Page 16

Students Talking

BOBOCEII Fiecare început pare dificil, fie că vorbim despre

aD ĂN C

ESC

U

boboceii de facultate sau despre cei de masterat, cu

Sab in

ON CAMPUS

LA TAIFAS CU

ceva mai multă experiență în ale ”facultății”, dar la fel de emoționați să fie iar anul I. Iată ce așteptări au acum că au ajuns la URA!

senior EDITOR:

Mă aștept ca pe parcursul acestor ani să mă dezvolt atât profesional, cât și personal. Motivată de acest gând, voi încerca să fiu cât mai deschisă la tot ce înseamnă "nou" și să profit de oportunitățile vieții de student. Începând cu activitățile de voluntariat și până la posibilitatea de a avea un job part-time, poate chiar și un program "work and travel", toate acestea constituie un avantaj pentru noi, studenții. Sunt încântată pentru că am ales această Universitate, felicit toți studenții pentru alegerea făcută și sper să ne împrietenim. Împreună vom construi viitorul societății de mâine!

Denisa-Roxana Muntean, boboc licență Primul an de facultate nu are cum să nu fie unul special :) Altă etapă, alte momente de neuitat. Ce așteptări am? Poate sună a clișeu, dar vreau cu totul altceva. Vreau să fiu eu altul, vreau să ating noi cote, vreau să devin ceea ce știu că pot fi. Nu am niciun dubiu că URA mă va ajuta să mă dezvolt într-un mediu deosebit, modern și cu oameni tineri la suflet. Sunt convins că mi se vor realiza toate visurile profesionale.

Victor-Cătălin Tirmann, boboc licență

Performance - NR.45 OCTOMBRIE 2015  
Performance - NR.45 OCTOMBRIE 2015  
Advertisement