în 19 decembrie, este important să-ți reevaluezi finanțele personale și să eviți să faci achiziții importante până în data de 8 ianuarie 2017. Tot după această dată, viața de familie se activează și îți captează atenția în direcția îmbunătățirii relațiilor. Starea de sănătate este bună și stabilă.

Acum ești concentrat pe tine și comunicarea cu ceilalți. Beneficiezi de șanse în domeniul financiar, fiind în poziția de a atrage orice fel de resurse: premii, burse, creșteri salariale, prime sau bonusuri de performanță. După 19 decembrie Mercur își începe retrogradarea și Marte intră în domeniul comunicării. Este o perioadă fructuoasă în care poți identifica noi metode sau căi de a învăța și comunica, dar pot apărea și inconsistențe, erori de comunicare sau neînțelegeri cu ceilalți. Luna nouă în Capricorn din 29 decembrie este un moment magic care-ți dă un impuls nou și multă intuiție în a-ți stabili noi direcții de acțiune și noi „culmi de cucerit” în domenii importante din viața ta. Beneficiezi de o sănătate de invidiat, dar cu ocazia lunii pline din 13 decembrie poți face o terapie de dezintoxicare a organismului.

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Acum ești avantajat deoarece atât micul benefic Venus, cât și Marte traversează zodia ta și-ți activează intuiția. Astfel, primești cu ușurință tot ceea ce-ți dorești. Te concentrezi pe propria persoană și planurile tale cu multă încredere și forță, obținând și rezultate. Cu ocazia Lunii pline în Gemeni ai oportunitatea de a înțelege mai bine dorințele inimii tale. Poți să-ți inviți partenerul la o masă romantică în seara de 13 decembrie. Cu ocazia intrării lui Mercur în retrogradare, începând cu 19 decembrie, ai șansa de a începe un proces de introspecție pentru a descoperi răspunsuri la problemele din trecut importante pentru tine. Cei care învață sau studiază vor obține rezultate bune în această perioadă. Nu se prevăd îngrijorări în zona sănătății.

În prima parte a perioadei beneficiezi de o excelentă poziție legată de carieră, fiind implicat în proiecte cu potențial mare care te motivează. Luna plină din 13 decembrie mută focusul pe problemele de familie, nevoile tale și cele ale persoanelor dragi ție. După 19 decembrie Mercur retrogradează și Marte se mută în semnul tău. Este timpul să te retragi din viața socială, deoarece ai nevoie de propriul spațiu. Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a lucra la proiecte cu beneficii pe termen lung. Poți identifica talente ascunse și poți iniția noi provocări pe care altădată nici nu ți le-ai fi închipuit a fi posibile. Ești provocat în domeniul finanțelor personale pentru a identifica un punct de echilibru între venituri și cheltuieli și a implementa o nouă abordare privind securizarea viitorului financiar.

www.performance.rau.ro

SĂGETĂTOR

52

Ediția 56 | DEC. 2016 - IAN. 2017

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement