Page 54

HOROSCOPE

ASTROLOG: RalucaROMAȘCU

BERBEC (zodie/ascendent) Timpul pare să se scurgă prea încet? Vrei să ai parte de mai multă adrenalină și de evenimente interesante? Ei bine, se pare că cineva ți-a ascultat dorințele și face tot posibilul să le îndeplinească, cel puțin în domeniul relațiilor de cuplu. Ca să fii în formă, încearcă un nou look sau reînnoiește-ți abonamentul la sală. Nici la serviciu nu te vei plictisi, deoarece totul va fi mai dinamic și mai interesant.

TAUR (zodie/ascendent) Acum este momentul perfect pentru studiu sau pentru ”a te pune cu burta pe carte”, cum se spune. Poți încerca să dormi cu ea sub pernă - se zice că reții mai bine și mai repede. S-ar putea ca lucrurile să nu meargă “ca pe roate” la serviciu, dar este doar o perioadă care va trece rapid, iar la finalul acesteia vei culege roadele muncii pe care ai depus-o în ultimele luni.

www.performance.rau.ro

GEMENI (zodie/ascendent)

54

Cel mai bine te vei simți alături de prietenii tăi, de grupul cu care îți place să îți petreci timpul liber. Organizează o ieșire în oraș alături de ei, într-un loc unde să puteți purta o conversație. La serviciu, s-ar putea să începi un nou proiect sau să fii propus(ă) pentru o avansare care va include, desigur, și o mărire de salariu. Era timpul, corect?

Ediția 33 | Aprilie 2014

Performance - NR. 33 APRILIE 2014