TTHA - Työturvallisuuden käytännönläheistä kouluttamista

Page 1

TYÖTURVALLISUUDEN KÄYTÄNNÖNLÄHEISTÄ KOULUTTAMISTA


TYÖTURVALLISUUDEN KÄYTÄNNÖNLÄHEISTÄ NILSIÄN

KATU

NIL

KAAVIN KATU

TUUSNIEMENKUJA

ALOITUSTILA (2. krs)

VAR

PAIS

JOHTAMINEN

JÄR

VEN

TIE

TEOLLISUUS

LÄHTÖPISTE RAKENTAMINEN YLEINEN

TU

KA

IN

V AA

K

ON PIO UO <K

PORTTI

KA

AN LA TU RT >

1:1000

KAUPPA, PALVELUT JA VAPAA-AIKA

SÄHKÖ JA ENERGIA

S


KOULUTTAMISTA

www.ttha.fi

Työturvallisuuden harjoitusalueella (TTHA)

koulutetaan käytännön työturvallisuustaitoja lavastetuissa harjoituskohteissa. Koulutus tapahtuu pienryhmäopetuksena ja oppiminen perustuu yhdessä havainnointiin ja keskusteluun.

SIÄ NK ATU

TTHA:n harjoituskohteet sijaitsevat toimialakohtaisilla lohkoilla, joita ovat Teollisuus, Rakentaminen, Sähkö ja energia, Infrarakentaminen ja kaivostoiminta, Johtaminen, Kauppa, palvelut ja vapaa-aika sekä Yleinen työturvallisuuden lohko.

RAKENTAMINEN

V ARPAISJÄR VENTIE

INFRARAKENTAMINEN JA KAIVOSTOIMINTA

Käyttäjinä sopimuskumppanit Alueen rakentajina ja käyttäjinä ovat pääasiassa sopimuskumppanit, jotka voivat 2 500 euron vuosimaksulla käyttää aluetta oman henkilöstönsä ja opiskelijoidensa koulutus-, harjoitus- ja esittelytarkoituksissa. Lisäksi yhteistyössä on mukana sopimuskumppaneita, jotka voivat käyttää aluetta omassa liiketaloudellisessa koulutustoiminnassaan. Sopimuskumppanuuteen sisältyy kouluttajakoulutus, jonka käyneet henkilöt voivat vetää ryhmiä alueella.

Sähköinen ajanvaraus

Kouluttaja varaa haluamansa harjoituskohteet sähköisellä ajanvarauksella. Koulutukset tapahtuvat arkisin klo 7–20, muuna aikana erikseen sovittaessa. Autolla ajo alueelle

Kokoontumispaikka

Kävelyreitti alueella

Tupakointipaikka

TTHA-pysäköinti

TTHA-alue päättyy

Kuhunkin varaukseen sisältyy mahdollisuus käyttää myös aloitusluokkatilaa (30 henkilöä). Pelastusopiston harjoitusalueella sijaitsevien muiden oppimisympäristöjen hyödyntäminen on mahdollista erikseen sovittaessa.


Työturvallisuuden harjoitusalue

• Postiosoite: PL 1122, 70821 Kuopio • Käyntiosoite: Korvaharju 97, 70800 Kuopio • Vaihde: 0295 450 201

Kysyttävää?

• Lue lisää: www.ttha.fi • Seuraa Facebookissa: www.facebook.com/ttha.pelastusopisto • Tilaa uutiskirje: www.ttha.fi/tilaa-uutiskirje • Ota yhteyttä: Projektipäällikkö Maarit Manninen, puh. 0295 453 500, maarit.manninen@pelastusopisto.fi

Työturvallisuuden harjoitusalue sijaitsee Pelastusopiston harjoitusalueella Kuopion Korvaharjussa. Alueen sopimuskumppaneina on eri alojen yrityksiä, julkisia ja viranomaistoimijoita, oppilaitoksia sekä toimialajärjestöjä ja -liittoja. Sopimuskumppaneiden lisäksi yhteistyössä on mukana laaja joukko muita kumppaneita sekä harjoituskohteiden rakentamiseen osallistuvia yrityksiä.

P3/2018

Työturvallisuuden harjoitusalue -hanketta rahoittavat Euroopan sosiaali­rahasto, Etelä-Savon ELY-keskus, sopimuskumppanit ja Pelastusopisto.