Page 1

.

" La Plataforma " Ciutadana per Barberà Tots amb la Silvia cap a l'ajuntament Butlletí nº 20 Silvia Fuster Alay, dona, mare i infermera de professió que exerceix des de fa prop de vint anys, és l’aposta de la PCPB per liderar el nostre projecte a partir d’ara. Silvia, barberenca de tota la vida, és una dona molt coneguda a la nostra ciutat. Ha treballat durant 18 anys al CAP Barberà, com a infermera de pediatria. La Silvia és una persona alegre, entusiasta i optimista. Té clares les idees sobre què s'ha de millorar a Barberà i quin projecte vol per la nostra ciutat, però és oberta sempre al diàleg i disposada a escoltar a tothom que vulgui sumar per millorar Barberà. 7 anys com a regidora a l'ajuntament i més de deu anys aportant idees i reivindicant millores per a la nostra ciutat l'avalen.

Gener 2014 Renovem el nostre lideratge i renovem la nostra estructura amb noves persones que sumen idees i forces al nostre projecte, que defensem des de fa una dècada per canviar la política local. Noves energies que es sumaran a les persones que ja formaven part de La Plataforma i que donen amb la seva experiència l'equilibri necessari. La plataforma, com sempre, aposta per un partit dinàmic, obert a tothom, que escolta i que vol canviar la manera de fer les coses. Que vol apropar-se encara més als problemes de les persones, en aquests moments tan difícil per una gran part de la ciutadania, més que mai. La Plataforma, com a primera força de la oposició, encapçala la possibilitat d'un canvi real. Ara més que mai, amb la Silvia, tots a l'ajuntament, camines amb nosaltres?.


Per fi haurà rehabilitació a Barberà! Ha estat una reclamació històrica al nostre poble, i la Plataforma la porta al seu programa des de ja fa anys, la reivindicació de tenir a Barberà un lloc per fer rehabilitació i no haver d’anar a la veïna Cerdanyola o Ripollet. Barberà ha estat una ciutat molt discriminada en els serveis sanitaris vers les poblacions més properes. A la Plataforma hem estat sempre molt sensibles amb els temes de salut, i hem treballat de valent per reivindicar els serveis que ens mereixem. El segon CAP a Barberà va arribar tard i malament. Amb uns serveis que no eren els promesos, i amb unes mancances evidents en temes com radiografies o l’assistència les 24h, per no haver d’anar a Badia. A més a més, aquest segon CAP, no va portar la solució a les famílies que amb nens i nenes petits veuen que trobar hora per visitar els seus fills i filles és tota una aventura. La Plataforma, va fer una moció al 2008, APROBADA per unanimitat dels grups municipals i va presentar 3.000 firmes per tal que el govern local seguís negociant els serveis que ens havien promès. El 2011 Barberà torna a rebre un altra pal, ja que ens van treure l’ambulància que estava ubicada al CAP del centre de la ciutat. Badia es quedaria la ubicació del vehicle i la Plataforma va denunciar aquest fet de forma molt clara i contundent. Així doncs, per fi una bona notícia per a totes les barberenques i barberencs: aviat gaudirem de l’obertura d’un local a la ronda Sta. Maria, que donarà cobertura de rehabilitació a les persones que ho necessitin de la nostra ciutat.

A la Plataforma ens congratulem d’aquest nou equipament que en part, pal·liarà, d’alguna manera, la gestió que s’ha fet en temes de salut a casa nostra històricament, i la demostració que, tot i no governar i estar a la oposició, la nostra tasca reivindicativa i de pressió ha estat clau per aconseguir aquest objectiu tan important. La Plataforma, seguirà treballant per aconseguir els objectius marcats al nostre programa i recordar a la coalició que governa que els programes s’han de complir. Tot això ens reforça com a grup i que ningú dubti que seguirem reivindicant aquells temes que considerem vitals pel poble. Sense lligams, ni directrius del què hem de fer o de dir, sense por, amb la independència que ens dóna ser l’únic partit del consistori que és municipalista i no depèn de ningú més que nosaltres mateixos. Objectiu aconseguit!!

Atenció al públic a La Plataforma Us recordem que tots els dilluns i dimecres, de 19 a 21 hores, us podeu adreçar al local de La Plataforma, a Marquesos de Barberà, nº 114 i fer-nos arribar les vostres inquietuds, aportacions, suggeriments i propostes.

Tel. 937194688 E-mail_ pcpb@pcpb.cat

Butlletí PCPB 20  
Butlletí PCPB 20  
Advertisement