Page 34

MOVIES Review

TECH & MEDIA

5 FILME PENTRU

SĂRBĂTORI Este acea perioadă a anului în care căutăm liniștea și compania persoanelor dragi. În ajutorul tuturor vin

An aIU NK

ER

cu un top al filmelor de văzut în perioada vacanței care

Redactor-Șef Adj.:

ne reamintește că trebuie să credem în magie și în tot ce-i mai frumos. Speranța este pretutindeni, hai să o lăsăm să ne învăluie!

The Nightmare before Christmas (1993) Personajul principal este Jack Skellington, regele dovleac. Plictisit de activitățile obișnuite din Halloween Town, pleacă în căutarea unei aventuri și ajunge în Christmas Town. Sărbătoarea Crăciunului îl captivează și se decide să o aducă în propriul oraș, chiar dacă trebuie să-l răpească pe Moș Crăciun. Totuși, planurile sale se dovedesc a fi nu tocmai

© blogspot.com

inspirate. O poveste frumoasă și captivantă!

Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (1997) Să fim serioși, nu putem discuta despre sărbătorile de iarnă fără să ne gândim la copilărie, iar Disney are grijă ca această sinonimie să se împletească într-o armonie perfectă. ”Frumoasa și Bestia II” este basmul îndrăgit în care Belle este prizonieră în castel și îi este interzisă sărbătorirea Crăciunului. Cu toate acestea, ea este hotărâtă să-l serbeze așa cum se cuvine. Aliații ei sunt obiectele din casă care vor o schimbare în atmosfera mohorâtă din palat.

34

Ediția 56 | DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.56 DEC. 2016 - IAN. 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement