__MAIN_TEXT__

Page 12

ON CAMPUS

EDITOR: Șergiu ȘERBAN

REVISTA PERFORMANCE 7 PRICELESS YEARS

Luna aceasta Revista Performance împlinește 7 ani de la publicarea primei ediții. În tot acest timp ne-am bucurat de multe experiențe frumoase în urma cărora am adunat numeroase amintiri. Iată în cele ce urmează ce înseamnă să fii redactor Performance și ce spun studenții și cadrele didactice URA despre acest proiect.

Ana IUNKER, Senior Editor ”Proiectul Performance mi-a oferit șansa de a dedica mai mult timp pasiunii mele, cinematografia. În prezent scriu cronici de film și ocazional mă ocup de interviurile de copertă, dar în trecut am scris și articole de dezvoltare personală. Pentru mine Performance înseamnă echipă, unitate și longevitate. La mulți ani, dragă Performance și la cât mai multe tiraje!”

Zoltan MEHEȘ, Senior Editor ”În revistă mă ocup actualmente de subsecțiunea UP COMING piese de teatru, concerte și premiere cinematografice din luna curentă, dar în trecut am scris și articole de dezvoltare personală. Lucrul în Performance înseamnă multă muncă, implicare și research, dar și multe momente frumoase în cadrul unei echipe dinamice din care mă bucur să fac parte. La mulți ani!”

12

Ediția 50 | MARTIE 2016 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.50 MAR 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.50 MAR 2016 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement