__MAIN_TEXT__

Page 62

BERBEC

TAUR

Luna mai va fi mai puţin agitată și îţi va aduce o perioadă benefică de reevaluare a unor situații neterminate lăsate spre rezolvare, pe care le poți revizui acum pentru a capitaliza oportunitățile viitoare. Cu Mercur retrograd în domeniul banilor și resurselor materiale, este bine să eviți până în data de 22 mai să semnezi contracte sau să cumperi o mașină sau o casă. Dacă vei face cumpărături, este posibil să returnezi obiectele achiziționate, deoarece nu-ți mai plac. În prima parte a lunii iunie poți întâmpina probleme de comunicare atât în relațiile cu partenerul(a), cât și la serviciu / facultate. Ai nevoie de spațiul tău şi de aceea vei fi mai singuratic(ă). Nu te lua prea în serios şi evită să-ți creezi la nivel mental prea multe drame emoționale. Nu este decât un intermezzo pentru a-ți testa ideile.

Taurul este avantajat de către astre în luna mai. Soarele, Mercur și Venus sunt în zodia ta și te încarcă cu energia pozitivă a iubirii, aducând motivație și noi idei. Cu toate acestea, până în data de 22 mai, atunci când Mercur va reveni în mod direct, vei putea întâmpina o perioadă de confuzii și neînțelegeri în relaționarea cu ceilalți, călătorii amânate și disfuncționalități contractuale. O zi de notat în agenda ta pentru comunicarea sau deplasarea la distanță în străinătate sau studii superioare, este 31 mai, atunci când Mercur este într-un aspect armonios cu Pluto. În prima parte a lunii poți avea probleme de comunicare cu persoana iubită. Încearcă să rămâi flexibil(ă) și să nu te angajezi repede în discuții dure pe care ai putea să le regreți. Poți face drumuri scurte și poți culege informații pe care să le valorifici în activitatea curentă.

GEMENI

RAC

Cu Soarele și Venus în zodia ta din 24 mai și ieşirea lui Mercur din retrogradare, vei fi stimulat(ă) să comunici mai activ și să te ocupi de probleme variate într-un ritm mai alert decât de obicei. Fii atent(ă) să nu te grăbești și să tratezi lucrurile cu superficialitate, deoarece răbdarea nu este acum punctul tău forte. Profită de energia lunii mai pentru a accesa proiecte dinamice, care nu necesită o concentrare specială și așteaptă luna iunie pentru proiecte care necesită grijă față de detalii. La începutul lunii iunie vor avea loc aspecte tensionate legate de cine ești tu și poziționarea față de ceilalți. Cu influența Soarelui tău aflat într-o poziție dinamică cu Neptun și cu Saturn şi Jupiter aflate în retrogradare, nu poți gândi foarte clar și pot apărea foarte mulți factori destabilizatori care îți pot arăta o altă perspectivă decât cea reală.

Focusul tău în luna mai este centrat pe relațiile parteneriale, precum și pe cele de prietenie. Poți crea noi punți de cooperare și alianțe, în special după ieșirea lui Mercur din retrogradare în 22 mai. În relația de cuplu este dragoste și armonie, îți vei da silința ca totul să meargă ca pe roate și să menții un echilibru între ce oferi tu și ceea ce primești de la partener(ă). La începutul lunii iunie vei simți o serie de tensiuni la serviciu. Marea Cruce Cosmică pe semne mutabile va muta accentul pe mental și încheierea unor lucruri pe care le-ai început fără a pierde însă din flexibilitate. În relația de cuplu se pune accentul pe responsabilitate și loialitate. Este încurajat dialogul cu partenerul(a) pentru a fi sigur(ă) că ai securizat relația așa cum îți place ție, dar și pentru a-ţi împlini așteptările în viața de cuplu.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

EDITOR: Luminița RISTEA, consultant astrologic

62

Ediția 52 | MAI 2016 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.52 MAI 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.52 MAI 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement