Page 60

HOROSCOPE

CAPRICORN

Cel mai mare focus în această perioadă este în domeniul relațiilor de iubire și a creativității. Este un moment adecvat pentru a începe o afacere sau o relație de iubire fie cu un nou partener, fie cu tine însuți și copilul tău interior. Poate apare oportunitatea de a obține un nou serviciu sau de a-ți îmbunătăți comunicare la locul de muncă în relația cu șefii și colegii tăi. Situația ta financiară va rămâne relativ stabilă, fără fluctuații deosebite. Prezența lui Marte activează după 21 domeniul parteneriatelor și pot apare noi începuturi sau schimbări în cazul celor existente. Te preocupă mult mai mult starea ta de sănătate începând cu data de 17 când îți dorești să afli și să înveți mai multe despre corpul și aspectul tău fizic.

Te focusezi acum pe domeniul familiei, tradițiilor, ambientului și casei în care locuiești. După data de 10 îți muți atenția pe zona vieții sociale. Reanalizezi cercul de prieteni, poți renunța la unele din aceste relații de prietenie sau poți sa legi noi conexiuni. După data de 17 ești încurajat să-ți duci seriozitatea caracteristică în zona copilului interior. Cu această ocazie inima ta se poate deschide către o nouă relație sentimentală. Începând cu data de 21 vei investi din nou energie la serviciu. Poți obține un nou post, o promovare și vei fi foarte ocupat cu multe sarcini și

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Ești avantajat acum în domeniul comunicării, conectării cu oameni noi și conceperii unor idei inovatoare. În zona financiară fii atent la modalitate cum îți cheltui banii și nu pleca la cumpărături decât daca este nevoie. Începe să te preocupe după data de 10 locul tău în lume, poziția socială și

Cel mai mare focus în această lună este în zona banilor, posesiunilor și valorilor personale. Tot ce ține de planificarea unor călătorii îndepărtate sau lărgire orizontului cunoașterii, este acum în focusul tău după data de 10. După data de 17 ești încurajat să înveți, să studiezi, să te conectezi și să relaționezi cu ceilalți.

cariera ta. Domeniul familiei, casei tale devin o prioritate după data de 17. Poți petrece mai mult timp în mijlocul celor dragi, comunicând și discutând despre o posibilă renovare a căminului. Domeniul sentimental, devine marcant după data de 21. Creativitatea este la ea acasă și poți să începi un nou hobby. Starea de sănătate se va îmbunătăți îndeosebi după data de 21.

Relațiile de familie sunt în lumina reflectoarelor după data de 21 și poți profita din plin de puternicele tale capacități intuitive pentru a face ceea ce îți dorești cu adevărat în acest domeniu. Viața sentimentală este destul de activă, în special spre sfârșitul perioadei, iar relațiile deja existente vor evolua armonios. Ești sprijinit și de o stare de sănătate excelentă, dar nu neglija odihna și nu uita să faci mișcare în mod regulat.

www.performance.rau.ro

SĂGETĂTOR

60

termene limită de îndeplinit. În domeniul sănătății este o perioadă în care poți lucra cu corpul tău și poți experimenta noi terapii antistres.

Ediția 60 | IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement