Page 1

PERCPRINT DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY SZOLGÁLTATÁSOK / SZEZONTERMÉKEK

MEGHÍVÓ MŰHELY

TAVASZ

03

Papírba öntjük álmaidat!

ÖRÖK HŰSÉG - ÖRÖK EMLÉK

6/7 old.

ZÖLD ESKÜVŐ

8/9 old.

MEGHÍVÓ ÖTELETEK

14 /15 old.

VISSZASZÁMLÁLÓ NAPTÁR

30/31 old.

MEGHÍVÓ MŰHELY! ÖRÖK HŰSÉG - ÖRÖK EMLÉK VISSZASZÁMLÁLÓ NAPTÁR ZÖLD ESKÜVŐ KÉMIÁRA HANGOLVA MENYASSZONYI TORTÁK SZERETETTEL,,, MEGHÍVÓ ÖTLETEK SPÓROLJ IDEGSEJTEKET! FRISSÍTS! PÖTTYÖSBÖGRE NEM VAGYUNK MISMÁSOLÓ CENTRUM A GÉPINDULÁS HÁZHOZ MEGY SZAKÁCSKÖNYV LÁNYBÚCSÚRA NYOMDAI TURKÁLÓ: CSAK 1X MONDJUK EL!


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Elsősorban! ügyfeleink kispéldányszámú, gyors, akár azonnali nyomtatási igényeit elégítjük ki, széles technológiai háttérrel Digitális Nyomdai Műhelyünkben.

Erősségünk!

Bővebb információ!

az egyedi tartalmú nyomdatermékek készítése!

és érdekességek honlapunkon és blogoldalunkon találhatóak.

Szívesen! kiszolgáljuk ügyfeleink ofszet nyomtatási igényeit is, amennyiben szakmai tapasztalatunkra és kiváló partneri kapcsolatainkra kívánnak támaszkodni.

TARTALOM

www.percprint.hu

www.fecni.blog.hu

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” - Albert Einstein -


19/21 22/23 24/25 26/27 28/29 30/31

ak

Cs 1x

uk

dj

on

m

!

el

14/15

ó:

a

úr

cs

ny

ká l

iT ur

da

Ny om

yv

12/13

sk ön

ár

pt

na

y

eg

m

m

ru

nt

ce

10/11

Sz ak ác

e

gr

ty ös

Pö t

oz

zh

ó

ol

ás

ism

m 8/9

ss za sz ám

ás

ul

nd

pi

nk

yu

va g

6/7

Vi

A

m

Ne

sít s!

Fr is 4/5 16/17 18

32/33

JELMAGYARÁZAT:

A rovatot, kiegészítő információval vagy letölthető tartalmakkal megtalálod a blog oldalunkon. ⇥ http://fecni.blog.hu/

A részletekért kérlek látogass el a www.percprint.hu oldalra!

3

öt le

Ná sz aj

án dé k

ke t!

et et te l

k!

ya l

ut al vá nn

jte

em

tá ks ze r

va

to r

te k

yi

ök

Ör

ha ng ol

-

j id eg se

ol

Sp ór

eg hí

M

g

iá ra

es

y!

el

űh

M

ya ss zo n

en

M

Ké m

d

Zö l

ök

Ör

eg hí

M

...


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Meghívó Meghívó Műhelyünk esküvői meghívók tervezésével és az esküvőhöz kapcsolódó nyomdai munkák professzionális kivitelezésével ­foglalkozik. Digitális Nyomdai Műhelyünk elhivatott nyomdász csapata ­professzionális gépparkon nagy szakértelemmel önti papírba ­álmaidat! Nincs furcsa megrendelés, minden extrém kérést szívesen fogadunk! Számtalan ötlettel állunk rendelkezésedre a klasszikusan elegáns ­stílustól a játékosan modern dizájnokig. Keress minket bátran extrém igényeiddel, vagy válassz kész terveink közül. 8 Kész vágószerszámainkat használva igazán gazdaságosan ­ rendelhetsz elegáns meghívót és esküvői kiegészítőket. Információ és megrendelés: email: meghivomuhely@percprint.hu telefon: +36 30 425 9595 Hívj minket bizalommal! Papírba öntjük álmaidat!

4


MĹąhely

ly e h u m o iv h g e /m m o .c k o o b ce fa 5

5


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Örök hűség -

MESSZELÁTÓ EGYESÜLET

Házasságkötésetek az egész család számára különleges örömünnep lesz! A megismételhetetlen pillanatok tökéletes minőségű megörökítése fotográfusként a legszebb kihívás számomra, hiszen minden pillanatban tökéleteset kell alkotnom! Csodálatos örök emlékekre vágytok? Keressetek bizalommal!

Sárosi Zoltán

20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Magyarország glossy, divat és életmód magazinjainak vezető anyagait és címlapjait készítem. Ezek mellett magyarországi és nemzetközi reklámügynökségeknek dolgozom. Önálló loft műteremmel rendelkezem. Munkáimat weboldalamon tekinthetitek meg.

www.zoltansarosi.com 6


WWW.PERCPRINT.HU

- Örök emlék

Írj emailt! info@zoltansarosi.com 7


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

ZÖLD ESKÜVŐ Az esküvő valami csodálatos út kezdete. Valóban ez - a csupa nagybetűs - NAP további életünk folyamán. De valóban tiszta szívvel akkor örülhettünk, ha a mi nagy napunkkal minél kevésbé pusztítjuk környezetünket. „2013 januárjában kezdtem el tervezgetni az esküvőnket Edvárddal,- aki ma már a férjem – de álmomban sem gondoltam, hogy ha igazán személyes esküvőt szeretnénk az mennyi időt és energiát kíván. Nálunk a személyesség nem csak azt jelentette, hogy mi válasszuk ki az esküvő meghatározó színeit, a zenét, a dekorációt, hanem mindenek előtt azt, hogy jelen legyen benne az, ahogyan élünk, ahogyan a világra és az élőlényekre tekintünk. Ezért volt nagyon fontos számunkra, hogy esküvőnkön ne csak mi magunk, hanem a bennünket körülvevő környezet, a föld is „örüljön”.” - emlékszik vissza Dóri. Kocsis Dóri és Schnierer Kati, a Zöld Esküvő Blog alapítói azoknak a pároknak szeretnének segítséget nyújtani, akik hozzájuk hasonlóan gondolkodnak. Egy olyan – hazánkban egyedülálló – ötlettár összeállításán munkálkodnak, mely az asztaldísztől a zenéig tartalmaz megannyi tippet az esküvő szervezőinek.

ZÖLD ESKÜVŐ

forrás: Green Wedding Shoes Kezdjük hát az alapoknál: a dekoráció készülhet természetes alapanyagokból, vagy lehet kölcsönözni díszeket. Millió újrahasznosítós barkácstippet találhatunk ma már a neten, s jó móka összeülni a barátnőkkel, családdal együtt elkészíteni őket. Akár szerveződhet eköré is a lánybúcsú, vagy kérheted ajándék helyett azt, hogy segítsenek többet az előkészületekben. Vigyázat! Nem minden vőlegény ­ van oda a kézműveskedésért! Kerüljétek a vágott virágokat, hisz azok többsége külföldről (leginkább Afrikából) érkezett hozzánk kerülő úton, s hatalmas üvegházakat tartanak fenn értük. Helyette köszönőajándékként is szolgálhat egy helyes cserepes fűszernövény. A menünél számos szempont kerülhet szóba. Jó, 8

ha helyi, szezonális alapanyagokat választunk: télen sütőtök, nyáron hazai zöldségek-gyümölcsök. A szeptemberi eper sok energiát emészt fel: találkozhatott üvegházzal, szedhették távoli tájakon, s érlelhették kamionon. Tegyetek egy kört a piacon, s nézzetek szét, mi terem aktuálisan! A hús ökológiai lábnyoma sokkal nagyobb, mint a zöldségeké, ezért akár elgondolkodhattok néhány nagyon izgalmas vega fogáson is. Böngésszetek gasztroblogokat, hisz valljuk be, a rántott sajt már nem számít a legkreatívabb ételek közé. A legtöbb menyegzőn a sokfogásos menüt egy többemeletes torta kíséri, melyet a többség már annak ellenére sem bír jóízűen megkóstolni, hogy az est nagy részét áttáncolja. Sokan már eleve könnyen meglazítható ünneplőben érkeznek, hisz tudják, úgyis degeszre fogják enni magukat. Kistáskába bekészítve ott figyel a gyomorgyógyszer. (Még érdekesebb, ha erre már maga az esküvőszervező is előre gondol.) A vendégek többet esznek, mint amit bírnak, s sokszor még így is rengeteg-rengeteg étel landol a kukában! Kíméljétek meg a vendégsereget és bolygónkat is: rendeljetek annyi ételt, amennyi szükséges, s ne felejtkezzetek meg arról sem, mi legyen az ételmaradékkal. Jó megoldás szétosztani a vendégek között (ehhez jó, ha megkérjük, hozzanak dobozokat és legyen egy lelkes nagymama, aki vállalja a porciózást és kínálgatást a szerény násznép körében), vagy felajánlhatjuk az ételt rászorulóknak is. Tipp: az Élelmiszerbank valószínűleg tud ebben segíteni. Az ötletek és a témák tárháza kimeríthetetlen: ruha, meghívó, szállás, szállítás, haj és kozmetika… Neked mi jut még eszedbe? Ha támadt egy jó gondolatod, vagy kérdésed van, keresd bátran a Zöld Esküvő Blog szerkesztőségét!

A Zöld Esküvő Blog nemrég indult, s már roskadozik a környezettudatos praktikáktól. Csapatuk nyitott: bárkit szeretettel várnak, aki szeretné színesíteni azt. Lehetsz amatőr, vagy profi cikkíró, dizájner, segíthetsz azoknak, akik a blogot népszerűsítik, vagy építhetsz kapcsolatokat. Szívesen jelentetnek meg öko szemléletű hirdetéseket is, melyeknek bevétele jótékony célt szolgál: a blogot nevelgető Messzelátó Egyesületet támogatja.

http://zoldeskuvo.blog.hu/ zoldeskuvo@messzelato.hu


Megbolondított tiszta vizet az asztalra!

Vágott virágok nélkül

Az ősi víz elem minden kultúrában fontos szerepet kapott, és kap napjainkban is. Igazi tisztító, gyógyító erőként tartjuk számon, amely mindig valaminek a születését, teremtését fejezi ki.

Utánagondoltatok már, honnan érkeznek a vágott virágok a boltokba? Mitől lesz csillogó kék egy rózsa? Bizony a legtöbb vágott virágot holland kertészek termesztik hatalmas afrikai üvegházas ültetvényeken, melyeket aztán – rövid felhasználhatóságuk miatt – a hollad virágtőzsdére repítenek. Konkrét szállításról beszélünk, hisz a virágok nem szabványosíthatók (mindegyiknek kicsit más a színe, szárhossza, stb.), ezért a tőzsdén konkrétan megjelennek a virágok. Mindez azt jelenti, hogy mielőtt pl. az angol polcokra kerülne az a rózsa, előtte elrepítik Kenyából az aalsmeri virágpiacra.

Így nem hiányozhat az esküvői itallapról sem, mely az ifjú pár közös életét szimbolizáló varázsital lehet. A víz csodálatos tulajdonsága, hogy lágy könnyedségével alkalmazkodik más természet adta növényekhez, gyümölcsökhöz, vagy akár zöldségekhez is. Így csak a fantáziánk, és a jó ízlésünk szab határt annak, hogy éppen mit áztatunk meg benne, hidegáztatási eljárással. Amellett, hogy ez a legköltséghatékonyabb és a legegészségesebb megoldás is a szomjoltásra, mellette csodálatos dekorációs elemként van jelen az esküvőn. 1-1.5 liter vízhez érdemes pl. 1 nagyobb bogyós gyümölcstálnyi málnát, ribizlit, vagy 1 teljes uborkát beáztatni, 1-1 felkarikázott citrommal, télen tehetünk bele néhány darabra vágott gyömbért is. De bátran kísérletezzünk! Elrontani nem lehet, és pár óra áztatás után már nagyon finom lesz! Balázsi Anna

Az afrikai termesztés előnye, hogy az ottani klíma miatt az üvegházak fűtése nem igényel annyi energiát. Persze-persze, de emellett felmerül a hatalmas vízfelhasználás, a szállítás és tartósítás kérdése is. „A vágott virág karbon-lábnyoma sokkal több tényezőt ölel fel, mint csupán az egyik országból a másikba történő szállítást. Ezeknek az adatoknak ki kell terjednie a virág teljes életciklusára, például a termesztés során felhasznált fosszilis üzemanyagra, a műtrágya-előállításra, a hűtésre és szállításra, valamint a szemétbe dobott virágok metánkibocsátására." forrás: http://tudatosvasarlo.hu/ Ajánljuk, olvassatok utána a folyamatnak a fent jelölt idézetek forrásai alatt, illetve, hogy gondoljátok át, tényleg szükségetek van-e vágott virágra az esküvőn. A későbbiekben számos tippet osztunk majd veletek, mivel tudjátok ezeket kiváltani. Addig is, írjátok meg: ti mivel váltanátok ki a hatalmas, sokat utazott virágkölteményeket? Schnierer Kati 9

WWW.PERCPRINT.HU

„Az óriási csarnok a szállítmányok fogadására, manipulálására és feladására szolgál, mivel vágott virágokról van szó, a tárolás fel sem merülhet. A naponta érkező több milliárd szál virág az adott napon vevőre kell, hogy találjon, és tovább is szállítják. Az el nem adott készletet – kevesebb, mint a beérkező árumennyiség 1%-a –, bezúzzák egy erre rendszeresített darálóval." forrás: http://agrarium7.hu/


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Kémiára hangolva A Made InHeaven Kreatív Esküvőműhely Angyalai azokat az esküvőket tartják különlegesnek, amik minden elemükben testre szabottak, tele vannak kreatív megoldásokkal, téma köré felépítettek és mégis spontán hangulatúak. Ehhez csupán annyi kell, hogy a témaválasztás tükrözze a pár mindkét tagjának egyéniségét. A feladat mindössze annyi, hogy találnunk kell valami olyan tárgyat, regényt, verset, zenét, mintát, hangulatot, tevékenységet, amit a fiatalok mindketten magukénak éreznek, vagy közös emlékük fűződik hozzá. Amint megtaláljuk ezt a közös szálat, máris millió ötlet születik meg a fejünkben arról, hogy az adott témát milyen módon lehet az esküvő minél több részletébe becsempészni.

KÉMIÁRA HANGOLVA

Na, de hogy is működik ez? Lássunk egy konkrét példát! Adott egy kedves, tanácstalan pár, akik eljönnek hozzánk: Dóri és Imi. Segítségünket kérik a szervezésben és a témaválasztásban is. Ismerkedünk, beszélgetünk. Egyedit, de nem extrémet szeretnének. Valami kedveset, jó hangulatút, látványosat, amire később majd mindenki emlékszik. Meglepőt, de nem harsányat. Szóba kerül sok minden. A közös érdeklődéseik. A munkájuk. A családjuk. Mi is mesélünk. Így alakul a beszélgetés. Kiderül, hogy mindketten vegyész végzettségűek. Ez elindít valamit a fejünkben, de még hallgatunk. Kivárunk. Tovább folyik a társalgás a maga medrében. Néha eltereljük. Más utakra. Aztán bedobjuk a témát. Lesz, ami lesz. „KÉMIA témájú esküvő való Nektek!”. Hatásszünet. Nem állnak fel, nem mennek ki az ajtón. Ez jó hír! Maradnak. Érdeklődnek. Továbbvisszük a gondolatokat... 10

Már együtt. A vendégek periódusos ültető rendszere. Molekuláris welcome falatok. Laboreszközök, gyönyörű tavaszi virágokkal. Molekulára emlékeztető, rendhagyó meghívó.


a a WWW.PERCPRINT.HU

Sokat tanultunk. Megtudtuk, hogy a narancslének is van kémiai képlete. Megtanultunk laboreszközöket cseppmentesen mosogatni. Használhattunk igazi, régimódi patikamérleget. Megtapasztaltuk, hogy hogyan lehet biztonságban rengeteg üvegedényt, mikroszkópot átszállítani a városon. Csodálatos hangulatú, emlékezetes, igazán egyedi esküvő született a közös munkából, aminek minden percét élveztük. Imi az esküvőn beszédet mondott. Sok történetet mesélt, sok embernek mondott köszönetet. Mosolyogva, a háttérben állva hallgattuk a megható, vicces és kedves történeteket. És egyszer csak megszólított minket. Kiderül, hogy szerinte több száz emailt váltottunk és néha már úgy érezték ők feladnák, de mi kitartottunk. 81 szempár szegeződött ránk. Erre nem számítottunk. Minket is érhet meglepetés? A háttérben munkálkodó, minden és mindenki felett őrködő, láthatatlan Angyalokra pár percre reflektorfény zúdult. Veszélyes pillanatok voltak. Remegő lábakkal, könnyeinket törölgetve vettük át a teljes násznép előtt a titokban készült csokrokat. A mai napig meg vagyunk hatva. Hát így szervezünk, dekorálunk mi esküvőket.

Angyali segítség tematikus esküvőtökhöz: http://madeinheaven.hu/ Kiss Melinda linda@madeinheaven.hu +36 20 923 2700 Kőszegi Mariann mariann@madeinheaven.hu +36 30 570 0182 11


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Menyasszonyi torták szeretet Esküvődre készülve azzal szembesülsz, hogy a menyasszonyi torták terén csupa sablonos megoldás érhető el? Nem szeretnél hagyományos, marcipánnal borított tortát, mert az egész menyegző formabontó és egyedi lesz? Szerencsére van lehetőséged nem csak meghívóban és dekorációban, hanem esküvői sütikben és menyasszonyi tortában is stílusosat választani. Szeretjük, ha egy esküvőnek arculata van, ha a grafika, a dekor, az egyéb kiegészítők összehangoltak, miért pont a menyasszonyi torta lógjon ki a sorból?

ASZTALKA CUKRÁSZDA - MENYASSZONYI TORTÁK SZERETETTEL...

Az Asztalkában olyan tortákat alkotnak, ami friss és jó minőségű alapanyagokból készül, mindenből annyi és olyan mennyiségű és minőségű hozzávalóval, ami egy karakteres, különlegesen finom tortához szükséges. Egy trüffel torta akkor az igazi, ha majdnem egy kiló csokoládéból készül, a vaj nem margarin, a dió nem dejó… Szeretik, ha egy torta az és olyan, amilyennek látszik. A torták természetes megjelenését némi kiegészítővel hangsúlyozzák, de nem takarják el, személyre szabják és öltöztetik apró megoldásokkal (csipke, virág, tejszínhab, cukorszóró, gyöngy, gyümölcs). Így a különböző ízvilágú torták könnyen illeszkednek a kitalált esküvői koncepcióhoz, harmonizálva a teljes vizuális megjelenéssel. Ha a vendégváró, vagy a desszert asztalt szeretnéd színessé és különlegessé tenni, a közepes ill. mini tartes falatok sok ötletes lehetőséget rejtenek magukban. Az elegáns, visszafogott megoldástól a bohém megjelenésig, a csokistól a karamellásig számtalan variációban készíthetők és díszíthetők az esküvő hangulatához illeszkedve. Berke Márta akkor boldog, ha mások is örülnek körülötte. Igyekszik is tenni ennek érdekében, eddig bármibe fogott, előbb-utóbb az lett a vége, hogy csak az emberek örömét leste. Ezért hagyta abba a restaurálást is, mert az egy magányos szakma, hiányoztak neki az emberek. Márti nem akart kiskorától cukrász lenni, élete mégis úgy alakult, mintha erre készült volna végig. Sok év tanulás, és három év komolyabb tervezgetés után tavaly ősszel nyitotta meg cukrászdáját, az Asztalkát, amely, mint mondja, nem egy hagyományos cukrászda, hanem egy családias fészek, ahol mindig örülnek az embernek. 12 www.asztalka.com


ttel...

szöveg: Uhrner Gabriella fotó: Fénylabor 13


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

www.facebook.com/meghivomuhely

Négylevelű esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

SAJÁT YGÁRTÁSÚ MEGHÍVÓINK

MEGHÍVÓ MŰHELY

Meghívó ötletekkel és kivitelezési segítséggel vár a benneteket a Meghívó Műhely megújult facebook oldala! Lájkolni ér!

Lánchíd pop-up esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

14

Folium esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely


Icon esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

Csipkés esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

Mr. Big esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

And jeles esemény - esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

MEGHÍVÓ MŰHELY

Filmtekercs esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

WWW.PERCPRINT.HU

Seccino esküvői meghívó www.facebook.com/meghivomuhely

15


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Spórolj idegsejt Sokak szerint eltúlozzuk a stressz jelentőségét, hiszen az élet természetes velejárója. Azért nem árt odafigyelni! Honnan tudhatjuk, hogy mi magunk érintettek vagyunk? Ha felismertük a tüneteket, mit tegyünk, hogy megőrizzük egészségünket?

Reklamálni senki nem szeret, felejtsd is el ezt a stresszt és kínlódást! A Percprint Műhely minőségi garanciát vállal minden digitális nyomdai gyártásra! Nem kell a megrendeléstől az átadásig izgulnod! •

Miért alakul ki és miről ismerszik fel? A munkahelyi stressz legtöbbször abból ered, hogy a dolgozóval szemben támasztott igények meghaladják a rá ruházott kontrollt, jogkört, így tehetetlennek érzi magát. Az állandóan feszült munkatempó, az irreális elvárások hosszú távon szintén stresszbetegséget okoznak.

VÁLLALJUK A FELELŐSSÉGET!

Egy aktív korú munkavállaló túl van terhelve, ha: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.

Ha gyakori fejfájásban szenved, Ha álmatlanságban szenved, Ha izomfájdalomban szenved, Ha magas a vérnyomása, Ha nem rendszeres a havi vérzése, Ha az immunrendszere már nem a régi, Ha gyakori betegséggel, bőrproblémákkal, esetleg hajhullással küzd. 8. Ha valamilyen pszichoszomatikus betegséget diagnosztizált az orvos Ha a fenti tünetek közül legalább háromban magadra ismersz, bizony itt az ideje, hogy tegyünk valamit! Természetesen nem kell egyedül megbirkóznod a problémával, profi szakemberek segítségét is kérheted, de mi is megteszünk minden tőlünk tellhetőt érted!

16

• • •

Nyomataink színhelyességének biztosítása érdekében folyamatosan végzünk színkalibrációt! Ha hibát találunk az előkészítésben, azonnal szólunk! Nem gyártunk ki nyilvánvalóan hibás terméket! Nem hozunk kellemetlen helyzetbe ügyfeleid előtt! Csak ésszerű határidőket vállalunk, még, ha ez a tempó meglepően gyorsnak is tűnik számodra! Minőségi garanciát vállalunk minden digitális nyomdai gyártásra! Mindent megteszünk a minőség érdekében, de olykor mi is hibázunk. Amennyiben nem megfelelő minőségben teljesítettünk: jelezd és azonnal cseréljük vagy javítjuk a terméket!


teket! Nem csupán vállalkozunk, vállaljuk is a felelősséget! Digitális nyomdai gyártásinkra minőségi garanciát vállalunk! Amennyiben elégedetlen vagy az átadott nyomdatermékkel, azonnal javítjuk, vagy cseréljük azt! Még néhány gondolat a teljes örömmámorhoz: Digitális nyomdai gyártás megkezdése előtt próbanyomat készíttetését javasoljuk, mely ingyenesen kérhető! A próbanyomat áttekintése nem csupán a minőségi kérdésekben ad egyértelmű válaszokat, hanem a gyártással kapcsolatos esetleges félreértések is ilyenkor szeretnek kiderülni. Sürgős gyártás esetén kérjük mérlegeld, hogy mennyire fontos a színek azonossága esetleges régebbi nyomatokkal! Ez alapján dönts próbanyomat készíttetéséről. Igyekszünk minden nap a maximumot nyújtani, de emberek vagyunk, olykor előfordulhatnak hibák. Bíztatásképp elmondhatjuk: Büszkék vagyunk arra, hogy kérdőívünk alapján ügyfeleink elégedettek munkánk minőségével. Felmérésünk alapján a ritkán előforduló hibák kezelését korrektnek és gyorsnak találtátok. Az esetleges hibánkat minden esetben maradéktalanul javítjuk! Mi leszünk a legjobb nyomda! Próbálj ki minket bátran!

Spórolj idegsejteket! ben! Gyártass nyugodtan a Percprint

17


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Nászajándék utalvánnyal!

Nászajándék Utalvány Nem szeretnétek pénzt kérni, de már teljes a konyhafelszerelés is? Kérjetek élmény felajánlásokat! Ajándékoznál, de keratívabb megoldást keresel, mint a pénzes boríték? Ajándékozz közös programot, vagy utazást ami a baráti társaságot erősíti! Személyes ajándékod végre igazán vagány lesz! Ráadásul garantáltan nem nyúlsz mellé, hiszen a célszemélyeket is bevonhatod a kivitelezésbe!

ár: 1524 Ft/pld A teljes ajándékutalvány dizájn választékot itt találod: http://www.percprint.hu/ajandekutalvany 18


Frissíts!

WWW.PERCPRINT.HU

Összeraktuk neked a legpengébb inspirációkat, hogy segítsünk az ötletelésben!

19


20

INSPIRÁCIÓ / ESKÜVŐI MEGHÍVÓ

PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY


WWW.PERCPRINT.HU

További izgalmas ötletekért látogass el blogunkra és facebook oldalunkra! http://fecni.blog.hu/ http://www.facebook.com/meghivomuhely

21


PERCPRINTPERCPRINT - DIGITÁLISDIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY MŰHELY

Nem vag mismáso centrum Szereted, ha flegmán beszélnek veled? Szereted, ha sérültek és hibásak a nyomatok már az átvétel pillanatában? Akkor ne gyere hozzánk!

Hivatásunk a nyomdászat! FILOZÓFIÁNK

Büszkék vagyunk elhivatott szakemberekből álló csapatunkra! Örömmel keressük meg a legegyszerűbb feladatokra és az extrém elképzelésekre is az igényeidhez passzoló kivitelt. Számunkra nem nyűg a problémamegoldás! Keress minket bátran kérdéseiddel és őrült ötleteiddel! Szúrós tekinteteket és macerakerülést ne várj tőlünk! Ez a mi pöttyösbögrénk! Nagyon fontosnak tartjuk azokat az apróságokat, amiket megszerettetek vagy épp hiányoltok szolgáltatásunkban és kommunikációnkban. Folyamatosan fejlesztünk visszajelzéseitek alapján... legutóbb a névjegykártyák okos csomagolását oldottuk meg. Mit szeretsz bennünk? Mit hiányolsz? Visszajelzéseidet szeretettel várjuk! 22

Miért pöttyösbögre? Tovább a teljes sztorihoz ► 28. oldal


WWW.PERCPRINT.HU

gyunk ol贸 m!

23


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

A gépind házhoz m Nincs időd egy makett miatt elmenni a nyomdába, de a teljes értékű minta sokat lendítene a tervezés véglegesítésén? Már ki kellene osztanod a meghívókat, de ebédelni sem volt időd, nemhogy átvenni a nyomatokat? Kérésedre egy mintát és a megrendelt készterméket is díjtalanul házhoz szállítjuk.

Fontos információ! A szállítási költséget nem építettük be gyártási árainkba! Tényleg ingyen szállítunk ...ne legyen a nevünk Percprint, ha nem így van! Megrendelés leadásakor kérjük jelezd kiszállítással kapcsolatos igényeidet!

A kiszállítási szolgáltatásunkat motorversenyző kollégánk szinte percek alatt ingyenesen ügyintézi az:

I., II., III., IV., V., VI., VII., XII., XIII., XIV.

kerületekbe.

Budapest további kerületeibe egységesen 2500 Ft+ÁFA áron vállaljuk a kiszállításokat. A délelőtt 10 óráig befejezett munkáidat aznap 11 és 16 óra között szállítjuk házhoz! Ez az ütemezés leggyakrabban a megrendelés másnapján történő szállítást jelent számodra. Sürgősségi szállítást Budapestre egységesen 2500 Ft+ÁFA áron vállalunk.

SZÁLLÍTÁS

50000 Ft feletti rendeléseidet Budapest teljes területén ingyenesen szállítjuk házhoz!

24

A kép nem illusztráció: Szabolcs személyesen!


WWW.PERCPRINT.HU

dulás megy!

Az ingyenes szállításra vonatkozó kerületek Feláras kiszállítás

25


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Visszaszá naptár 400 oldalas, laponként letéphető, falra függeszthető, esküvői visszaszámláló naptár. Egyes oldalakon rövid emlékeztetők, figyelmeztetések találhatók, amelyek az aktuális időszakban esedékes feladatokra emlékeztetik a párt. A hátlap mérete: 17×14 cm Letéphetős tömb lapjainak mérete: 14×14 cm Ára: 3900 Ft Megrendelhető és átvehető: - a Made in Heaven Angyalaitól

26

http://madeinheaven.hu/eskuvoi-visszaszamlalo-naptar/ (+36 30 570 0182)

- a Percprint Digitális Nyomdában http://www.percprint.hu/ (+36 30 425 9595)

- a KES papír üzletekben http://www.kes.hu/ (+36 1 317 2023)


รกmlรกlรณ

27


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Pöttyös Nemrég, beültünk egy kávézóba ahol már korábban is jártunk. A hely nagyon kellemes, otthonos hangulatot sugároz. Árnyas fák alatt kockás abrosz minden vidám és színes. Ideális egy gyors friss péksüteményes kávézós reggelihez. És ráadásul egy nagyon kedves kis pirosfehér pöttyös bögrében szolgálták fel a reggeli italokat. Elég az hozzá, hogy már kaptuk is a rendelést. Finom friss croissant, szendvicsek és persze az elmaradhatatlan kávé. Most azonban minden eddigi jó érzést lerombolt az amúgy nagyon kedves és figyelmes felszolgáló. Ugyanis nem pöttyös csuporban kaptuk a kávét-gondolom a kávégépes szerződés miatt-, hanem az egyik multi logózott csészéjében. A teljesség élvezetét pont az a pici plusz adta, ettől volt személyes és egyedi a hely. Óriási csalódás volt...

Mi köze ennek a Percprinthez és Hozzád? Miközben falatozgattam, azon kezdtem gondolkodni, hogy mi lehet a Percprint Pöttyösbögréje? És Te kedves olvasó mikor újra és újra visszatérsz hozzánk, vajon megkapod-e a pöttyös bögrédet?

PÖTTYÖSBÖGRE

Gyere, nyomdázz velünk és élvezd a pöttyösbögrés előnyöket!

Névjegyeiteket tehát már dobozoljuk! Kérdőívünket kiértékelve ez az igény állt első helyen. Bízunk benne, hogy elégedettségeteket szolgálják majd új pöttyösbögrés csomagolásaink! Továbbértékesíted a névjegykártyákat? Percprint logó nélküli dobozt biztosítunk számodra! Jelezd megrendelésed leadásakor a kívánt csomagolási módot. Kérésre arculatodra szabjuk a csomagolást! Lehetőséget adunk arra, hogy nyomdai szolgáltatóként domboríts! http://www.percprint.hu/pottyosbogre

M it fe jle sszünk le gk özelebb? M ilyen újdonságnak örülné l?

A jó tippeke t pö t työsbögr ével

28


WWW.PERCPRINT.HU

bรถgre

29


PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY

Szakácskönyv l bevált recepte Gyűjtsétek össze a barátnőkkel bevált receptjeiteket és különleges formában adjuk vissza! Tökéletes ajándék! Kemény fedeles, elegáns fém spirállal kötött, egyedi, egy példányos receptkönyv, 24 oldalas belső terjedelemig: 9200 Ft/pld. Keress minket bátran kérdéseiddel: +36-70/943-3175 Receptkönyveink fotógalériájáért kattints: http://www.percprint.hu/egyedireceptkonyv

Lepjétek meg a menyasszonyt férjmegtartó receptek gyűjteményével! 30


lánybúcsúra ekből!

31


NYOMDAI TÚRKÁLÓ

mondjuk el.

32

PERCPRINT - DIGITÁLIS NYOMDAI MŰHELY


Mi is az a Nyomdai Turkáló? Alig használt prospektusok és egy pakli felesleges Kis Pista névjegy kilós áron? ...nem egészen.

Van elég névjegyed, de éppen molinót gyártatnál?

Kilós árakat garantálunk, de az új termék illatáról sem kell lemondanod! Minden ajánlat egyszeri és minden ajánlat eltérő mértékű kedvezmény tartalmaz. Legyél gyors és csapj le a legjobb ajánlatokra! 300 db névjegykártya 9525 Ft helyett 3810 Ft-ért! Érdekel az ajánlat? Csapj le rá most a Nyomdai Turkálóban! ► (http://www.percprint.hu/nyomdai-turkalo)

Talán épp most is van molinó ajánlat a Nyomdai Turkálóban hatalmas kedvezménnyel! Nézd át gyorsan a kínálatot! Bármilyen nyomdatermék kivitelezése előtt állsz érdemes körülnézni, mert minden termékcsoportunkból rendszeresen kerülnek be meglepően olcsó gyártási ajánlatok a Nyomdai Turkálóba.

Az ehhez hasonló egyszeri ajánlatok miatt érdemes rendszeresen átböngészni a Nyomdai Turkáló választékát.

PLAKÁT NYOMTATÁS

WWW.PERCPRINT.HU

KÖNYV NYOMTATÁS

ASZTALI NAPTÁR

SZÜLETÉSI ÉRTESÍTŐ

MENÜ HASÁB

ITALLAP

ESKÜVŐI MEGHÍVÓ

TÁJÉKOZTATÓ NÉVJEGY

KÉPESLAP

ÉTLAP

LEPORELLO

HÚSVÉTI KÖSZÖNTŐ

KARÁCSONYI KÖSZÖNTŐ

33


NyitvatartĂĄs: H-P 8-18-ig MĹąhely: +36 30 425 9595 Iroda: + 36 30 405 8132 Email: percprint@percprint.hu 1036 Buapest, Perc utca 2. www.percprint.hu

PERC Magazin #03  

Esküvői meghívó és dekorációs ötletek Lánybúcsú ajándékötletek Tematikus esküvő tervezés

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you