Page 1

C6. Tractament i edició analògica i digital d’imatges fotogràfiques 2AV. Treball trimestral Albert Pereira Benavente


EDITORIAL


L’skateboarding és un esport que es practica amb una skateboard a qualsevol carrer, plaça, skatepark... . Son uns grups de joves divertits amb ganes de passar-se el dia patinant tot i els inconvenients que els hi acostuma a ocasionar els veïns, la gent gran, la policia, els porters...

Tot i que la capital mundial d’aquest esport és Estats Units a tot arreu del món hi ha grups d’skaters. Terrassa n’és un exemple, tot i que el nivell no sigui gaire alt la gent surt cada dia al carrer per patinar i disfrutar del seu skateboard. Aquest dominical recull una sèrie de fotografies de joves Terrassencs practicant el seu esport en diferents llocs.


Pato 路 Rockan frontside

PATO


La revista es defineix de la següent manera: “NoProModel es un Fanzine dedicado enteramente al mundo del skate. Queremos enseñar un punto de vista diferente mostrando la escena emergente, artística y original del patín. Para esto contaremos con reportajes de equipos, sitios nuevos, ciudades, entrevistas a skaters amateurs, artistas, músicos y escritores. Tampoco queremos dejar de lado a los que ya están en la cima o pasaron por ella y es por eso que para ellos reservamos un lugar muy especial en cada número. Publicaremos un número cada 2 meses totalmente gratis para los lectores y contará con 2 tipos de formatos, impreso y digital. El primero será una edición limitada de entre 500 y 1000 copias en la que aparecerán todos los artículos y reportajes acompañados de los anuncios. Su formato será de 18 x 24 cm a color y será repartido en las tiendas colaboradoras y en los eventos que patrocinemos. El fanzine esta hecho por y para skaters lo que significa que estamos todos en contacto día a día por lo cual también tendrá una distribución de mano a mano. En el formato digital contaremos con la versión impresa para descargar, un blog que iremos actulizando con las noticias vinculadas a NoProModel y un mapa digital en el que podremos acceder a todas las tiendas colaboradoras mostrando su contacto y un acceso directo a su sitio web. Mas adelante contaremos con un canal de video con clips de los patrocinadores y propios del fanzine.

Pato Conde és el director i fotògraf del fanzine NoProModel, realitzat a Terrasssa. La publicació d’aquest és bimensual i ja fa un any que s’està publicant.

Actualment està treballant amb la sisena NoProModel. En totes elles hi podem trobar diverses seccions; Reportatges, cares noves, viatges i galeria fotogràfica.

También queremos dejar claro que la intención principal de NoProModel es pasarlo bien en todo lo que hacemos. Somos un grupo involucrado al 100 x 100 en la parte artística del patín y queremos ayudar a mantener este espíritu enseñando la parte mas divertida de este mundo”.

Per més informació www.nopromodel.com


JOSEP

Josep és un skater revelació. Va començar a patinar quan només tenia dotze anys i el seu pare li va regalar un skate per el seu aniversari. Quan va pujar sobre la taula la sensació que li va donar va ser molt satisfactòria i des de aquell dia no ha deixat de patinar.

Es passa els divendres a la tarda amb els seus amics de tota la vida buscant llocs nous per patinar. Els hi encanta entrar a fàbriques abandonades i patinar allà dins els dies que plou. Actualment està preparant un vídeo per una marca que de ben segur el farà arribar molt lluny.

Josep · Ollie


Dani · Saludant a càmera

David · Frontside nosegrind


Dani 路 Fifthy

GALERIA Altres skaters que venen de fora a patinar a Terrassa


Ian 路 Backside tail


Introducing TIME COLLECTIVE MODEL

Fallen Footwear

Skate Terrassa  

Trabajo final de Photoshop

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you