Page 54

HOROSCOPE

ASTROLOG: RalucaROMAȘCU

BERBEC (zodie/ascendent) Dragostea este în prim-plan pentru tine. Ai farmec și carismă, ceea ce te ajută să te descurci în această lume complicată a relațiilor interumane. Dacă ești deja implicat(ă) într-o relație amoroasă, ai grijă să nu stârnești conflicte inutile. Pot ieși scântei, iar reconcilierea va fi dificilă după o ceartă de proporții. Financiar vorbind, s-ar putea ca lucrurile să se îmbunătățească vizibil. Ca să grăbești nițel procesul, poți cumpăra un bilet la loto. Cine știe de unde sare iepurele?

TAUR (zodie/ascendent) Stabilește-ți niște obiective clare pe care să le atingi și încearcă să îți concentrezi întreaga atenție asupra lor. Doar cu răbdare și tenacitate, calității pe care oricum le deții, vei putea să le vezi împlinite. Ține cont că nu este cel mai bun moment pentru dragoste și concentrează-te asupra muncii sau studiului pentru că va răsări soarele și pe strada iubirii, moment în care nu vei mai putea să te concentrezi atât de bine asupra muncii și carierei.

GEMENI (zodie/ascendent) Volumul de muncă va fi nedrept de mare în continuare, dar și www.performance.rau.ro

recompensele financiare ar trebui să fie pe măsură. Din păcate,

54

această perioadă nu s-a terminat. Te poți gândi, în schimb, să faci o scurtă pauză pentru a petrece un weekend la mare alături de prieteni. Îți vei încărca bateriile și vei putea duce la bun sfârșit proiectele de la serviciu. Poți testa un regim de viață mai sănătos sau o nouă dietă, pentru că la urma urmei vara se apropie cu rapiditate.

Ediția 34 | Mai 2014

Performance - NR. 34 MAI 2014  

"Pe blogdecalatorii.ro, cititorii găsesc informații despre țările, orașele și obiectivele turistice pe care le-am vizitat, dar și sfaturi u...