Page 55

FECIOARĂ

Iată perioada relaţionării şi socializării. Schimbul de informaţii îți aduce procese de învaţareevaluare frecvente, ce vor stârni proiecte şi idei noi pentru dezvoltarea personală şi profesională. Drumurile sunt favorabile în consolidarea unor relaţii vechi. În relaţia de cuplu, este momentul oportun pentru a aborda discuţii de viitor având un efect benefic, încărcate cu dragoste, armonie şi împlinire sufletească, însă evită să generezi senzaţia de control şi exagerare în ochii partenerului. Analizează-ţi resursele astfel încât să duci la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus, fără a te expune riscurilor şi fereşte-te de suprasolicitare. Echilibrul şi atitudinea corespunzătoare te pot face remarcat, ceea ce va conta enorm în generarea rezultatelor dorite.

Nativul Fecioară începe cu forţe proaspete, plin de energie și cu dorință de putere şi succes, iar cu guvernatorul Mercur în zodia sa, va avea parte de deschideri spre oportunităţi. Te bucuri de bunul mers al lucrurilor, care generează în cele din urmă câştiguri financiare, cu condiţia să le gestionezi înţelept. Relaţia de cuplu poate avea parte acum de anumite tensiuni, atât timp cât pui în balanţă ce are fiecare de oferit şi de investit. Nu te iluziona prea tare, ca atare nu promite dacă nu te poţi ţine de promisiune! Mai mult decât atât, fără argumente şi dovezi, nu crede în nimic. Profesional, ești predispus la noi colaborări, ceea ce evidenţiază bunul mers al lucrurilor în echipă! Menţine-ţi ritmul, dozează-ţi discursurile şi ai încredere în propriile forţe.

BALANȚĂ

SCORPION

Balanţele au parte de provocări noi, în cea mai mare parte legate de colaborări, concurenţă şi rivalităţi. Activităţile prestate de tine reprezintă o ocazie bună de a te evidenţia şi a-ţi gestiona cu succes situaţia profesională. În relaţia cu partenerul de viață este recomandat să renunţi la orgolii, reuşind astfel să eviţi pe cât de mult posibil situaţiile conflictuale ce te pot afecta ulterior pentru o perioadă mai lungă de timp. La sfârșitul acestei perioade, acordă mai multă atenție şi importanţă farmecului personal. Energia debordantă te poate duce la extrema cealaltă, aşa că ai grijă și evită pe cât de mult posibil excesele care te pot expune unor riscuri fizice şi fă tot ceea ce e necesar pentru a-ți menține echilibrul de până acum.

HOROSCOPE

LEU

În această perioadă ești uşor cam tensionat în relaţia cu partenerul de viață, deoarece se pare că elementele surpriză nu încetează să apară. Nu apleca urechea la zvonuri şi bârfe care pot naşte suspiciuni şi dubii. Detaşează-te şi controlează-ţi reacţiile, vorbele şi gesturile. Ghidează-ți caracterul puternic către propria persoană, acordă-ţi timp şi lasă stresul la o parte. Altminteri, rezistenţa organismului tău poate fi redusă, pentru că energia şi curajul debordant sunt principalele tale avantaje, pe care le cam exploatezi în această perioadă. Pe plan profesional, rezultatele nu încetează să apară, întrucât abilităţile tale de relaţionare te îndreaptă către noi colaborări şi activităţi. Fii deschis şi îmbrăţişează orice oportunitate care îţi apare în cale.

Continuarea pe pagina următoare » Notă: material de specialitate sintetizat

NR.54 OCT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  
NR.54 OCT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement