Page 54

BERBEC

TAUR

Conjuncţia dintre Soare şi Jupiter din Balanţă îţi restabilește armonia dintre tine şi partener, buna înţelegere şi comunicarea, fără a ţine cont de prejudecăţi. Vei pune accentul pe reciprocitate şi completarea persoanei iubite, însă spiritual tău critic nu e exclus să depășească zona diplomaţiei şi amabilităţii, ceea ce nu e tocmai potrivit pentru un cuplu. Schimbările îţi bat la uşă, atât pe plan sentimental, cât şi profesional, întrucât din nevoia de a-ţi exercita capacitatea de control asupra unor situaţii, acestea pot denatura şi duce la răsturnări de situaţii. Evită cu desăvârșire reacţiile şi excesele, îmbrățișând orice formă de colaborare ce îţi poate aduce bani suplimentari. Ești predispus la stări de spirit în dezacord cu restul lumii, generate de stres și care îți pot şubrezi sănătatea.

Pe plan profesional, Taurului i se pregăteşte o perioadă mai solicitantă, fiind pretendent la proiecte de colaborare sau activităţi în comun ce vor declanşa o multitudine de trăiri, senzaţii, emoţii dificil de controlat. Cercetează cu precauţie şi nu te lăsa influenţat de părerea celorlalţi, lăsând deciziile majore pentru lunile viitoare. În relaţia de iubire, evită riscurile şi evenimentele neplăcute ce te pot pune în situaţii limită și care pot genera un mic haos. Pune în prim plan valorile Balanţei, respectiv echilibrul, amabilitatea, armonizarea cu partenerul, calmul şi diplomaţia. Sănătatea Taurului este destul de vulnerabilă în această perioadă. Nu trece cu vederea semnalele organismului şi ia măsuri în această privință. Pe de altă parte, întreprinde anumite demersuri pentru rezolvarea unor probleme mai vechi.

GEMENI

RAC

Astrele îți pregătesc o perioadă de relaţionare excelentă pentru a trăi momente cu conotaţii puternice, împărtăşirea sentimentelor, reciprocitatea şi dialogul fiind favorizate şi centrate spre iubire. Acestea pot lansa şansa de a te îndrăgosti din nou. Buna dispoziţie este predominantă, îmbinată fiind cu o doză de fericire, bucurie şi optimism. Pe plan profesional, Gemenii se vor concentra să dea dovadă de toleranţă şi răbdare, pentru a trece peste perioada neplăcută ce îi indispune, însă acest lucru nu trebuie să vă facă să trageţi concluzii pripite. În plus, evitaţi criticile. Excesul de energie şi dorinţa de a te aventură în situaţii imprevizibile te pot costa şi există pericolul unor accidentări neprevăzute. Fii cât mai rezervat şi temperează-ţi comportamentul, astfel încât starea de disconfort să nu apară.

Racii vor fi mai puţin favorizaţi în relaţia de cuplu, luând naştere mici discuţii ce pot duce la limitări, constrângeri şi interdicţii, însă pentru eliminarea acestora este nevoie de toleranţă, raţiune şi respect reciproc. La nivel profesional, lucrurile par să stagneze pentru o perioadă de timp, atenţia ta fiind îndreptată spre viaţa personală. Echilibrează totul şi găseşte-ţi un factor de conştientizare a lucrurilor care îţi sunt benefice. Se vor observa anumite progrese şi schimbări la sfârșitul lunii, atâta timp cât lucrurile actuale nu declanșează alte situaţii neaşteptate. Domeniul sănătăţii este afectat, întrucât trăirile şi emoţiile din ultima perioadă au ajuns la cote maxime. Relaxează-te şi detaşează-te, astfel încât situaţiile care te solicită emoţional şi psihic să iasă din ecuaţie.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

REDACTOR: Emilia CĂTUȚ

54

Ediția 54 | OCTOMBRIE 2016 | Performance - Revista Studentului URA

NR.54 OCT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.54 OCT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement