Page 1

Flow Ventilation

ÂŽ

Het leven van patiĂŤnten verbeteren, van de afdeling intensieve zorg tot thuis


Longconditioneringstherapie 1 1. Aangetaste longblaasje zijn gezwollen en gevuld met slijm en ander vuil.

2 2. Flow Ventilation met de Phasitron zorgt voor vers zuurstof in de vernauwde longblaasjes na recruitment met zachte stimulatie.

3 3. Stroming vanuit de Phasitron stimuleert het genezingsproces door het verminderen van slijm en zwelling.

Longrecruitment met Flow Ventilation "stimuleert" de distale luchtwegen en de ingeklapte longblaasjes voorzichtig om na verloop van tijd open te gaan. Dit houdt de long na recruitment open en werkend terwijl atelectase, infecties, ontstekingen en letsel kunnen genezen. 2

PHASITRONÂŽ

4

4. Genezing gaat door bij herhaalde toepassingen van de Phasitron voor Flow Ventilation.


Flow Ventilation maakt gebruikt van de unieke Phasitron® als een 'koppelmechanisme' om de longen te beschermen tegen overdruk. Flow Ventilation op hoge frequentie is de pulmonaire stroming die door de Phasitron wordt gecreëerd. Een uniek open-circuitsysteem voor de versnelling/levering van lucht, waardoor de longblaasjes in verse, zuurstofrijke lucht baden terwijl de CO2 en afscheiding voorzichtig weggespoeld worden.

5 5. Een verbetering in de longblaasjes is een direct resultaat van Flow Ventilation met een Phasitron, een beproefde en bewezen therapie. Dit maakt het de veiligste therapie voor de meest kwetsbare longen.

Flow Ventilation met de Phasitron is de voornaamste verwijderaar van slijm en vuil uit de luchtwegen. In tegenstelling tot externe percussie, zorgt de stroming van de Phasitron voor pulserende golven waardoor het vuil en de afscheiding voorzichtig loskomen waarna ze met de luchtstroom mee naar buiten wordt gezogen. PHASITRON®

3


Eén ventilator. Vele keuzes.

De Percussionaire VDR-4 De veelzijdigheid van de VDR-4 maakt deze geschikt voor meeste populaties, onder andere voor neonatale intensieve zorg, en biedt artsen volledige controle over de Phasitron. Door recruitment van longblaasjes en het losmaken van afscheiding verbetert het arterieel bloedgas. Het VDR-beademingapparaat is bij de meeste patiënten doeltreffender in het behouden van een optimale gasuitwisseling in de luchtwegen bij lagere druk, vergeleken met conventionele beademingsmethoden. Deze eenheid is gekoppeld aan de Monitron II, met real-time visuele golfvormen, druk en alarmen.

VDR -4 met Monitron II K00008-1 ®

®

Luchtaangedreven Flow Ventilator voor kritische zorg met pulserende stroming, vraagCPAP en lucht/O2-blender.

4

PHASITRON® KRITIEKE ZORG

VDR®-4 Phasitron® kit A50094-D-5PK


Waarom redden als je kunt voorkomen? Percussionaire ventilators zijn niet alleen voor reddingstherapie bij kritische zorg. Flow Ventilation geeft u de veiligheid van de Phasitron bij het verminderen van barotrauma. Longconditioneringstherapie zorgt voor herstel van de FRC door de luchtwegen vrij te maken en recruitment van de longen door voorzichtige stimulatie met een hoogfrequente pulserende stroming.

David J Barillo MD, FACS, FCCM Kolonel (met pensioen) Reservist in het Amerikaans leger

"De VDR is een uitstekende eerste keuze voor patiënten met longontsteking of letsel als gevolg van het inademen van rook. Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat afscheiding of slijmproppen op een meer doeltreffende manier uit de luchtwegen verwijdert."

Robert Tero, RRT-NPS, CPFT Adjunct-directeur, ademhalingstherapie Saint Barnabas Medical Center, Livingston, NJ

"Ik denk dat het een van de beste geschenken van Dr. Forrest Bird aan de medische wereld is en ik voel me vereerd en eeuwig dankbaar!"

Verbetert resultaten voor patiënten met ECMO Beademt patiënten wanneer andere vormen van beademing tekortschieten Herstelt FRC en kan de noodzaak voor ECMO verminderen Helpt bij ontwenning aan ECMO Verbetert oxygenatie en vermindert PaCO2 Verbetert het vrijmaken van de luchtwegen (verwijderen van meconium) Kan niet-invasief gebruikt worden, met name bij neonatale intensieve zorg

KLINISCHE ONDERZOEKEN 2013 Michaels, A.J. et al., Less ECMO time for adults with H1N1 with VDR. American Journal of Surgery. 2014 Rizkalla, N. High-frequency percussive ventilation improves oxygenation and ventilation in pediatric patients with acute respiratory failure. Journal of Critical Care. 2014 Yehya, N. Flow Ventilation during ECLS. ASAIO Journal. 2015 Boscolo, Peralta, Baratto, Rossi, Ori. High-frequency percussive ventilation: a new strategy for separation from extracorporeal membrane oxygenation. A&A Case Reports. PHASITRON® KRITIEKE ZORG

5


Bronchotron® Transport Ventilator

De Bronchotron® Transport biedt artsen een praktische en extreem draagbare optie voor hoogfrequente beademing bij de meeste patiëntpopulaties. Dit pneumatisch instrument werkt met één enkele zuurstoftank of vanuit een standaard hoogstroming blender. Het is niet afhankelijk van stroom en heeft ingebouwde alarmen en monitorbeeldscherm.

Bronchotron® Transport K00038-2

Een ECMO-patiënt vervoeren met een Bronchotron Transport

6

BRONCHOTRON® TRANSPORT


Superieure transporttechnologie De unieke kenmerken van de Bronchotron transport ventilator met de Phasitron leveren Flow Ventilation via een volledig pneumatisch bedieningspaneel, waardoor het product geschikt is voor vervoer over de grond of door de lucht. Deze technologie heeft een beproefde staat van dienst en heeft wereldwijd duizenden kritische patiënten veilig vervoerd.

Don Null, MD Medische directeur voor neonatale intensieve zorg en vervoer UC Davis Medical Center

"Ik heb meer dan 800 pre-ECMO baby's vervoerd met deze technologie. Hiervan hebben, dankzij de voordelen van de Phasitron, slechts 80 uiteindelijk ECMO nodig gehad."

Draagbare hoogfrequente beademing Herstelt FRC, kan de noodzaak voor ECMO verminderen Verbetert oxygenatie en vermindert PaC02 Verbetert het vrijmaken van de luchtwegen Longrecruitment Voor vervoer van patiënten van de neonatale intensieve zorg tot zwaarlijvige patiënten Draagbaar, compacte maat voor gemakkelijk opslag

Bronchotron® Transport Phasitron®-kit A50605-D-5PK

BRONCHOTRON® TRANSPORT

7


Ziekenhuistherapie

De IPV®-1C levert longbeschermingstherapie met de Phasitron® en kan ook in-line gebruikt worden met andere beademingsapparatuur. Dit werkpaard van de Flow Ventilation® vervult alle klinische behoeften voor de behandeling van de beschadigde longen van uw patiënt.

IPV®-1C K00001-C

De IPV-2C heeft alle voordelen van de IPV-1C met het extra voordeel van CPAP voor longrecruitment op aanvraag en het omschakelen naar zowel Flow Ventilation als onafhankelijke CPAP voor afwenning. IPV®-2C K00002-C

8

PHASITRON® THERAPIE


Longconditioneringstherapie Geoptimaliseerd voor ziekenhuiszorg en poliklinische therapeutische zorg. Brengt de voordelen van Flow VentilationÂŽ naar de afdeling intensieve zorg en neonatale intensieve zorg.

Herstel van FRC De originele Phasitron (met onfeilbare band)

Beter beheer van verslechteringen Kortere verblijfsduur en verbeterd arterieel bloedgas

A50095-F

A50095-D

Volledige in-line Phasitron-kit A50474-2D

PHASITRONÂŽ THERAPIE

9


Van ziekenhuis tot thuis

Travel Air® K00055-US

10

PHASITRON® THERAPIE

De (Impulsator) Travel Air® maakt het voor patiënten mogelijk om thuis longconditioneringstherapie te krijgen. De nieuwe Travel Air is bewezen veilig en doeltreffend en levert dezelfde Flow Ventilation met behulp van de Phasitron als de Percussionaire ziekenhuisinstrumenten. Elk autonoom instrument is makkelijk in het gebruik en geschikt voor zowel volwassen als pediatrische patiënten.


Therapie voor alle patiënten Speciaal ontworpen voor poliklinische patiënten en thuiszorg. Het maakt het voor patiënten mogelijk om thuis longconditioneringstherapie te krijgen. Al 30 jaar bewezen veilig en effectief.

Flow Ventilation met de Phasitron is de voornaamste verwijderaar van slijm en vuil uit de luchtwegen. De stroming van de Phasitron zorgt voor een pulserende stroming waardoor het vuil en de afscheiding voorzichtig loskomen en vervolgens met de luchtstroom mee naar buiten worden gezogen.

Travel Air® Phasitron®-kit A55108

A50110-HC-1D Available for K00012-HC device (only)

A50095-1D Available for K00012 device (only)

PHASITRON® THERAPIE

11


Dag 1

Flow Ventilation® maakt het verschil Dag 3

Dr. Forrest Bird en Percussionaire Het

verbeteren van de kwaliteit van leven voor patiënten over heel

Dag 4

de wereld. De opeenvolgende afbeeldingen laten het genezingsproces in geïntubeerde longen van een patiënt zien.

Dag 5

Plaatselijke leverancier

Deze afbeelding heb ik niet ontvangen (alleen dagen 1, 3 en 4 zijn toegestuurd). Voor nu zo houden?

LIT-BRO-PROD-NL Rev B

M 130 McGhee Road, Suite 109, Sandpoint ID 83864 percussionaire.com 208.263.2549

Percussionaire Product Brochure (Dutch)  

The complete line of Percussionaire's Flow Ventilation products.

Percussionaire Product Brochure (Dutch)  

The complete line of Percussionaire's Flow Ventilation products.

Advertisement