Page 1

NEWSLETTER Febrer 2014

PENYA TONI CALAFAT

LA SALA DE TROFEUS VA SER EL MILLOR ESCENARI PER AQUEST EMOTIU ACTE.

Presentacio en Societat. El passat 23 de gener la sala de trofeus de Son Moix se va omplir del mallorquinisme més pur per acompanyar-nos en la presentació de la nostra penya i per retre homenatge a en Toni Calafat.

Mateu Alemany i Llorenç Serra Ferrer. A tots ells moltes gràcies per la seva col·laboració i les seves paraules.

Volem agrair també la presència d’Álex Moreno i Thomas Teye ,a tots el membres de les penyes L’acte perfectament conduït per mallorquinistes que ens Jaume Colombàs començà acompanyaren i pels seus amb la projecció d’un video obsequis, a Guillem homenatge i seguit dels Reynés,Vicenç Rotger, Guillem parlaments de Feliu Calafat, Toni Coll, Miquel Balllester,Ramon Planas “Tatxa”, Joan Forteza, Servalls, Julià Mir, Pep, Jaume i

COQUES DE PATATA PER TOTS

OBSEQUI DE LA FEDERACIÓ

altres veteranos, als Alfonsinos, a Nadal Torres, a Juan Ramon Pons, Jordi Morey… a tots els nostres socis: a Albert i Jaume Mas, a Josep Llasses, a Miquel Llobera... i segur que ens deixam a molts. Com diuen els convidats fan sa festa i entre tots crec que varem aconseguir una vetllada emocionant i sobretot, com no podia ser d’altre manera.... MALLORQUINISTA!

OBSEQUI DEL CLUB


NEWSLETTER Febrer 2014

FE L I U C A LA FAT GERMÀ GRAN DE TONI CALAFAT I PRESIDENT DE LA PENYA. “ AL PORT DE VALDEMOSSA, SA MARINA, AQUEST ESTIU VÀREM FUNDAR AQUESTA PENYA COM A HOMENATGE A EN TONI. SOM MAJORIA ELS SEUS FAMILIARS ELS QUE LA CONFORMEN, (...) I MOLTS SIMPATITZANTS QUE SEGUINT ELS NOSTRES ESTATUTS S’HAN INSCRIT I QUE SÓN LEGIÓ. ESTÀ FORMADA PER DEVOTS DEL MALLORCA DE TOTA LA VIDA”(...) NO PER ESPERAT DEIXA DE CAUSAR-MOS UNA GRAN EMOCIÓ TENIRVOS AQUÍ UNITS PER UN SENTIMENT COMÚ D’ESTIMACIÓ I AFECTE A EN TONI MOLTES GRÀCIES A TOTS. VISCA EL MALLORCA!”

TON I PL AN A S “ TATX A ” PRESIDENT DE SA PENYA ARRABAL I MOLT BON AMIC D’EN TONI. UN TONI TATXA MOLT EMOCIONAT VA DESTACAR LA BONDAD I LO EXTRAORDINARI QUE ERA COM A PERSONA. VA RECORDAR ELS MOMENTS QUE PASSAREN ALS MOLTS DE DESPLAÇAMENTS QUE COMPARTIREN. “SEMPRE L’HE CONSIDERAT COM UN EXEMPLE DEL QUE HAVIA D’ESSER UN MALLORQUINISTA. LO QUE FEIA ESTAVA BEN FET”

JOAN F ORT E ZA EX PRESIDENT DE S’ASSOCIACIÓ D’EX JUGADORS. “EN TONI TENIA, SEGONS JO, TRES FAMÍLIES: LA SEVA PRÒPIA, EL MALLORCA I UNA ALTRA TERCERA QUE ÉREM “NOLTROS” ELS EX JUGADORS. VA SER UN GRAN AMIC NOSTRE. SEMPRE VA TENIR UNA CADIRA DEVORA “NOLTROS” VA POSAR LA NOTA D’HUMOR CONTANT UNA ANÈCDOTA DEL SEU VIATGE A TXÈQUIA. “ELS VETERANOS ENYORAM LA SEVA PRESÈNCIA. VULL DONAR L’ENHORABONA PER AQUESTA INICIATIVA” VISCA EN TONI CALAFAT I VISCA EL MALLORCA SEMPRE!


NEWSLETTER Febrer 2014

MATEU ALEMANY EX PRESIDENT DEL MALLORCA EN MATEU INCORPORÀ LA VISIÓ “DEL QUE REPRESENTÀ EN TONI PER AQUESTA CASA: TENIA UN PAPER FONAMENTAL REPRESENTANT A SA INSTITUCIÓ. ERA UN LUXE PER AQUESTA CASA.”

“DONAVA UNA IMATGE DE SA INSTITUCIÓ A NIVELL INTERN I EXTERN ÚNICA (...) VA ACONSEGUR REPRESENTAR EXTRAORDINARIAMENT AL MALLORCA TANT A ESPANYA COM A EUROPA. AQUEST CLUB I JO LI DEVEM MOLT. GRÀCIES TONI”.

LLORENÇ SERRA FERRER VICEPRESIDENT I DIRECTOR ESPORTIU DEL RCD MALLORCA. EN TONI NO NOMÉS ES PASSAT, TAMBÉ ÉS PASSAT PERQUÈ ES EXEMPLE. “ÉS MÉS QUE UN AFICIONAT, (...) VA DONAR SENYES QUE HA DE TENIR UN DIRIGENT, MAI VA MOLTESTAR SEMPRE VA ACOMPANYAR, SEMPRE VA ESTAR AL LLOC QUE EL CORRESPONIA QUAN ALGÚ EL NECESSITAVA” “UN MALLORCA QUASI CENTEANARI ON ELL HA ESCRIT MOLTES PÀGINES, IMPORTANTS, BRILLANTS A TRAVÉS DE LA SEVA SENZILLESA” VISCA SA PENYA TONI CALAFAT I VISCA EL MALLORCA!

J AUM E C O LO MB À S M I R CAP D’ÀREA SOCIAL I MULTIMEDIA I MARKETING DEL RCD MALLORCA

EN JAUME VA SER UN EXCEL·LENT CONDUCTOR DE L’ACTE I A QUI HEM D’AGRAIR BONA PART DE L’ÈXIT. DES DEL PRIMER MOMENT ENS ORIENTÀ DE LES PASSES A SEGUIR I ENS ACOMPANYÀ EN TOT MOMENT I ENS OBRIR LES PORTES PER A LA PRESENTACIÓ. MOLTES GRÀCIES JAUME!


NEWSLETTER Febrer 2014


NEWSLETTER Febrer 2014

GRACIES A ALEX MORENO Y THOMAS TEYE PER ACOMPANYAR-NOS!


NEWSLETTER Febrer 2014

SES PENYES


NEWSLETTER Febrer 2014


NEWSLETTER Febrer 2014

F OTOS DE ES T E A ÑO

Moltes gràcies per una gran vetlada!! Visca el Mallorca! EB: NOSTRA W ENYA A LA P A S E D T UALITA TOTA L’ACT T.COM.ES/ T.BLOGSPO FA LA A IC N W.PENYATO HTTP://WW OK: AL FACEBO ICALAFAT /PENYATON M O .C K O O WW.FACEB HTTPS://W ALAFAT R: @PTONIC AL TWITTE

Notícies Penya Febrer 2014  
Notícies Penya Febrer 2014  

Butlletí de novetats de la penya Toni Calafat. En aquest cas, monogràfic de l'acte de presentació.

Advertisement