Page 54

HOROSCOPE

ASTROLOG: RalucaROMAȘCU

BERBEC (zodie/ascendent) S-ar putea ca luna îndrăgostiților să îți aducă o nouă iubire. Dacă asta îți dorești, fii atent(ă) și la colegii de la birou/facultate. Poate că ceea ce cauți de multă vreme a fost tot timpul lângă tine, doar că n-ai observat tu. De asemenea, este o perioadă bună pentru revizuirea planurile de viitor și pentru reluarea unor proiecte mai vechi pe care le-ai uitat într-un sertar.

TAUR (zodie/ascendent) La birou, volumul de muncă crește vertiginos, iar ritmul este din ce în ce mai rapid. Totul trebuie făcut acum (eventual ieri sau săptămâna trecută). O scurtă vacanță în doi de ziua îndrăgostiților ar fi o alternativă plăcută pentru stresul și aglomerația cotidiană. Ce frumos este să evadezi din când în când în natură, nu-i așa? Se anunță o ninsoare cu fulgi mari și pufoși, așa că ia-ți skiurile sau sania și fugi repede la munte, până nu te trezești cu alte zeci de emailuri sau teancuri de dosare pe birou.

GEMENI (zodie/ascendent) www.performance.rau.ro

Atmosfera se încinge în sfera relațiilor. Dacă ți-ai întâlnit perechea

54

în ianuarie, acum puteți trăi clipe de neuitat. Dacă nu ai încă partener(ă) pentru Valentine's Day, stai liniştit(ă)! Nu aduce anul ce aduce ceasul, adică luna februarie. Pe de altă parte, este bine să te concentrezi cât mai mult asupra facultății. Dacă nu ai studiat suficient la anumite discipline, va fi nevoie să reiei vechile cursuri și să le aprofundezi cu adevărat.

Ediția 31 | Februarie 2014

Performance - NR. 31 Februarie 2014  

“Cele două pasiuni sunt, într-un final, complementare, dar nu contează atât de mult ce faci atât timp cât lucrezi cu entuziasm și pui suflet...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you