Page 1

TEMPORADA GENER-MAIG 2017

15

gener

+ 2 anys

diumenge, 12h

Durada: 50 minuts Can Massallera

ELS TRES PORQUETS ES CAGUEN DE POR El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por. Si els porquets tenen por són fàcils d’atrapar. El llop ho sap. I… per això, torna per menjar-se’ls d’una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Hem entrat al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran història. Us l’explicarem amb la música tradicional i la que hem construït per a cada situació, amb elements escènics i amb una delicada posada en escena. Fitxa artística Companyia: Samfaina de colors. Direcció: Mirna Vilasís. Intèrprets: Mirna Vilasís, Xavi Múrcia. Música: Xavi Múrcia Preu 4 euros.

29

gener

diumenge, dues sessions 11h i 12h

Nadons de 0 a 3 anys Durada: 35 minuts Casal de Barri Ciutat Cooperativa

MARIETA, MARIETA Teatre de musicosetes, cançons i titelles

La marieta puja l’escaleta. La granota fa un salt al bassal. I tat! En Tabalet ja s’ha amagat. I pet! En Patufet surt disparat com un coet. Petits protagonistes d’un teatre de musicosetes amb moixaines, titelles i cançons per a nadons i primera infància. Rimes per a fer riure l’infant, bressolar-lo i acaronar-lo. Un espectacle per a dur a l’escenari allò que les nostres àvies feien a casa amb el davantal, acompanyat de melodies tradicionals, sons, paisatges sonors i poesia visual.

Fitxa artística Companyia: Pamipipa. Intèrprets: Mar Gascó, Pere López. Preu 4 euros.

04

febrer

dissabte, 12h

Tots els públics Durada: 60 minuts Casal de Barri Camps Blancs

L’HOME RODA El Professor Karoli es desplaça dins d’una sola roda amb motor. Combinant enginy amb la presentació d’artilugis amb rodes i monocicles alts amb cames, bicis enanes. Karoli demostra la seva passió per les rodes fent el més difícil, com no, sobre rodes.

Fitxa artística Companyia: Karoli. Direcció: Laia Muñoz Carol. Intèrprets: Ramon Muñoz Farreny. Preu 4 euros.

19

febrer

diumenge, 12h

+ 3 anys Durada: 50 minuts Can Massallera

DRAPS

Teatre de Titelles

Professor Karoli .

En Draps, és un ésser petit i poruc, i tot un apassionat de la botànica. Un bon dia, una flor extraordinària creix al seu jardí, però per més que busca informació no en troba per enlloc. Per saber com l’ha de cuidar li serà necessari sortir del seu cau, i trobar d’on prové aquella flor. A cada pas de la història, en Draps trobarà nous elements per créixer i aprendre del món que l’envolta.

Fitxa artística Companyia: La Guilla teatre. Direcció: Meritxell Morera. Intèrprets: Meritxell Morera, Pere Farran. Preu 4 euros.

05

març

diumenge, dues sessions 11h i 12h

Nadons de 0 a 3 anys Durada: 35 minuts Casal de Barri de Marianao

PINTAMÚSICA

Un viatge sensorial per escoltar, mirar, i crear! Un quadre blanc, quatre colors: vermell, blau, verd i groc i música en directe es combinen en aquesta experiència creativa pensada per a nadons on es realitza un viatge per les quatre estacions de l’any tot creant una atmosfera acollidora. La música inspira sensacions, les sensacions colors, i el color l’art, la creativitat, el joc i la participació.

Fitxa artística Companyia: Únics Produccions. Direcció: Lluís Juanet, Gisela Juanet. Intèrprets: Berta Ros, Lorena Lliró, Héctor Canós Preu 4 euros.

12

març

diumenge, 19h

Circ Durada: 1 hora i 30 minuts Can Massallera

RHUMÏA

La pallassada més poètica Rhumia és el nou espectacle de Rhum & Cia, la companyia de teatre de pallassos formada per Jordi Martinez, Pep Pascual, Joan Arqué i Roger Julià. Amb entrades clàssiques, nous números de creació i la incorporació de Mauro Paganini, l’espectacle conserva la tendresa i emoció característiques de la companyia creada en homenatge al reconegut pallasso Monti. Un espectacle per a tots els públics amb una dramatúrgia teatral plena humor, jocs de paraules, gamberrades, musicalitat i una alta dosis de tendresa i emoció. Fitxa artística Autoria: Rhum & Cia. Direcció: Martí Torras Mayneris. Intèrprets: Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià i Mauro Paganini. Direcció Musical: Pep Pascual. Preu a partir de 5 euros.


19

març

Tots els públics

diumenge, 12h

Durada: 1 hora i 10 minuts Can Massallera

ARTIMAÑA Mag Marín

Qui te màgia no necessita trucs! Segons la Real Academia de la Lengua, “Artimaña” és una paraula que prové d’Art i Manya, i significa trampa o artifici. Una fusió d’habilitat, art i astúcia que us faran viatjar al món de l’impossible. Deixeu-vos seduir per una petita mentida per viure una gran experiència.

Fitxa artística Intèrpret: José Marín Tello (Mag Marín) Preu 4 euros.

26

març

+ 3 anys

diumenge, 12h

Durada: 50 minuts Casal de Barri Casablanca

LA DRAGONA MINA LI

Totes les persones som diferents les unes de les altres La Mina-li és una dragona que no sap treure foc i decideix fer un viatge per la Xina per solucionar el seu gran problema. A través de la música i la narració podrem sentir les diferents emocions que se’n desprenen.

Fitxa artística Companyia: Inspira Teatre. Direcció: Elena Martínez. Intèrprets: Maria Caselles, Esther Westermeyer. Preu 4 euros.

02

abril

+ 1 anys

diumenge, 12h

Durada: 50 minuts Casal de Barri Ciutat Cooperativa

BARREJA BARBUDA

Música pop interpretada amb instruments de joguina Les 2princesesbarbudes ens presenten Barreja barbuda, una selecció dels èxits més barbuts dels seus discs “Cançons i rimetes”, “Enciclopèdia baixeta de la nit” i “Sempre de vacances”. Música pop per tota la família interpretada amb instruments de joguina. Podríem dir que una princesa canta i que un barbut hi posa els micròfons. I també podríem dir que una barbuda dibuixa i un príncep toca els acords. Un barbut que és princesa i una princesa que és barbuda, això sí que és veritat. Fitxa artística Companyia: 2princesesbarbudes. Intèrprets: Helena Casas, Marc Marcé, Marc Poch Preu 4 euros.

07

maig

+ 1 any

diumenge, 12h

Durada: 60 minuts Can Massallera

LA DÀMARIS EN CONCERT Dàmaris Gelabert i banda

Un concert amb els temes més populars de la Dàmaris: Bon dia!, Els dies de la setmana, Tot Sona, Tu, Rentem les dents, o Els mosquits. Un concert ple de ritme perquè tota la família pugui cantar, ballar i gaudir d’aquestes divertides cançons que molts nens i nenes canten diàriament a casa i a l’escola. Els seus temes tenen un alt contingut pedagògic, de projecció de valors i estimulació vers la música gràcies a les seves lletres i unes melodies fàcilment enganxoses que s’han popularitzat per les escoles i famílies amb els més menuts com a protagonistes.

Preus Anticipada 8 euros Preu Taquilla 10 euros

14

maig

+ 3 anys

diumenge, 12h

Durada: 50 minuts Cal Ninyo

VIATGES DE PAPER Marcel Gros

Farem un viatge imaginari als orígens de la comunicació escrita. Abans que existissin les paraules, ens comunicàvem a través dels gestos, els dibuixos, els sons… De mica en mica va començar a posar nom a les coses i va inventar paraules, aquestes paraules s’havien de guardar d’alguna manera perquè no quedessin oblidades i va inventar la manera de dibuixar els sons: Les lletres. De la ma d’un pallasso i de la primera lletra de l’alfabet, la A, d’una manera senzilla, curiosa i lúdica vine a participar d’aquest emocionant viatge ple d’humor que realitzarem en viu i en directe sense moure’ns de lloc. Fitxa artística Guió, Direcció i Interpretació: Marcel Gros. Preu 4 euros.

21

maig

+ 6 anys

diumenge, 18h

Durada: 70 minuts Can Massallera

ÒPERA FOR KIDS Qui ha dit que l’òpera es avorrida?

Opera for kids, és un espectacle molt divertit i alhora didàctic creat amb la intenció de donar a conèixer als nens de sis anys en endavant els conceptes crucials sobre el món de l’òpera. De la mà de l’esperit de “l’Òpera entre riures”, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgranant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il·lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

Fitxa artística Direcció i Guió: Edu Pericas. Intèrprets: Gemma Martínez, Anna Belén Gómez, Albert Gràcia, Ulises Ordúñez. Preus Anticipada 8 euros Preu Taquilla 10 euros

Equipaments Can Massallera c/Mallorca, 30 936548950

Casal de Barri Camps Blancs c/Salvador Seguí, 2 936548950

Casal de Barri Marianao c/Miquel, 2 936544854

Casal de Barri Casablanca c/Badajoz, 2 936540302

Casal de Barri Cooperativa c/Pau Casals, 7 936544854

Cal Ninyo c/Major, 43 936351207

Venda d’entrades Per internet www.ticketea.com (sense comissions). A la taquilla de l’equipament El dia de la funció des d’1h 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle , sempre que en quedin localitats disponibles. Infants menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sempre i quan no ocupin cap seient.

Preu Preu únic de les funcions 4 euros per a infants i adults, excepte espectacles de caràcter extraordinari que especifiquen preu al programa.

Més informació www.culturasantboi.cat

Profile for Titelles Pamipipa

Programació de teatre familiar a Sant Boi de Llobregat 2017  

Programació de teatre que inclou espectacles per a nadons

Programació de teatre familiar a Sant Boi de Llobregat 2017  

Programació de teatre que inclou espectacles per a nadons

Profile for perelopez
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded