Page 62

BERBEC

TAUR

În perioada verii se anunță reevaluări la nivel personal, satisfacții la nivel profesional și o bună comunicare la serviciu pentru prietenul nostru, nativul Berbec. Chiar dacă intri într-o perioadă de vacanță, este de preferat să amâni călătoriile la distanță și relațiile cu străinătatea. Dacă ești singur(ă), spre sfârșitul verii, deci în jurul lunii septembrie, odată cu intrarea lui Jupiter în zodia Balanței acompaniat și de micul benefic Venus, apar oportunități pentru noi relații pe care ești determinat(ă) să le abordezi cu mult curaj. Dacă ești deja într-o relație, vei da dovadă de multă diplomație, chiar dacă, așa cum știm amândoi bine, diplomația nu e tocmai punctul tău forte. În luna septembrie, odată cu intrarea lui Mercur în retrogradare, poți întâmpina probleme de comunicare în relațiile cu colegii care-ți vor pune răbdarea la încercare.

În relația de iubire, nativul Taur poate comunica în contradictoriu cu partenerul(a) de viață sau în unele situații ce vor apărea în această vară, poate fi chiar înțeles(easă) greșit. La locul de muncă vei fi apreciat de ceilalți, dar vei acționa mai impulsiv decât de obicei, de cât îți stă în fire. În prima parte a verii vei fi restricționat(ă) în accesarea unor împrumuturi, dar situația se poate debloca începând cu a doua jumătate a lunii august când vei găsi soluții. Până la începutul lunii august relațiile tale parteneriale pot fi mai tensionate, iar planurile de viitor pot suferi fluctuații neașteptate. În acest context, programează-ți perioade de relaxare în care vei profita de soare și te vei destinde. Spre sfârșitul lunii septembrie, este benefic pentru tine să-ți pregătești o abordare metodică a planului de studii pentru perioada următoare.

GEMENI

RAC

Perioada verii te obligă să te focusezi pe familie, unde ești provocat(ă) pe tărâmul comunicării. Vei acorda atenție persoanei iubite cu diplomație și multă responsabilitate. În relația ta cu partenerul este recomandat să renunți la orgolii, astfel reușind să reinventezi povestea de iubire a verii. La serviciu vei fi mai atent la detalii și vei beneficia de calități de detectiv care vor ieși la iveală în investigarea unor spețe legate de muncă. La sfârșitul lunii iulie apar oportunități și vei acționa în consecință, pentru a renunța la o parte din vechii prieteni și pentru a face loc unora noi. Intrarea lui Mercur în mers retrograd în luna septembrie va afecta comunicare ta în familie sau perfectarea unor contracte pentru achiziții de terenuri sau imobile, așa încât este bine să aștepți sfârșitul lunii în acest sens.

Racii în perioada verii au parte de multe drumuri scurte și benefice în natură. Comunicarea este un punct forte pentru tine, cu excepția lunii septembrie când Mercur intră în mișcare retrogradă și este recomandat să eviți semnarea de contracte și intrarea în conflicte cu rudele (frați, surori, verișori, etc.) sau vecinii. Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate. Ai grijă la escaladarea conflictelor în relațiile tale atât în domeniu personal, cât și în domeniul profesional. Spre sfârșitul verii blocajele emoționale și inhibițiile din viața ta sentimentală vor fi înlăturate. Luna septembrie o vei petrece cu familia sau vei avea parte de bucurii de la cei dragi. Domeniul sănătății poate fi afectat în această vară. Fii atent(ă) la împrejurările care pot provoca lovituri, tăieturi, căzături sau orice fel de răniri ale corpului tău.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

EDITOR: Luminița RISTEA, consultant astrologic

62

Ediția 53 | IUNIE-SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement