Page 58

BERBEC

TAUR

Mercur retrograd te-a ajutat să-ți reevaluezi modul în care te poziționezi față de ceilalți și cum te percep ei pe tine. Vei fi mult mai atent la propria imagine sau la cum îi impresionezi pe ceilalți. După jumătatea lunii ai abilități sporite în zona financiară. Negociezi, identifici oportunități financiare și ce poți să înveți pentru a-ți fructifica talentele și a obține bani. Din punct al carierei faci progrese și-i poți angrena și pe cei din familie în proiectele tale. Începând cu data de 23 îți revine dorința de a face călătorii scurte, de a iniția un city-break sau un weekend special și de a crea legături cu persoane noi care apar în viața ta. Sănătatea ta fabuloasă în această lună te va ajuta să-ți urmărești scopurile și planurile, generând o stare de optimism și entuziasm.

Vei străluci cu predilecție în prima perioadă și te vei focaliza în principal pe tine, corpul tău, energia ta fizică și propria imagine. Pe de altă parte nu vei neglija relațiile parteneriale și vei „face lumină” fie în relațiile tale care nu merg atât de bine cum te aștepți tu, fie vor înflori relații care erau în așteptare sau în clarificare și acum a venit vremea fructificării și culegerea roadelor. În carieră poți face schimbări, unele dintre ele fiind mai intempestive, care te vor ajuta să evoluezi către alte activități mai bine remunerate. După data de 21 urmează o perioadă favorabilă pentru finanțele tale personale. Starea de sănătate se va îmbunătăți în comparație cu luna trecută și e recomandat să-ți menții o stare de bine și să nu-ți pierzi cumpătul prea repede.

GEMENI

RAC

În prima parte a perioadei te simți bine atât în relație cu prietenii, cât și în compania mentorilor tăi. Domeniul serviciului este bine aspectat, deoarece îți oferă posibilitatea de a analiza ce nu merge așa cum te aștepți tu și ce poți întreprinde pentru a face schimbările pe care ți le dorești cu adevărat.

După provocările și întârzierile din domeniul carierei pe care le-ai avut în ultima perioadă, norocul tău se poate schimba. Poate intra în viața ta o nouă relație de iubire sau poți iniția o nouă afacere într-un domeniu creativ sau care-ți place foarte mult și te antrenează la maxim.

Vei străluci și vei demara noi începuturi numai după data de 21, când pot apărea noi posibilități, experiențe de viață și șanse pentru tine. Dispui de multă energie, te miști continuu și investești în idei creatoare. Este bine aspectat domeniul relațiilor de iubire unde primești suport necondiționat de la Jupiter, marele benefic. Stai bine și la capitolul sănătate și dispui de energie care te ajută să depășești obstacolele.

Începând cu data de 17 este oportun să întâlnești oameni noi cu care rezonezi, să te conectezi cu diferite grupuri sau să oferi training celorlalți în calitate de mentor, coach sau profesor. După data de 21 vei intra într-o perioadă de introspecție interioară și căutări în adâncurile sufletului care îți vor fi benefice. Starea ta de sănătate încet, încet își revine în parametrii normali și te vei folosi de vitalitatea ta în tot ceea ce întreprinzi.

www.performance.rau.ro

HOROSCOPE

REDACTOR: Luminița RISTEA, astrolog

58

Ediția 60 | IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA

Profile for Revista Performance

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

NR.60 IUNIE - IULIE 2017 | Performance - Revista Studentului URA  

http://performance.rau.ro/

Advertisement