__MAIN_TEXT__

Page 1

b o s t a d s f a k t a


Brf Önneredsbodarna bo s ta d s fa kta

Brf Önneredsbodarna........................................... 5 Inredningskoncept................................................ 6 Klassisk.................................................................. 8 Trend..................................................................... 10 Exklusiv................................................................ 12 Byggnadsbeskrivning......................................... 14 Lägenhetsbeskrivning........................................ 15 Lägenheter........................................................... 16 Hur går det till att köpa en bostadsrätt........... 61 Kontakt................................................................. 62

–2–

–3–


Brf Önneredsbodarna Byggnadens ägare: Bostadsrättsföreningen Önneredsbodarna org nr 769632-6532

Energi – bergvärme Värmekällan för byggnaderna är en bergvärmeanläggning med 8 st. djupborrade energibrunnar. Frånluftsventilationen är utrustad med värmeåtervinningsbatterier som samverkar med bergvärmeanläggningen, vilket totalt medför mycket låga energikostnader för bostadsrättsföreningen. Uppvärmning av lägenheterna sker med vattenburen golvvärme som är ingjuten i betongbjälklagen. Detta ger god komfort med varma och behagliga golv.

Upplåtelseform : Bostadsrätt Förvaltning: SBC, Sveriges Bostadsrätts Centrum Arkitekt: Semrén & Månsson Arkitekter AB, Magnus Månsson/Martina Boyton Projektledning: Allfast projektutveckling AB, Magnus Munk

Energiförbrukningen för byggnadens uppvärmning, varmvatten, el för ventilation, belysning av gemensamma utrymmen, drift av hissar, pumpar mm uppgår enligt energiberäkning till totalt ca 42 KWh / m² x år (köpt energi). Detta kan jämföras med befintliga flerbostadshus som ligger på ca 130-150 kWh / m² x år.

Totalentreprenör: H2 Entreprenad AB Rikard Hansson Försäljning/mäklare Nya Kvadrat

Parkering

Ventilation

Varje lägenhetsköpare kommer att erbjudas att teckna avtal för en parkeringsplats

Lägenheterna har frånluftsventilation med återvinning. Tilluft tas in genom ventiler i ytterväggar i sovrum och vardagsrum och frånluften är placerad i kök, badrum och klädkammare.

Byggnaden har en garage/källarvåning under mark. Denna inrymmer teknikutrymmen, förrådsutrymmen (Ett lägenhetsförråd till varje lägenhet) Cykelparkering och 50 garageplatser.

TV/ Bredband Samtliga lägenheter kommer vara anslutna till fibernät.

På tomtmark finns totalt 27 parkeringsplatser varav 12 kommer att vara uthyrda till boende.

Avfall

Övriga 15 parkeringsplatser kommer att fungera som gemensamma besöksplatser för boende och butikskunder. Hyra för garageplats:

790 Kr / månad

Hyra för parkeringsplats på mark:

390 Kr / månad

I markplan kommer det att finnas miljörum för sortering av hushållens avfall. Drift och skötsel Brf Önneredsbodarna ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark inom fastigheten. Till dessa hör garage och övriga källarutrymmen (undantaget lägenhetsförråd), miljörum, trapphus, gårdsytor och parkeringsytor. Dock skall varje bostadsrättsmedlem som har uteplats på mark sköta om sin uteplats i likhet med övriga lägenheter med balkonger som sköts av varje medlem i bostadsrättsföreningen.

Förrådsutrymmen Storleken på förrådsutrymmena är olika. De är byggda enligt gällande norm, vilket innebär ca 1m² för en lägenhet om 1 rum och kök samt mindre 2 rum och kök. För en större en lägenhet om 2 rum och kök ca 2 m², 3 m² för 3 rum och kök och 4 m² för 4 rum och kök.

–4–

–5–


Inredningskoncept Förhandsavtal och val av koncept

Klassisk

I detta projekt har vi valt att erbjuda tre olika inredningskoncept. Detta innebär att vår arkitekt har utformat lägenheterna på ett smakfullt sätt med olika stil och färgsättning. När du tecknar ett förhandsavtal ingår konceptet Klassisk i priset för din lägenhet. Vid val av Klassisk eller Trend får man ett färdigt ”paket”. För dig som väljer Exklusiv-konceptet kommer det att finnas utrymme för individuella val. I detta fall lämnar vi separat offert efter framförda önskemål om avsteg från konceptet.Vid val av rostfria vitvaror (Klassisk) eller koncept Trend respektive Exklusiv, tecknas ett tilläggsavtal. Avtalet är ett bindande avtal som tecknas mellan dig som köpare och Önnered Fastighets AB, till skillnad från förhandsavtalet/upplåtelseavtalet som tecknas mellan dig som köpare och bostadsrättsföreningen. Vid tecknandet av detta tilläggsavtal faktureras 25% av beloppet inom ca 30 dagar och resterande betalas två veckor före inflyttning.

Ett skandinavisk och stilrent inredningskoncept som är grundvalet i alla lägenheter. Det består av traditionella, ­omsorgsfullt utvalda material i en naturlig färgskala. En harmonisk stil som du aldrig tröttnar på.

Pris för respektive koncept:

Vid val av rostfria vitvaror (Klassisk) eller koncept Trend respektive Exklusiv, tecknas ett tilläggsavtal som undertecknas av båda parter. Tilläggsavtalet är ett bindande avtal som tecknas mellan dig som köpare och Önnered Fastighets AB, till skillnad från förhandsavtalet/upplåtelseavtalet som tecknas mellan dig som köpare och bostadsrättsföreningen.

Klassisk 1 rum och kök

ingår

2 rum och kök

ingår

3 rum och kök

ingår

4 rum och kök

ingår

Rostfria vitvaror

10 000 SEK

Trend

1 rum och kök

50 000 SEK

2 rum och kök

50 000 SEK

3 rum och kök (<80m²) 50 000 SEK

3 rum och kök (>80m²) 60 000 SEK

4 rum och kök

Trend Detta inredningskoncept är för dig som vill ha det där lilla ­extra. Tidlös design och stark hantverkskänsla kombineras med nutida detaljer som ger dig en personlig och samtidigt lugn bas i inredningen. Exklusiv Inredningskonceptet som verkligen gör skäl för namnet. Produkterna är gjorda i genuina, förstklassiga naturmaterial och karaktäriseras av stor omsorg och känsla för detaljer.Det här konceptet ger dig chansen att sätta din egen prägel på lägenheten.

Vid tecknandet av detta tilläggsavtal faktureras 25 % och resterande betalas två veckor före inflyttning. Priser Samtliga priser inkluderar mervärdesskatt. Snickerier Huvudleverantör av snickerier är Vedum. Det kan komma att ske mindre förändringar i förhållande till vad som presenteras i denna bofaktabroschyr om det under projektets genomförande sker förändringar i Vedums produktsortiment. I det fallet kommer likvärdiga produkter att väljas.

60 000 SEK

Exklusiv 1 rum och kök

280 000 SEK

2 rum och kök

280 000 SEK

3 rum och kök (<80m²) 300 000 SEK

3 rum och kök (>80m²) 350 000 SEK

4 rum och kök

Vitvaror Huvudleverantör av vitvaror är Elektrolux. Det kan komma att ske mindre förändringar i förhållande till vad som presenteras i denna bofaktabroschyr om det under projektets genomförande sker förändringar i Elektrolux produktsortiment. I det fallet kommer likvärdiga produkter att väljas.

360 000 SEK

–6–

–7–


Kök

Vedum Maja, F20 vit.

Grå laminat.

Tovenko smart, rostfri

Vedum knopp

Vitt blankt kakel 100x200 mm i 1/2 förband

Bänkarmatur 3x20W LED.

Vedum handtag, rostfritt

Gustavberg Nautic Artnr: 8425488

Horizon D 1120. Underlimmad i bänkskiva.

Electrolux EMM17007OX rostfritt

Electrolux EOB100W, vit

Electrolux EMM17007OW. vit

Electrolux HOI 620S

Electrolux-EN3209MFW, vit

Electrolux-EN3209MFW, rosfritt

Assa 696 Classic, matt krom

Tapwell TA242

Lotus Antracite std 2, 200x200 mm

200x200 mm vitt blankt kakel i 1/2 förband

IFÖ Sign WC-stol 6860, vit

Electrolux EDP2074PDW

Electrolux FW30L7141

Kombimaskin Husqvarna QW16730

Gustavsberg Nautic GB41214043, krom

LVI Nila R, artnr: NIL R P 08 05 230 01 1 C

Gustavsberg Nautic, krom

Hafa Igloo round, 800x900 mm klarglas, 1471000

K LAS S IS K Ett skandinavisk och stilrent inredningskoncept som är grundvalet i alla lägenheter. Det består av traditionella, omsorgsfullt utvalda material i en naturlig färgskala. En harmonisk stil som du aldrig tröttnar på. Med konceptet Klassisk kommer din lägenhet få ett golv med mattlackad 3-stavs ekparkett samt en ljusgrå klinker i entrén. Väggar, golvlister och de släta innerdörrarna kommer vara vita för att du som boende ska ha en bra bas att bygga vidare på. Garderober i hall och sovrum är vita med kromade knoppar som en av flera stilrena detaljer.

Kök Köket kommer från Vedum med skåpsnickerier Maja, släta vita köksluckor och handtag i borstat rostfritt stål. Bänkskivan utförs i grå laminat, med underlimmad diskho och en köksblandare från Gustavsberg. Stänkskyddet i köket kaklas med vitt blankt kakel i formatet 100x200 mm i ett klassiskt 1⁄2-förband. Köket utrustas med vita vitvaror men du har möjlighet att välja till ett rostfritt utförande.

Bad Badrummet har en mörkgrå klinker på golvet och vitt kakel, 200x200 mm i 1⁄2-förband på väggarna. Handfatet med underskåp kommer från Vedum och har ett tillhörande spegelskåp med integrerad belysning. Duschväggarna är rundade i klarglas och duschblandaren är från Gustavsberg. Ovan tvättmaskin och torktumlare är det en sobert grå laminatskiva och skåp med vita luckor, även dem från Vedum.

Bad

Spegelskåp Vedum Basic 600 Vedum Basic 650, vitt porslin, vitt med integrerad belysning underskåp m utdragslådor

Vedum knopp

Vi reserverar oss för ev. avvikelser från broschyrmaterialet vad gäller produktval och utförande vid projektets genomförande. –8–

–9–


Kök

T REN D Detta inredningskoncept är för dig som vill ha det där lilla extra. Tidlös design och stark hantverkskänsla kombineras med nutida detaljer som ger dig en personlig och samtidigt lugn bas i inredningen. Inredningsvalet Trend har en vitlaserad 3-stavs ekparkett för en ljusare ton i lägenheten samt en ljusgrå klinker i entrén. Väggar och de släta innerdörrarna är vita med kromade dörrtrycken. Även golvlisterna är vita med ett extra högt utförande. På de släta vita garderoberna i hall och sovrum kommer det vara en knopp av brunt läder med detaljering i krom.

Kök Köket kommer ifrån Vedum med skåpsnickerier Maja i varmgrå kulör. Köksluckorna är inramade med en kantprofil vilket ger köket en mer hantverksmässig karaktär och de har en kromad knopp. Bänkskivan utförs av laminat i kulör likt granit, med underlimmad diskho och en köksblandare från Tapwell. Stänkskyddet i köket kaklas med vitt blankt kakel i formatet 150x150 mm i 1⁄2-förband och bänkarmaturen är en aluminium spot LED. Köket utrustas med rostfria vitvaror samt spishäll med induktion, fläktkåpan är i rostfritt utförande från Franke.

Bad När du väljer inredningskonceptet Trend får du ett modernt golvklinker i ett vitt/grått terrazzomönster samt blankt vitt kakel, 200x200 mm i rakt förband. I Trendkonceptet är taket målat i en grå kulör. Handfatet med underdel kommer ifrån Vedum och är i ett mellangrått utförande med integrerad grepplist. Även spegelskåpet är i samma serie med integrerad belysning. Duschväggarna är raka i klarglas och duschblandaren är från Mora armatur. Ovan tvättmaskin och torktumlare är det en vit laminatskiva och skåp med släta vita luckor.

Vedum Maja.

Laminat. Vedum 209 Granit svart vit.

Vedum knopp krom

Vitt blankt kakel 150x150 mm. 1/2 förband

Assa 696 Classic, krom

Vedum rund aluminium spot LED, 3W Infälld i väggskåp.

Tapwell EVO 980, krom

Frame FR 97 SHX. Underlimmad i bänkskiva.

Franke stil, rostfri med dimbar LED. Artnr: 110.0346.980

Vedum knopp läder brun/krom

Electrolux ESF5533LOX, rostfritt

Electrolux HOI 620S

Electrolux EOB100X, rostfritt

Electrolux EMM17007OX, rostfritt

Electrolux-EN3209MFW, rosfritt

Klinker Self Italy, terrazzo white cte-003 250x250 mm

Vitt blankt kakel 200x200 mm i rakt förband

IFÖ Sign WC-stol 6860, vit

Pax Tango, 540x700, artnr: 3707-3

Hafa Igloo C, 800x900 mm klarglas, 1471125

Vedum Free, F78 mellangrå NCS S 4500-Y med vitt porslin

Mora Rexx B5 tvättställsbandare 707159, krom

Spegelskåp Vedum Free F78 med integrerad belysning

Mora Rexx duschset S6, krom

Vedum knopp krom

Electrolux EDP2074PDW

Kombimaskin Husqvarna QW16730

Electrolux FW30L7141

Bad

Vi reserverar oss för ev. avvikelser från broschyrmaterialet vad gäller produktval och utförande vid projektets genomförande. – 10 –

– 11 –


Kök

EX K LUSIV Inredningskonceptet som verkligen gör skäl för namnet. Produkterna är gjorda av genuina, förstklassiga naturmaterial och karaktäriseras av stor omsorg och känsla för detaljer. Det här konceptet ger dig chansen att sätta din egen prägel på lägenheten.

Vedum Liv, brunbetsat ek.

Kompositsten, Vedum 704 Coral Clay

Tapwell EVO 184, krom

Diskbänk Frame 520, underlimmad i bänkskiva

Fjäråskupan Pixel, svart

Electrolux ESL70003

Electrolux EHI 8000 S

Electrolux EMT25207OX

Electrolux EOB200X

Electrolux EN3602MOX

Vedum handtag svart/krom

Deltalight Minigrid On 3 Box Black, DL 2027903B

Assa 696 Classic, Brunoxid

Om du väljer Exklusiv är det första du möts av när du stiger in i lägenheten en mörkgrå kalksten i hallen och ett vitlaserat 1-stavs ekgolv av hög kvalité genomgående i alla rum. Även i det här konceptet är väggar och dörrar vita samt med extra höga golvlister. En spännande detalj är att dörrtrycken är svarta och på garderoberna finns ett handtag i krom och svart.

Kök Köket kommer ifrån Vedum med skåpsnickerier Liv i mörkt brundbetsad ek och har en integrerad grepplist. Bänkskivan och stänkskyddet utförs av kompositsten av yttersta kvalité. Diskhon underlimmas i bänkskivan och till den är det en köksblandare från Tapwell. Under köksskåpen är det en infälld LED-list för belysning. I inredningsvalet Exklusiv kan du välja att utrusta ditt kök med rostfria eller integrerade vitvaror. Den stilrena fläkten Pixel kommer från Fjäråskupan.

Bad I badrummet föreslås en varmgrå italiensk golvklinker vilket har en känsla av natursten. Väggarna kaklas med ett vitt stående rektangulärt kakel i 1⁄2-förband. Taket och en bit ner på väggen målas i en gråkulör. Ovanför den svarta kommoden diktlimmas en stor spegel och i taket integreras spotlights. Duschväggarna är raka i klarglas med en duschblandare från Tapwell. Ovan tvättmaskin och torktumlare är det en kalkstensskiva och skåp med släta vita luckor.

Bad

Vedum knopp, krom

Mirage Gris Belge, NE 31 NAT, 600X600mm

Duravit Darling new 213809, alpinvit

Vedum Free, svart NCS S 9000 med vitt porslin

Tapwell, tvättställsblandare Evo EVO071, krom

Spegel diktlimmas på vägg över kommod

Svedbergs Freja 7,5X140 krom. 2 st.

Hafa Igloo C, 800x900 mm klarglas, 1471125

Tapwell TVM2200-160 Takdusch

Infällda spottar i undertak

Tapwell TA241 Handdukskrok, krom

Runt spegel Vedum, d: 600 mm med integrerad belysning.

Electrolux EWF8000W1

Electrolux, EDP7000W

I inredningskonceptet Exklusiv får du möjlighet att ta hjälp av inredningsarkitekt Brigitte Mordt för att sätta din personliga prägel på lägenheten.

Vitt blankt kakel 100x400 mm i rakt stående 1/2 förband

Vi reserverar oss för ev. avvikelser från broschyrmaterialet vad gäller produktval och utförande vid projektets genomförande. – 12 –

– 13 –


Byggnadsbeskrivning

Lägenhetsbeskrivning

Grundläggning

Stålpålar med fribärande betongplatta.

Tamburdörr

Säkerhetsdörr

Bärande stomme

betong och stål

Golv

Ekparkett

Bjälklag

Betong

Väggar

Målade

Fasadbeklädnad

Murat tegel

Innertak

Målat

Yttertak

Bandtäckt falsat plåttak

Innerdörrar

Formpressad vit med slät yta, trycke mattkrom

Fönster och fönsterdörrar

Trä med utvändigt beklädnad av aluminium

Dörrfoder och listverk

Fabriksmålade vita

Entréparti

Ek (bostadsentréer) /Aluminium (butiksentréer) och glas

Smygar vid fönster

Vitmålade

Balkong

Betongplatta och aluminiumräcke

Fönsterbänkar

Portugisisk kalksten

Uppvärmning

 ergvärme samt golvvärme med rumstermostat B (mindre sovrum regleras på övriga sovrum)

Klädkammare

Hyllinredning/Klädstång

Kökssnickerier

Ventilation

Frånluftsventilation

 edum typ Maja F20. Vit målad lucka av 16 mm MDF-board med svagt V rundad kant.

El-installation

Elcentral med jordfelsbrytare i varje lägenhet

Bänkskiva och diskbänk

Grå laminat 7486D. Rakkant med ABS-list lika bänkskiva

TV/Tele/Data

Anslutning för TV, telefoni och bredband

Vitvaror kök

Entré- och trapphusgolv

Klinker

 lectrolux, vitt eller rostfritt. Separat kyl och frys alternativt kombinerad E kyl/frys. Spishäll, inbyggnadsugn, inbygnadsmicro samt diskmaskin.

Väggar

Målade

Spisfläkt

Tovenko smart, rostfri

Post och porttelefon

 ostfack för lägenheter försedda med namnskylt och låscylinder. TidningsP hållare vid lägenhetsdörr. Porttelefon vid entré.

Stänkskydd

Vitt blankt kakel 100x200 mm i 1/2 förband.

Golv bad/wc

Grått klinker, 200x200 mm. 100x100 mm vid fall mot brunn.

Vägg bad/wc

Vitt blankt kakel, 200x200 mm i 1/2 förband.

Badrumsporslin

Golvstående toalettstol och handfat i kommod

WC-porslin

Golvstående toalett och handfat

Duschplats

Vikbara duschväggar i glas

Vitvaror bad

Separat tvättmaskin och torktumlare alternativt kombinerad

Övrigt bad

 pegelskåp. Grå laminatskiva ovanpå tvättmaskin/torktumlare. VäggS skåp ovan bänkskiva.

Belysning

Takbelysning samt integrerad i spegelskåp

Våningshöjd

2,5 m, Kan förekomma inklädnader i takvinklar.

Lägenhetsförråd

I källare samt entréplan. Stålslipad betong, dammbunden.

Cykelförråd

I källare. Stålslipad betong, dammbunden.

Garage

I källare. Stålslipad betong, dammbunden.

Sophantering

Miljörum i entréplan.

– 14 –

– 15 –


4 ROK

4 ROK 2

BOAREA : 112 m

BOAREA : 112 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

11-1103

11-1203

Terrass G

G

Sovrum 8,9 m²

G

Sovrum Tillval sovrum 8,9 m²

8,1 m²

Badrum 7,8 m²

TT

Klk

8,1 m²

TV

Badrum

G

G

Sovrum

4,1 m²

13,1 m²

Hall

13,1 m²

10,0 m² TV

Hall

G

Klk

TM

TM

ST

7,8 m²

TT

Sovrum

4,1 m²

Badrum

Sovrum

10,0 m²

Badrum

G

G

G

3,4 m²

F

3,4 m²

ST

K

Kök/Vardagsrum 51,5 m²

F

K

Kök/Vardagsrum 51,8 m²

DM

FÖRKLARINGAR :

DM

Balkong 0

N

HUS 4

HUS 3

L

Garderob

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 16 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

13 12

Balkong

G

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 17 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK

4 ROK 2

BOAREA : 107 m

BOAREA : 105 m

LÄGENHETSNUMMER :

LÄGENHETSNUMMER :

31-1302

11-1302

1,9 m

G

1,9m

2

DM

ST L

G

Hall

Kök

9,2 m²

8,8 m²

G

F TM

TV

Badrum

TT

2,6 m²

Vardagsrum 23,8 m²

Sovrum

42,1 m²

14,0 m²

3,2 m²

Rumshöjd ca 2,5m

K

TT

F

Badrum

Badrum 6,6 m²

Klk

4,4 m²

5,3 m²

DM

1,9 m

Badrum

G

Kök/Vardagsrum

Sovrum

G

8,8 m²

TV

8,5 m²

1,9m

Sovrum

m 2,5

K

8,8 m²

ca

21,8 m²

Sovrum

jd hö ms Ru

Sovrum

G

G

Hall

14,1 m² ST

Sovrum

TM

14,5 m²

L

Klk

G

3,2 m²

Terrass

Terrass

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 18 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 19 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK 4 ROK

BOAREA : 93 m

BOAREA : 101 m

2

2

LÄGENHETSNUMMER :

LÄGENHETSNUMMER :

11-1001

11-1101, 11-1201

Uteplats

Nyttjanderätt

G

Sovrum 7,5 m²

G

Sovrum

G

7,5 m²

8,0 m²

8,0 m²

Sovrum 14,3 m²

Hall

8,6 m²

12,6 m²

Hall

G

8,6 m²

WC

Klk

WC

3,9 m²

Badrum

TM

K

L

G G

Badrum 5,8 m²

1,6 m²

TV

K

5,8 m²

1,6 m² H

ST

TT

TM TT

Sovrum

Sovrum Sovrum

G

G

F

H ST

F

Kök/Vardagsrum 43,5 m²

TV

Kök/Vardagsrum 47,8 m²

DM

DM

Balkong Balkong

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 20 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

5m

HUS 1

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 21 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK

4 ROK

BOAREA : 93 m

2

BOAREA : 93 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

12-1003

12-1103, 12-1203

Uteplats

Nyttjanderätt

G

Sovrum

G

Sovrum

G

7,5 m²

8,0 m²

Sovrum

Sovrum

G

7,5 m²

8,0 m²

Sovrum 14,3 m²

G

G

Sovrum

Hall

14,3 m²

8,2 m²

L ST

TM G

G

Badrum TT 5,5 m²

TV

G

L

Hall

8,2 m²

ST

TM G

Badrum TT

WC

5,5 m²

2,0 m² F

K H

TV

Kök/Vardagsrum 43,0 m²

WC

2,0 m² F

K H

Kök/Vardagsrum 43,0 m²

DM DM

Balkong Balkong

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 22 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

N E SK ÄR S GATA

G

5m

HUS 2

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 23 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK

4 ROK

BOAREA : 89 m

2

BOAREA : 89 m

LÄGENHETSNUMMER :

LÄGENHETSNUMMER :

12-1101, 12-1201

Sovrum 14,0 m²

Sovrum

Badrum

TT

7,5 m²

6,8 m²

21-1103

L G G

G

G

G G

2

Sovrum

Sovrum

7,5 m²

6,9 m²

G

Sovrum G

Badrum 6,6 m²

7,0 m²

13,7 m²

TT TM

TM

Hall

7,8 m²

Hall

7,1 m² G G

Sovrum

WC

L ST

L

G

TV 2,4 m²

WC

2,4 m² TV

K

K F

ST

Kök/Vardagsrum

F

40,4 m²

Kök/Vardagsrum 40,1 m²

DM DM

Terrass

Balkong

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 24 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 25 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK

3 ROK

BOAREA : 89 m

2

BOAREA : 86 m

LÄGENHETSNUMMER :

LÄGENHETSNUMMER :

21-1203

Sovrum 6,9 m²

G

2

Sovrum G

Badrum 6,6 m²

7,0 m²

L G G

Sovrum

TT TM

1,9 m

13,7 m²

TT

21-1302

Sovrum

7,8 m²

WC

L

5,0 m²

Kök/Vardagsrum

G

44,3 m²

K

TV 2,4 m²

Rumshö jd

F

G ST

ca 2,5m

15,4 m²

Klk

G

DM

1,9 m

F

3,2 m²

L

40,4 m²

G

Sovrum

G

K

Kök/Vardagsrum

Hall

5,6 m²

TV

Hall

ST

Badrum

8,9 m²

TM

Terrass DM

Balkong FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 26 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

N E SK ÄR S GATA

G

5m

HUS 2

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 27 –

HUS 4

Tillval köksö


4 ROK

3 ROK BOAREA : 84 m

2

BOAREA : 84 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

12-1001

31-1003

Uteplats

Nyttjanderätt

Uteplats

Nyttjanderätt

G

Sovrum 8,5 m²

L

G

G

G TT TM

Badrum 6,8 m²

G

Sovrum

G G

Sovrum

G

Hall

12,5 m²

G

8,8 m²

G

9,4 m²

TM TT

G

Badrum

L ST

L

5,5 m²

WC

ST

TV

2,4 m²

WC

2,9 m² G G G

F

K F

7,9 m²

15,4 m²

Hall

G G

Sovrum

K

Kök/Vardagsrum 38,1 m²

Frånval sovrum 8,8 m²

DM DM

Uteplats

FÖRKLARINGAR :

Balkong

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 28 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

N E SK ÄR S GATA

G

5m

HUS 2

FÖRKLARINGAR :

Nyttjanderätt

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 29 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

4 ROK BOAREA : 84 m

2

BOAREA : 81 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

31-1103, 31-1203

31-1104

Loftgång

Terrass G G

Sovrum G

7,9 m²

G

Hall

12,5 m²

G

Sovrum

Tillval sovrum

9,4 m²

TM TT

G

Badrum

L

5,5 m²

ST

Sovrum

9,6 m²

6,2 m²

WC

Hall

2,9 m²

9,2 m²

TM

G G G

F

ST G

BadrumTT

K

5,3 m²

Vardagsrum 18,9 m²

Frånval sovrum

L

F

8,8 m²

G

G

G

Sovrum

K

12,7 m²

DM

Kök

16,0 m²

Balkong

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

L

Linneskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 30 –

HUS 4

ST

Städskåp

H

Högskåp Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 10

KL ÅV

Linneskåp

Kyl och frys

Tillvalsvägg Tillval köksö

L

K/F

11

N E SK ÄR S GATA

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09

G

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

FÖRKLARINGAR :

Balkong

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

G

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

DM

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 31 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

3 ROK BOAREA : 81 m

2

BOAREA : 80 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

31-1204

31-1301

Loftgång

G

Tillval sovrum

1,9m

TM TT

Sovrum

9,6 m²

jd hö ms Ru

6,2 m²

Badrum 6,2 m²

Hall

ca

Hall

m 2,5

TV

ST G

9,2 m²

K

TM

F ST

4,2 m²

L G G

Sovrum

G

16,6 m²

TV

Kök/Vardagsrum

BadrumTT

40,0 m²

5,3 m²

Vardagsrum

G

1,9 m

18,9 m²

L

F

G

G

G

Sovrum 9,4 m²

DM

Sovrum

K

12,7 m²

Balkong

Kök

16,0 m² DM FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

Balkong

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 32 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N ES KÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 33 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

3 ROK BOAREA : 77 m

2

BOAREA : 75 m

LÄGENHETSNUMMER :

LÄGENHETSNUMMER :

41-1102, 41-1202, 41-1302

F

Hall

G

TT TM G

3,0 m²

Badrum 5,6 m²

G

2

K

41-1203, 41-1303

Sovrum

DM

12,2 m²

G

G

G

Hall G 5,8 m² ST

6,9 m²

3,0 m²

G ST G

TT TM

F

TV

L

K

Kök/Vardagsrum

Sovrum

Kök/Vardagsrum

33,9 m²

9,4 m²

39,8 m²

Sovrum

Klk

Badrum

Sovrum

16,0 m²

DM

9,8 m²

TV

Balkong Balkong

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 34 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 35 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

3 ROK BOAREA : 74 m

2

BOAREA : 74 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

31-1001

31-1101, 31-1201

Uteplats

Nyttjanderätt

Loftgång

Klk

ST

6,0 m²

Hall

11,8 m²

Badrum

7,0 m²

TT TM

K

ST

Sovrum

5,9 m²

F

Klk

Sovrum

8,9 m²

G

31,2 m²

F K

TV

7,0 m²

G

Kök/Vardagsrum 31,2 m²

DM

Uteplats

0

N

HUS 3

FÖRKLARINGAR : Garderob

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Garderob

L

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

11 10

HUS 3

HUS 3

– 36 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 2

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

13 12

Balkong

G

G

5m

HUS 1

TV

FÖRKLARINGAR :

HUS 2

HUS 1

11,8 m²

Sovrum

TT TM

Kök/Vardagsrum

Nyttjanderätt

KL ÅV

Sovrum

Badrum

?

N E SK ÄR S GATA

Hall

8,9 m²

5,9 m²

DM

HUS 4

6,0 m²

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 37 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

2 ROK BOAREA : 72 m

2

BOAREA : 70 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

12-1301

41-1204, 41-1304

Balkong

1,9 m

TM TT

G

DM

G

Sovrum

Badrum

6,6 m²

6,1 m²

DM

Hall

G

6,0

39,3 m²

Kök/Vardagsrum 33,7 m²

K

Sovrum

F G ST

14,5 m²

TV 1,9 m

TV

Kök/Vardagsrum

Rums höjd ca 2 ,5m m²

Klk

K

F ST TM

G

TT

G

5,6 m²

Hall

7,9 m²

Sovrum

Terrass

Badrum

13,7 m²

L

G

G

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 38 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 39 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

3 ROK 2

BOAREA : 69 m

BOAREA : 69 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

21-1001

21-1101, 21-1201

Uteplats

Nyttjanderätt

Sovrum 6,7 m²

Sovrum

G

6,7 m²

G G G

Sovrum 13,3 m²

Hall

5,6 m²

Hall

G G

Badrum 5,6 m²

TM

G

TT

G

13,3 m²

G G

5,0 m²

5,0 m²

Badrum

Sovrum

TM

G

TT

G ST

F

K

ST F

K

Kök/Vardagsrum

TV

35,0 m²

DM

Kök/Vardagsrum

TV

35,0 m²

DM

Balkong Uteplats

Nyttjanderätt

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 40 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

G

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 41 –

HUS 4

Tillval köksö


3 ROK

3 ROK BOAREA : 69 m

2

BOAREA : 69 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

22-1001

22-1101, 22-1201

Uteplats

Nyttjanderätt

Sovrum G

7,3 m²

Badrum

G G G

Sovrum 13,2 m²

6,4 m² TT TM

Hall

Sovrum

Vardagsrum

6,8 m²

G

16,8 m²

G ST L

Badrum

7,3 m²

13,2 m²

Vardagsrum

6,8 m² TV

Sovrum

6,4 m² TT TM

Hall

G

G G G

16,8 m²

G ST L

G TV

K

F

Kök

K

F

15,9 m²

Kök

15,9 m²

DM DM

Uteplats

Nyttjanderätt FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 42 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Linneskåp

L

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

N E SK ÄR S GATA

Garderob

Garderob

5m

HUS 2

Balkong

G

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 43 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

3 ROK BOAREA : 69 m

2

BOAREA : 65 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

22-1103, 22-1203

11-1301

Sovrum 6,7 m²

G G G

1,9m

Sovrum 13,2 m²

Hall

ST

G Rum shö jd c a2 ,5m

5,0 m² G G ST

Sovrum 13,5 m²

TT K/F TM

TMBadrum TT 5,6 m²

K

Hall

11,7 m²

F

Badrum

Kök/Vardagsrum

10,0 m²

1,9m

34,9 m²

DM

TV

Kök/Vardagsrum 27,8 m²

TV

Terrass DM

Balkong

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 44 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

G

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 45 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 65 m

2

BOAREA : 65 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

12-1302

31-1002

Uteplats

Nyttjanderätt

Sovrum

1,9m

14,0 m²

ST G

Rums höjd ca 2 ,5m

Hall

Sovrum

TM TT

11,7 m²

13,5 m²

Badrum

K/F TM

TV

Hall

2,8 m² ST

TV

Kök/Vardagsrum 27,9 m²

G

Klk

8,9 m²

5,9 m²

TT

L

K/F

Badrum 9,4 m²

Kök

1,9m

DM

10,3 m²

Vardagsrum

Terrass

20,8 m²

DM

Uteplats

Nyttjanderätt

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 46 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Kyl och frys

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

K/F

11

KL ÅV

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

N E SK ÄR S GATA

G

5m

HUS 2

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 47 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 65 m

2

BOAREA : 60 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

31-1102, 31-1202

22-1003

Loftgång

Uteplats

Nyttjanderätt

Sovrum

Sovrum

G

14,0 m²

TM TT

Badrum

G

L

G

13,0 m²

G

L

ST G

G

Hall

Klk

8,9 m²

Hall

G

4,8 m²

2,8 m²

5,9 m²

TM

ST

Badrum

TT

TV

6,9 m²

K/F K

Kök

Kök/Vardagsrum

10,3 m²

Vardagsrum 20,8 m²

F

32,9 m²

DM TV

Balkong

Uteplats

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 48 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

Kyl och frys

10

KL ÅV

G

K/F

11

N E SK ÄR S GATA

Garderob

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

FÖRKLARINGAR :

Nyttjanderätt

G

5m

HUS 2

DM

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 49 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 55 m

2

BOAREA : 53 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

22-1302

22-1301

1,9m

1,9m

Sovrum 11,4 m²

ST Rum

Hall

8,1 m²

TM

DM

shö jd c a2 ,5m

Badrum

K/F KM

Kök/Vardagsrum

6,5 m²

Badrum

27,1 m²

HallRumshöjd

6,5 m²

4,2 m² 1,9m

ca 2 ,5m

Kök/Vardagsrum K/F 27,7 m²

G

DM

TV

ST

1,9m

Terass

Sovrum

Klk

3,2 m²

TV

G

9,5 m²

Terrass

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 50 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 51 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 52 m

2

BOAREA : 52 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

11-1102, 11-1202

12-1002, 12-1102, 12-1202

KM

KM

Badrum

Hall

5,5 m²

5,4 m²

G

TV

L

G

G

G

G

G

Sovrum

Sovrum

5,5 m²

TV

K/F

Kök/Vardagsrum 28,4 m²

10,4 m²

10,4 m²

DM

L

Badrum

5,4 m²

ST

ST

K/F

Hall

G

G

Kök/Vardagsrum

DM

28,5 m²

Balkong

Balkong

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 52 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 53 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 48 m

2

BOAREA : 48 m

LÄGENHETSNUMMER : 21-1002

2

LÄGENHETSNUMMER :

21-1102, 21-1202

KM KM

Badrum 5,6 m²

Hall

4,2 m²

4,2 m²

5,6 m²

G ST G

G

L

ST

G

G

G

L

G

Sovrum 10,4 m²

Kök/Vardagsrum

Sovrum

25,5 m²

10,4 m²

Kök/Vardagsrum

G TV

K/F

TV

K/F

Hall

Badrum

25,5 m²

DM

DM

Balkong

Uteplats

Nyttjanderätt

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 54 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

VÄGEN ÖNNEREDS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

GATAN KLÅVESKÄRS

G

5m

HUS 2

FÖRKLARINGAR :

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 55 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 47 m

2

BOAREA : 47 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

41-1101

41-1201, 41-1301

Balkong G L

Sovrum TV

G L

9,6 m²

Sovrum

Kök/Vardagsrum

9,6 m²

28,7 m² G ST

Badrum 3,6 m²

TV

Kök/Vardagsrum 28,7 m² G ST

Badrum

Hall

3,6 m²

H KM K/F DM

3,1 m²

Hall

H KM K/F DM

3,1 m²

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 56 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 57 –

HUS 4

Tillval köksö


2 ROK

2 ROK BOAREA : 46 m

2

BOAREA : 46 m

LÄGENHETSNUMMER :

2

LÄGENHETSNUMMER :

22-1002

22-1102, 22-1202

KM G

Hall

Badrum

ST 3,5 m² G

G

L

G

Sovrum 10,4 m²

5,6 m²

TV

KM G

K/F

Hall

Badrum

ST 3,5 m²

Kök/Vardagsrum

G

24,1 m²

G

L

10,4 m²

DM

TV

G

Sovrum

5,6 m²

K/F

Kök/Vardagsrum 24,1 m²

DM

Uteplats

Nyttjanderätt

Balkong

FÖRKLARINGAR :

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

G

Garderob

L

Linneskåp

L

Linneskåp

ST

Städskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp

H

Högskåp

Spishäll Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12 11 10

HUS 3

HUS 2

HUS 3

– 58 –

HUS 4

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

13 12 11

Tillvalsvägg

10

Tillval köksö

KL ÅV

N E SK ÄR S GATA

Spishäll

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

09 HUS 1

5m

HUS 2

VÄG E N

K/F

0

N

HUS 4

ÖN NE R E DS

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

HUS 1

KL ÅV

Garderob

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

G

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 59 –

HUS 4

Tillval köksö


1 ROK BOAREA : 35 m

2

LÄGENHETSNUMMER :

HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA EN BOSTADSRÄTT?

21-1301

Ett bostadsköp är en stor och viktig affär och vi vill att du ska känna att det är tryggt och bekvämt att köpa en bostad av oss. Därför vill vi nämna de viktigaste stegen i köpprocessen och i vilken ordning saker och ting sker.

1,9 m

1.Förhandsavtal Första steget är att teckna ett förhandsavtal, detta är ett bindande avtal. Du kommer att ta del av bostadsrättsföreningens kostnadskalkyl och ett tillstånd om att ta emot förskott som erhållits av Bolagsverket. För att teckna ett förhandsavtal krävs att du har ett lånelöfte/ bekräftelse på finansiering. I samband med förhandsavtalet betalar du ett förskott motsvarande 5% av bostadens pris.

KM

G

Badrum

Hall

4,2 m²

8,2 m²

G

Sovalkov

G

ST

3,7 m²

K/F

Kök/Vardagsrum 17,6 m²

Terrass

FÖRKLARINGAR :

0

N

HUS 4

HUS 3

Garderob

L

Linneskåp

ST

Städskåp

H

Högskåp Spishäll

ÖN NE R E DS

1:100 I A4-FORMAT

K/F

Kyl och frys

Med reservation för eventuella ändringar och ytavvikelser.

DM

Diskmaskin

TM

Tvättmaskin

TT

Torktumlare

KM

Kombimaskin

KLK

Klädkammare

VÄG E N

13 12

HUS 1

11 10

KL ÅV

G

5m

HUS 2

N E SK ÄR S GATA

3. Informationsmöte Under tiden du väntar på att din bostad ska färdigställas kommer bostadsrättföreningen att kalla till informationsmöte där vi berättar om kommande besiktning och inflyttning. Det är även tillfälle att ställa frågor och dessutom träffa och lära känna dina nya grannar. 4. Besiktning När projektet är klart sker en slutbesiktning som genomförs av ett opartisk besiktningsteam med huvudbesiktningsman och biträdande besiktningsmän för installationer mm. Efter åtgärdande av ev. besiktningsanmärkningar skall din nya lägenhet vara klar och felfri och du kan tillträda och flytta in.

Val av koncept I detta projekt har vi valt att erbjuda tre olika inredningskoncept. Detta innebär att vår arkitekt har utformat lägenheterna på ett smakfullt sätt med olika stil och färgsättning. När du tecknar ett förhandsavtal ingår konceptet Klassisk i priset för din lägenhet. Vid val av Klassisk eller Trend får man ett färdigt ”paket”. För dig som väljer Exklusiv-konceptet kommer det att finnas utrymme för individuella val. I detta fall lämnar vi separat offert efter framförda önskemål om avsteg från konceptet.Vid val av rostfria vitvaror (Klassisk) eller koncept Trend respektive Exklusiv, tecknas ett tilläggsavtal. Avtalet är ett bindande avtal som tecknas mellan dig som köpare och Önnered Fastighets AB, till skillnad från förhandsavtalet/upplåtelseavtalet som tecknas mellan dig som köpare och bostadsrättsföreningen. Vid tecknandet av detta tilläggsavtal faktureras 25% av beloppet inom ca 30 dagar och resterande betalas två veckor före inflyttning.

5. Tillträde Senast tre månader före inflyttning får du besked om ditt definitiva tillträdesdatum. Slutbetalning sker i samband med tillträde och mot uppvisande av kvitto på inbetald slutlikvid får du nycklarna till din nya lägenhet. 6. Boendestyrelse Bostadsrättsföreningen är en ekonomisk förening som förvaltas av styrelsen (dock sköts den ekonomiska och tekniska förvaltningen av SBC genom ett avtal med föreningen). Efter inflyttning kommer alla medlemmar att kallas till en föreningsstämma då en styrelse väljs. Denna styrelse kommer därefter att ansvara och fatta beslut rörande föreningens fortsatta drift och förvaltning. 7. Garanti Totalentreprenören lämnar 5 års garanti på entreprenaden. Denna garanti gäller mot föreningen. Efter två år från inflyttning görs en garantibesiktning för att stämma av om det finns garantifel som bör åtgärdas innan utgången av 5-årsgarantin.

Observera att beroende på vart vi befinner oss i byggprocessen kan det finnas deadlines som gäller för val av de olika koncepten. Hör med din mäklare vad som gäller för din lägenhet.

8. Försäkringar Hela byggnationen täcks av försäkringar fram till slutbesiktningen. Fram tills att inflyttningen sker har bostadsrättsföreningen tecknat en försäkring som innefattar fastigheten och dess byggnader. Vid inflyttning tecknar du själv en hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

2.Upplåtelseavtal När det börjar närma sig inflyttning kommer förhandsavtalet att ersättas av ett upplåtelseavtal. Detta kommer att baseras på en ekonomisk plan som tas fram och godkänns av Boverket. I och med ditt och föreningens undertecknande av upplåtelseavtalet blir du medlem i bostadsrättsföreningen.

Tillvalsvägg

09 HUS 1

HUS 2

HUS 3

– 60 –

HUS 4

Tillval köksö – 61 –


REAGENCY.SE

Brf Önneredsbodarna förmedlas genom Mäklarbyrån Nya Kvadrat. Nya Kvadrat är en oberoende mäklarbyrå som specialiserat sig på nyproduktion i Göteborg med omnejd.

Adam Andreasson Fastighetsmäklare

Malin Ring Fastighetsmäklare

Drakegatan 5, 412 50 Göteborg 0766-010001 adam.andreasson@nyakvadrat.se

Drakegatan 5, 412 50 Göteborg 0735-108660 malin.ring@nyakvadrat.se

Magnus Munk har genom sitt företag Allfast Projektutveckling AB, arbetat med utvecklingen av Önneredsprojektet på uppdrag av Önnered Fastighets AB. I sin roll som projektledare har Magnus gedigen erfarenhet av bostadsutveckling bl.a. genom en ledande befattning i Peab under

den period då företaget byggde upp sin verksamhet inom detta område. Genom moderbolaget Allfast Förvaltning och entreprenad AB är Magnus Munk delägare i Önnered Fastighets AB jämte Erik Selin Fastigheter m.fl.

Vi reserverar oss för ev. avvikelser från broschyrmaterialet vad gäller produktval och utförande vid projektets genomförande. – 62 –

– 63 –


– 64 –

Profile for Pehja Production AB

Öb bostadsfakta  

Öb bostadsfakta  

Profile for pehja
Advertisement