Page 37

”O poveste de Crăciun” de C. Dickens Faimosul autor Charles Dickens este supranumit ”Reinventatorul Crăciunului”, deoarece a readus această sărbătoare în sufletele englezilor. Personajul principal, Ebenezer Scrooge, un bătrân zgârcit și foarte bogat, este trimis în trecut, prezent și tatea ascunsă în sufletul lui, dar și pentru a-și salva sufletul reparând greșelile făcute.

© elefant.ro

viitor de spiritele Crăciunului pentru a descoperii bună-

Personajul principal, Richard, găsește în podul casei o cutie misterioasă plină cu scrisori adresate unei persoane iubite care a murit. Această carte va impresiona cu siguranță toate categoriile de cititori. Într-o lume în care banii și munca în exces duc la neglijarea și îndepărtarea celor dragi, romanul are menirea să reamintească tuturor ce înseamnă spiritul Crăciunul.

“Expresul Polar” de Chris Van Allsburg ”Expresul Polar” spune povestea unui băiețel care se îndoiește de existența lui Moș Crăciun. Surprinzător, în loc să nu se întâmple nimic sau cel mult să apară mult vestita sanie, în noapte sfântă un tren magic apare în fața casei sale și-l duce la Polul Nord. Cartea a câștigat Medalia Caldecott în 1986 pentru cele mai bune ilustrații și a fost ecranizată în 2004 sub aceeași denumire.

LECTURĂ PLĂCUTĂ! :)

© jasonclarkis.com

© authors.simonandschuster.com

”Cutia de Crăciun” de Richard Paul Evans

Performance - NR.47 DECEMBRIE 2015  

Revista Studentului URA

Advertisement