Page 50

BERBEC

TAUR

Realizările personale sunt mai importante acum decât viața de familie. Este o perioadă benefică pentru activități umanitare, respectiv conștientizarea unor obiceiuri care te blochează și de care ești preocupat. De asemenea, sunt avantajate și călătoriile în străinătate și studiile înalte. În prima parte a lunii decembrie vor apărea surprize în carieră care-ți vor înlesni o rapidă creștere profesională. În iubire vrei să strălucești și până în data de 15 noiembrie îți dorești relații libere care să-ți aducă plăcere. După, vei deveni mai pragmatic și interesat de relații de lungă durată care să implice responsabilitate și un statut social confortabil. Starea ta de sănătate este bună, dar fii atent la angajarea în prea multe activități profesionale care-ți pot cauza stres.

Taurul este avantajat în luna noiembrie în domeniul muncii. Dacă-ți cauți de lucru, ai toate premizele să găsești. Contactele sociale sunt importante acum în carieră. Convingerile tale cu privire la iubire vor trece printr-un proces de transcendere. În luna decembrie te vei folosi din plin de intuiția și abilitățile tale de socializare pentru a-ți atinge scopurile. Participând la întâlniri de networking și luând în considerare și interesele celorlalți, îți vei îmbunătăți șansele pentru o evoluție mai accelerată. Dragostea are un efect benefic în această perioadă și vei străluci în fața partenerului, căutând să-i atragi atenția. În plus, finanțele sale vor avea o evoluție favorabilă. E o perioadă benefică în care conștientizezi că trebuie să înlături obiceiuri nesănătoase, eventual să mai slăbești un pic.

GEMENI

RAC

Se anunță o perioadă agitată pentru Gemeni în domeniul carierei și relaționării. Vei fi stimulat să comunici mai activ și să te ocupi cu probleme variate într-un ritm mult mai alert. Fii atent să nu te grăbești și să tratezi lucrurile cu superficialitate. Profită de energia din prima parte a lunii decembrie pentru a demara proiectele la care ai muncit din greu și care au necesitat o atenție specială în ultimele luni, deoarece ele îți vor aduce prosperitatea și succesul. Situația ta financiară este normală, dar fii atent la cea a partenerului, ceva mai delicată. Dragostea te înconjoară în această perioadă. Dacă ești într-o relație, atunci poți plănui o excursie în străinătate cu partenerul. Atenție la problemele de sănătate generate de extenuarea mentală. Ele îți vor consuma multă energie.

În prima parte a perioadei, intuiția ta este la înalte cote emoționale și poți să empatizezi cu ceilalți fără dificultate. Ajungi să fii privit ca un real și loial confident. Ești generos și tolerant și mai puțin iritat când lucrurile nu merg așa cum vrei tu în relațiile cu persoanele iubite, deoarece vrei să menții armonia și frumosul în viața ta. În relația de cuplu ești provocat de către partener, dar prin comunicare responsabilă încerci să ții lucrurile sub control și să emani dragoste și armonie, astfel încât să menții echilibrul între ceea ce oferi și ceea ce primești de la partener. În prima parte a lunii decembrie este o perioadă excelentă pentru a planifica, negocia și încheia contracte cu partenerii tăi. Ești plin de idei, dar câteodată dai dovadă de prea multă rigoare. Sănătatea ta poate fi fragilă, astfel încât este nevoie să ai mare grijă de tine.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

REDACTOR: Luminița RISTEA, consultant astrologic

50

Ediția 55 | NOV-DEC. 2016 | Performance - Revista Studentului URA

NR.55 NOV-DEC. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.55 NOV-DEC. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement