Page 36

Ale xa

nd

ra E NA CH

E

CUM SCĂPĂM DE CĂLDURĂ CU AJUTORUL

DECORAȚIUNILOR ?

Editor-in-CHIEF:

O dată cu mult așteptata vară, a sosit timp să te ocupi cum trebuie de ele, optează și mult mai puțin dorita căldură. Pentru a pentru câțiva cactuși. Sunt extrem de ușor de face față cu brio acestei veri ce se anunță întreținut și fac față mult mai bine razelor de categoric toridă, îți propun să-ți reorganizezi soare decât plantele autohtone. casa sau cel puțin camera în care stai cel mai mult, pentru a evita supraîncălzirea AȘTERNUTURI DE MĂTASE acesteia, dar și pentru maximizarea pro- Vara, cel mai greu este noaptea, când de priului tău confort.

multe ori nu poți să adormi din cauza căldurii. Firește, poți apela la aerul condiționat, dar

PA, PA ODORIZANTE

știm deja că nu e foarte sănătos. Ideal ar fi să

E timpul să pui odorizantele de cameră la îți iei pentru vară câteva seturi de lenjerie de hibernare. Dacă nu poți renunța de fel la ele, pat din mătase, ce mențin răcoarea corpului. treci pe cele naturale – uleiuri esențiale, cu iz Dacă nu, măcar din bumbac 100%, foarte util proaspăt, fructat. Lasă candelele de aro- deoarece absoarbe umiditatea. materapie deoparte pentru că nu vrei să fie și mai cald decât e deja, și optează pentru SE POARTĂ ALBUL câteva picături din aroma preferată într-un Albul este culoarea cea mai indicată pentru bol micuț cu apă pus la geam.

combaterea căldurii excesive, nu doar la hai-

www.performance.rau.ro

ne, ci și în casă. Poate ți se pare banal și

CÂT MAI PUȚINE MATERIALE

preferi pereții viu colorați, însă albul este cea

TEXTILE; CÂT MAI MULTE PLANTE

mai bună alegere vară. Măcar alege nuanțe

Scapă de pături, perne de decor, jucării de pastelate. pluș și orice ocupă spațiul inutil. Cu cât este mai goală camera, cu atât se aerisește mai PERDELE PASTELATE bine. Umple pervazul geamului cu ghivece Vara, alege să schimbi perdelele cu unele cât de flori pentru mai multă oxigenare a came- mai vaporoase și în culori deschise ce nu rei. Dacă nu te pricepi la plante și nici nu ai atrag căldura la fel de mult. Draperiile le dai

36

jos și le pui la hibernare alături de odoriEdiția 53 | IUNIE-SEPT. 2016

zantele tale obișnuite :)

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.53 IUNIE - SEPT. 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement