Page 59

FECIOARĂ

În prima parte a perioadei te vei focaliza pe educația înaltă și trezirea spirituală către orizonturi spirituale mult mai înalte. După data de 10 pot apare preocupări legate de reevaluarea aspectelor legate de casa ta, situația locativă și problemele de familie. După data de 17 reflectorul este aprins în domeniul carierei, al comunicării, încheierii de noi contracte și participării la cursuri privind dezvoltarea afacerii. Spre sfârșitul lunii este bine aspectat domeniul relațiilor sociale. Ai posibilitate de a fi proactiv, a-ți face noi prieteni și a iniția acțiuni în relația cu grupurile sau asociațiile din care faci parte. Până în data de 21 este bine să te menajezi și să-ți conservi energia pentru a putea ulterior să te refaci și să ai o stare de sănătate mult mai bună.

Te concentrezi acum pe lucrurilor care sunt ascunse înțelegerii tale și de care ți-e frică. Dacă te-ai simțit mai singuratic, te vei deschide către comunicarea cu ceilalți, îmbunătățirea vieții sociale și implementarea de schimbări în acest domeniu. Începând cu data de 17 apar oportunități de a călători ori poți să primești un „apel de trezire” spirituală care te va conduce către o nouă abordare în acest domeniu. Așteaptă data de 21 când pot apare mai multe posibilități minunate de evoluție în carieră. Vei străluci în domeniu tău și vei avea noi idei de dezvoltare a afacerii. Sănătatea ta este bună, dar ai nevoie și de pauze și sesiuni de relaxare pentru a te putea concentra pe lucrurile cu adevărat importante în viața ta.

BALANȚĂ

SCORPION

Această perioadă este dedicată relațiilor tale. Acum este momentul să le privești dintr-o altă perspectivă. După data de 10 tot ce merge bine în domeniul financiar, se pot fructifica mult mai ușor în următoarea perioadă, iar în cazul proiectelor care stagnează, poți identifica noi soluții creati-

Ești preocupat acum cu prioritate de domeniul serviciului sau al sănătății. La muncă ai șansa să primești vești bune. După data de 10 ai ocazia de a face schimbări în modul de a te prezenta în fața celorlalți. Începând cu data de 17 poți face loc unei noi relații parteneriale în viața ta sau poți reanaliza

ve pentru materializarea lor în bani. Începând cu data de 21 apar oportunități de a organiza o călătorie, poți accesa un nou program de studii înalte sau de dezvoltare personală sau, în sfârșit, poți să-ți publici cartea pe care ai scris-o. În domeniu sănătății în această perioadă vei începe un proces de recuperare utilizând procedee intense de eliminare a toxinelor din organism sau sesiuni dese de fitness.

modalitatea de comunicare în relațiile existente. De asemenea, începând cu data de 21, ai șansa de a face o curățenie temeinică în toate fricile care te urmăresc și pe care le proiectezi asupra celorlalți. Ești foarte interesat și de sănătatea ta, citești mult în acest domeniu și ai acces la multe informații care te vor ajuta în menținerea unei bune energii a corpului ce îți va aduce echilibrul atât de necesar unei stări de bine.

HOROSCOPE

LEU

Continuarea pe pagina următoare »

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement