Pearl Nails Katalógus 2021

Page 1


ÜDVÖZLÜNK A

PEARL NAILS Pearl Nails varázslatos világában!

2021 novemberben lesz 12 éve, hogy egy kis családi vállalkozásként, rengeteg lelkesedéssel és elhivatottsággal útjára indítottuk a Pearl Nails márkát, amely mostanra több, mint 40 magyarországi viszonteladó partnerrel rendelkező, illetve 8 országban értékesített, elismert és szerethető márkává nőtte ki magát. Nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink visszajelzéseire, véleményére, amelyek egyértelmű iránymutatást adnak, ezáltal fokozottan elősegítik a fejlesztéseinket.

Mi vár Rád? • • • • •

professzionális, MEGBÍZHATÓ termékkínálat nagy választékban; állandó innováció, saját fejlesztésű előremutató ÚJDONSÁGOK; GYORS, akár 1 napos kiszállítás; állandó AKCIÓK / promóciók / időszakos ütős ajánlatok; INGYENES házhozszállítás 13 900 Ft kosárérték felett;

• • • •

állandó TÖRZSVÁSÁRLÓI kedvezmények; barátságos, JÓFEJ CSAPAT lesi a kívánságaidat és segít Neked; minden eddiginél rugalmasabb ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és problémakezelés; számunkra Te vagy a legfontosabb és mindent megteszünk azért, hogy segítsük a munkádat és elégedetten, örömmel térj vissza hozzánk!

Tudjuk, fontos számodra, hogy a vendégeid minden alkalommal elégedett mosollyal térjenek vissza Hozzád, ezért fáradhatatlanul tökéletesítjük meglévő termékeinket, és töretlen lelkesedéssel kutatjuk fel, alkotjuk meg Neked hónapról hónapra a legújabb trendekhez kapcsolódó újdonságokat, így garantálni tudjuk számodra, hogyha a Pearl Nails-t választottad, akkor jól döntöttél!

a Pearl Nails csapata 2


Szeretnél kuponokat szerezni? Esetleg értékes nyereményeket nyerni? Akkor irány a https://pearlnails.hu/velemeny

OLVASD BE!

vagy olvasd be telefonod kamerájával az alábbi QR kódot. Mit találsz a fenti oldalon? • • • •

Egy rövid kérdőívet, amelynek kitöltéséért azonnali jutalmat kapsz. Pearl Nails Körmösök Klubja Facebook-csoportunkkal kapcsolatos információkat. Kívánságlistát, ahol lehet 3 kívánságod a Pearl Nails-től. Értékelési lehetőségeket, ahol elmondhatod a véleményedet.

3


TE MELYIKET HASZNÁLOD? KÖVESS MINKET!

Kíváncsiak vagyunk Rád! Kipróbáltad? Használod? Szereted? Szeretnénk tudni Rólad! @pearlnails #ilovepearlnails #csakapearlnails @pearlnailshungary #ilovepearlnails #csakapearlnails

Jelölj minket ! SOCIAL MEDIA FELÜLETEINK

TALÁLJ RÁNK ÉS JÁTSSZ AZ EXTRA JÁTÉKOKON! /pearlnails /pearlnailshungary /pearlnails /pearlnailsvideos /pearlnailshungary

4


Ft

-10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSÁRLÁSBÓL!

*Az elköltött összeg a Pearl Nails katalógusában megtalálható termékekre és kiegészítőkre vonatkozik. Bizonyos kiemelt akciók esetén pontok nem gyűjthetők – erről az akcióban előre tájékoztatunk.

PEARL CARD KEDVEZMÉNYKÁRTYA GYŰJTSD A PEARL NAILS PONTOKAT, LÉGY TE IS TÖRZSVÁSÁRLÓNK ÉS HASZNÁLD KI AZ ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEKET! Minden elköltött 10 000 Ft után* egy pontot kapsz, amelyeket a Pearl Nails katalógusában található vagy a www.pearlnails.hu oldaláról letölthető ideiglenes kártyádon gyűjthetsz össze. 8 összegyűjtött pont után juttasd el hozzánk a betelt kártyát, és egy törzsvásárlói plasztikkártyát kapsz tőlünk AJÁNDÉK Pearl Nails pólóval! Itt vágd ki!

Itt vágd ki!

Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez, sokszorosításhoz, továbbításhoz

Alulírott, ...............................................…………………………………………................................................................................................................ (név) ………..................………………………………................................................................ (szül. hely és idő) ……………………….........……………….......................................................................................................................(anyja neve), …………....…....…….....……....................………………......................................................................................................... (lakcím), ………........………………...……..............…......... (tel.), ………………………………................................................................................................ (e-mail cím), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

Itt vágd ki!

szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján nyilatkozom, hogy a COLOR B. K. 2001 Kft.-hez benyújtott törzsvásárlói programban való regisztrációhoz és az ezzel kapcsolatban való hírlevél kommunikációhoz hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a COLOR B. K. 2001 Kft. számára. Adatkezelés célja: Kezelt adatok köre: Adatkezelés jogalapja: Adatkezelés időtartama: Adattárolás módja:

törzsvásárlói program név, cím, telefonszám, e-mail cím törzsvásárlói programba való regisztráció kedvezmény biztosítására, egyedi ajánlatok és promóciós anyagok kiküldésére visszavonásig elektronikus és nyomtatott

Az ajándék póló mérete:

..............................................

Adatfeldolgozók, valamint az adatok megismerésére jogosultak köre: Color B. K. 2001 Kft. (részletes lista Adatvédelmi Tájékoztatónkban weboldalunkon). Emellett hozzájárulok a benyújtott teljes anyagom harmadik fél által történő feldolgozásához.

Kelt: ...............................................

.................................................... (aláírás)

5


TOVÁBBKÉPZÉS

DÍSZÍTŐ TANFOLYAMOK TECHNIKAI TOVÁBBKÉPZÉSEK •

Szalonmunkában is szuperül alkalmazható praktikák, technikák

Tanulási lehetőség elismert és bajnok oktatóinktól

Kiscsoportos, vidám hangulatú oktatások

SZERETNÉL FEJLŐDNI? JELENTKEZZ EGYNAPOS TOVÁBBKÉPZÉSEINKRE!

Aktuális és induló egynapos továbbképzéseinkről további információt Facebook oldalunkon (www.facebook.com/pearlnails) illetve a www.pearlnails.hu oldalon találsz! Itt vágd ki!

Itt vágd ki!

Itt vágd ki!

6

ÁLLANDÓ, 10%-OS KEDVEZMÉNY KIEMELT TÖRZSVÁSÁRLÓI AKCIÓK Ft

További információ info@pearlnails.hu +36 24 441 531


ELŐKÉSZÍTŐ

FOLYADÉKOK

ÉS ZSELÉ FIXÁLÓK

Preparatories & Cleansers


SANISOL

A SaniSol előkészítő és fertőtlenítő oldat a kezek és a munkaeszközök fertőtlenítésére alkalmas, valamint használható még asztallapok, lámpák, ecsetek, eszközök és más szennyezett felületek tisztítására is.

KÖRÖMELŐKÉSZÍTŐ, TISZTÍTÓ FOLYADÉK

100ml

1 270Ft |

Kiváló állagú, könnyen felhordható és kellemes illatú körömbőr oldó folyadék, amellyel gyengéden eltávolítható az elhalt körömbőr. 1-2 perc után bőrfeltolóval lekaparható a fellágyított bőr, azonban 5 percnél tovább ne maradjon a bőrön!

Tipp: Fertőtlenítés mellett a köröm zsírtalanítására is használható Nail Prep helyett.

500ml

4 790Ft

CUTICLE REMOVER

BŐROLDÓ FOLYADÉK

15ml

FUNGICID GOMBAÖLŐ FOLYADÉK 15ml

8

890Ft

890Ft

A Fungicid egy különleges, tolnaftát tartalmú gombaölő formula. Rendkívüli hatékonyságának köszönhetően minimális mennyiség, mindössze 1-2 cseppnyi elegendő a bőr és a köröm felületére. A köröm fertőtlenítése után, első lépésként használjuk Nail Prep előtt.


NAIL PREP

PRIMER

A Nail Prep köröm-előkészítő gyengéden dehidratálja a természetes körmöket és eltávolítja a természetes olajokat műkörömépítés előtt. A zselék, porcelánok és ragasztott tipek jobb tapadása érdekében használjuk még a primerek előtt.

A Primer biztosítja a tökéletes tapadást a természetes körömhöz. Tökéletesen működik porcelán és zselés rendszer esetén is. Kis men�nyiséget használjunk belőle, a természetes körömre való felhordás során ne érintkezzen a körömág�gyal vagy a bőrrel. Várjuk meg, míg megszárad a köröm felületén, csak ezután kezdjük az építést.

ZSÍRTALANÍTÓ, DEHIDRATÁLÓ FOLYADÉK

Száradás után használj savas (Primert) vagy savmentes (UltraBond) primert.

15ml

890Ft

SAVAS PRIMER

Problémás körmök esetén használjuk utána a savmentes UltraBondot is, előtte pedig mindenképp Nail Prep előkészítőt.

15ml

1 290Ft

ULTRABOND

ULTRABOND X

Az UltraBond egy olyan savmentes primer, amelynek használata segíti a tapadást a természetes körömhöz. A köröm számára sokkal biztonságosabb, mint a savas rendszerek, mégis hatékonyan működik. Gyenge illatú termék, amely nem égeti a körmöket és a felhámot. Tökéletesen használható minden zselés és porcelán rendszer esetén.

Az UltraBond X vitaminokkal dúsított formulája egy MMA-mentes savmentes primer, mely elősegíti a tapadást a természetes körmökhöz. Sűrűbb állagú, és egy picit vastagabb ragacsos réteget hagy, mint hagyományos elődje. D és E vitamint tartalmaz.

SAVMENTES PRIMER

Használat előtt a köröm dehidratálásához használjuk a Nail Prep köröm előkészítőt. Problémás körmöknél a savas Primer után vigyük fel a köröm felületére.

15ml

990Ft

EXTRA ERŐS TAPADÁS, SAVMENTES PRIMER

EXTRA erős tapadás: a köröm előkészítése az egyik legfontosabb lépés a gél lakkozás, műkörömépítés során. Az UltraBond X savmentes primer alkalmazása az előkészítés során garantáltan tökéletes tapadást biztosít a tartós körmökhöz. NINCS fellevegősödés: a megfelelő előkészítéssel és az UltraBond X használatával megelőzhetjük a fellevegősödést, és szuper tapadást biztosíthatunk a természetes körömlemezhez.

15ml

1 590Ft 9


AZ ELŐKÉSZÍTÉS LÉPÉSEI

1 Fertőtlenítés

3 Természetes köröm formázása, mattítása

2 Fertőtlenítsd a körmöket SaniSol előkészítő folyadékkal.

Formázd a természetes körömlemezt félhold zebra reszelőink segítségével, majd bufferrel mattítsd a köröm felületét.

5

Bőrfeltolás-kaparás, műköröm eltávoltása

4 Portalanítás

Ezt követően alkalmazd előkészítő folyadékainkat: Fungicid - gombaölő folyadék Nail Prep - dehidratáló, zsírtalanító folyadék

Előkészítő folyadékok

Primer savas primer - tapadásközvetítő problémás körmökhöz UltraBond savmentes primer – tapadásközvetítő vagy UltraBond X savmentes primer EXTRA erős tapadás

10

Bőrfeltolás-kaparás után távolítsd el a lenőtt gél lakkot, zselé vagy porcelán műkörmöt csiszológép vagy körömreszelő segítségével.

Távolítsd el a felesleges port portalanító kefe használatával.


CLEANSER

SALON CLEANSER

ZSELÉ FIXÁLÓ FOLYADÉK

Fixáló folyadék, amely zselés rendszerek kötése után visszamaradó tapadós réteg eltávolítására szolgál. A zselé Cleanser használata után sem veszít fényéből. Öntsük szálmentes papír törlőlapkára, és töröljük át a kész köröm teljes felületét.

ZSELÉ FIXÁLÓ FOLYADÉK Kiváló ár-érték arányú, hatékony fixáló folyadék, eper illatban. A tökéletes kiszerelés szalonmunkához.

1 liter

3 490Ft

Tipp: fixáláshoz ne használjunk hagyományos körömlakklemosót, mert az mattítja a végeredményt!

Ft

Gazdaságos kiszerelés

BŐRÁPOLÓ OLAJOK Ezek a körömágy-ápolók kondicionáló kezelésként használhatók a száraz és sérült körömágy helyreállításában. Használatuk erős és rugalmas körmöket eredményez. Tápláló és hidratáló formulájuk felszívódás után helyreállítja a vegyi anyagok által okozott károsodást. Használhatóak továbbá porcelán körmök tisztítására, fényesítésére is.

15ml

890Ft

30ml

630Ft |

100ml

1 090Ft | 500ml 4 790Ft

EPER BANÁN GUMIMACI ANANÁSZ BARACK

11


MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

AKRILZSELÉK

ZSELÉ. PORCELÁN. 12

hybrid


A hybrid PolyAcryl zselé egy all-in-one anyag, mely ötvözi a porcelán erősségét a zselé formázhatóságával: • sűrű állagú, nem mozdul, nem folyik el; • korlátlan ideig, könnyen formázható; • tartós anyag, nem törik vagy reped; • nem levegősödik; • könnyű reszelni; • felgyorsul a munkafolyamat.

HYBRID POLYACRYL GEL

ZSELÉ. PORCELÁN. HYBRID

Ideális kezdő és haladó műkörmösök számára egyaránt! „„Az új Hybrid gél egy szuper anyag! Először nehéz volt vele dolgoznom, mivel sem a porcelánt, sem a nagyon sűrű zseléket nem szeretem igazán. Ezt a zselét viszont pár köröm elkészítése után már egész könnyen tudtam használni. A Cleanser-rel együtt nagyon könnyedén formálható, és remekül összefoglalja a zselé és a porcelán összes jó tulajdonságát. A kezdő körmösöknek is hatalmas segítség lehet a tanulásban, hiszen bármennyi ideig alakíthatják.” – F. Vivien

50ml EZEK IS HASZNOSAK LEHETNEK HOZZÁ:

HYBRID ECSET #8-as macskanyelv ecset és speciális spatula

2 290Ft

HYBRID SABLON Akrilzselés technikához kifejlesztve

500db

4 390Ft

7 690Ft

UV 3 perc

Színek:

TUBUSKINYOMÓ hybrid PolyAcryl zselékhez

790Ft

LED

 Clear  Angel White  Pink  Cover Pink  Nude     Glitter Nude

1,5 perc

+++

UV LIQUID

Extrém sűrű

UV szagtalan liquid

30ml

2 190Ft

Fixálandó

Nem rugalmas

Hajlítható

13


HOGYAN HASZNÁLJUK HYBRID AKRILZSELÉINKET? Jó ha tudod! NEM leoldható

Bátran kombinálhatod más anyagcsoportokkal is (pl. készítsd el a színes francia véget színes porcelánporral)

Fixálandó

Az anyag lágyításához és formázásához a - nem színezett - Cleanser fixáló folyadékot vagy UV likvidet ajánljuk

Gyakorlati tanácsok hogyan építs hybrid PolyAcryl zselével

Tipp:

Készítsd elő a körmöket hasonlóképpen, mint porcelán vagy zselés műkörömépítés esetén.

A körömelőkészítő folyadékokon kívül NEM szükséges alapréteget készítened. Ha mégis szeretnél, a Fiber Gel üvegszálas alapozó zseléinket ajánljuk erre.

Az akrilzselé formázására többféle anyag is alkalmas: a nem átlátszó Cleanser fixáló folyadék vagy az UV likvid is megfelel erre a célra.

Az építéshez használd a hybrid sablont. Speciálisan az akril zselék használatához lett kialakítva, teljesen átlátszó anyag, így garantáltan megköt a hybrid PolyAcryl Gel.

Az anyag formázásához használj hybrid ecsetet, melynek segítségével ecsetváltás nélkül is dolgozhatsz. A spatula segítségével könnyen felviheted a kívánt akrilzselé mennyiséget, a macskanyelv formájú ecsettel pedig formázhatod.

A hybrid PolyAcryl Gel normál UV és LED fényre is köt, így köttetéséig korlátlan ideig formázható. Ez egyben segít felgyorsítani a munkád, hiszen egyszerre akár 5 ujjon is elkészítheted a töltést.

Munkád során használd tubuskinyomónkat, melynek segítségével nem marad felesleges anyag a tubusban, és elkerülheted a tubus kidurranását.

14


MŰKÖRÖM

ÉPÍTŐ ZSELÉK

ÁTLÁTSZÓ ÉS RÓZSASZÍN

Builder Gels

15


BUILDER GEL - ICE BLUE

NAGYON SŰRŰ, ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉ UV 3 perc

Nagyon sűrű

+++

Hajlítható

Nem sárgul

Alap és borító

Kékesen átlátszó

Szalon és Színélénkítő Kezdőknek is hosszú hatás

Az Ice Blue egy egyfázisú, nagyon sűrű, kékesen átlátszó építő zselé. Kiváló önterülő tulajdonsága tökéletesen használhatóvá teszi kezdő körömépítők számára is. Remekül élénkíti a fehér zselé színét. Szalon és hosszú körmök építéséhez is ideális, jól hajlítható, alap-és borító rétegként is használhatjuk. Nem folyik el, erős és ellenálló.

5ml

LED

3 perc

1,5 perc

Közepesen sűrű

15ml

2 990Ft |

BUILDER GEL 2.0 CLEAR

„„Eddig egy termékben sem csalódtam, sőt! Viszont, ha választanom kéne kedvencet, akkor a Builder Gel 2.0 Clear a megfelelő sűrűségével és teríthetőségével a kedvenc építőzselém.” – N. Vivien

UV

1 890Ft |

KÖZEPESEN SŰRŰ, ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉ

Nem éget

Hajlítható

Alap és borító

Átlátszó

Szalon és Kezdőknek is Best seller hosszú

A Builder Gel 2.0 Clear egy közepes sűrűségű egyfázisú építő zselé, mely tökéletesen tapad a természetes körömhöz és erős, magas fényű felületként köt. Ez az önterülő zselé sablonos és tipes technika esetén is ideális. Elsősorban szalonhosszúságú körmökhöz ajánljuk. Alap- és borító rétegnek is használhatjuk. UV és LED fény alatt sem éget.

5ml

16

1 890Ft |

15ml

2 990Ft |

50ml

6 890Ft

50ml

6 890Ft


HARD GEL CLEAR

SZUPERKEMÉNY, ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Közepesen sűrű

++

Hajlítható

Alap és borító

Átlátszó

Szalon és hosszú

Kezdőknek is

Ez a széleskörűen használható, egyfázisú építő zselé kiváló önterülő képességű, és olyan szuperkemény, fényes felületűre köt, akár egy porcelán köröm. Fokozott tartósság, extra erő jellemzi, hajlításokhoz is tökéletes. Alap- és borító rétegként is használhatjuk. Kiválóan alkalmas szalon és hosszú körmök építéséhez, valamint azoknak a szakembereknek, akik porcelánról zselére váltanak.

15ml

2 990Ft |

50ml

6 890Ft

FORMING GEL CLEAR

TÖKÉLETESEN HAJLÍTHATÓ, ÁTLÁTSZÓ ÉPÍTŐ ZSELÉ UV 3 perc

Sűrű

++

Hajlítható

Alap és borító

Átlátszó

Szalon és hosszú

„„Kipróbáltam, mert nem hittem a szememnek. Valóban ott marad, ahová kenem, és csakis akkor mozdul el, ha igazgatom az ecsettel. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek! Sok időt takarít meg. Szépen terül” – B. Zsófia

A Forming Gelt kifejezetten a tökéletes hajlítások elkészítéséhez fejlesztettük ki. Rendkívül stabil, sűrű állagú, jól eldolgozható és teljesen tiszta építő zselé, amely kötés után kifejezetten kemény, és ezzel együtt tartós felületet képez. Összetevőinek köszönhetően tökéletesen jól hajlítható, nem rúg vissza, hibátlanul tartja a kívánt formát. Tipp: sűrűségének köszönhetően egyszerre akár mind az 5 körmöt be tudjuk tölteni, mert nem folyik el az anyag.

15ml

2 990Ft |

50ml

6 890Ft 17


AQUA TECHNIC GEL CLEAR

CSÚCSMINŐSÉGŰ, SZÍNÉLÉNKÍTŐ ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Közepesen sűrű

+

Hajlítható

Alap és borító

„„Nagyon egyszerű vele dolgozni, mert ugyan picit sűrűbb, mégis nagyon könnyen alakítható ki vele a C-ív. Szép, simára terül, jó keményre köt, de mégis könnyen reszelhető.” – Kovács Zsuzsa Teodóra; Olimpiai bajnok szakoktató

Kékesen átlátszó, Szalon és kissé opálos hosszú

Színélénkítő hatás

Az AQUA Technic Gel egy közepesen sűrű, mégis könnyű szerkezetű, kékeszöld árnyalatú, színélénkítő hatású építő zselé. Különlegessége, hogy a többi színélénkítő zselénkhez (OP2, Ice Blue) viszonyítva könnyebb, hígabb állagú, de optimális összetételének köszönhetően a körömre felvitt anyag mégis lassan, és egyenletesen terül, miközben nagyon jól tapad. Fixálás után nagyon fényes felületűre köt. Színes zselén használva a színek még teltebbek, még élénkebbek lesznek, egyáltalán nem torzítja azokat, a fehéreket nem sárgítja. Tökéletesen hajlítható, nem rúg vissza. Hosszú körmök építéséhez is jól használható, nem törik, nem reped! Kötés után még az OP2 zselénél is vékonyabb ragacsos réteg marad a felületén, így alapzselének is tökéletesen használható, mivel a következő rétegek nem csúsznak el rajta.

15ml

LED

3 perc

1,5 perc

Sűrű

+

Hajlítható

50ml

6 890Ft

OP2 GEL CLEAR

‚„Nagyon szeretem ezt a terméket, csodálatosan lehet vele építeni akár hosszabb körmöket is, nem folyik meg, ahova rakod ott marad, sokban megkön�nyíti a munkám. Nagyon meg vagyok elégedve vele.” - Sz. Ágnes

UV

2 990Ft |

SŰRŰ, PRÉMIUM ÉPÍTŐ ZSELÉ

Alap és borító

Lilásan átlátszó, kissé opálos

Extrém és hosszú

Színélénkítő Rugalmas hatás

Az OP2 az egyik legerősebb csúcsminőségű építő zselénk. Tökéletesen tiszta, fényes, remek tapadási tulajdonságokkal rendelkező építő zselé, amelyet kiváló formázhatóság, rendkívüli erő és optimális tartósság jellemez. Sűrű állagának köszönhetően remekül eldolgozható, nem levegősödik, tökéletes tapadást biztosít. Válogatott összetevőinek köszönhetően a reszelési idő minimálisra csökken, tökéletesen fényes felületűre köt, és csak minimális fixálást igényel.

15ml

18

3 490Ft |

50ml

7 950Ft


UV

LED

3 perc

1,5 perc

Hajlítható

Alap és borító

BUILDER GEL 2.0 PINK

Közepesen Nem éget sűrű

KÖZEPESEN SŰRŰ, RÓZSASZÍN ÉPÍTŐ ZSELÉ

Átlátszó

Szalon

Kezdőknek is

15ml

A közkedvelt Builder Clear 2.0 zselé rózsaszín változata. Közepes sűrűségű egyfázisú építő zselé, amely tökéletesen tapad a természetes körömhöz és erős, magas fényű felületként köt. Alap- és borító rétegként is használhatjuk. UV és LED fény alatt sem éget. Tégelyben rózsaszín, kötés után teljesen átlátszó. Szalonhosszúságú illetve francia körmökhöz kifejezetten ajánljuk, mivel kiemeli a körömágy természetes színét.

2 990Ft |

50ml

UV

LED

3 perc

1,5 perc

Közepesen Nem éget sűrű

Hajlítható

Tejes rózsaszín

Borító réteg

Szalon

6 890Ft

Babyboomer körmökhöz

BUILDER GEL PINK

OPÁLOS, NEM ÁTTETSZŐ RÓZSASZÍN ÉPÍTŐ ZSELÉ A Builder Pink egy közepes sűrűségű, egyfázisú építő zselé, amel�lyel természetes színhatású körmöket építhetünk. Erős, magas fényű felületként köt. Kiválóan alkalmas építéshez, latte és francia köröm készítéshez, valamint tipes fedéshez. Borító rétegként ajánljuk használni. „„Nemcsak tartós, de gyönyörűséges színe van, könnyen reszelhető és formázható. Lehet alapnak használni színek alá, jobban kiemel egy-két színt… Szerintem szuper! Mindig van tartalékom is belőle ” – A. Zsuzsanna

😉

15ml

HARD GEL PINK

2 990Ft

ÜVEGHATÁSÚ RÓZSASZÍN ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Közepesen sűrű

++

Hajlítható

Alap és borító

Üveghatású rózsaszín

Szalon és hosszú

Kezdőknek is

Ez a széleskörűen használható, egyfázisú építő zselé kiváló önterülő képességű, és olyan szuper-kemény, fényes felületűre köt, akár egy porcelán köröm. Ragyogó szín, fokozott tartósság, extra erő jellemzi, és hajlításokhoz is tökéletes. Alap-és borító rétegnek is használható, kiválóan alkalmas szalon és hosszú körmök építéséhez, valamint azoknak a szakembereknek, akik porcelánról zselére váltanak. Kifejezetten ajánljuk francia körmök építéséhez, mivel kiemeli a körömágy természetes színét.

15ml

2 990Ft |

50ml

6 890Ft 19


MŰKÖRÖM

ÉPÍTŐ ZSELÉ

ÜVEGSZÁLLAL ERŐSÍTETT

Fiber Gels

20


FIBER GEL PINK

„„Állagát tekintve közepesen sűrű anyag. Kezdőknek és haladóknak is ajánlom, kiváló alap. Rendkívűl jó a tapadása és rugalmassága az üvegszálaknak köszönhetően. A színe is közelít a természeteshez.” – Matula Gabriella, 6x Olimpiai bajnok, mesterleveles oktató

UV

LED

3 perc

1,5 perc

TERMÉSZETES HATÁSÚ, TÖKÉLETES ALAPOZÓ ZSELÉ

Közepesen sűrű

+++

Hajlítható

Halvány barack

Alapréteg

Szalon és hosszú

Közepes sűrűségű, könnyen eldolgozható, sokoldalú zselé. A speciális rostokkal erősített Fiber Gel tökéletesen tapad még a problémás körmökhöz is. Ellenálló és egyszerűen felhasználható, építéshez, tipekhez, és akár pedikűrhöz is. Hajlíthatósága és rosterősített tulajdonsága miatt a legjobban használható alapozó zselé. Pink változatban köttetés után természetes hatású, halvány rózsaszín körmöt kapunk.

15ml

FIBER GEL CLEAR

A TÖKÉLETES ALAPOZÓ ZSELÉ

Közepes sűrűségű, könnyen eldolgozható, sokoldalú zselé. A speciális rostokkal erősített Fiber Gel tökéletesen tapad még a problémás körmökhöz is. Ellenálló és egyszerűen felhasználható, építéshez, tipekhez és akár pedikűrhöz is. Hajlíthatósága és rosterősített tulajdonsága miatt a legjobban használható alapozó zselé. ‚„Fiber Clear Gel a legkedvencebb! Szeretem, hogy híg, ezért tökéletes alapozó. Szeretem, hogy rosterősített, mert baromi erős gél lakk alatt is, van, hogy csak ebből készítem a körömerősítést is. Nagyon jól tartja a hajlítást!” – Majsa Ági, díszítő bajnok szakoktató

15ml

2 990Ft |

50ml

2 990Ft |

6 890Ft

FIBER X GEL CLEAR

UV Alapréteg 3 perc

50ml

SPECIÁLIS ROSTOKKAL ERŐSÍTETT ALAPOZÓ ZSELÉ

LED

Szalon és hosszú

Közepesen sűrű

Üvegszálas

6 890Ft

+++

Hajlítható

3 perc

+++

Hajlítható

LED 1,5 perc

Átlátszó 1,5 perc

UV

Alapréteg

Az új fejlesztésű Fiber X Gel egy sűrű építő zselé, a korábbinál még több, összesen 10% speciális rosttartalommal rendelkezik, amely kiemelt erőt és tartást kölcsönöz a körömnek. Kötés után opálos átlátszó színű.

Sűrű

Használjuk alapnak beszakadt körmökhöz vagy helyettesítsük vele a selyemszálat!

Üvegszálas

15ml

2 990Ft |

50ml

Átlátszó

Szalon és hosszú

6 890Ft 21


MŰKÖRÖM

ÉPÍTŐ ZSELÉK

KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ SZÍNEK

Cover Gels

22


UV

LED

3 perc

1,5 perc

Nem éget

Sűrű

COVER I. GEL PINK

Sötétebb cover

KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ÉPÍTŐ ZSELÉ

A Cover I. Gel Pink egy egyedileg színezett, közepes sűrűségű építő zselé, melynek színárnyalata nagyon közel áll a természetes köröm színéhez. A körömhibák eltüntetésére vagy a körömágy meghosszabbítására használható. Viszonylag vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít, de optimális sűrűségének köszönhetően nem folyik el vastagabb rétegben sem.

Körömhibákra

Töltés

Körömágyhosszabbítás

Best seller

LED

3 perc

1,5 perc

1 890Ft | 15ml 2 990Ft |

50ml

COVER II. GEL PINK

Közepesen sűrű

VILÁGOSABB KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉ Világosabb cover

Nem éget

A Cover Pink II. egy közepes sűrűségű körömágy-hosszabbító zselé, mely a Pink I. árnyalatánál halványabb finisht képez. Viszonylag vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít, de optimális sűrűségének köszönhetően nem folyik el vastagabb rétegben sem.

Körömhibákra

Töltés

„„Francia építéshez használom, nagyon megvagyok vele elégedve! Gyönyörű a színe és tökéletes a sűrűsége!” – K. Jennifer

Kezdőknek is

5ml

UV

Ideális halványabb bőrtónusú vendégeknek.

Körömágyhosszabbítás

6 890Ft

5ml

1 890Ft | 15ml 2 990Ft

EXTREME COVER GEL PINK

ÜVEGSZÁLAKKAL ERŐSÍTETT KÖRÖMÁGY-HOSSZABBÍTÓ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Nagyon sűrű

+++

Üvegszálas

Természetes cover

Töltés

Problémás körmökre

Körömágyhosszabbítás

Szalon és extrém

Nagyon sűrű, rugalmas körömágy-hosszabbító zselé. Jó formázhatóságának, hajlíthatóságának és rosttartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas hosszú, extrém formák építéséhez, valamint törékeny és sérült körmök esetén is. Felgyorsítja az építés és töltés menetét, hiszen nincs szükség borító rétegre. A színezett építő zselékkel kombinálva a szalonmunka egyszerűvé és gyorssá válik. „„Szerelem volt első látásra. Minden tulajdonsága meg van, ami fontos egy építő illetve cover zselénél, a színe minden bőrtípushoz megfelel, tökéletesen fed, és mivel építéshez is alkalmas, így sokat gyorsít a mindennapi munkában. Ami miatt még inkább szeretem, az az, hogy a színes építő zselékkel vagy a Builder White Gel-lel kombinálva gyors és tökéletes francia körmöket készíthetek a vendégeimnek.” - Jánosi Anetta; Olimpiai ezüstérmes, EB bronzérmes, kétszeres román bajnok oktató

15ml

3 490Ft |

50ml

7 950Ft 23


COVER GEL MAKE-UP

JELLY-ÁLLAGÚ COVER ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Nagyon sűrű

Természetes cover

Töltés

Körömágyhosszabbítás

Szalon és extrém

Puding állagú

Rugalmas

Természetes színű, nagyon sűrű, rugalmas jelly cover építő zselé. Nem önterülő, nem mozdul el, sűrűségének köszönhetően megtartja a formát, így a rövid körmök építése mellett hosszú, extrém formák építésére is alkalmas. A Cover Gel Make-up zselé kiválóan alkalmas a bereszelt mosolyvonal technikához, valamint a C-ív kialakításához, használatával jelentős időt spórolhatsz meg. Természetes színe minden bőrtípushoz megfelel, tökéletesen fed. Kezdő és profi körmösök számára is tökéletes választás, megkönnyíti a szalonmunkát. Tipp: Még tartósabb körmök építéséhez használj alapnak egy szálerősített építőzselét (Fiber Gel-t vagy Fiber X Gel-t) vagy alapzselét (Fiber Base Gel Natural Pink-et).

15ml

3 790Ft

COVER GEL CREAMY NUDE

BÉZSES HATÁSÚ, RUGALMAS COVER ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Sűrű

Bézses cover

Töltés

Körömágyhosszabbítás

Körömhibákra

Szalon

Rugalmas

A Cover Gel Creamy Nude segítségével könnyedén eltüntethetők a körömhibák. Nem önterülő, elsősorban rövid és közepes hosszúságú körmök építéséhez ajánljuk. Kiválóan alkalmas töltéshez, bereszelt mosolyvonal technikához, valamint a C-ív kialakításához, használatával jelentős időt spórolhatsz meg. Természetes, bézses árnyalatú, tökéletesen fedő cover zselé. Tipp: Még tartósabb körmök építéséhez használj alapnak egy szálerősített építőzselét (Fiber Gel vagy Fiber X Gel alapozó zselét) vagy Fiber Base Gel Natural Pink-et.

15ml

24

3 790Ft


MŰKÖRÖM

ÉPÍTŐ ZSELÉK

FEHÉR FRANCIA ZSELÉK

French Gels 25


BUILDER GEL WHITE

‚„Nagyon könnyű vele dolgozni, én imádom a franciát építeni vele, nem sárgul be 3 hét után sem.” – K. Jennifer

Best seller

FEHÉR ÉPÍTŐ ZSELÉ

UV

LED

3 perc

1,5 perc

Sűrű

Fehér

Szalon és hosszú

Francia körmök

Nem sárgul

A Builder White egy sűrű, kifejezetten erős fehér zselé, amely teljes vastagságában átköt. Tökéletes a francia végek kialakításához. Lágy, krémes textúrája és önterülő tulajdonságai gondtalan felhasználást biztosítanak, akár építünk vele, akár tipen használjuk. Használatával gyönyörű, kontúros mosolyvonalat készíthetünk.

5ml

1 890Ft | 15ml 2 990Ft |

50ml

6 890Ft

FRENCH GEL WHITE

‚„Eddig ez a legfehérebb zselé, ami jól fed és kellően önterülő, azok közül, amit használtam.” – B. Mirandella

HÍG, FEHÉR ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Híg

Extrém fehér

Szalon

Francia körmök

Nem sárgul

A French White zselé egy híg, fokozottan pigmentált fehér zselé. Használatát hófehér francia vég készítéséhez ajánljuk. Ez a tartós fehér zselé egyszerűen felvihető, rugalmas és kiváló önterülő tulajdonságokkal rendelkezik. Vékony rétegben is tökéletes fedést biztosít.

15ml

26

2 990Ft


SZÍNEZETT

ÉPÍTŐ ZSELÉK

ALAP- ÉS BORÍTÓ RÉTEG EGY LÉPÉSBEN

Coloured Builder Gels

27


SZÍNEZETT ÉPÍTŐ ZSELÉK

‚„Én azért választottam a Coloured Builder Gel-t, mert megkönnyíti a munkám. Könnyen reszelhető, vastagon is átköt, nem tudom kireszelni a színt - egyszóval szuper! Remélem lesz több szín is hamarosan.” – K. Orsolya

SŰRŰ, PIGMENTÁLT ÉPÍTŐ ZSELÉK UV

LED

3 perc

1,5 perc

Sűrű

Színes

Alap és borító

Szalon és hosszú

Francia körmök

Nem éget

A színezett építő zselék sűrű, pigmentált és tökéletes fedést biztosító építő zselék. Borító réteg nélkül is használhatók, így a színek nem vesztenek élénkségükből. Nincs többé kireszelt sarokpont, nincs többé kireszelt szín! Extreme Cover Pink Gellel kombinálva felgyorsul a szalonmunka!

15ml

2 890Ft helyett

TARTÓSAN ALACSONY ÁR!

15ml

28

1 990Ft


PROFESSZIONÁLIS

FÉNYZSELÉK

FÉNYES & MATT FEDŐZSELÉK

Top Gels

29


PRO TOP GEL

FIXÁLÁSMENTES, RUGALMAS PROFESSZIONÁLIS FÉNYZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Híg

Átlátszó

Rugalmas

Fixálásmentes

Gél lakk, zselé

Híg állagú, fixálásmentes fényzselé, mely magas fényű felületet biztosít. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

15ml

CHROME 2 TOP GEL

RUGALMAS, FIXÁLÁSMENTES FÉNYZSELÉ

A Chrome 2 Top Gel a már jól ismert fixálásmentes Chrome Top Gel sűrűbb, továbbfejlesztett változata. Ellentétben elődjével, kötés után rugalmasabb, így zselés rendszerekhez kiválóan alkalmazható. Magas fényű felületet biztosít.

15ml

30

2 990Ft

3 090Ft

CHROME TOP GEL

UV

MAGAS FÉNYŰ, FIXÁLÁSMENTES FÉNYZSELÉ

2 perc Átlátszó

LED 1 perc

Rugalmas Közepesen sűrű Best seller

Gél lakk, zselé

Fixálásmentes

A Chrome Top Gel egy híg, fixálásmentes fényzselé. Nem sárgul, ellenáll az oldószereknek és magas fényű felületet képez. Elsősorban porcelán rendszerhez ajánljuk a lehető legfényesebb eredmény elérése érdekében. Vékony rétegben kell felvinni.

15ml

2 990Ft

UV 2 perc

LED

Nem sárgul

1 perc

Átlátszó Híg

Porcelán és zselé

Fixálásmentes

Kevésbé rugalmas


EO TOP GEL

MAGAS FÉNYŰ, RUGALMAS, FIXÁLANDÓ FÉNYZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Híg

Átlátszó

Rugalmas

Fixálandó

Gél lakk, zselé

Díszítéshez

Nem sárgul

Best seller

Az EO Top Gel egy nagyon fényes felületet adó és tartós fényzselé, amely minden zselés rendszer esetén kiválóan alkalmazható. Ez a híg zselé teljesen önterülő, alacsony hőleadású és kötés után tartós felületet képez. Rugalmasságából adódóan OP2, gél lakk vagy akril díszítések után EO fényzselé használatát ajánljuk. Kötés után fixálandó. Tipp: 2-3 rétegben körömerősítésként is használható, valamint gél lakkozás esetén alapként is felvihető. A végeredmény rugalmas, de tartós körmöket eredményez. A tökéletesen fényes végeredmény érdekében mindig fixáló folyadékot használjunk, ne körömlakklemosót, mert az mattítja a végeredményt. ‚„A kedvenc fényzselém az EO Top Gel, gél lakk zárásaként használom, nagyon jól bírja a mechanikai sérüléseket, nem reped meg.” – S. Erika

15ml

UV

Gél lakk, zselé

2 perc

Híg

LED 1 perc

Opálos, tejes fehér Fixálásmentes Babyboomer körmökhöz

Rugalmas

Nem sárgul

2 990Ft

MILKY TOP GEL

UV

KULCS A TÖKÉLETES BABYBOOMER KÖRMÖKHÖZ Rugalmas, fixálásmentes, híg fényzselé. Opálos, tejes színének köszönhetően még természetesebb francia körmöket készíthetünk vele, valamint a babyboomer körmök átmenete még tökéletesebb lesz. Nem sárgul, kötés után tartós felületet képez. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

15ml

3 190Ft

2 perc Híg

LED 1 perc

Átlátszó, kissé opálos Fixálásmentes Gél lakk, zselé

Rugalmas

Nem sárgul

VELVET TOP GEL

FIXÁLÁSMENTES, BÁRSONYOS TAPINTÁSÚ MATT FEDŐZSELÉ Közepesen sűrű matt fedőzselé. A végeredmény tartós, bársonyos, matt hatású körmök, ellenálló, karcmentes felület. Állagának köszönhetően tökéletesen terül, könnyen eldolgozható. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően zselés és gél lakk rendszerekre egyaránt ajánljuk. Köttetés után nem hagy ragacsos réteget.

15ml

2 990Ft 31


UNIVERZÁLIS

EFFEKT FÉNYZSELÉK

SZIKRÁZÓAN CSILLÁMOS

Effect Top Gels

32


BRILLIANT TOP GEL

FIXÁLÁSMENTES, EZÜST CSILLÁMOS FÉNYZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Híg

Átlátszó, ezüst Rugalmas csillámos

Fixálásmentes

Gél lakk, zselé

Híg állagú, fixálásmentes fényzselé, mely magas fényű felületet biztosít. Az átlátszó fényzselében apró ezüst csillámok találhatóak, melyek különleges hatást kölcsönöznek a körmöknek. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk. ‚„Egyszerűen szuper! Sűrű, jól terül, nagyon finom szemcséjű, minden színt feldob! A vendégek imádják!” – L. Kriszta

15ml

2 990Ft

GOLD SHINE TOP GEL

HOLO TOP GEL UV Híg

2 perc

LED Átlátszó, multicolor csillámos

Rugalmas

Fixálásmentes

1 perc

Gél lakk, zselé

FIXÁLÁSMENTES, MULTICOLOR CSILLÁMOS FEDŐZSELÉ

Híg állagú, fixálásmentes effekt fényzselé, mely magas fényű végeredményt biztosít. Az átlátszó fényzselében apró szemcséjű, multicolor csillámok találhatóak, melyek különleges hologramos csillogást adnak a körömnek. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

15ml

3 190Ft

UV Híg

2 perc

LED Átlátszó, arany csillámos

Rugalmas

1 perc

Fixálásmentes

Gél lakk, zselé

FIXÁLÁSMENTES, ARANY CSILLÁMOS FEDŐZSELÉ Híg állagú, fixálásmentes effekt fényzselé, mely magas fényű végeredményt biztosít. Az átlátszó fényzselében apró szemcséjű, arany csillámok találhatóak, melyek különleges csillogást adnak a körömnek. Rugalmas tulajdonságának köszönhetően gél lakkra és zselés műkörmökre ajánljuk.

15ml

3 190Ft

33


KIVÁLÓAN PIGMENTÁLT

SZÍNES ZSELÉK

ÓRIÁSI SZÍNVÁLASZTÉK

Color Gels

34


UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Krémes állagú

SZÍNES ZSELÉK

Matte

200

244

243

205

217

234

251

242

212

239

208

238

229

230

237

235

245

233

246

248

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Krémes állagú, jól pigmentált, könnyen eldolgozható és tökéletes fedést biztosító színes zselék. Matte színes zselé családunk a legújabb trendeket képviselő pasztellszínek válogatott gyűjteménye.

219 Matte

210 Matte

218 Matte

209 Matte

213 Matte

222 Matte

204 Matte

5ml

1 890Ft 35


SZÍNES ZSELÉK

Matte

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Krémes állagú

206

203

214

225

215

228

220

250

201

216

247

207

221

223

202

224

249

241

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Krémes állagú, jól pigmentált, könnyen eldolgozható és tökéletes fedést biztosító színes zselék. Matte színes zselé családunk a legújabb trendeket képviselő pasztellszínek válogatott gyűjteménye.

5ml

1 890Ft

Matte

211

Matte

36

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte

Matte


SZÍNES ZSELÉK

Basic I. 350 Basic I.

361

Basic I.

358 Basic I.

323 Basic I.

351

Basic I.

306 Basic I.

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Közepesen sűrű

Basic I. színes zseléink önterülőek, rugalmasak és könnyen használhatóak. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

5ml

363 Basic I.

Basic I.

319

334

329

325

362

335

308

Basic I.

Basic I.

Basic I.

Basic I.

Basic I.

359 Basic I.

1 890Ft

305 Basic I.

Basic I.

37


SZÍNES ZSELÉK

Basic II.

422 Basic II.

423 Basic II.

425 Basic II.

413

Basic II.

417

Basic II.

418

Basic II.

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Sűrű

Basic II. csillámos színes zseléinket a bennük található nagy szemcséjű glitterek miatt az extra csillogást kedvelőknek ajánljuk. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

421

420 Basic II.

Basic II.

434

432

430

Basic II.

Basic II.

38

Basic II.

414

Basic II.

403

419

Basic II.

Basic II.

431

433

Basic II.

Basic II.

412

Basic II.

5ml

1 890Ft


UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Közepesen sűrű

SZÍNES ZSELÉK

Pearly

Szemkápráztató, gyöngyházhatású színes zselék. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

5ml

631

633

Pearly

604

Pearly

Pearly

632 Pearly

629 Pearly

608 Pearly

613 Pearly

620

1 890Ft

Pearly

SZÍNES ZSELÉK

Special

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Közepesen sűrű

735

Special

709

Special

703

736

Special

Special

741

740

730

Special

734

Special

719

Special

Különleges csillogású, apró szemcséjű csillámokkal dúsított színes zselék. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

5ml

1 890Ft

726

Special

714

Special

706

Special

Special

Special

713

Special

711

Special

707

Special

39


UV

LED

2 perc

1 perc

803

Glamorous

923

Brilliant

Zselés műköröm

801

Glamorous

918

Brilliant

SZÍNES ZSELÉK Fixálandó

807

Glamorous

910

Brilliant

Sűrű

802

Glamorous

924 Brilliant

Glamorous

804

Glamorous

914

Brilliant

809

Glamorous

927

Brilliant

Kiváló minőségű, extra finom csillogású színes zselék, melyek magas pigmenttartalmuknak köszönhetően már 1 rétegben is tökéletesen fednek. Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

5ml

2 290Ft

805

Glamorous

806

Glamorous

808

Glamorous

810

Glamorous

SZÍNES ZSELÉK

Brilliant

912

Brilliant

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Közepesen sűrű

Csillámos színes zselék a tökéletesen ragyogó hatás kedvelőinek.

916

Brilliant

40

933

Brilliant

932

Brilliant

904 Brilliant

925 Brilliant

902 Brilliant

Használat előtt spatulával alaposan keverjük fel!

5ml

1 890Ft


Neon

SZÍNES ZSELÉK UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálandó

Krémes állagú

Káprázatos neon színes zselék, melyekkel körmeid garantáltan nem maradnak észrevétlenek! Rendkívül könnyen felvihető, közepes sűrűségű, jól fedő színek.

5ml

1232 Neon

1237 Neon

1234 Neon

1235 Neon

1240 Neon

1239 Neon

1 890Ft

Melyik színes zselé családot mire használjuk? Minden színes zselénk alá szükséges egy alapréteg. Elsősorban beépítésre használjuk őket, azonban dekor zseléinket, illetve Premium Finish és Glam Decor fixálásmentes színes zselé családunkat használhatjuk felületi festéshez, körömdíszítések elkészítéséhez is.

Mire figyeljünk? Használat előtt midig keverjük fel színes zseléinket (kivéve a Matte és Premium Finish színes zseléket), mivel a pigmentek és csillámok leülepedhetnek a tégely aljára. A színes zselé felkeverése után homogén állagot kapunk. Mindig vékony rétegben vigyük fel színes zseléinket.

Melyik dekorzselével milyen körömdíszítést tudunk elkészíteni? Emboss színes zselék

4D Glass zselé

Sűrű, fixálásmentes, színes zselé 3D domború minták, vastagabb indamotívumok készítéséhez.

Sűrű, fixálásmentes, átlátszó dekor zselé, 3D domború és üveghatású körömmintákhoz.

Spider színes zselék

Extra nyúlós állagú, fixálásmentes színes zselé pókhálószerű és geometriai minták, vékony vonalak elkészítéséhez.

PlastiLine színes zselék

Fixálásmentes, gyurma állagú színes zselék. Zseléből porcelán hatású motívumok, 3D körömdíszítések kialakításához.

UV Painting Gel festőzselék

Fixálásmentes, sűrű dekorzselék indamotívumok, vékony és vastag vonalak, márványozó technika, egymozdulat és zhostovo minták, zselés festések, színátmenetek, árnyékolás elkészítéséhez.

41


SZÍNES ZSELÉK

Premium Finish

UV

LED

2 perc

1 perc

Zselés műköröm

Fixálásmentes

Krémes állagú

Beépített és felületi díszítéshez

Legkedveltebb sorozatunk! Kiemelten jól pigmentált, tökéletes fedést biztosító fixálásmentes színes zselék. Extra fényes felületet adnak a körömnek már fényzselé nélkül is! Díszítésekhez, festéshez is kiválóan alkalmasak. ‚„A Premium Finish színes zselé sorozat a fő kedvencem a gyors fixálásmentes kötés és maximális pigmentáltságuk miatt. Gyors a munka velük és nem folynak el, nem kell őket felkeverni sem.” – Majsa Ági, díszítő bajnok szakoktató

5ml

1 890Ft

1310

Premium Finish

1324

Premium Finish

42

1309

Premium Finish

1311

Premium Finish

1325

Premium Finish

1344

Premium Finish

1363

Premium Finish

1348

Premium Finish

1338

Premium Finish

1301

Premium Finish

1366

Premium Finish

1320

Premium Finish

1323

Premium Finish

1326

Premium Finish

1317

Premium Finish

1367

Premium Finish

1337

Premium Finish

1356

Premium Finish

1318

Premium Finish

1322

Premium Finish

1336

Premium Finish

1358

Premium Finish

1352

Premium Finish

1321

Premium Finish

1375

Premium Finish

1333

Premium Finish

1332

Premium Finish

1335

Premium Finish

1357

Premium Finish

1312

Premium Finish

1368

Premium Finish

1343

Premium Finish

1334

Premium Finish


1346

Premium Finish

1364

Premium Finish

1351

Premium Finish

1360

Premium Finish

1305

Premium Finish

1304

Premium Finish

1302

Premium Finish

1340

Premium Finish

1365

Premium Finish

1359

Premium Finish

1342

Premium Finish

1372

Premium Finish

1350

Premium Finish

1313

Premium Finish

1341

Premium Finish

1353

Premium Finish

1316

Premium Finish

1349

Premium Finish

1347

Premium Finish

1361

Premium Finish

1362

Premium Finish

1315

Premium Finish

1345

Premium Finish

1339

Premium Finish

1306

Premium Finish

1307

Premium Finish

1329

Premium Finish

1327

Premium Finish

1328

Premium Finish

1308

Premium Finish

1330

Premium Finish

1373

Premium Finish

1374

Premium Finish

1319

Premium Finish

1314

Premium Finish

1354

Premium Finish

1303

Premium Finish

1355

Premium Finish

1370

Premium Finish

43


PLASTILINE GEL SZÍNES GYURMAZSELÉ

Glitter White

Plastiline

036

Glitter Green

Plastiline

039

Plastiline

44

002

Plastiline

Plastiline

Glitter Silver

Plastiline

003

UV

LED

2 perc

1 perc

Glitter Gold

Plastiline

Plastiline

007

Glitter Blue

Plastiline

001

Plastiline

Plastiline

Dekor

027

Plastiline

009

Plastiline

Fixálásmentes

Gyurma állagú

088

1 890Ft

102

Plastiline

Plastiline

059

Glitter Violet

Plastiline

Korlátlan ideig formázható, gyurma állagú színes zselé. Kötés után bombaerősre szilárdul és matt felületűre köt meg, nem igényel fixálást. Állagának köszönhetően kiválóan alkalmas térbeli díszítések elkészítéséhez. Ha szükséges, színtelen fixáló folyadékba mártott ecsettel tetszőlegesen lágyítható. Kezdőknek, illetve likvidre vagy porcelánra allergiás körmösöknek ajánljuk.

5ml

Felületi díszítéshez

Plastiline

„‚Korlátlan ideig formázható és gyakorlatilag bármit meg lehet vele csinálni. Nagyon sokoldalú anyag, most már nem okozhat problémát a 3D díszítés senkinek. Gyurmázásra fel!” – T. Melinda

Glitter Wine

033

Plastiline

Plastiline

029

Glitter Pink

Plastiline

Plastiline

114

Plastiline

049

Plastiline

EZ IS HASZNOS LEHET HOZZÁ:

DÍSZÍTŐ TOLL Szilikon fejű díszítő tollak több változatban

1 490Ft/db


WHITE

Spider Gel

SPIDER GEL

EXTRÉM NYÚLÓS, FIXÁLÁSMENTES DEKOR ZSELÉ SILVER

Spider Gel

GOLD

Spider Gel

UV

LED

2 perc

1 perc

Dekor

Fixálásmentes

Extrém nyúlós

Felületi díszítéshez

Sűrű, nagyon rugalmas, nyúlós díszítő. Gumis állagának köszönhetően a minták nem fognak összefolyni. Köttetés után nem hagy ragacsos réteget.

5ml

1 790Ft

Hogyan használjuk?

BLACK

Spider Gel

Fixálásmentes felületre pontozó tű vagy vékony ecset segítségével tegyük le az anyagot, majd a minta kiindulási pontjából elindulva, határozott mozdulatokkal készítsük el a mintát. Amennyiben könnyebb, mintázáshoz használhatjuk akár az ujjainkat is.

Mire jó a Spider zselé?

RED

Spider Gel

• • • •

pókháló hatású díszítéshez tűegyenes, vékony vonalak készítéséhez szögletes-geometrikus alakzatokhoz vagy akár lágy vonalvezetésű mintákhoz

45


EMBOSS GEL

SŰRŰ, 3D DEKOR ZSELÉ UV

LED

3 perc

1,5 perc

Dekor

Fixálásmentes

Nagyon sűrű

Felületi díszítéshez

Nagyon sűrű, fixálásmentes, színes dekor zselé. Tökéletes választás 3D minták, vastagabb indamotívumok, domború díszítések készítéséhez. Könnyen formázható, nem folyik, nem mozdul el, köttetésig megtartja a formáját. Fényes felületen is megtapad, vastagon felhordva is átköt a lámpában. Formázásához 3D díszítő műköröm ecseteinket ajánljuk. Tipp: Igazán domború minta eléréséhez vigyük fel inkább több rétegben a zselét, és ne egy rétegben, nagyon vastagon.

5ml

1 990Ft

4D GLASS GEL

ÁTLÁTSZÓ, SŰRŰ 3D DEKOR ZSELÉ ÜVEGHATÁSÚ DÍSZÍTÉSEKHEZ UV 2 perc

Mire jó a 4D Glass Gel?

LED 1 perc

Dekor

Fixálásmentes

Nagyon sűrű

Felületi díszítéshez

Könnyedén alkothatunk vele vízcseppeket, vagy akár üveghatású virágokat, mintákat is.

A 4D Glass Gel egy nagyon sűrű, víztiszta, üveghatású zselé, ami fixálásmentes felületűre köt. Kifejezetten díszítéshez kifejlesztett alapanyag, amivel extra magas, 3D körömmintákat festhetünk. Sűrűségéből adódóan nem folyik, nem mozdul el. Magas, mutatós minták elkészítéséhez vigyük fel több rétegben. FÉNYRE érzékeny anyag!

5ml

46

1 990Ft


Hogyan használjuk?

FOIL GEL

Ragacsos rétegre vigyük fel a fólia zselét a mintának megfelelően, vagy a köröm egész felületére. Köttessük meg a zselét UV lámpában 30 másodpercig, LED lámpában 15 másodpercig. A transzfer fólia darabot erőteljesen nyomjuk a fólia ragasztóba, majd határozott mozdulattal „tépjük le”. Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét.

TRANSZFER FÓLIA ZSELÉ UV

A kötési idő függ az UV lámpa típusától, ezért mindenképpen ajánljuk a tesztelését használat előtt.

LED

30 15 másodperc másodperc

Híg

Dekor

Felületi díszítéshez

Ecsetes kiszerelésű, hígabb állagú, átlátszó fólia zselé transzfer fólia díszítésekhez kifejlesztve.

15ml

Silver

Gold

Rose Gold

1 990Ft

GLAM DECOR GEL

NAGYON SŰRŰ, CSILLÁMOS DEKOR ZSELÉ Pink

Blue

UV

LED

2 perc

1 perc

Dekor

Fixálásmentes

Nagyon sűrű

Beépített és felületi díszítéshez

Nagyon finom és extra csillámos, fixálásmentes dekor zselé. Használhatjuk beépített díszítésekhez, francia köröm szabadszélének megfestéséhez, teli körmök fedéséhez, vagy akár felületi francia és díszítések, festések elkészítéséhez.

5ml

2 490Ft

47


ZSELÉS KÖRÖMDÍSZÍTÉSEK

UV FESTŐZSELÉK

EXTRAVAGÁNS SZÍNÁTMENETEK

Decor Gels

48


Mire használhatjuk? Márványozó technikához, egymozdulat és zhostovo minták elkészítéséhez, zselés festéshez, színátmenetek kialakításához, vékony kontúrvonalak megfestéséhez vagy árnyékolás kialakításához.

801

UV Painting Gel

811

UV Painting Gel

802

UV Painting Gel

812

UV Painting Gel

UV

LED

2 perc

1 perc

802

UV Painting Gel

813

UV Painting Gel

UV PAINTING GEL Dekor

804

UV Painting Gel

814

UV Painting Gel

Fixálásmentes

805

UV Painting Gel

815

UV Painting Gel

Jól Krémes, Felületi pigmentált sűrű állagú díszítéshez

806

UV Painting Gel

816

UV Painting Gel

807

UV Painting Gel

817

UV Painting Gel

EXTRAVAGÁNS SZÍNÁTMENETEK, KIDOLGOZOTT DÍSZÍTÉSEK ÉS FINOM VONALAK

808

UV Painting Gel

818

UV Painting Gel

809

UV Painting Gel

819

UV Painting Gel

810

UV Painting Gel

820

UV Painting Gel

Egyedi díszítéseket készíteni még sosem volt ilyen egyszerű! A fixálásmentes festőzselék magas pigmenttartalmuknak köszönhetően már egy rétegben is tökéletesen fednek. Tipp: Felületi díszítések vagy francia vég megfestéséhez használjuk festőzseléinket, teljes felületre pedig a Premium Finish fixálásmentes színes zseléket ajánljuk.

5ml

1 890Ft

821

UV Painting Gel

822

UV Painting Gel

823

UV Painting Gel

824

UV Painting Gel

825

UV Painting Gel

826

UV Painting Gel

827

UV Painting Gel

49


KÖRÖMERŐSÍTŐ

ALAPZSELÉK

RUGALMAS ÉPÍTŐ LAKKZSELÉK

Base Gels

50


BIO GEL

EXTRA JÓ TAPADÁSÚ, KÖRÖMERŐSÍTŐ ALAPZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Sűrű

Átlátszó

Hajlítható

Rugalmas

Fixálandó

‚„Gél lakk alapnak használom. Azóta kevesebb a probléma, 4-5 hetet simán bír, jó vele építeni is, pár mm-t hosszabbítani.” – U. Tímea

Leoldható

Extra jó tapadás

Gél lakk rendszer

A BIO Gel egy természetes körömre kifejlesztett, sűrű UV zselé kiemelten jó rugalmassággal és tapadással. Megerősíti a természetes körmöket, gél lakk alá alapnak is bátran ajánljuk. BIO Gel előnyei:

• • • • • •

• • • • • • 15ml

Sűrűbb állagú UV zselé - ecsetes kiszereléssel, ezért gyorsan és könnyen felvihető. EXTRA jó tapadása és kitűnő rugalmassága miatt lepattogásra, levegősödésre hajlamos problémás körmökhöz is ajánljuk. Körömkorrekcióhoz, apró körömhibák eltüntetésére is alkalmas egyenletes terülőképessége miatt. Körömerősítőként önmagában (fényzselével), vagy akár gél lakk és zselé alá alaprétegként is bátran használhatjuk. Rövidebb körmön akár minimális C-ív is építhető vele. LEOLDHATÓ! A hagyományos UV zselékkel szemben magas acetontartalmú körömlakklemosóval gyorsan és egyszerűen eltávolítható.

Hasznos infók, tippek: Átlátszó színének köszönhetően használhatjuk a BIO Gel-t strasszkövek és más díszítő elemek rögzítésére is. 3 hónap használat erős körmöket és egészséges körömágyat eredményez. Hosszú viselési időt – pedikűr esetén akár 8-10 hét, manikűr esetén 3-4 hét – biztosít, miközben ápolt és természetes hatást kelt. Tökéletesen önterülő képessége és ecsetes kiszerelése miatt könnyű felvinni, UV és LED fény alatt is köt. Köttetés után ragacsos réteget hagy, fixálandó.

2 990Ft 51


Rose: Milky White:

FIBER BASE GEL

ÜVEGSZÁLAS KÖRÖMERŐSÍTŐ, ALAPOZÓ ZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Sűrű

Üvegszálas

Fixálandó

Extra jó tapadás

‚„Nagyon könnyű vele dolgozni, a Milky White árnyalattól gyönyörűen élénkek lesznek a színek, alapozó és építő zseléként is nagyon jól használható.” – W. Réka

Gél lakk rendszer

Problémás körmökre

Színélénkítő hatás – tejfehér színének köszönhetően a gél lakk színek még élénkebbek lesznek, jobban fednek.

Rózsaszínes cover alapzselé, arany gyöngyházfényű csillogással a nude körmök szerelmeseinek.

Best seller

A Fiber Base Gel egy sűrű, mégis jól terülő alapzselé, mely kiegyenlíti a körömlemez barázdáit, használatával a reszelési idő minimálisra csökken. Erős és rugalmas réteget képez, rövid körmök építésére is kiválóan alkalmas. Mikro-üvegszálakat tartalmaz, melynek köszönhetően erősíti a természetes körömlemezt, ideális gyenge körmökhöz. Amiért szeretni fogod: Ajánljuk: Alaprétegnek, körömerősítéshez, körömkorrekcióhoz és rövid (sablonos) hosszabbításhoz.

15ml

52

2 990Ft

• • • • •

Ecsetes kiszerelés

Sűrű, mint egy építőzselé

Szupererős, mégis rugalmas Egyenletesen terül Színélénkítő hatás

Diamond White: Tejes fehér alapzselé apró ezüst csillámokkal, mely önmagában is mutatós, de a babyboomer körmöket is még különlegesebbé varázsolja.

Natural Pink: Átlátszó gél, mely kötés után kiemeli a körömágy természetes színét.


HOGYAN HASZNÁLD A FIBER BASE GEL-T? KÖRÖMERŐSÍTÉS esetén Vigyük fel a választott Fiber Base Gel alapzselét. Köttessük meg UV/LED lámpában.

3

Kenjünk fel egy tetszőleges gél lakk színt. A tökéletes eredményért inkább több, vékonyabb rétegben. Köttessük meg UV/LED lámpában.

Használjuk az előkészítő folyadékokat (Nail Prep, Ultrabond).

2

Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét, majd köttessük meg lámpában.

Bőrfeltolás-kaparás után formázzuk a természetes körmöket, majd bufferrel bolyhozzuk fel a köröm felületét, tisztítsuk meg a felesleges portól.

1

Vigyük fel a választott Fiber Base Gel alapzselét. Köttessük meg UV/LED lámpában.

1

Használjuk az előkészítő folyadékokat (Nail Prep, Ultrabond).

5

4

Köttetés után Cleanser-rel átitatott törlő lapkával távolítsuk el a ragacsos réteget, majd reszeljük formára. Távolítsuk el a felesleges port.

KÖRÖMÉPÍTÉS esetén

2

4

5 Kenjünk fel egy tetszőleges gél lakk színt. A tökéletes eredményért inkább több, vékonyabb rétegben. Köttessük meg UV/LED lámpában.

Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét, majd köttessük meg lámpában.

Bőrfeltolás-kaparás után formázzuk a természetes körmöket, majd bufferrel bolyhozzuk fel a köröm felületét, tisztítsuk meg a felesleges portól.

3

6 7

Helyezzük fel a műköröm sablont.

53


GUMMY BASE GEL

5IN1 RUGALMAS ALAPOZÓ-ÉPÍTŐ ZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Sűrű

Hajlítható

Rugalmas

Fixálandó

Leoldható

Gél lakk rendszer

Best seller

Rugalmas, nagyon sűrű, ecsetes alapozó-építő zselé. Sűrűsége ellenére tökéletesen terül, így az egyenetlen körmöknél felületkiegyenlítő hatású. Remekül tapad, könnyű vele dolgozni és erős tartást biztosít. Leoldható? Gummy Base Gel alapozó-építő zseléink leoldhatóak Acrylic Remover-rel vagy magas acetontartalmú körömlakklemosóval. A leoldáshoz használjuk Wrap & Go leoldó fólia szettünket. Eltávolításához azonban leoldhatósága ellenére is elsősorban a reszelést, csiszológép használatát javasoljuk! Amiért szeretni fogod:

• • • • •

Ecsetes kiszerelés (egyszerű használni) Sűrű, mint egy építőzselé (nem folyik el) Rugalmas, akár egy gél lakk Egyenletesen terül (felületkiegyenlítő) Leoldható

15ml

2 990Ft

Ajánljuk: Alaprétegnek, körömerősítéshez, körömkorrekcióhoz, rövid (sablonos) hosszabbításhoz és önmagában színként. Fontos: EXTRA rugalmasságából kifolyólag önmagában kizárólag rövid körmök építésére / erősítésére alkalmas.

Clear

Gummy Base Gel

54

Cover Pink Gummy Base Gel

Creamy Nude Gummy Base Gel

Make-up Gummy Base Gel

Milky Pink Gummy Base Gel

Silver Cover Gummy Base Gel

Gold Nude Gummy Base Gel


BLACK

Gummy Base Gel Colours

NEON PINK

Gummy Base Gel Colours

WHITE

Gummy Base Gel Colours

MILKY ROSE

Gummy Base Gel Colours

NEON CORAL

Gummy Base Gel Colours

Ajánljuk:

RED

Körömerősítéshez, rövid (sablonos) hosszabbításhoz és önmagában színként.

Gummy Base Gel Colours

GUMMY BASE GEL COLOURS 3IN1 RUGALMAS ÉPÍTŐ SZÍNES ZSELÉ UV

LED

2 perc

1 perc

Sűrű

Hajlítható

Rugalmas

Fixálandó

Leoldható

Gél lakk rendszer

Erős körmök és intenzív színek – a vendégkedvenc Gummy Base Gel építő zseléink már 7 alapszínben is elérhetőek, így csökkentve a körmök építésének idejét.

15ml

2 990Ft Mire figyeljünk használatánál? A színes Gummy Base Gel felvitele előtt használjunk egy vékony (átlátszó vagy cover) alapréteget, így leszedéskor nem lesz szükség a teljes vastagság lereszelésére, ezáltal megóvhatjuk a körömlemezt az elvékonyodástól, sérüléstől. Alaprétegnek használhatjuk Fiber Base Gel, BIO Gel vagy Gummy Base Gel - Milky Pink / Make-Up / Creamy Nude / Cover Pink / Clear alapzseléink egyikét!

BORDEAUX

Gummy Base Gel Colours

55


HOGYAN HASZNÁLD A GUMMY BASE GEL-T?

KÖRÖMERŐSÍTÉS esetén

3

Vigyük fel a választott Gummy Base Gel alapzselét. Köttessük meg UV/LED lámpában.

2

Kenjünk fel egy tetszőleges gél lakk színt. A tökéletes eredményért inkább több, vékonyabb rétegben. Köttessük meg UV/LED lámpában.

Használjuk az előkészítő folyadékokat (Nail Prep, Ultrabond).

1

Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét, majd köttessük meg lámpában.

Bőrfeltolás-kaparás után formázzuk a természetes körmöket, majd bufferrel bolyhozzuk fel a köröm felületét, tisztítsuk meg a felesleges portól.

1

3

4

5 56

5

Hogyan használd a Gummy Base Gel Colours-t?

KÖRÖMÉPÍTÉS esetén

2

4

Bőrfeltolás-kaparás után formázzuk a természetes körmöket, majd bufferrel bolyhozzuk fel a köröm felületét, tisztítsuk meg a felesleges portól.

Bőrfeltolás-kaparás után formázzuk a természetes körmöket, majd bufferrel bolyhozzuk fel a köröm felületét, tisztítsuk meg a felesleges portól.

Használjuk az előkészítő folyadékokat (Nail Prep, Ultrabond).

Használjuk az előkészítő folyadékokat (Nail Prep, Ultrabond).

Köttetés után Cleanser-rel átitatott törlő lapkával távolítsuk el a ragacsos réteget, majd reszeljük formára. Távolítsuk el a felesleges port.

2

Vigyük fel a választott Gummy Base Gel / BIO Gel / Fiber Base Gel alapzselét. Köttessük meg UV/LED lámpában.

Helyezzük fel a műköröm sablont.

Vigyük fel a választott Gummy Base Gel alapzselét. Köttessük meg UV/LED lámpában.

1

6

Kenjünk fel egy tetszőleges gél lakk színt. A tökéletes eredményért inkább több, vékonyabb rétegben. Köttessük meg UV/LED lámpában.

7

Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét, majd köttessük meg lámpában.

Kenjünk fel egy tetszőleges Gummy Base Gel Colours színt. Köttessük meg UV/LED lámpában.

Zárásként húzzunk rá egy réteg rugalmas fényzselét, majd köttessük meg lámpában.

5

4

3


TARTÓS ÉS PIGMENTÁLT

GÉL LAKK

HATALMAS VÁLASZTÉK

Gel Polishes

57


GÉL LAKK

Classic 100

Classic Base/Top Gel

UV

LED

2 perc

1 perc

101

Classic Extra pigmentált

102

Classic Extra pigmentált

Krémes állagú

Sűrű

103

Classic Extra pigmentált

Rugalmas

Fixálandó

801 Glitter

Leoldható

804 Glitter

Alap- és fedőréteg szükséges

806 Glitter

Tipp: a tökéletes eredmény érdekében több (23), egyenletes és VÉKONY rétegben vidd fel a körömre a kiválasztott gél lakk színt.

321

338

Metal

Babyboomer

A Classic gél lakk család jól ötvözi a színes zselék tartósságát és a hagyományos körömlakkok egyszerű használatát. Sűrű, magas pigmenttartalmú UV fényre kötő zselék, melyek tartós, karc-és kopásmentes, magasfényű felületet adnak. Saját körömre erősítő bevonatként, műkörömre pedig színként használhatóak. Használatuk egyszerű, krémes állaguknak és ecsetes kiszerelésüknek köszönhetően könnyedén felkenhetőek. A gél lakkozás lépései három pontban: alapréteg, gél lakk szín (1-2 vékony rétegben), fedőlakk.

• • • •

7ml

58

303

284 Classic

Calssic

Glitter

Classic

129

240

285

288

328

302

348

810

Classic

151

811

Classic

Alap-és fedőrétegként a Classic 100 Base/Top Gel-t ajánljuk. Körömerősítés esetén alapnak használhatjuk a BIO Gel-t, vagy a rugalmas Gummy Base Gel-t, esetleg az üvegszálas Fiber Base Gel-t, Fedőlakknak EO Top Gel fényzselénk is tökéletes! A legfényesebb eredmény érdekében fixáláshoz Cleanser fixáló folyadékot használj!

1 650Ft

Classic

Classic

Classic

Classic

Classic

Glitter


346 Classic

384 Classic

381

Classic

236 Classic

329

331

301

Classic

Classic

Classic

401

400

382

199

200 Classic

Classic

397

396

Classic

Classic

Classic

Classic

Classic

332

342

327

325

Classic

Classic

Classic

307

423

289

305

Classic

Classic

Classic

Classic

Glitter

417

Classic

147

Classic

295 Classic

323

402 Classic

341

Classic

Classic

292

306

391

286

Classic

Classic

Classic

Classic

324

142

Classic

Classic

146

308

Classic

291

Classic

312

Classic

Classic

416

339

Classic

Classic

59


192

Classic

190

395 Classic

Classic

279

343

349

335

299

345

800 Glitter

Classic

Classic

Classic

813

393

812

390

805

340 Classic

Classic

281

280

300 Classic

Classic

282

330

392

814

Classic

Classic

Classic

Classic

60

Classic

149

389

Classic

Classic

Glitter

Classic

Glitter

Classic

Classic

Classic

Glitter

Classic

278

Classic

410

Classic

276

Glitter

336

290

334

317

394

277

809 Glitter

Classic

808

398

399

Classic

Classic

Classic

Classic

Classic

Classic

Classic

813

Classic

337

Classic


326

808 Glitter

Classic

Classic

314

347 Classic

Classic

Classic

272

333

311

294

424

425

309

404

383

386

310

298 Classic

Classic

313

344

807

107

322

Classic

Classic

Classic

Glitter

Classic

Metal

274

Classic

293

Metal

Classic

315

Classic

Classic

Classic

275

Classic

Classic

Classic

287

Classic

Classic

Classic

128

Classic

273

Classic

170

388 Classic

316

Classic

Classic

413

803

Classic

Glitter

319

Classic

61


Neonlac

GÉL LAKK UV

LED

2 perc

1 perc

Rugalmas

Fixálandó

7ml

1 650Ft

Krémes állagú

Sűrű

Leoldható

Trendi neon gél lakk színek.

Alap- és fedőréteg szükséges

FL20 NeonLac

FL21

NeonLac

FL22 NeonLac

FL23 NeonLac

2.

Felkenjük a kiválasztott One Step gél lakk színt egy vékony rétegben, majd megköttetjük UV vagy LED lámpában.

3.

Ezután húzzunk egy második réteget, azt is köttessük meg zárásként. Figyeljünk arra, hogy a köröm széleit is lezárjuk.

002

One Step

706

One Step

013

One Step

UV

LED

2 perc

1 perc

001

283

One Step

119

One Step

Sűrű

Krémes állagú

204

One Step Rugalmas

One Step

62

NeonLac

OneStep

Mutatjuk a menetét: A természetes körömlemezt előkészítjük: bőrfeltolás után Mega Sponge 240/320 habos reszelővel mattítjuk a köröm felületét. Portalanító kefével portalanítunk, majd SaniSol előkésztő folyadékkal lefújjuk a körmöket. Tipp: a még tartósabb eredmény érdekében használjunk UltraBond savmentes primer-t a SaniSol után.

FL25

NeonLac

GÉL LAKK

Hogyan használd egyfázisú One Step gél lakkjainkat?

1.

FL24

202

One Step

Fixálásmentes

Leoldható

Alap- és fedőréteg NEM szükséges

• • • • • •

Árnyalattól függően akár 1 rétegben is fed Ultragyors kötés (LED lámpában 20-30 mp.) Szuperfényes felületűre köt Fixálásmentes Verhetetlen ár-érték arány Akár 3-4 hétig is tart

7ml

1 590Ft


GÉL LAKK

Galaxy Cat Eye Hasznos tippek:

UV

LED

2 perc

1 perc

• Közepesen sűrű

Leoldható

Rugalmas

Fixálandó

• Mágneses

Alap- és fedőréteg szükséges

Minden eddiginél ütősebb mágneses Cat Eye effekt gél lakkok! Döbbenetes térhatású körmök pillanatok alatt és egyszerűen. A 6 árnyalat mindegyikét egy speciális mágnes segítségével varázsolhatjuk színváltós szikrázó csodává.

7ml

1 890Ft

• •

Az igazi térbeli Galaxy hatás elérése érdekében az effekt gél alá mindig sötét színt használjunk. Minél sötétebb az alapszín, annál látványosabb eredményt kapunk. Tartsuk a mágnest mozdulatlanul, minél közelebb a frissen felvitt effekt gélhez, majd határozott függőleges mozdulattal emeljük fel. Minél hosszabb ideig tartjuk ott a mágnest, annál élesebb lesz a „minta” vonala. A még különlegesebb hatás elérése érdekében a felületet részletekben is díszíthetjük effekt géllel. Minden apró részlet megfestése után mágnesezzük és köttessük. Az összes így kialakított felület más térhatású látványt ad majd.

701 Gold

Galaxy Cat Eye

704 Rose Coral

Galaxy Cat Eye

702 Purple

Galaxy Cat Eye

703 Green

Galaxy Cat Eye

705 706 Coral Yellow Purple Green Galaxy Cat Eye

Galaxy Cat Eye

EZ IS HASZNOS LEHET HOZZÁ:

KÉTVÉGŰ MÁGNES EXTRA ERŐS MÁGNESFEJEK

Kétvégű, extra erős mágnesfejek a Galaxy Cat Eye Effect gél lakkokhoz. Készíts segítségével különleges hatású macskaszemeket vagy határozott, galaktikus csíkokat a körmökre.

Fényzselé

Galaxy Cat Eye (köttetés előtt mágnesezzük) Gél lakk (sötét szín) Alapzselé (vagy egy már elkészített műköröm) Előkészített körömlemez

990Ft

63


HAGYOMÁNYOS

ALAP- ÉS FEDŐLAKKOK LEVEGŐRE SZÁRADÓ

Nail Polishes

64


HARDENER KÖRÖMERŐSÍTŐ

A Hardener használata erős és ellenálló körmöket eredményez. A kezelés felújítja és megfiatalítja a körmöket, melyek így kevésbé lesznek hajlamosak a szakadásra és repedésre.

15ml

890Ft

MULTICOAT 2IN1 ALAP- ÉS FEDŐLAKK

A MultiCoat formula titánium erősítést kapott annak érdekében, hogy a természetes körmöket még erősebbé tegye. Tökéletesen tapad a körömhöz és magas fényű felületet képez. A MultiCoat egy tökéletes 2in1 bevonat, amely bázisés fedőlakként is használható.

15ml

TOP COAT GYORSSZÁRÍTÓ FEDŐLAKK

Gyorsan száradó, nem sárguló fedőlakk hagyományos körömlakkokhoz, kiváló terülési tulajdonságokkal. Magas fényű, tartós felületet képez.

15ml

890Ft

890Ft

MATTE TOP COAT

MATT FEDŐLAKK

Ez a matt védőfelületet képző fedőlakk a fényes körömlakk színeket modern, matt megjelenésűvé alakítja. Ha kedveled a matt körömlakkok megjelenését, de nem szeretnél rengeteg különböző matt színt vásárolni, akkor ez a termék jelenti a megoldást számodra! Feltűnő és trendi viselet, akár férfiak is használhatják!

15ml

890Ft 65


MŰKÖRÖM

PORCELÁN POROK

ÉPÍTŐ ÉS SZÍNES

Acrylic Powders

66


ACRYLIC POWDERS

Angel White Vakító fehér

Pink

PORCELÁN ÉPÍTŐ POROK

Opálos rózsaszín a tradícionális színek kedvelőinek Közepes kötésidő

Clear

Krémes állagú

Szuper tapadás

Szalon és extrém

Közepes kötésidejű műköröm porcelán porok.

Színtelen

Cover Pink

Körömágy-hosszabbító rózsaszín

Light Pink

• • •

Ezek a polimerek biztosítják a tökéletes sebességét a szalonban dolgozó szakembereknek.

10g

A lágy A lágy rózsaszín kedvelőinek

Használat közben kellemes, krémes állag Könnyed formázhatóság Szuper tapadás

1 590Ft | 20g 2 190Ft |

35g

2 890Ft |

75g

4 990Ft

D.D. Pink

Üvegszerűen áttetsző, élénk rózsaszín

67


ACRYLIC POWDER KITS PORCELÁN PRÓBAKÉSZLETEK Próbáld ki építő porcelán porainkat készleteink segítségével - a készleten felül nem lesz másra szükséged a porcelán köröm elkészítéséhez, csupán kedvenc porcelán ecsetedre! Minden porcelán próbakészlet 3db 3,5g-os építő porcelánport és egy 30ml-es X-Fast Liquidet tartalmaz, verhetetlen áron!

1 950Ft /készlet

X-Fast Liquid 30 ml

Pink 3,5g

Angel White 3,5g

X-Fast Liquid 30 ml

ACRYLIC POWDER KIT #1

X-Fast Liquid 30 ml

68

Light Pink 3,5g

Cover Pink 3,5g

Angel White 3,5g

Clear 3,5g

ACRYLIC POWDER KIT #3

X-Fast Liquid 30 ml

Pink 3,5g

Light Pink 3,5g

Cover Pink 3,5g

ACRYLIC POWDER KIT #2

Pink 3,5g

Angel White 3,5g

Clear 3,5g

ACRYLIC POWDER KIT #4


ACRYLIC REMOVER

X-FAST LIQUID

Porcelánoldó folyadék, mely gyengéden, a természetes köröm sérülése nélkül távolítja el a porcelánokat, tipeket, ragasztókat, feltöltéseket és lakkokat. A hozzáadott lanolin megakadályozza a körömágy kiszáradását.

Az X-Fast Liquid egy kék színű, növelt tapadású, speciális fejlesztésű monomer porcelán felhasználásokhoz. UV védőszereket tartalmaz az erősebb színstabilitás, és plaszticizereket a megnövekedett tartósság érdekében.

UV LIQUID

SZAGTALAN, UV FÉNYRE KÖTŐ LIKVID

Az UV Liquid a porcelán rendszer erejét kombinálja a zselés rendszerek gyengébb illatával és azok jó kötési tulajdonságaival. A levegőre kötő X-fast likviddel ellentétben kevésbé erőteljes illata van, hosszabb ideig formázható, hiszen csak UV fény alatt köt meg.

30ml

ERŐS LIKVID, SZÍNVÉDŐ ADALÉKKAL

LANOLINOS PORCELÁN LEOLDÓ

2 190Ft

250ml

Közepes kötésidő

Krémes állagú

Szuper tapadás

2 790Ft

Szalon és extrém

1 790Ft 250ml 5 790Ft 30ml

METÁLFÉNYŰ SZÍNES PORCELÁNPOROK

Metallic Color Powder

Csúcsminőségű színes porcelán porok, melyek metál pigmenteket tartalmaznak – ezek mélységet és csillogást adnak a körömnek vagy a porcelán díszítésnek. Állaguk még krémesebb, és még lassabban kötnek, így több időt hagyva a formázásra. Tökéletesen és aprólékosan formázhatók, így egészen apró mintákhoz is jól használhatók és hibátlan fedést biztosítanak. Erősen pigmentáltak, nem fakulnak, nem sárgulnak.

3,5g

790Ft

361

Metallic Color Powder

362

Metallic Color Powder

363

Metallic Color Powder

364

Metalic Color Powder

365

Metallic Color Powder

366

Metallic Color Powder

367

Metallic Color Powder

69


SZÍNES PORCELÁNPOROK

Color Powders Közepes kötésidő

Krémes állagú

Szuper tapadás

Szalon és extrém

409

Intenzíven színezett, extra finom szemcséjű porok. Erősek, tartósak és hosszan tartó színt biztosítanak a különböző felhasználási területeken. Legyen szó építésről, vagy vékony, lapított felületi díszítések készítéséről, a Pearl Nails színes porcelán porai garantálják a tökéletes végeredményt.

3,5g

Color Powder

350

Color Powder

413

Color Powder

308

Color Powder

402

Color Powder

790Ft 333

Color Powder

407

Color Powder

70

419

Color Powder

305

Color Powder

314

Color Powder

304

Color Powder

334

Color Powder

326

Color Powder

340

Color Powder

344

Color Powder

343

Color Powder

339

Color Powder

406

Color Powder

408

Color Powder

414

Color Powder

411

Color Powder

348

Color Powder

404

Color Powder


341

Color Powder

323

Color Powder

422

Color Powder

410

Color Powder

321

Color Powder

320

Color Powder

309

Color Powder

403

Color Powder

307

Color Powder

423

Color Powder

327

Color Powder

317

Color Powder

346

Color Powder

318

Color Powder

416

Color Powder

330

Color Powder

337

Color Powder

417

Color Powder

328

Color Powder

418

Color Powder

412

Color Powder

405

Color Powder

331

Color Powder

322

Color Powder

420

Color Powder

312

Color Powder

332

Color Powder

315

Color Powder

335

Color Powder

401

Color Powder

306

Color Powder

336

Color Powder

415

Color Powder

71


MŰKÖRÖMÉPÍTŐ

PORCELÁN ECSETEK

MAGAS MINŐSÉGŰ MUNKAESZKÖZÖK

Acrylic Brushes

72


PRO-X KOLINSKY ECSET #10-ES PORCELÁN ECSET

Prémium minőségű, válogatott Kolinsky szőrből készült, speciális porcelán építő ecset.

16 990Ft

#8-AS PORCELÁN ECSET FEKETE ÉKSZERECSET

Természetes, Kolinsky szőrből készült #8-as porcelán építő ecset. Kerek, egy pontban végződő fejjel, gyöngyös nyéllel és fekete alumínium védőkupakkal.

3 990Ft

#6-OS PORCELÁN ECSET

Kezdőknek is

FANYELŰ

Kevert szőrből készült porcelán építő ecset lapított, egy pontban végződő fejjel. Fekete, fa nyéllel.

2 190Ft

Duplafalú porcelán tégely fehér és fekete színben

Kicsi

ÜVEGTÉGELY FEDŐVEL

990Ft

300Ft

615Ft

LIKVIDTARTÓ

ÜVEGTÉGELY

Kerek és szögletes

73


HOGYAN TÁROLJUK ÉS TARTSUK TISZTÁN ECSETEINKET? Első használat előtt ne feledkezzünk meg porcelán ecsetünk beavatásáról!

Porcelán ecsetünk "beavatásának" első lépéseként távolítsuk el az ecset szőrszálai közül a ragasztóanyagot. Morzsolgassuk, sodorgassuk folyamatosan az ecset fejét, míg apró, fehér darabkákként elkezd hullani a ragasztóanyag az ecset szőrszálai közül. Ujjainkkal mindaddig söprögessük az ecset fejét, míg teljesen el nem távolítjuk belőle a ragasztóanyagot, különben később a likvid hatására elkezdhet kioldódni és besárgíthatja, elszínezheti a műkörmöket.

Ezt követően mártsuk likviddel megtöltött tégelybe az ecsetet, és óvatosan nyomkodjuk a likvidtartó falához. Apró buborékok fognak feljönni a likvid felszínére, ahogy folyamatosan nyomkodjuk ki a levegőt az ecset fejéből.

Egy szálmentes papírtörlőn a porcelán ecset mindkét oldalát szárazra töröljük, majd a papírtörlőhöz forgatva, lapogatva visszaigazítjuk az ecset szőrszálait eredeti állapotukba.

Figyeljünk arra, hogy egy ecsetet kizárólag egyfajta anyagcsoporthoz / műkörmös technikához használjunk. Tehát azt az ecsetet, amellyel porcelán körömdíszítést készítettünk korábban, ne használjuk következő alkalommal zselés díszítésekhez. Porcelán ecsetünket munkavégzés közben és után is alaposan mossuk ki likvidben, így elkerülve, hogy beleköthessen az anyag. Használat után töröljük szárazra egy szálmentes papírtörlővel, majd alakítsuk vissza az ecset szőrét, hogy egy pontban álljon össze. Amennyiben mégis belekötött volna az ecset szőrébe a porcelán anyag, műköröm leoldó folyadékkal átitatott fóliába tekerve, pár perces áztatás után el tudjuk távolítani a szőrszálak közül a felpuhult anyagot. Ezt követően az ecset szőrét mindenképpen formázzuk vissza eredeti állapotára, és helyezzük rá a védőkupakot.

Színes és fehér porcelán műkörmös alapanyagainkhoz érdemes külön likvidtartó tégelyt használnunk.

74


HYBRID ECSET

#8-AS MACSKANYELV FORMÁJÚ ZSELÉ ECSET ÉS SPECIÁLIS SPATULA Gyors és praktikus - dolgozz akrilzselével ecsetváltás nélkül! Tökéletes eszköz hybrid PolyAcryl zseléink felviteléhez és formázásához:

• •

a spatula segítségével könnyen elvághatjuk a tubusból kinyomott akrilzselét, a műszőrből készült ecset macskanyelv formájának köszönhetően pontosan igazodik a körömágy formájához.

2 290Ft

75


MŰKÖRÖMÉPÍTŐ

ZSELÉ ECSETEK

PROFI MUNKÁKHOZ

Gel Brushes

76


#4-ES LAPOS

ZSELÉ FEKETE ÉKSZERECSET

Kezdőknek is

Szintetikus szőrből készült, egyenes végű, kisebb méretű zselé ecset. Gyöngyös nyéllel és alumínium védőkupakkal.

2 390Ft

#4-ES LAPOS KOLINSKY ZSELÉ FEKETE ÉKSZERECSET

Természetes szőrből készült, egyenes végű, kisebb méretű zselé ecset. Gyöngyös nyéllel és alumínium védőkupakkal.

3 290Ft

#6-OS LAPOS

ZSELÉ FEKETE ÉKSZERECSET Szintetikus szőrből készült, egyenes végű, nagyobb méretű zselé ecset. Gyöngyös nyéllel és alumínium védőkupakkal.

2 590Ft

#6-OS LAPOS KOLINSKY ZSELÉ FEKETE ÉKSZERECSET

Természetes szőrből készült, egyenes végű, nagyobb méretű zselé ecset. Gyöngyös nyéllel és alumínium védőkupakkal.

3 490Ft 77


RACING A6

RACING A4

#4-ES FERDE ZSELÉ ECSET

#6-OS FERDE ZSELÉ ECSET

Puha, szintetikus szőrből készült, ferde zselé ecset. Mosolyvonal kialakításához és egylendület minták megfestéséhez ajánljuk.

Puha, szintetikus szőrből készült, ferde zselé ecset. Mosolyvonal kialakításához és nagyobb egylendület minták megfestéséhez ajánljuk.

2 490Ft

2 690Ft

RACING C6

RACING C4

#4-ES MACSKANYELV ECSET Puha, szintetikus szőrből készült, macskanyelv formájú zselé ecset. Íves kialakításának köszönhetően könnyebb vele a hátsó bőrredőnél és a mosolyvonalnál pontosan felvinni az anyagot.

2 590Ft

RACING F4

#4-ES EGYENES VÉGŰ ZSELÉ ECSET

Puha, szintetikus szőrből készült, egyenes végű zselé ecset. Kialakításának köszönhetően precíz munkavégzést biztosít, használatával egyszerű a zselés anyagok felvitele, és a C-ív kialakítása.

2 590Ft 78

Best seller

#6-OS MACSKANYELV ZSELÉ ECSET

Puha, szintetikus szőrből készült, macskanyelv formájú zselé ecset. Íves kialakításának köszönhetően könnyebb vele a hátsó bőrredőnél és a mosolyvonalnál pontosan, nagyobb méretéből kifolyólag pedig néhány mozdulattal felvinni az anyagot.

2 790Ft

RACING F6

#6-OS EGYENES VÉGŰ ZSELÉ ECSET

Puha, szintetikus szőrből készült, egyenes végű zselé ecset. Kialakításának köszönhetően precíz munkavégzést biztosít, használatával egyszerű és csupán néhány mozdulat a zselés anyagok felvitele, és a C-ív kialakítása.

2 790Ft


HOGYAN TÁROLD ÉS TARTS TISZTÁN ZSELÉS ECSETEID? Első használat előtt ne feledkezzünk meg zselés ecsetünk beavatásáról!

Zselés ecsetünk "beavatásának" első lépéseként távolítsuk el az ecset szőrszálai közül a ragasztóanyagot. Ezt az ecset fejét folyamatosan morzsolgatva, sodorva tudod megtenni. Morzsolgassuk, sodorgassuk folyamatosan az ecset fejét, míg apró, fehér darabkákként elkezd hullani a ragasztóanyag az ecset szőrszálai közül. Ujjainkkal mindaddig söprögessük az ecset fejét, míg teljesen el nem távolítjuk belőle a ragasztóanyagot, különben később a zselé felvitelénél ezek látszódni fognak.

Ezt követően egy tiszta felületre (pl. egy sablonpapírra, keverő palettára, stb.) vegyünk ki egy kevés átlátszó műköröm zselét vagy fényzselét. Az ecsetet mártsuk és alaposan forgassuk, "dolgozzuk" bele a zselébe, hogy az teljesen befedje. Egy szálmentes papírtörlő segítségével töröljük át, majd az ecsetet formázzuk vissza eredeti alakjára, és helyezzük rá a védőkupakot.

Figyeljünk arra, hogy egy ecsetet kizárólag egyfajta anyagcsoporthoz / műkörmös technikához használjunk. Tehát azt az ecsetet, amellyel porcelán körömdíszítést készítettünk korábban, ne használjuk következő alkalommal zselés díszítésekhez.

Zselés műkörmös ecsetünk napfénytől védve tároljuk. Használat után húzzuk vissza ecsetünkre védőkupakját, így megóvva az esetleges sérülésektől. Műkörmös ecsetek tárolásához választhatunk különböző ecsettárolóink közül, így egyszerűen rendszerezhetjük őket, és mindig kéznél lesznek.

A zselés ecsetet NE mossuk ki, mivel maradnia kell az ecset szőrszálai között zselé anyagnak. Minden használat után elég, ha áttöröljük őket szálmentes papírtörlővel. Amennyiben színes zselé vagy csillám maradna az ecsetben, a következőképpen tudjuk kitisztítani:

Átlátszó műköröm zseléből vagy fényzseléből vegyünk ki egy keveset tiszta felületre (pl. egy sablonpapírra, keverő palettára, stb.). A tisztítani kívánt ecsetet mártsuk és forgassuk bele a kivett zselébe, majd töröljük át szálmentes papírtörlővel. Ismételgessük ezt a folyamatot, amíg ki nem ürül a színes anyag / csillám az ecset szőrszálai közül. Végezetül az ecsetet formázzuk vissza eredeti alakjára, majd helyezzük rá a védőkupakot.

79


GYÖNYÖRŰ MINTÁK

DÍSZÍTŐ ECSETEK

FANTASZTIKUS DÍSZÍTÉSEK

Nail Art Brushes

80


LAVINIA SFL-S 10/0

LAVINIA SFL 10/0

#0-ÁS MINI VÉKONY ECSET

Szintetikus szőrből készült mini díszítő ecset, mely kiválóan alkalmas zselés, akril és akvarell festés során készült vékony vonalak, apró részletek vagy akár kontúrok elkészítésére. Az ecset segítség lehet színes zselé vagy gél lakk tökéletes felviteléhez az eponychium alá, vagy felületi francia megfestéséhez.

#0-ÁS MINI VÉKONY ECSET Best seller

Természetes szőrből készült mini díszítő ecset, mely kiválóan alkalmas zselés, akril és akvarell festés során készült vékony vonalak, apró részletek vagy akár kontúrok elkészítésére. Az ecset segítség lehet színes zselé vagy gél lakk tökéletes felviteléhez az eponychium alá, illetve felületi francia megfestéséhez.

2 190Ft

2 290Ft

LAVINIA C2

LAVINIA Z2

Szintetikus szőrű, macskanyelv díszítő ecset. Zselés és akril festéshez, díszítéshez ajánljuk. Kifejezetten egymozdulat- és Zhostovo minták sűrűbb, díszítő festőzselékkel való elkészítésére alkalmas.

Lágy, szintetikus szőrű díszítő ecset. Tökéletes zselés vagy akril festéssel készült egylendület, valamint Zhostovo-minták átmeneteinek elkészítésére.

#2-ES MACSKANYELV ECSET

2 090Ft

LAVINIA NA 0

#0-ÁS MINI KEREK ECSET

Kicsi, kerek, #0-ás díszítő ecset. Természetes Kolinsky szőrből készült, hossza mindössze 4mm. Az ecset kiválóan alkalmas zselés festésekhez, árnyékoláshoz.

2 090Ft

#2-ES KEREK ZHOSTOVO ECSET

2 090Ft

RACING E1

#1-ES FERDE DÍSZÍTŐ ECSET

Mini, ferde díszítő ecset, amely minimalista virágok, apró levelek festésére, árnyékoláshoz, egylendület technikához, vagy akár részletgazdag minták aprólékos kidolgozásához lett kifejlesztve. Lágy szőrének köszönhetően nem fog szétállni díszítés közben.

2 090Ft 81


RACING A0

#0-ÁS HEGYES DÍSZÍTŐ ECSET Szintetikus szőrű, 0-ás díszítő ecset zselés festéshez. Vékony vonalak és indák, motívumok, illetve mosolyvonal festéséhez ajánljuk.

2 090Ft RACING AQ2

#2-ES HEGYES AKVARELL DÍSZÍTŐ ECSET

#00-ÁS AKVARELL DÍSZÍTŐ ECSET Szintetikus szőrű, 00-ás hegyes díszítő ecset. Kifejezetten akvarell-és akvarell hatású minták festéséhez kifejlesztett puha ecset. Akrilfestékes és festőzselés kontúrvonalak, árnyékok, egyenletes színátmenetek, egyszerűbb motívumok megfestésére is alkalmas.

2 090Ft

RACING A2

#2-ES HEGYES DÍSZÍTŐ ECSET

Szintetikus szőrű, 2-es díszítő ecset. Kifejezetten akvarell-és akvarell hatású minták festéséhez kifejlesztett puha ecset. Akrilfestékes és festőzselés kontúrvonalak, árnyékok, egyenletes színátmenetek, egyszerűbb motívumok megfestésére is alkalmas.

Természetes szőrből (Kolinsky) készült, hegyes #2-es díszítő ecset. Zselés, akril vagy akvarell festéshez ajánljuk. Precíz, pontos munkavégzéshez, vékony és vastag vonalak megfestéséhez, minta kialakításához, árnyékoláshoz kifejlesztve.

2 090Ft

2 590Ft

RACING A3

RACING OMBRE 1

#3-AS FERDE DÍSZÍTŐ ECSET

#6-OS DÍSZÍTŐ ECSET

Természetes szőrből készült, ferde 3-as díszítő ecset. Zselés vagy akril festéshez ajánljuk. Tökéletesen alkalmas nagyobb egylendület vagy Zhostovo-minták, térhatású színátmenetek és árnyékolás kialakításához.

Szintetikus szőrű, 6-os ombre ecset ritkított véggel, színátmenetes körmök kialakításához. Ideális műköröm ecset színes zselé, festő zselé és gél lakk átmenetek tökéletes összemosásához.

2 190Ft

RACING 3D #4

#4-ES HEGYES DÍSZÍTŐ ECSET

82

RACING AQ00

2 490Ft RACING 3D #5

#5-ÖS HEGYES DÍSZÍTŐ ECSET

Természetes szőrből készült, hegyes díszítő ecset. Precízen vágott szőre egy pontban végződik, segítségével könnyedén ki tudunk alakítani kisebb méretű, 3D díszítéseket porcelánból vagy PlastiLine gyurmazseléből. Zselés festésre is alkalmas, minták elkészítéséhez.

Természetes szőrből készült, hegyes díszítő ecset. Precízen vágott szőre egy pontban végződik, segítségével könnyedén ki tudunk alakítani nagyobb méretű térbeli, 3D körömdíszítéseket porcelánból vagy PlastiLine gyurmazseléből. Zselés festésre is alkalmas, minták elkészítéséhez.

2 690Ft

2 990Ft


Best seller

#000-ÁS KOLINSKY

#00-ÁS KOLINSKY

Rövid, természetes szőrből készült, vékony díszítő ecset. Ideális zselés és akril minták kialakításához, kontúrozáshoz, kifejezetten vékony vonalak és aprólékos, precíz körömdíszítések kidolgozásához.

Természetes szőrből készült, vékony díszítő ecset. Ideális precíz, vékony kontúr- és csigavonalak, indaminták, valamint francia köröm szabadszélének megfestéséhez.

DÍSZÍTŐ FEKETE ÉKSZERECSET

DÍSZÍTŐ FEKETE ÉKSZERECSET

2 590Ft

2 590Ft

#0-ÁS KOLINSKY

3D #2-ES KOLINSKY

DÍSZÍTŐ FEKETE ÉKSZERECSET Hosszú, természetes szőrből készült, vékony díszítő ecset. Ideális vékony, hosszú vonalak, indaminták és francia köröm szabadszélének megfestéséhez.

FEKETE ÉKSZERECSET

Természetes szőrből készült, hegyes díszítő ecset. Precízen vágott szőre egy pontban végződik, segítségével könnyedén ki tudunk alakítani akár kisebb méretű, 3D körömdíszítéseket porcelánból vagy PlastiLine gyurmazseléből. Zselés festésre is alkalmas, miniatűr minták kidolgozásához.

2 590Ft

2 990Ft

#2-ES FERDE KOLINSKY

#4-ES FERDE KOLINSKY

DÍSZÍTŐ ECSET

Természetes szőrből készült, ferde díszítő ecset. Zselés vagy akril festéshez ajánljuk, tökéletesen alkalmas kisebb egylendület-és Zhostovo minták, virágok, levelek, térhatású színátmenetek, árnyékolás kialakításához.

2 990Ft

DÍSZÍTŐ ECSET

Természetes szőrből készült, ferde díszítő ecset. Zselés vagy akril festéshez ajánljuk, tökéletesen alkalmas nagyobb egylendület-és Zhostovo minták, térhatású színátmenetek, árnyékolás kialakításához.

3 390Ft

PIGMENT ECSET DÍSZÍTŐ ECSET

Szintetikus, nagyon puha szőrű ecset. Henger alakú és ferdén vágott szőrével egyenletesen felhordhatók a pigment porok a körömre, de használhatjuk akár színátmenetek elkészítésére is.

890Ft 83


ECSETKÉSZLET 5011

84

5db-os

ECSETKÉSZLET 5013

5db-os

ECSETKÉSZLET 5016

ECSETKÉSZLET 5024

1 490Ft

1 490Ft

1 590Ft

1 490Ft

ECSETKÉSZLET 5027

6db-os

ECSETKÉSZLET 6013

6db-os

ECSETKÉSZLET 6019

ECSETKÉSZLET 6033

1 590Ft

2 290Ft

1 490Ft

1 270Ft

6db-os

6db-os

5db-os

3db-os


OMBRE SZIVACSECSET

STRASSZFELSZEDŐ TOLL

Két végén cserélhető és tisztítható fejekkel

Kétoldalas eszköz strasszkövek felszedésére és eltávolítására

2 590Ft

1 490Ft

ECSETTARTÓ TÁSKA 12 ecset + 2 kisebb eszköz számára erős, ellenálló anyagú zipzáras táska

3 390Ft

DÍSZÍTŐ TŰ

DÍSZÍTŐ TOLL

Egy- és kétoldalas díszítő tűk pontozáshoz

Szilikon fejű díszítő tollak több változatban

890Ft

1 490Ft/db

ECSETTARTÓ 24 db-os ecsettartó átlátszó plexi alapanyagból

2 850Ft

ECSETTARTÓ 12 db-os ecsettartó átlátszó plexi anyagból

1 890Ft

85


EXTRA TARTÓS

RESZELŐK, BUFFEREK

MINŐSÉG ÉS RUGALMASSÁG

Nail Files

86


SPECIÁLIS ZEBRA RESZELŐ 100/180

330Ft

FÉLHOLD ZEBRA RESZELŐ 100/100

330Ft

FÉLHOLD ZEBRA RESZELŐ 100/180

330Ft

FÉLHOLD ZEBRA RESZELŐ 150/150

330Ft

87


FÉLHOLD ZEBRA RESZELŐ 180/180

330Ft

FÉLHOLD ZEBRA RESZELŐ 240/240

330Ft

EGYENES FA RESZELŐ 180/240

180Ft

MAGIC SHINE

KÉTOLDALAS SZUPERPOLÍR 400/4000

590Ft

88


MEGA SPONGE

HABOSÍTOTT RESZELŐ 100/180

490Ft

MEGA SPONGE

HABOSÍTOTT RESZELŐ 240/320

490Ft

NÉGYOLDALAS BUFFER 120/120 RÓZSASZÍN, FEHÉR

250Ft RESZELŐTARTÓ ÁLLVÁNY

UJJVÉDŐ SZALAG

PORTALANÍTÓ KEFE

6 rekeszes

Fehér, narancssárga, pink

Kerek, több színben

2 790Ft

790Ft

350Ft 89


RESZELŐK Tipp:

Az új reszelők és bufferek széleit, éleit célszerű egy régi reszelővel/bufferrel átreszelni első használat előtt, így biztosan nem ejtünk kárt a vendégünkben.

Tipp:

A téglalap alakú bufferek esetén sokszor hátrány, hogy nem olyan hajlékonyak, mint vékonyabb társaik. Ha meleg radiátorra tesszük, kis idő múlva a habosított szivacs rész meglágyul (hajlékonyabb lesz), és jobban felfekszik így a köröm felületére.

Melyik finomságú reszelőt mire használd? 80/80

90

Kemény anyagú, elsősorban porcelán műköröm eltávolítására ajánljuk

100/100

Zselés, porcelán és akrilzselés műkörmök- eltávolítására, porcelán körmök formázásához ajánljunk durvább erősségű reszelőnket.

100/180

Zselés műköröm vékonyításához, valamint műkörömtöltés és építés esetén formázáshoz használható.

150/150

Zselés és akrilzselés műköröm hosszának kialakításához, szabadszél formázáshoz, valamint műköröm felületreszeléshez a legideálisabb választás. Gél lakk körmök eltávolítására és formázásához.

180/180

Zselés, akrilzselés műkörmök felületreszeléséhez, finomításához használjuk a 180-as erősséget.

180/240

Természetes körmök formázásához, bolyhozásához ajánljuk.

240/240

Finomítja a műköröm töltést és építés követően a műköröm felületét, valamint a természetes körmök formázásához, bolyhozásához ajánljuk.


MŰKÖRÖMÉPÍTŐ

SABLONOK

Nail forms

91


BASIC SABLON Kifejezetten szalonmunkához és formákhoz ajánljuk Basic sablonunkat. Speciális, alumínium alapanyagának köszönhetően erős tartást biztosít, nincs szükség sablonalátéttel vagy más kiegészítővel megtámasztani a sablont. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik, és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni. Így a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedik majd a szabadszélhez, és szűkebbre lehet nyomni. ‚„A legjobb sablon, amivel valaha is dolgoztam! Szuperül tapad és imádom, hogy könnyű kivágni, helyesen felhelyezni. Csak ajánlani tudom!” – M. Erika

30db

390Ft | 100db 1 090Ft |

500db

Best seller

3 990Ft

MEGA SABLON Elsősorban extrém és hosszú formák építéséhez. Speciális, alumínium alapanyagának köszönhetően erős tartást biztosít, nincs szükség sablonalátéttel vagy más kiegészítővel megtámasztani a sablont. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik, és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni. Így a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedik majd a szabadszélhez, és szűkebbre lehet nyomni. ‚„Az új forma megkönnyíti a munkát, nem kell olyan sokat vágni, elég csak egy irányból. Ezek a sablonok nagyon jók!” – Kovács Zsuzsa Teodóra, Olimpiai bajnok szakoktató

30db

92

450Ft | 100db 1 490Ft |

500db

4 990Ft


HYBRID SABLON Kimondottan szalonhosszúsághoz és formákhoz tervezett átlátszó építő sablon. Átlátszóságának köszönhetően biztosan átkötnek a pigmentált és/vagy vastagon felvitt zselék is! A körmök kötése még gyorsabb és tökéletesebb. Hátoldala kiválóan tapad, maximális stabilitást biztosít a munka során. Felhelyezéskor a köröm sarokpontjaihoz eső segédvonalak a vágás irányát jelölik, és megmutatják milyen szögben szükséges a bevágásokat megejteni. Így a sablon a lehető legtökéletesebben illeszkedik majd a szabadszélhez, és szűkebbre lehet nyomni. Kifejezetten ajánljuk akrilzselék használatához. ‚„Nagyon tetszik, hogy átlátszó, könnyen illeszkedik a körömhöz, jól alakítható. Könnyű vele szép, hajlított formákat készíteni. Tetszik, hogy be vannak jelölve a sarokpont kivágások.” – K. Vivien

30db

450Ft | 100db 1 490Ft |

500db

4 990Ft

SALON II. SABLON Salon II. körömépítő sablonunk fő alapanyagául szolgáló alumínium réteg erős tartást biztosít a rugalmasság feláldozása nélkül. Kiváló tapadása tökéletes építést garantál a szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is. ‚„Minden formához tökéletes. Szalonmunkához nagyon ajánlom.” – K. Orsolya

30db

350Ft | 100db 890Ft |

500db

3 290Ft

Kezdőknek is

93


MŰKÖRÖM

TIPEK, TIPBOXOK

ÉPÍTÉSHEZ ÉS DÍSZÍTÉSHEZ

Nail tips, boxes

94


CLEAR

CLEAR

XXL CLASSIC TIP

CLEAR ÉS NATÚR

CLEAR ÉS NATÚR

XXL méretű Classic díszítő tipek 10 különböző méretben, natúr és színtelen változatban.

10db-os

NATÚR

100db-os box

NATÚR

1 690Ft

ECSETES TIPRAGASZTÓ

XXL STILETTO TIP CLEAR ÉS NATÚR

Gyors

XXL méretű Stiletto díszítő tipek 10 különböző méretben, natúr és színtelen változatban.

10db-os

Egyenes, párhuzamos formájú műköröm tip kontaktsávval és enyhe C-ívvel. Natúr és színtelen változatban. 100 darabos boxban: 10 különböző méretű, méretenként 10 - 10 darab tip.

650Ft NATÚR

CLASSIC TIP

és

szupererős ecsetes tipragasztó.

7,5g

650Ft CLEAR

TIP BOX Átlátszó, üres tipbox műköröm utántöltő tipek tárolására. 11 eltérő nagyságú rekesz található benne.

350Ft

750Ft

TIPVÁGÓ Profi tipvágó fém eszköz tipes technikával dolgozó illetve tanuló műkörmös szakemberek számára műkörömépítéshez. Nem lapítja össze a tipet, éles, egyenes vágóélével könnyedén levághatod a felesleges részt.

1 250Ft

95


PROFESSZIONÁLIS

MANIKŰR ESZKÖZÖK

ROZSDAMENTES ACÉLBÓL

Manicure instruments

96


PROFESSZIONÁLIS BŐRVÁGÓ OLLÓ S7-10-18 Best seller

Precíz, egy pontban végződő, pontos élkiképzésű professzionális bőrvágó olló a legpontosabb munkavégzéshez. Ideális kombinált gépi manikűr technikához. Vágóél: 18mm

3 490Ft

Rozsdamentes, professzionális körömvágó olló.

KÖRÖMVÁGÓ OLLÓ S3-60-24

Vágóél: 24mm

2 890Ft

Kezdőknek is

BŐRVÁGÓ OLLÓ N001

Best seller

Kiváló minőségű acélból, tökéletesen záródó, optimális méretű vágóéllel. Rozsdamentes olló karcsú fejjel.

2 690Ft

Továbbfejlesztett változata a Bőrfeltoló-kaparó 0492 eszköznek: még tartósabb alapanyag, még tartósabb élek!

BŐRFELTOLÓ 70004

1 390Ft 97


Tartós és ellenálló acélból, extra erős gyémánt csiszoló bevonattal a rudak egyik végén. Szalon- és versenymunkához egyaránt tökéletesen használható. A készlet 7 különböző átmérőjű rudat tartalmaz. Átmérők: No. 1. 4,5 mm

No. 2. 5,5 mm

No. 3. 7 mm

No. 4. 7,5 mm

No. 5. 8 mm

No. 6. 9 mm

No. 7. 10 mm

7DB-OS

6 900Ft

SPATULA P7-13-02

Rozsdamentes keverőspatula.

1 790Ft

KÉTOLDALAS KEVERŐ SPATULA 0530

1 290Ft

EGYOLDALAS KEVERŐ SPATULA 18CM, 70063

1 290Ft

98

PROFESSZIONÁLIS HAJLÍTÓRÚD KÉSZLET


GÉL LAKK KAPARÓ 0509 12cm

1 390Ft

SZIKENYÉL 0768

eldobható pengékhez

1 350Ft

HEGYES CSIPESZ Hajlított végű

490Ft

HEGYES CSIPESZ Egyenes végű

490Ft 99


C-ÍV HAJLÍTÓ CSIPESZ 0518

13cm, egyenes

1 390Ft

C-ÍV HAJLÍTÓ CSIPESZ 0783 15cm

1 290Ft

HAJLÍTÓ CSIPESZ 0785 18cm

590Ft C-ÍV HAJLÍTÓ/SZORÍTÓ CSIPESZ 0784 7cm

1 270Ft 100

HAJLÍTÓ CSIPESZ 0786

4db/csomag

660Ft


PROFESSZIONÁLIS

PEDIKŰR ESZKÖZÖK

PRECÍZ, KÉZI ÉLEZÉS

Pedicure instruments

101


TAMPONÁLÓ TŰ

Benőtt körmök kezelésénél, a körömsarkok tamponálásához használható.

1 790Ft

LÁNDZSA

Tyúkszem kiemeléséhez vagy a talpon lévő tüskék eltávolításához.

1 790Ft

PEDIKŰR VÉSŐ A benőtt körömsarkak kiemelésére, eltávolítására alkalmas. 4mm-es.

1 790Ft

PEDIKŰR VÉSŐ MINI A benőtt köröm kiemelésére, eltávolítására alkalmas. 3mm-es.

1 790Ft 102


PEDIKŰR SZEMEZŐ

Tyúkszemek kiemelésére, az ujjközök, körömsánc tisztítására használatos. 4mm-es.

1 790Ft

PEDIKŰR SZEMEZŐ MINI

A mélyen fekvő tyúkszemek kiemelésére, az ujjközök, a köröm szabadszél alatti tisztítására és a köröm szarupárkányának eltávolítására alkalmazható. 3mm-es.

1 790Ft

PEDIKŰR LENCSE OVÁLIS

Tyúkszem felületén a bőrkeményedés vékonyítására és tyúkszem kiemelésére alkalmas.

1 790Ft

PEDIKŰR LENCSE KEREK

Tyúkszem felületén a bőrkeményedés vékonyítására, repedezett részek tisztítására alkalmas. 5mm-es.

1 790Ft 103


DRÓTRUGÓS KÖRÖMCSÍPŐ

HERNYÓRUGÓS KÖRÖMCSÍPŐ

Erős körmök vágásához drótrugós körömcsípő, 12cm.

Erős körmök vágásához hernyórugós körömcsípő, 12cm.

3 490Ft

3 490Ft

SZÉLES TALPKÉS

A talpon található elszarusodott rétegek (bőrkeményedés) eltávolításához.

1 790Ft

KÖRÖMKÉS

A megvastagodott körömlemez vékonyításához, segítségével a köröm egyenetlenségeit ki tudjuk egyenlíteni.

1 790Ft 104


TYÚKSZEMKÉS

Tyúkszem felszínének vékonyítására, valamint lágy tyúkszemek és bőrkeményedés eltávolítására alkalmas, egyaránt használható talpon és ujjakon.

1 790Ft

UJJKÖZ KÉS

Nehezen hozzáférhető helyeken a bőrkeményedés vagy tyúkszem eltávolítására.

1 790Ft

SAROKKÉS

A talpon és sarkakon kialakult bőrkeményedés eltávolítására.

1 790Ft

VÁJTVÉSŐ

Körömsánc kitisztítására alkalmas eszköz.

1 790Ft

105


KARBID, KERÁMIA ÉS GYÉMÁNT

CSISZOLÓFEJEK

ELŐKÉSZÍTÉSHEZ & FORMÁZÁSHOZ

Nail drill bits

106


M Medium

Közepes

C Coarse

Erős

XC XCoarse

Extra erős

PRÉMIUM CSISZOLÓGYŰRŰK Három különböző finomságú változatban.

5db

Előkészítéshez

Best seller

220Ft |

100db

2 590Ft

CONE BIT KARBID CSISZOLÓFEJ

Előkészítéshez

GUMÍROZOTT BEFOGÓSZÁR Minőségi gumírozott, csúszásmentes befogószár, szabványos szárátmérővel. A legtöbb csiszológéphez használható.

890Ft

CUTICLE CLEANER KÖRÖMBŐR TISZTÍTÓ

KÚPOS-HEGYES FEJ

PRECÍZIÓS KARBIDFEJ

A Cone bit karbidfej az oldalsó bőrredők kitisztításához ajánlott, kúpos feje tökéletes a rövid körmökhöz.

A körömlemez és a körömbőr közötti letapadt hám eltávolítására használható.

2 790Ft

2 790Ft

107


F

M

SAFETY BIT BIZTONSÁGI KARBIDFEJ

Medium

Közepes

C Coarse

Erős

Lekerekített fejével biztonságosan tudjuk elvékonyítani az anyagot a körömágyi részről, valamint gél lakk eltávolításához is kiváló.

Best seller Formázáshoz

2 790Ft

Fine

Finom

HENGERES KARBID CSISZOLÓFEJ

M Medium

Közepes

C

Zselé és porcelán eltávolításához ajánljuk – minél vastagabb az anyag, annál durvább fejet válasszunk.

Coarse

Erős

XC

Best seller

XCoarse

Extra erős

2 790Ft

Eltávolításhoz

F

KEREKÍTETT VÉGŰ HENGER KERÁMIAFEJ

Fine

Finom

M Medium

Közepes

KÉTKEZES

C

Nagyméretű, lekerekített végű csiszolófej kerámiából, mely biztonságos munkavégzést biztosít porcelán vagy zselé eltávolításakor, formázásakor. A csiszolófej kerámia anyagának köszönhetően munkavégzéskor nem melegszik.

Coarse

Erős

XC XCoarse

Extra erős

108

Formázáshoz

5 700Ft

LÁNG FORMA KERÁMIA CSISZOLÓFEJ

F Fine

Finom

M

BALKEZES ÉS JOBBKEZES VÁLTOZATBAN IS!

Medium

Közepes

C

Kerekített vége biztonságos munkavégzést biztosít porcelán vagy zselé eltávolításakor, formázásakor. Kerámia alapanyagának köszönhetően NEM éget.

Coarse

Erős Formázáshoz

5 700Ft


F Fine

Finom

VOLCANO KARBID CSISZOLÓFEJ

M Medium

Közepes

C

Porcelán és zselé elvékonyítására vagy formázására kialakított, speciális élképzésű frézer.

Coarse

Erős

XC

Best seller

XCoarse

Extra erős

UNC KÖRÖM ALATTI TISZTÍTÓFEJ

M Medium

Közepes

C

Az UNC hosszú és vékony karbidfej segítségével könnyen kitisztíthatjuk a szabadszél alatti részt.

Coarse

Erős

4 900Ft

Előkészítéshez

2 790Ft

Formázáshoz

F

CROSS CUT KÚP FORMÁJÚ KARBID CSISZOLÓFEJ

Fine

Finom

M Medium

Standard

F

LÁNDZSA GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ

Fine

Finom

M Medium

Közepes

Kifejezetten ajánljuk a természetes körömlemez előkészítéséhez és a kutikula emeléséhez vastagabb bőr esetén.

A szaruhártya, a kutikula és a köröm felületéhez ajánlott. Best seller Formázáshoz

3 900Ft

Előkészítéshez

3 490Ft

109


LÁNG FORMA KÚPOS, KUGLI CSISZOLÓFEJ

M Medium

Közepes

Pedikűrhöz

Durva, vastag bőrkeményedés eltávolítására kifejlesztett karbidfej (talp és sarok részhez). Alkalmas megvastagodott, beteg körmök elvékonyításához. Vizes pedikűrgéphez használható.

F

HENGERES GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ

Fine

Finom

M Medium

KERESZTVÁGOTT HŰTŐBORDÁVAL

Közepes

C

Gyémánt frézer bőrkérgesedés vagy bőrkeményedés eltávolítására (talpon és sarok részen). Vizes pedikűrgéphez használható.

Coarse

Erős

3 900Ft

6 900Ft

Pedikűrhöz

HENGERES GYÉMÁNT CSISZOLÓFEJ

F Fine

Finom

M Medium

Közepes

VÁGOTT HŰTŐBORDÁVAL

C Coarse

Fine

M Medium

Pedikűrhöz

6 900Ft

Coarse

XC XCoarse

Fine Finom

}

Medium, Standard Közepes

C

Gyémánt frézer bőrkérgesedés vagy bőrkeményedés eltávolítására (talpon és sarok részen). Vizes pedikűrgéphez használható.

Erős

110

F

Coarse Erős

XCoarse Extra erős

ERŐSSÉGEK minél vastagabb az anyag, annál erősebb fejet válasszunk.


KARBIDTISZTÍTÓ KEFE Kerekített vége biztonságos munkavégzést biztosít porcelán vagy zselé eltávolításakor, formázásakor. Kerámia alapanyagának köszönhetően NEM éget.

1 490Ft

KARBIDTARTÓ 12DB-HOZ

Plexi állvány 12 db csiszolófej vagy befogószár tiszta és átlátható tárolásához, hogy mindig kéznél legyenek a legtöbbet használt csiszolófejek. Mérete: 9 x 6 x 1,2 cm

PORVÉDŐ GYŰRŰ

CSISZOLÓGÉP KÉZIEGYSÉGÉHEZ

Műanyag porvédő gyűrű műköröm csiszológépek kéziegységének védelméhez és tisztán tartásához.

3db

790Ft

1 290Ft

111


PROFESSZIONÁLIS MŰKÖRÖM

CSISZOLÓGÉP

KIMAGASLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY

Nail filing machine

112


VEZÉRLŐ TECHNIKAI ADATAI:

Méret 134×154×82,4 mm

Teljesítmény 45W

Tömeg 1,25 kg

AC100-240V 50/60Hz

MARATHON ESCORT II PRO NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, PROFESSZIONÁLIS CSISZOLÓGÉP • • • • • • •

Kompakt és egyszerű design Nagy teljesítmény, mégis alacsony zaj és vibráció Beépített kézi egység és karbidtartó Irányváltó kapcsoló Fokozatmentes, extra finom működésű fordulatszám szabályzó Könnyű és erős kézi egység Automatikus digitális túlterhelés elleni védelem

Újdonság a vezérlőben:

• • •

KÉZI EGYSÉG TECHNIKAI ADATAI:

További szellőzőnyílások a még jobb hűtés érdekében Főkapcsoló hátulra, irányváltó pedig oldalra került A főbiztosíték a korábbi külső pozíció helyett belülre került

44 900Ft Oda-vissza forgás

Tömeg 143 g

Méret 129x22 mm

Erős, szénkefés mikromotor

Kábelhossz 1,5 m

30 000-es max. fordulatszám

Nyomaték 2,9 Ncm

113


HOGYAN VÁLASSZUNK A MŰKÖRMÖS CSISZOLÓGÉPET? MIÉRT érdemes a napi munkát csiszológéppel végezni? Az egészségügyi előnyei mellett (kíméli a kezet, kart, vállakat) nagy előnye, hogy jelentősen lerövidíti a körmök előkészítésének folyamatát. Így ugyanannyi idő alatt több ügyfél körmét lehet elkészíteni. Egy jó minőségű csiszológép olyan, mint egy jó befektetés: ha folyamatosan dolgozunk vele, hamar megtérül az ára.

MITŐL jó egy csiszológép? Magyarországi SZERVIZ - előny, ha a gép meghibásodása esetén helyben tudják javítani a csiszológépet, nem kell külföldre kiküldeni, valamint az éves karbantartás miatt sem elhanyagolható szempont; PRECÍZIÓS motor - használat során nem „rezeg” a kézben, kisebb a vibráció, pontosabb munkavégzést biztosít; KÖNNYŰ kézi egység - nem fárad el a kezünk – viszont figyeljünk oda: a nagyon könnyű kézi egység is gyanús lehet, mivel előfordulhat, hogy „kispóroltak belőle valamit”, a nagyon nehéz, ipari jellegű pedig folyamatos használat mellett elfárasztja a kezet;

CSENDES motor - lehet mellette beszélgetni a vendéggel;

NEM MELEGSZIK túl - jók a csapágyak – bizonyos szintű melegedés mindegyik csiszológépnél tapasztalható, mivel forgó alkatrészek dolgoznak benne; Li-Ion AKKUMULÁTOR - a modern vezeték nélküli csiszológépek ilyen akkumulátorral rendelkeznek, melynek előnye, hogy gyorsan töltődik, sokáig használható egy feltöltéssel és hosszú az élettartama erős terhelés mellett is.

HOGYAN tudod növelni a csiszológép élettartamát? Ha nincs porelszívód, akkor nagyon javasolt a kézi egység akár napi tisztítása egy portalanító kefével: takarítsd le vele a fej bemenetnél a port, ezzel is kevesebb kerül a belsejébe (a legtöbb itt jut a gépbe). A legtökéletesebb, ha az üzletekben is kapható nagynyomású (spray formátumú) levegőt is használsz, mert ennek segítségével tökéletesen tisztán tartható a gép. Ezeken túl javasolt egy nagy szívó képességű porelszívó használata a szalonmunka során. Érdemes a kábelekre is figyelni, mert könnyen eltörhetnek, nem megfelelő használat esetén. Ellenőrizd rendszeresen, hogy nincsenek- e összegabalyodva, megtekeredve, nem feszülnek-e, valamint érdemes ezeket is tisztán tartani. Konstrukciójából adódóan minél jobban szétszedhető egy csiszológép kézi egysége, annál inkább tisztítható, karbantartható és javítható hibák esetén, ezzel is növelve élettartamát.

MIT jelentenek a számok? A közhiedelemmel ellentétben nem a forgási sebesség (fordulatszám) a lényeg, mert ma már akár a legolcsóbb gépek is 20 000 fordulat/perc névleges sebességgel bírnak. Ennél sokkal fontosabb az erő (forgatónyomaték), amit a gép kifejt. Például egy erős gépet lassú fordulaton sem tudunk megállítani. A jó minőségű csiszológépek esetében tehát nem kizárólag a sebesség számít, mivel alacsony fordulatszám esetén is kiválóan működnek (ez kifejezetten fontos bőrözés esetén).

114


MŰKÖRMÖS

LÁMPÁK

ÉS KIEGÉSZÍTŐIK

UV & Desk lamps

115


EVO-X

100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA !

PROFESSZIONÁLIS MULTI LED UV LÁMPA

EVO-X LED UV lámpánkra 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk! Ennek keretében 90 napon belül indoklás nélkül* visszavásároljuk a terméket. A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodtan kipróbálhatod és élvezheted a Pearl Nails minőségi újdonságát!

LCD Méret 162×180×86 mm

Digitális LCD vezérlés

Időzítő 10, 30, 60, 90mp

Mágneses alsó tálca

Gyöngyház fehér

18 db LED izzó

DOME LED/CCFL UV lámpánkra 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk! Ennek keretében 90 napon belül indoklás nélkül* visszavásároljuk a terméket. A kockázatot tehát átvállaljuk, így nyugodtan kipróbálhatod és élvezheted a Pearl Nails minőségi újdonságát! *A garancia feltétele a hiánytalan készülék és csomagolás, vásárlást igazoló bizonylat és garancialevél.

116

SATISFACT %

N IO

100%-os ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA !

10 0

10 0

29 900Ft

90 DAYS

%

SATISFACT N IO

A legújabb LED UV technológiát alkalmazó Pearl Nails EVO-X lámpa a LED zselék mellett a hagyományos UV fényre kötő zselék esetén is használható. A 18 darab extra minőségű LED szupergyors kötést garantál, és emellett a lámpa mozgásérzékelő szenzorral is felszerelt, mely nagyban megkönnyíti használatát. Egyszerűen használható a mindennapi szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is.

90 DAYS

*A garancia feltétele a hiánytalan készülék és csomagolás, vásárlást igazoló bizonylat és garancialevél.

DOME

LED/CCFL UV LÁMPA

Méret 180×154×87 mm

Időzítő 10, 30, 60mp

Mágneses alsó tálca

Gyöngyház fehér

10 db LED izzó

1 db CCFL

A legújabb LED/CCFL technológiás Pearl Nails DOME lámpa a hagyományos UV zselék mellett a LED fényre kötő zselék esetén is használható! 10 darab extra teljesítményű és minőségű LED-et és 1 darab CCFL (spirál formájú) UV csövet tartalmaz, melyek ultragyors kötést garantálnak a mindennapi szalonmunka során vagy akár versenykörülmények között is. Praktikus méretű és egyszerűen használható.

29 500Ft helyett

TARTÓSAN ALACSONY ÁR!

15 900Ft


S-5

3IN1 UV/LED LÁMPA LCD Méret 237×208×114 mm

Digitális LCD vezérlés

Időzítő 10, 30, 60, 99mp

Mágneses alsó tálca

Szenzoros beés kikapcsolás

Best seller

36 db LED izzó

48 W

Low heat mód

Szemkímélő fehér fény

Kompakt, 48W-os UV/LED lámpa mozgásérzékelő szenzorral, digitális kijelzővel és fájdalomcsökkentő üzemmóddal. 36 db LED izzót tartalmaz, mely felgyorsítja a műkörmös zselék és gél lakkok köttetési idejét. Mágnesekkel rögzített, levehető aljjal rendelkezik, így pedikűrhöz is használható, valamint tisztítása is egyszerűbb.

23 900Ft

S-1

2IN1 UV/LED LÁMPA

Méret 150×190×80 mm

Időzítő 5, 30, 60, 99mp

Kezdőknek is

Szemkímélő fehér fény

Mágneses alsó tálca

30 db LED izzó

48 W

Low heat mód

Szenzoros beés kikapcsolás

Kompakt, 48W-os UV/LED lámpa mozgásérzékelő szenzorral és fájdalomcsökkentő üzemmóddal. 30 db LED izzót tartalmaz, mely felgyorsítja a műkörmös zselék és gél lakkok köttetési idejét. Mágnesekkel rögzített, levehető aljjal rendelkezik, így pedikűrhöz is használható, valamint tisztítása is egyszerűbb.

16 490Ft 117


NL-36

UV LÁMPA UV Időzítő 120mp és ∞

Kihúzható alsó tálca

Körbe tükrös felület

4x9 W

Körbe tükrös, 4×9W-os UV lámpa, kettős időkapcsoló (120 mp és végtelenített), kihúzható alsó tálca, és AJÁNDÉK ujjszétválasztó lap, megújult csomagolásban.

13 900Ft helyett

TARTÓSAN ALACSONY ÁR!

7 900Ft

UJJSZÉTVÁLASZTÓ LAP

UV CSŐ

15x15cm méretű, a legtöbb UV lámpában alkalmazható a kényelmes használathoz.

Teljes hossz: 165mm

390Ft

118

HOSSZÚ 9W Üvegcső hossz: 125mm

1 270Ft


MILYEN fajtájú műkörmös lámpák léteznek? „Minden LED lámpa UV lámpa, de nem minden UV lámpa LED lámpa!” Az UV és LED lámpák között alapvető technológiai különbség van, hisz mindkettő egy meghatározott UV fénytartományban (frekvencián) sugározza a fényt. Ebből adódik, hogy alapesetben egy „sima” LED lámpa nem köt csak normál UV fényre kötő zselét, és fordítva. A legmodernebb LED technológiát használó LED lámpák (pl. EVO-X multi LED UV lámpa) LED modulja azonban már úgy épül fel, hogy képes a hagyományos UV fényre kötő zselék kötésére is. UV lámpák:

MITŐL FÜGG a kötési idő?

hagyományos UV fény

LED lámpák: LED fény

Az anyagban lévő fotoiniciátor mennyiségétől.

UV lámpák előnye:

Mi az a fotoiniciátor? Ahhoz, hogy folyékony halmazállapotból létrejöjjön szilárd, tehát bekövetkezzen a polimerizáció, a műkörmös anyagokhoz adalékként FOTOINICIÁTOROKAT kevernek. Ettől a hordozó anyagtól függ, hogy a műkörmös zselék (és gél lakkok) a fény hullámhosszának mely tartományában kötnek szilárdra.

LED lámpák előnye:

Villámköttetéshez kiváló (pl. cukorhatású körömdíszítés)

Gyorsabb kötési idő, felgyorsítja a munkát

Bármilyen típusú zselé és gél lakk kötésére alkalmas

Energiatakarékos

Hosszú élettartam

Ezeknek az arányától függ, hogy éget-e kötéskor a zselé, vagy például mennyire sárgul. Kevesebb FOTOINICIÁTOR esetén: nem sárgul az anyag, de égethet Több FOTOINICIÁTOR esetén: nem éget, de sárgulhat

Túl sok FOTOINICIÁTOR esetén: ráncosodik az anyag

Nem bocsájtanak ki hőt

UV lámpák hátránya: Rövid élettartam (min. 6 havonta cserélni kell a fénycsövet)

LED-modul cserénél szervizbe kell küldeni (nem úgy, mint az UV csövek cseréjénél)

Túlmelegedhet (bár léteznek ventilátorral ellátott változatok)

Gyengébb minőségű lámpákban nem minden anyag köt meg

Lassabb kötési idő, lassabb munkamenet

A hiedelmekkel ellentétben annak, hogy egy LED lámpa hány W teljesítményű, nincs köze a kötési időhöz és a lámpa általános teljesítményéhez.

LED lámpák hátránya:

Hibrid lámpák:

UV és LED fény egyszerre

119


MEGALED

ÁLLÍTHATÓ EXTRÉM FÉNYERŐVEL

Asztali lámpa 4 különböző erősségi móddal. Közel 50cm-es lámpatest, 180 db LED-del! A ki/be kapcsoló gomb többszöri megnyomásával választhatunk a különböző módok között:

Best seller

1. szint:

25% fényerő

3. szint:

75% fényerő

2. szint:

4. szint:

50% fényerő 100% fényerő

20 900Ft

ZOOMLED KRISTÁLYTISZTA KÉPESSÉGEKKEL

Könnyen felszerelhető és pozicionálható, nagyítóval ellátott asztali LED lámpa. A lámpa védőfedele felhajtható, amely alatt nagyító lencsét találunk. Használatával az apróbb részleteket is könnyedén kidolgozhatjuk vagy a szabad szemmel nem látható hibákat is felfedezhetjük.

15 900Ft helyett

TARTÓSAN ALACSONY ÁR!

VENTILED SZAGELSZÍVÓ RENDSZERREL

Asztali LED lámpa, dupla szűrőrendszerrel ellátott szagelszívó / légtisztító ventilátorral. Por elszívására nem alkalmas!

17 900Ft helyett

TARTÓSAN ALACSONY ÁR!

8 900Ft

120

9 900Ft

KÉZTÁMASZOS PORELSZÍVÓ II. Nagy teljesítményű, halk működésű porelszívó és kéztámasz. AJÁNDÉK 2 db porzsákkal.

13 900Ft


TRENDI ÉS HASZNOS

PROMÓCIÓS TERMÉKEK

RUHÁZAT, DEKORÁCIÓ ÉS EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK

Promotional products

121


PEARL NAILS HOSSZÚ UJJÚ POLÓK

2 SZÍN, 5 MÉRET, 100% PAMUT

100% fésült pamut. Szalagerősített nyakvonal; elasztikus, bordás, nyakpasszé; oldalvarrott fazon.

Színek: Fehér

Fekete

A: Testhossz B: Mellszélesség S M L XL XXL

A B

- 61 cm (A) x 41 cm (B) - 63 cm (A) x 44 cm (B) - 65 cm (A) x 47 cm (B) - 67 cm (A) x 50 cm (B) - 69 cm (A) x 53 cm (B)

2 990Ft

PEARL NAILS RÖVID UJJÚ POLÓK

Színek: Fehér

Fekete

A: Testhossz B: Mellszélesség S M L XL XXL

- 62 cm (A) x 43 cm (B) - 63 cm (A) x 46 cm (B) - 65 cm (A) x 50 cm (B) - 67 cm (A) x 55 cm (B) - 69 cm (A) x 61 cm (B)

A B

2 SZÍN, 5 MÉRET, 100% PAMUT

100% pamut. Testhezálló szabás oldalvarrással; mélyebb, kerek nyakkivágás; 1-1 bordás kötésű nyakszegély. 5% elasztánnal.

3 990Ft

122


PEARL NAILS KÖTÉNY

Színek: Fehér

Fekete

Magenta

A: Hosszúság B: Szélesség 80 cm (A) x 70 cm (B)

PEARL NAILS TÖRÖLKÖZŐ

100% PAMUT

Frottír törölköző, 100% pamut. Finom, puha anyagú, melyen kevésbé látszik a por és egyéb szennyeződések.

3 SZÍN, VÍZLEPERGETŐ

A

Pearl Nails kötény, logóval. Impregnált (vízlepergető) alapanyagának köszönhetően megvéd a munkád során keletkező szennyeződésektől.

B

3 190Ft

Színek: Fehér

A B A: Hosszúság B: Szélesség 50 cm (A) x 30 cm (B)

890Ft

123


PEARL NAILS KULACS KÉK, PINK, SZÜRKE ÉS ZÖLD SZÍNEKBEN

TÉGY TE IS A KÖRNYEZETÉRT KEVESEBB ELDOBHATÓ MŰANYAGGAL! Limitált kiadású, BpA-mentes kulacs űrtartalommal.

logózott, 530ml-es

1 990Ft

PEARL NAILS MAPPA Logózott irattartó mappa A4-es méretű lapok tárolására.

189Ft

124

PEARL NAILS SZILIKON ÓRA FEHÉR, FEKETE ÉS RÓZSASZÍN SZÍNEKBEN

Női karóra szilikon szíjjal, a számlapon Pearl Nails logóval. Az óra teljesen rásimul a csuklóra, kényelmes viselet. A számlap átmérője: ~31mm

990Ft

PEARL NAILS TOLL Logózott reklámtoll kék tollbetéttel.

109Ft


PEARL NAILS BEVÁSÁRLÓTÁSKA POLIÉSZTER ÖSSZEHAJTHATÓ BEVÁSÁRLÓTÁSKA Összehajtható, fekete színű, logózott bevásárlótáska gumis összezáróval. Mérete: 415×380 mm

510Ft

PEARL NAILS GYERTYA

VANÍLIA ILLATÚ

Illatosított gyertya logózott, fém dobozban és műszálas szalaggal.

590Ft

PEARL NAILS TEXTIL ARCMASZK

KÉZFERTŐTLENÍTŐ GÉL

KÉTFÉLE DIZÁJN

KÉK SZÍNEKBEN

Logózott, fekete színű, mosható, textil arcmaszk. 100% pamutból készült, kétrétegű, gumi pántokkal.

Bőrbarát kézfertőtlenítő gél, mely hatékonyan tisztít, nem szárítja a kezet, gyorsan elpárolog és kellemes illatú. Virucid és baktericid hatású. Kiszerelés: 30ml.

990Ft

790Ft

125


PRAKTIKUS ÉS HASZNOS

KELLÉKEK, KIEGÉSZÍTŐK

SZALONMUNKÁHOZ 126

Nail accessories


1.

PUMPÁS ADAGOLÓ

3.

Több színben, 150ml-es

790Ft 2.

PUMPÁS ADAGOLÓ

4.

Pink masnis

790Ft

LIKVIDTARTÓ Duplafalú porcelántégely fekete és fehér színekben

5.

ÜVEGTÉGELY Kicsi

990Ft

300Ft

ÜVEGTÉGELY FEDŐVEL

PENGEELTÁVOLÍTÓ ÉS TÁROLÓ DOBOZ

Kerek és szögletes

6.

615Ft

Ragasztható

1 270Ft

4.

1.

6. 2. 3. 5.

127


1.

ECSETTARTÓ TÁSKA

3.

12 ecset tárolásához

3 390Ft 2.

ECSETTARTÓ

4.

Plexi állvány 24db ecsethez

2 850Ft

ECSETTARTÓ ’Plexi állvány 12db ecsethez

6 rekesszel

1 890Ft

2 790Ft

MANIKŰR ÁZTATÓTÁL

ESZKÖZTÁROLÓ DOBOZ

Pink és átlátszó

6.

690Ft

5.

1.

2.

7.

490Ft ESZKÖZFERTŐTLENÍTŐ DOBOZ Ablakos és zárt fedelű

1 690Ft

6.

3.

4. 7.

128

5.

RESZELŐTARTÓ


1.

2.

SZÁLMENTES PAPÍRTÖRLŐ 100db

450Ft |

500db

3.

FESTŐPALETTA 4.

390Ft

5.

24 színhez

PAPÍRTERÍTŐ VÍZZÁRÓ RÉTEGGEL

Két nedvszívó réteg, vízzáró fólia, nagy méret (33x50cm), 50db

6.

7. 2.

Nagy méretű

SABLONADAGOLÓ XXL

1 990Ft

1 990Ft

5.

SABLONADAGOLÓ 2 250Ft

890Ft

1 290Ft

7 színhez

ZSELÉ PALETTA

SZÁLMENTES TÖRLŐ LAPKA

Perforált szálmentes törlő lapkák. Egyesével vágva, nem tekercsben. Lapkaméret: 5x5cm

200db

7.

590Ft 4.

1.

3.

6.

129


1.

2.

FROTTÍR KÉZTÁMASZ Fehér és pink

3.

PORTALANÍTÓ KEFE Kerek, több színben

1 590Ft

350Ft

DELUXE TIPTARTÓ DOBOZ

ALLURE PORTALANÍTÓ KEFE

30db plexi kártyával

24 900Ft

4.

5.

PORTALANÍTÓ KEFE Szögletes, több színben

290Ft

Puha szőrű

990Ft

5.

3.

1. 2. 4. 130


1.

2.

STRASSZFELSZEDŐ TOLL Viaszos

3.

SZILIKONOS KÉZTÁMASZ Fekete és fehér Mérete: 11 x 7 x 5cm

5.

UNIKORNISOS TIP ÁLLVÁNY Mágneses, 5db-os készlet

1 490Ft

990Ft

2 490Ft

OMBRE SZIVACSECSET

UJJVÉDŐ SZALAG

TIP ÁLLVÁNY

4.

2-2 pótfejjel

2 590Ft

Pink, narancs és fehér

6.

Mágneses, 5 db-os készlet

1 190Ft

790Ft 7.

5.

TIP ÁLLVÁNY Mágneses, ezüst és rose gold színekben

1 190Ft 7.

4. 6.

2.

3.

1. 131


1.

2.

TIP SZÍNPALETTA

3.

50db-os, átlátszó, fekete és rózsaszín

TIP SZÍNPALETTA 2x36 színhez, két lapja összepattintható

990Ft

990Ft

TIP SZÍNPALETTA

TIPTARTÓ DISPLAY KERET

120 db-os, Színminta táblához

4.

390Ft

6.

Kerek és téglalap, gyöngyös

1 990Ft

TIPTARTÓ DISPLAY KERET Kagyló mintájú

1 590Ft

4.

1. 5.

132

Fekete, műanyag keretes

790Ft

2.

3.

5.

TIPTARTÓ DISPLAY KERET

6.


1.

TIP SZÍNPALETTA VIRÁG

3.

10 db-os / 120 színhez

890Ft 2.

TIP GYŰRŰ

4.

25 db / csomag

690Ft

TIP SZÍNPALETTA

5.

120 db-os, spirál alakú

SZÍNPALETTA 48 darabos

3 450Ft

690Ft

MARGARÉTA OVÁLIS

SZÍNMINTA TÁBLA

6.

Natúr és clear

50 színhez, fekete, fehér

990Ft

390Ft

3.

6.

5. 1.

4.

2. 133


1.

2.

ÜRES TÉGELY

3.

10ml, átlátszó

DÍSZKŐTARTÓ DOBOZ 2×6 rekeszes

99Ft

690Ft

STRASSZTARTÓ

STRASSZTARTÓ, FESTÉKTARTÓ

8 rekeszes

4.

690Ft

5.

6.

Fedeles, 12+1 részes

Dobozos, 28 darabos

STRASSZTARTÓ Nagy, 12 rekeszes

790Ft

3.

4.

1. 3.

134

STRASSZTARTÓ 890Ft

7.

7.

2.

12 darabos

990Ft

790Ft

6.

TÉGELYKÉSZLET

5.


KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ

PARAFFINOK

A PUHA BŐR TITKA

Paraffines & accessories

135


KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ PARAFFIN

PARAFFIN KESZTYŰ

A barack illatú köröm-és bőrápoló paraffin tökéletes megoldás, ha nincs szükség nagyobb paraffinos kezelésre. Egyszerűen és gyorsan ápolja a száraz ujjakat és kemény ujjvégeket, ráadásul többször is újrahasználható!

Az Aloe Verás és barackos illatú paraffin kesztyűk megnyugtatják a kiszáradt és igénybevett kezeket, mélyen ápolják és hidratálják a bőrt. Akár 4 alkalommal is használható!

1 pár / 140g

60g

1 270Ft

PARAFFIN TÖMBÖK Paraffin tömbök a hagyományos paraffinos kézápoláshoz: azulénes, jázminos, levendulás, rózsás, tengeri iszapos és epres illatban.

450g

136

1 270Ft

790Ft


PARAFFINGÉP

AJÁNDÉK KIEGÉSZÍTŐKKEL! Nagy űrtartalmú paraffingép háromfokozatú hőmérsékletszabályozóval, AJÁNDÉK kesztyűkkel, lábtyűkkel és 50 db nejlonnal.

17 900Ft Best seller

FROTTÍR LÁBTYŰ

NEJLON KESZTYŰ

PARAFFIN KEZELÉSHEZ

PARAFFIN KEZELÉSHEZ Paraffinos kézápoláshoz. A paraffinba mártott kézre húzzuk rá az egyszerhasználatos nejlon kesztyűt, majd erre a frottír kesztyűt.

100db

620Ft

Puha, frottír lábtyű paraffinos lábápoláshoz. A paraffinba mártott lábra húzzunk egy egyszerhasználatos nejlont, majd erre a frottír lábtyűt. Anyagának köszönhetően gyorsan felpuhul benne a bőr.

1 pár

1 790Ft

137


3 ÉRV, HOGY MIÉRT VÁLASSZUK

A paraffin kesztyűinket és köröm- és bőrápoló paraffinunkat:

EGYSZERŰ HASZNÁLNI

1.

Nincs szükség másra, csupán forró vízre.

Akár 4 alkalommal is felhasználható!

HOGYAN HASZNÁLJUK KÖRÖM- ÉS BŐRÁPOLÓ PARAFFINUNKAT?

1.

MAX

MAX

MIN

MIN

Távolítsuk el a fedőfóliát és öntsünk forró vizet a csészébe, hogy a vízszint a MIN és MAX jelzések között legyen, a hőmérséklet szenzor pedig pirosra váltson.

3.

2.

4.

MAX

MAX

Megnyugtatja a kiszáradt bőrt, mélyen ápol és hidratál.

MIN

MIN

MAX

1.

3.

2. Készítsük elő a termékeket, majd alaposan mossunk kezet.

4.

3.

A leszedett paraffin a termék csészéjében összegyűjtve újra felhasználható.

Bőrradírozás után krémezzük be kezeinket tápláló kézkrémmel.

5.

Húzzunk rá nejlon kesztyűt és tartsuk melegen egy frottír kesztyűvel.

MIN MAX

138

2.

A HAGYOMÁNYOS PARAFFIN KEZELÉS MENETE:

Várjunk kb. 4-5 percet, amíg a paraffin megolvad, és a hőmérséklet szenzor színe ismét barnára vált. Merítsük ujjainkat a bögrébe úgy, hogy az ujjvégek legyenek teljesen befedve.

MIN

20 perc használat után óvatosan távolítsuk el a paraffint.

HATÉKONY

GAZDASÁGOS

Mártsuk a kezeinket a felolvadt paraffinba.

15-20 perc után távolítsuk el a paraffint a kesztyűvel együtt.


EGYEDI ÉS KÜLÖNLEGES

KÖRÖMDÍSZEK

HATALMAS VÁLASZTÉK

Nail art

139


INKDROPS

Milyen díszítés készíthető vele?

SZÍNES DEKORTINTÁK

Best seller

Levegőn száradó

Felületi díszítéshez

• festett márvány hatás • belekevert 3D márvány hatás • füstös hatás • akvarell hatású minták elkészítése • figuratív minták festése • ...csak a képzeleted szab határt Színkeveréshez

Ragacsos rétegbe

Vízszerű folyékony, gyorsan párolgó, alkoholtartalmú, LEVEGŐN száradó dekortinta - nagyon élénk, valamint effekt színekkel - és oldószer. Az InkDrops dekortintákkal hipergyors szalonmintákat tudunk készíteni vagy akár az átlátszó építő zselét márványhatásúra színezhetjük vele! Mire jó a 2 metál effekt Ink? Használat előtt alaposan rázzuk fel őket! Az arany és ezüst szemcsékkel dúsított dekortinta használatával napfényben megcsillanó részleteket érhetünk el. Ezek nem fednek, csupán egy leheletnyi ragyogást adnak a felületnek. Elsősorban sötétebb felületeken látványos. Mire jó az oldószer? A minta végleges kialakításához és a szép átmenetek, elmosások, folyatások eléréséhez alkalmazhatjuk, vagy szükség esetén az elrontott mintát foltmentesen eltávolíthatjuk vele. Használható a többi InkDrops hígítására is (amennyiben halványítani szeretnénk a színét vagy elpárologna belőle a folyadék).

Fekete 48 InkDrops

Sárga

Narancs

Zöld

Türkizzöld

07 InkDrops

13 InkDrops

Galagonya

Magenta 19 InkDrops

23 InkDrops

Kék

Metál ezüst

Metál arany

14 InkDrops

Lila

Hogyan használjuk? 1. Készítsük elő a szokásos módon a köröm felületét, húzzunk rá egy réteg alapzselét vagy építsük meg az alapot. 2. Vigyük fel az alapszínt (fehér vagy világos szín ajánlott), majd köttessük meg. 3. Matte Finish Gel-lel húzzunk rá egy fedőréteget, köttessük (köttetés után NEM kell FIXÁLNI!). 4. A köröm felületén készítsük el a kívánt mintát az InkDrops dekortintákkal - szükség esetén az oldószert is használva.

Barna

30 InkDrops

5. Várjuk meg, amíg a levegőn teljesen megszárad. Ezt követően kedvünk szerint fessünk rá kiegészítő mintát UV festőzselével vagy akril festékkel. 6. Végül zárásként (óvatos ecsetvonásokkal) fedjük két réteg rugalmas Chrome 2 Top Gel fényzselével

140

5ml

990Ft

36 InkDrops

37 InkDrops

47 InkDrops

49 InkDrops

50 InkDrops


NEON PIGMENTPOROK

Hogyan használjuk?

NAGYON FINOM SZEMCSÉJŰ, NEON PIGMENTPOROK

Pigment ecsetünk segítségével nyomkodjuk bele ragacsos rétegbe a pigmentport, amíg teljesen be nem fedi a por a mintát. Nagyon puha szőrű portalanító kefével távolítsuk el a felesleget róla, majd befejezésként húzzunk rá egy réteg fényzselét.

Felületi díszítéshez

Színkeveréshez

Matt, bufferolt felületre

Élénk színű, díszítő pigmentporok. Használhatjuk akár a köröm teljes felületén, vagy csak a mintának megfelelően. Ombre színátmenetek, füstös hatású körömdíszítések vagy gyors szalonminták elkészítéséhez is alkalmas pigmentporok. Erőteljesen fedő színek 8 árnyalatban. A porok felviteléhez pigment ecsetünk a tökéletes választás, a felesleges por eltávolításához pedig használjuk Allure portalanító kefénket!

Neon Orange

Neon Green

Neon Pigmentpor

Neon Pink

550Ft

Neon Pigmentpor

Neon Pigmentpor

White

Neon Pigmentpor

Tipp: A legintenzívebb szín eléréséhez használjunk fehér alapot a porok alá. Tipp: Keverhetjük őket színes vagy építő porcelán porba, zselébe, festőzselébe, gél lakkba vagy akrilfestékbe. Tipp: Színátmenetek készítésénél mindig a világosabb pigment felhordásával kezdjünk. A tökéletes ombre körömhöz használjuk befejezésként Milky Top Gel fényzselénket.

Neon Blue

Neon Purple

Neon Pigmentpor

Neon Yellow

Neon Pigmentpor

Neon Coral

Neon Pigmentpor

Neon Pigmentpor

141


AKRILFESTÉKEK Levegőn száradó

Felületi díszítéshez

Magenta

Elefántcsont fekete

Hooker-zöld

Oxidvörös

Ultramarin kék

201

335

9ml

142

Színkeveréshez

Titánium Fehér 101

550Ft

Kiemelten pigmentált festékek, melyek vékony rétegben vagy vonalazáskor is tökéletesen fednek. Krémes állaguknak köszönhetően jól eldolgozhatóak, és száradás után is erőteljes színeket adnak. Praktikus, gazdaságosan használható, csőrös tubusos csomagolásban.

114

224

380

115

Égetett sziena

Égetett umbra

Kadmium középvörös

Kadmium középsárga

Kadmium mélysárga

Kobaltkék

Bíbor

Bronz

Réz

Arany

Ezüst

Kármin 292

Kadmium mélyvörös

Világoszöld

Zöld

Élénkbíbor

Aquazöld

Világos narancs

Portré rózsaszín

Mélylila

229

Primer sárga 410

127

230

Primer vörös 415

128

234

Oxidsárga 41

151

236

Közép magenta 500

161

590

163

311

660

170

312

720

186

317

810


GLITTER SPRAY

FÚJHATÓ, EXTRA FINOM GLITTEREK Beépített és felületi díszítéshez

Sugar effect technika

Ragacsos rétegbe

Nem kell többé szórással vagy ecsettel bajlódni – a Glitter Spray segítségével tisztán és pontosan felvihető a kívánt színű csillámpor a köröm felületére. Fújható, extra finom szemcséjű, normál és effekt porok.

Silver

Glitter Spray

Shining Silver

Glitter Spray

Pink

Glitter Spray

Pale Gold

Glitter Spray

Light Copper

Glitter Spray

9g

990Ft

9g

1 270Ft

Black

Glitter Spray

Hogyan használjuk? Fújjuk ragacsos rétegbe a csillámport, majd köttessük meg UV vagy LED lámpában. Két réteg fényzselét húzzunk rá a tartós eredmény érdekében.

Flip-flop Effect

Effect Glitter Spray

Purple Effect

Effect Glitter Spray

143


Aurora

Chrome powder

Galaxy

Chrome powder

2 390Ft

Fehér alapon

CHROME POWDER HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

Fekete alapon

Felületi Fixálásmentes díszítéshez felületre

Mirror

1 990Ft

Fehér alapon

Fekete alapon

Chrome powder

Star Dust

Chrome powder

990Ft

Fehér alapon

Fekete alapon

Tipp: Króm por illetve körömdíszítő pehely felviteléhez használjunk Díszítő tollat vagy Pigment ecsetet!

990Ft 144

A pigment porokat fixálásmentes alapon alkalmazzuk (Premium Finish színes zselék / One Step gél lakkok / zárjuk fixálásmentes fényzselével az alapszínt). Lámpától függően köttessük 20-40 mp között, majd dörzsöljük a köröm felületébe a port. Egy puha szőrű ecsettel vagy portalanító kefével távolítsuk el a felesleget, majd húzzunk a körmökre két réteg rugalmas fényzselét. Figyeljünk arra, hogy a széleket is lezárjuk!

Fehér alapon

Fekete alapon


Gold

Chameleon Pearly

HOLO LASER EFFECT

Pink

Holo Laser Effect Fehér alapon

SZIKRÁZÓ, TRENDI, MENŐ

Felületi díszítéshez

Fixálásmentes felületre

Színváltós, lézer hatású, hologramos porok pink és arany változatban. Dörzsöljük fél perces köttetés után fixálásmentes alapba, majd mehet rá a fényzselé. Az alap lehet szinte bármilyen szín, az eredményen nem változtat.

1 990Ft

Fehér alapon

Fekete alapon

Fekete alapon

Green

Chameleon Peaarly

Gold

Fehér alapon

Fekete alapon

SZIKRÁZÓ EFFEKT BÁRMILYEN SZÍNHEZ

Felületi díszítéshez

Holo Laser Effect

Fehér alapon

CHAMELEON PEARLY POWDER

Fekete alapon

Fixálásmentes

EXTRÉM „rock star” körmöktől kezdve a visszafogottan elegáns esküvői szettig bármit el tudunk vele készíteni. Fényzselébe keverve egyenletesen vigyük fel a köröm felületére a port, vagy fél perces köttetés után dörzsöljük fixálásmentes alapba, majd zárjuk fényzselével.

890Ft 145


Purple

Galaxy Metal Flakes

GALAXY METAL FLAKES

LÁTVÁNYOS GALAKTIKUS DÍSZÍTÉS, HIPERGYORSASÁGGAL

Best seller

Felületi díszítéshez

Fehér alapon

Fekete alapon

Fixálásmentes felületre

A flakes-eket fixálásmentes alapon alkalmazzuk (Premi¬um Finish színes zselék / One Step gél lakkok / zárjuk fixá¬lásmentes fényzselével az alapszínt). Lámpától függően köttessük 20-40 mp között, majd dörzsöljük, nyomkodjuk a köröm felületébe a pelyheket. Egy puha szőrű ecsettel vagy portalanító kefével távolítsuk el a felesleget, majd húzzunk a körmökre két réteg rugalmas fényzselét. Figyeljünk arra, hogy a széleket is lezárjuk!

Fehér alapon

Pink

Fekete alapon

Galaxy Metal Flakes Tipp: A körömre felvitt flakes-re húzzunk egy réteg UltraBondot, hogy jobban tapadjon rá a fényzselé!

1 270Ft Fehér alapon

146

Blue

Galaxy Metal Flakes

Fekete alapon


Gold-rose

5D Cat Eye Powder

5D CAT EYE POWDER

SZÍNVÁLTÓS, KÁPRÁZATOS EFFEKTEKHEZ Fényzselébe keverve

Felületi díszítéshez

Purple-green

5D Cat Eye Powder

1 990Ft

Matt fedő

Fényes fedő

Mágnessel

Fixálásmentes felületre

Pink-coral

Látványos, gyors és szemkápráztató 5D díszítésekhez. Keltsük életre egy mágnes segítségégével és készítsünk térbeli hatásokat. Alapszínnek használhatunk bármilyen színt (lehet akár világos is), majd fényzselébe keverve egyenletesen vigyük fel a köröm felületére a port, ezt követően mágnesezzük extra erős mágnessel és köttessük meg.

Tipp: Használhatjuk az összes Cat Eye port akár úgy is, hogy fél perces köttetés után fixálásmentes alapba dörzsöljük. Ekkor kaméleon jellegű, változó színű, metálos hatást érhetünk el vele. Matt és fényes fedővel is más-más végeredményt kapunk!

1 990Ft

Matt fedő

Fényes fedő

Mágnessel

5D Cat Eye Powder

Green-purple

5D Cat Eye Powder

1 990Ft

Matt fedő

Fényes fedő

Mágnessel

1 990Ft

Matt fedő

Fényes fedő

Mágnessel

147


10IN1 TRANSZFERFÓLIA SZETT

SZÍNES, MINTÁS TRANSZFERFÓLIÁK AZ EGYEDI MEGJELENÉSŰ KÖRMÖKHÖZ! 10 különböző árnyalatú és mintájú transzferfóliából álló szettek. A transzferfóliák felviteléhez használd Foil Gel transzferfólia ragasztónkat, segítségével egyszerű és villámgyors lesz a körömdíszítések elkészítése. Mérete: 4×100cm /db

Tipp: Használat előtt töröljük át Cleanser-rel átitatott papírtörlővel a transzferfólia hátoldalát, így eltávolíthatjuk róla a zsíros és egyéb szennyeződéseket. Tipp: A transzferfóliákat akár beépítve (pl. a szabadszélbe) is használhatjuk, így egyedi és különleges díszítéseket érhetünk el vele!

1 690Ft Hogyan készítsünk transzferfóliás díszítést? 1.

Basic

Transzferfólia szett

Golden Shades Transzferfólia szett

148

Texts

Transzferfólia szett

Unicorn

Transzferfólia szett

Marbles

Transzferfólia szett

Absztrakt

Transzferfólia szett

Flowers

Transzferfólia szett

Bufferrel mattítsuk meg a már kész műköröm vagy gél lakk felületét. 2. Vigyük fel a fóliazselét a mintának megfelelően (ez lehet csak apróbb díszítés vagy akár a teljes körömfelület is), majd köttessük meg (lámpának megfelelően 5-30mp-ig). Köttetés után SEMMIKÉPPEN NE FIXÁLJUK! Ekkor a Foil Gel szuper elmozdíthatatlan, ragacsos réteget hagy. 3. Vágjunk a transzferfóliából egy darabot, és helyezzük a köttetett fóliazselére. Alaposan nyomkodjuk bele (pl. az ujjunkkal, egy szilikon tollal, narancsfapálcával vagy akár egy szálmentes törlővel) erősen, mindenhol végigsimogatva, majd egy gyors, határozott mozdulattal távolítsuk el/húzzuk le róla a hordozó réteget. 4. Ezt követően fényzselével zárjuk a felületet.


Crystal

1 990Ft

Crystal Aurora Boreale

1 990Ft

Black

1 990Ft

6IN1 STRASSZKŐ SZETT Emerald

Blue Zircon

2 490Ft

2 490Ft

Light Colorado Topaz

2 490Ft

STRASSZKŐ VÁLOGATÁS 13 SZIKRÁZÓ SZÍNBEN 6 rekeszes összeállítás a legnépszerűbb méretű, csillámló díszkövekkel: SS3, SS4, SS5, SS6, SS8, SS10. Egymástól elkülönített rekeszekben, méretenként kb. 280-280 db strasszkövet tartalmaznak.

149


Dark Amethyst

2 490Ft

2 490Ft

Rose

2 990Ft

Siam

Aquamarine

2 490Ft

Light Pink

Light Peach

2 990Ft

White Opal

3 190Ft

2 990Ft

GLUE GEL

RAGASZTÓ ZSELÉ Strasszkövek, körömékszerek, szórógyöngyök tartós rögzítésére alkalmas, sűrű, átlátszó zselé.

1 890Ft UV 2 perc

Fixálandó

LED 1 perc

150

Dekor


DÍSZKÖVEK Ragyogó strasszkövek 4 méretben, csillogó árnyalatokban

SS5 190Ft / 20db | (1,7 - 1,9mm)

SS8

210Ft

/ 20db (2,3 - 2,5mm)

|

SS10 220Ft

|

/ 20db (2,7 - 2,9mm)

SS12 790Ft / 50db

(3 - 3,2mm)

001

202

203

206

208

209

213

214

215

223

236

238

263

283

293

362

STRASSZFELSZEDŐ TOLL 502

962

001AB

280JET

Kétvégű, praktikus eszköz kövek felrakásához. Viaszos feje a strasszkövek felrakásánál, míg fém vége azok eltávolításánál segítség.

1 490Ft 151


MERMAID FLAKES Ragacsos rétegbe

Beépített és felületi díszítéshez

A sellők bűvöletbe ejtő szépsége és a gyöngyházfény kiszámíthatatlan színváltós ragyogása egyesül a Mermaid Flakes-ekben. Hogyan használjuk? Felületi díszítésként díszítő toll segítségével nyomkodjuk bele a ragacsos rétegbe, majd húzzunk rá egy réteg fényzselét. Beépített díszítésként (pl. francia szabadszél díszítéséhez) keverjük átlátszó vagy színes lakkzselébe vagy építő zselébe, és úgy vigyük fel a köröm felületére. Köttessük meg, majd amennyiben szükséges - borítsuk be vagy zárjuk egy réteg fényzselével.

290Ft /db | 1 990Ft /készlet

HOLO METAL GLITTER-MIX Beépített és felületi díszítéshez

Ragacsos rétegbe

Látványos fémes árnyalatok extravagáns kivitelben. 12 tégely szemkápráztató, csillámló boldogság színváltós, hologram effekttel. A garantált „WOW!” hatás titka! Hogyan használjuk? Felületi díszítésként díszítő toll segítségével nyomkodjuk bele a ragacsos rétegbe, majd húzzunk rá egy réteg fényzselét. Beépített díszítésként (pl. francia szabadszél díszítéséhez) keverjük átlátszó vagy színes lakkzselébe vagy építő zselébe, és úgy vigyük fel a köröm felületére. Köttessük meg, majd amennyiben szükséges - borítsuk be vagy zárjuk egy réteg fényzselével.

450Ft /db | 3 450Ft /készlet 152


OLVASD BE!

További körömdíszítő kellékek óriási választéka webáruházunkban: www.szepsegdepo.hu

153


MEGTETSZETT EGY TERMÉK A KATALÓGUSBAN? ÉRDEKELNE MÉG TÖBB INFÓ? VÉLEMÉNYEKET IS OLVASNÁL? MÉG TÖBB KÉPET VAGY VIDEÓT SZERETNÉL?

IRÁNY A PEARL NAILS HIVATALOS WEBÁRUHÁZA:

www.szepsegdepo.hu MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA ITT VÁSÁROLSZ?

😍 😍😍

• Azonnal csomagolható, valós árukészlet •

13.900 Ft felett INGYEN kiszállítás

Rendelésed kézhez kapod akár 1 nap alatt*

14 napos pénzvisszafizetési garancia

Rugalmas, segítőkész ügyfélszolgálat

Időszakos akciók, promóciók * Kivéve a kiemelt és promóciós időszakokat.

154

🤔🤔 🤔


CSINÁLD NAGYBAN ! LEGYÉL TE IS PEARL NAILS VISZONTELADÓ! • • • •

MIÉRT A PEARL NAILS TERMÉKEIT FORGALMAZD?

Saját üzletet nyitnál? Feldobnád már meglévő kínálatodat egy feltörekvő profi márkával? Fontos számodra, hogy magas minőségű termékeket adj a vásárlóidnak? Megbízható, rugalmas, megértő beszállítót szeretnél?

• • • • • • • •

TÁMOGATUNK AZ ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁBAN!

LEGYÉL TE IS VISZONTELADÓ PARTNERÜNK 4 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN 1. Írd le az elképzeléseidet, céljaidat.

A márka folyamatosan bizonyít a gyakorlatban Napról-napra egyre többen használják, szeretik és keresik. Magyarország legszerethetőbb márkájává vált a szakmában. Professzionális, megbízható termékkínálat nagy választékban. Állandó innováció, saját fejlesztésű, előremutató újdonságok. Könnyű rendelés, átlátható online felületen keresztül. Gyors, akár 1 napos kiszállítás. Minden eddiginél rugalmasabb ügyfélszolgálat és problémakezelés.

MÁR IZGATOTTAN VÁRJUK A KÖZÖS MUNKÁT!

Pearl Nails Csapata

2. Írd le, hogy hol, hogyan és mely termékeket szeretnéd forgalmazni. 3. Küldd el nekünk e-mailben a következő címre: info@pearlnails.hu. 4. Várd a válaszlevelünket, amelyben megkapod a részleteket.

155


HIVATALOS FORGALMAZÓ ÉS NAGYKERESKEDELEM

HIVATALOS MÁRKABOLT

Color B.K. 2001 Kft. 2316 Tököl, Csépi út 227.

Szépségdepó 2310 Szigetszentmiklós, Bajcsy-Zsilinszky u. 37/a.

www.pearlnails.hu info@pearlnails.hu +36 30 568 8242

SALES, MARKETING, PÉNZÜGY

OKTATÁS

www.szepsegdepo.hu rendeles@szepsegdepo.hu +36 30 568 8242

marketing@szepsegdepo.hu info@pearlnails.hu +36 24 441 531

oktatas@pearlnails.hu +36 30 261 1774

pearlnails pearlnailshungary

A TE VISZONTELADÓ PARTNERED

info@szepsegdepo.hu +36 24 446 556

WEBÁRUHÁZ

 

156

A katalógusban található árak forintban értendők, és tartalmazzák az ÁFA-t.

 

pearlnails pearlnailsvideos

pearlnailshungary

Az esetleges nyomdai, színeltérésbeli hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árváltozás jogát fenntartjuk.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.