Page 54

HOROSCOPE

ASTROLOG: RalucaROMAȘCU

BERBEC (zodie/ascendent) Începutul lunii te poate găsi la birou, îngropat(ă) în foarte multă muncă. Încearcă să o rezolvi cât de repede și bine se poate, pentru a avea mai mult timp pentru partenerul(a) de viață. Dacă nu ești încă implicat(ă) într-o relație, această lună îți poate rezerva o surpriză plăcută. Lipsa de răbdare în relații se va accentua în martie și poate duce la conflicte, de aceea ar fi bine să îți canalizezi surplusul de energie spre sport.

TAUR (zodie/ascendent) Respiră adânc de câteva ori, apoi reia proiectele nefinalizate la serviciu … la un moment dat, se vor termina. Dacă ți se pare că lucrurile nu decurg cum ar trebui sau în ritmul pe care ți-l dorești, soluțiile pentru depășirea acestei perioade (vei trece peste ea!) sunt disciplina și atitudinea pozitivă. Evadările din cotidian sunt întotdeauna benefice, așa că profită de primele zile de primăvară pentru a face o scurtă excursie. Poate a mai rămas zăpadă la munte pentru câteva coborâri pe pârtie.

www.performance.rau.ro

GEMENI (zodie/ascendent)

54

Ai întâlnit dragostea în februarie? Dacă da, relația are toate şansele să se consolideze și să devină mai apropiată. Daca nu, timpul nu este pierdut. Doar să fii atent(ă) și selectiv(ă), pentru că noile relații pot fi ca un fulger – puternice și de scurtă durată. Cu privire la carieră, meritele îți pot fi recunoscute și pot să apară noi oportunități de avansare.

Ediția 32 | Martie 2014

Performance - NR. 32 MARTIE 2014  
Performance - NR. 32 MARTIE 2014  
Advertisement