Page 46

LCU n ca FO

VACANȚA DE VARĂ

Ț

pentru

Bia

BOOKS Review

TECH & MEDIA

5 MEGA POVEȘTI

junior EDITOR:

„LIFE AFTER LIFE” de Kate Atkinson Mulți dintre noi am resimțit senzația fenomenului de „Deja-vu”, având impresia că ceea ce se întâmplă în acel moment am mai trăit o dată. Dar ce s-ar întâmpla dacă am avea o a doua șansă sau un număr infinit de șanse, dacă am trăi viața din nou și din nou? Am reuși cu adevărat să schimbăm ceva în jurul nostru? Kate Atkinson descrie o astfel de poveste prin intermediul personajului Ursula Todd.

„MESSAGE IN A BOTTLE” de Nicholas Sparks „Message in a Bottle” prezintă povestea Theresei Osborne, editor la un ziar din Boston și, totodată, mamă singură a unui copil de 12 ani. Aceasta descoperă într-o vacanță o scrisoare de dragoste într-o sticlă de pe malul mării. Provocată de misterul mesajului, Theresa pleacă în căutarea autorului. Astfel, viața aduce împreună două suflete rănite care încep să creadă că dragostea veșnică

www.performance.rau.ro

există cu adevărat.

„THE ANTIDOTE” de Oliver Burkeman Oliver Burkeman prezintă în opera sa faptul că oamenii împărtășesc un singur mod surprinzător de gândire despre viață - efortul constant de a fi fericiți prin intermediul optimismului. Autorul însă susține că există o cale alternativă, „calea negativă”, pentru atingerea fericirii și a succesului, care implică eșecul, îmbrățișând pesimism, nesiguranță și incertitudine, tocmai lucrurile pe care în cele mai multe dintre cazuri încercăm să le evităm o viață întreagă.

46

Ediția 53 | IUNIE-SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement