__MAIN_TEXT__

Page 50

BERBEC

TAUR

O perioadă în care ești inventiv. Îndrăznește să accepți noi provocări, unele dintre ele diferite față de ce ceea ce ești obișnuit. După data de 19 decembrie, îți vei focaliza mai mult atenția către tine însuți, în mare parte datorită intrării lui Mercur în retrogradare. Vei fi mult mai înclinat să reflectezi, să te odihnești și să intri în dialog cu tine însuți, decât să acționezi. Marchează data de 28 decembrie ca un moment important în care îți poți analiza și revizui planurile privind cariera în noul an. Nu este recomandat să semnezi contracte noi până în data de 8 ianuarie 2017. Sunt favorizate în special relațiile de prietenie și socializare în grupuri și organizații. O perioadă bună pentru starea de sănătate generală, dar nu exagera.

În această perioadă, ai parte de relații armonioase la muncă, inclusiv cu șefii. Vei primi recunoaștere și apreciere în fața colegilor. În a doua jumătate a lunii energia ta va fi direcționată către activitățile în folosul comunității, alături de prieteni și colaboratori de networking, motiv pentru care focusul pe carieră se va detensiona. Poți călători în folosul serviciului, dar fii atent la posibile întârzieri sau schimbări începând cu data de 19 decembrie. În plus, în această perioadă ești avantajat să descoperi noi provocări care-ți vor lărgi considerabil orizonturile. Împărtășești bucuria cu ceilalți și oferi momente de neuitat celor dragi. Vitalitatea ta va crește, dar fii atent la excesele alimentare și obiceiurile nesănătoase.

GEMENI

RAC

După jumătatea lunii decembrie pot apărea schimbări neașteptate legate de prioritățile în relațiile de iubire versus cele de prietenie. Beneficiezi de relații fructuoase cu prietenii, partenerul de viață și te simți mult mai încrezător în viitor, fiind dispus să colaborezi, să faci compromisuri și să ai o încredere mai mare în planurile tale de viitor. Creezi o punte armonioasă între inovație și tradiții și îți face o deosebită plăcere să studiezi. Ai noroc în călătoriile la distanță, în special alături de prieteni. Odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare e nevoie să acorzi mai mult timp managementului resurselor pe care le ai la dispoziție și în special gestionării cheltuielilor. Ai o sănătate mai delicată în această perioadă, deci trebuie să fii atent la alimentația și energia utilizată în relațiile cu ceilalți.

Se prevăd schimbări benefice în carieră, dar care apar pe neașteptate. Dacă aplici pentru o nouă poziție, poți avea o evaluare favorabilă, deoarece dai dovadă de responsabilitate în tot ceea ce întreprinzi. Poți să întâlnești un partener la serviciu și să-ți dorești să începi o nouă relație sentimentală. Mai așteaptă și nu te grăbi, deoarece până pe 8 ianuarie vor apărea întârzieri și încetiniri. Este un moment favorabil să-ți simplifici și să-ți restructurezi viața și intrarea lui Mercur în retrogradare din 19 decembrie te va ajuta să reevaluezi și echilibrezi balanța dintre familie și carieră. Escapadele de plăcere sunt favorizate, astfel încât nu refuza invitațiile pe care le primești la sfârșitul anului. Sănătatea este destul de fragilă, dar conștientizând acest aspect vei găsi soluții potrivite.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

REDACTOR: Luminița RISTEA, astrolog

50

Ediția 56 | DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement