Page 17

După 3 ani de licență încă am emoții când vine vorba de 1 oct. Am speranța că și anul acesta va fi exact ca celelalte, anume plin de provocări și oportunități, proiecte care își vor lăsa amprenta asupra mea și, evident, nelipsitele emoții în perioada examenelor :) Sunt sigură că toate acestea se vor desfășura într-un mediu plăcut, cu suflu tânăr și într-un timp scurt pentru că anul universitar trece foarte repede. Abia aștept să văd și să aud ce urmează să fie.

Mariana Janau, boboc masterat Îmi doresc să găsesc aici un colectiv cât mai sociabil și cât mai bine pus la punct, să interacționez cu celelalte persoane din jurul meu, să-mi fac cunoștințe și prietenii de toate vârstele, poate chiar să mă implic în concursul de Miss si Mister și alte activități suplimentare. Totodată, sunt convins ca voi întâlni cadre didactice care să-mi deschidă orizontul către cunoașterea noilor materii. Una peste alta, sunt entuziasmat că am intrat aici și îmi doresc să am un an cât mai frumos cu multe evenimente!

Claudiu-Lucian G., boboc licență

Ideea de a studia la URA a venit exact în momentul în care consideram că aveam nevoie de o schimbare, de ceva măreț care să-mi schimbe viața și să mă ajute să-mi îndeplinesc obiectivele cele mai importante pentru mine. Am ales-o dintre toate universitățile pentru ca am știut că aici pot să mă dezvolt, pot să învăț, dar mai ales pot să pun în aplicare ce am învățat până acum. Sunt convins că aici o să întâlnesc un corp profesoral de elită, un colectiv frumos și un cadru armonios și inspirațional. Felicitări tuturor și succes în acest an universitar!

Sergiu-Alexandru Samson, boboc licență OCTOMBRIE 2015 | Ediția 45

17

Performance - NR.45 OCTOMBRIE 2015  
Performance - NR.45 OCTOMBRIE 2015  
Advertisement