Page 1

FULL INFORMATIU DEL COL·LEGI MARISTES IGUALADA

Benvolgudes famílies. Us fem arribar algunes notícies que segur són del vostre interès.

Escola i família

Us informem d’una pàgina web amb arxius setmanals que tracten l’educació dels fills/ es. Hi trobareu informació d’educació, recomanacions, hàbits. La pàgina és http:// xtvlblocs.cat/familiesiescola/. Desitgem que sigui del vostre interès.

Auxiliar de conversa

Davant la bona acollida que vam tenir el curs passat, l’equip directiu va proposar tenir dues auxiliars de conversa ( per treballar la part més oral i de conversa de la llengua estrangera dins l’escola). Recordeu que és un recurs més per treballar l’anglès, projecte propi de l’escola. Ja fa una setmana que la Shona i la Camila són entre nosaltres treballant a les aules d’Infantil, Primària i ESO.

Loteria AMPA

L’Ampa organitza enguany Loteria de Nadal. Com l’any passat, la distribució de la loteria no la faran els nens/es amb talonaris, sinó que la pròpia junta de l’Ampa i vocals de curs voluntaris/es, a les entrades i sortides de l’escola en faran la venda de números. També la secretaria de l’escola serà un punt de venda per a tots els qui en vulgueu comprar. Gràcies per endavant per la vostra col·laboració. El número d’aquest any és el 60373. Us informarem de l’inici de la venda.

Segona convocatòria Ajuts llibres a Igualada

Com potser ja sabeu, l’Ajuntament d’Igualada acaba d’aprovar una nova convocatòria d’ajuts per a llibres de text amb dos supòsits: o bé que un dels dos progenitors estigui en situació d’atur o bé per aquelles famílies amb situacions econòmiques desafavorides. No poden sol·licitar aquesta ajuda les famílies

número 2

CURS 2012-2013

que van demanar la primera convocatòria. Ajut de 40€. Termini: del 10 al 31 d’octubre. Lloc de lliurament de les sol·licituds: carrer de Santa Maria, 10. (Dep. d’Ensenyament) Igualada. Teniu més informació i els documents de les bases i de la sol.licitud a la pàgina web de l’escola i a secretaria.

Premi Concurs pintura ràpida Fira

Felicitem a la Martina Oliva, alumna de l’escola que va rebre premi en la categoria de 7 anys, i a Quim Xifré premiat en la categoria de 10 a 12 anys.

Foto escolar

Recordem que aquest dijous dia 11 d’octubre es realitzarà la fotografia individual i de grup.

Dia festiu

Recordem que el proper divendres dia 12 d’octubre és dia festiu, tal i com teniu en el calendari del curs escolar.

Gospel

Ja s’ha iniciat l’activitat de Gospel , tot repassant les cançons del curs passat. A partir de dilluns vinent ja disposarem del Gmà Xavier, procursor del Gospel a l’escola. Tots els interessats/des us podeu adreçar a secretaria . Recordeu que aquesta activitat es fa els dilluns a les 21:15 a l’escola. Gràcies per la vostra atenció. Pep Tort, Director 9 d’octubre del 2012 www.maristesigualada.com

Blog AMPA

http://ampamaristesigualada.blogspot.com


Full Familiar  

Full de comunicacions de la dirrecció de l'escola.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you