Page 101

Az akkurátusságáról, következetességérôl ismert üzletember nemcsak a kitartó munka sikerességébôl építkezik, tisztában van azzal is, hogy a siker egyik kulcsa az, hogy kikkel dolgozik együtt. — Nagyon nagy szükség van jó szakemberekre mind a fizikai állományt, mind a középvezetôket tekintve. Sok kollégámmal évtizedek óta dolgozom együtt, de szükséges fiatalítani is, addig kell a fiatalokat bevonni ebbe a munkába, amíg az idôsebb szakember át tudja adni a tudását, tapasztalatát. Emellett oda kell figyelni a szakmunkásképzésre is, amivel kapcsolatban az államnak és a cégeknek is felelôsséget kell vállalniuk. A Seres Kft. gyakorlati képzôhelyéül szolgál a lakatos- és hegesztô tanulóknak. Számomra ki-

emelten fontos, hogy a munkatársaknak legyen meg a komfortérzetük és reggel jó kedvvel menjenek be dolgozni. Emellett büszkék legyenek arra, amit csinálnak.

2015-ben az Év Üzletembere Díj kitüntetettje lett Seres László. A kamarai indoklás szerint az üzletember vezette tisztán magyar tulajdonú vállalkozás nemcsak a Mecsek-Dráva Hulladékgazdálkodási Program keretében átadott speciális jármûveivel érdemel elismerést. Eszközei a legmodernebb környezetvédelmi elôírásoknak is megfelelnek, csúcstechnológiát képviselnek. A pécsi vállalkozás a hazai piacon kívül külföldre is szállít. A cég tagja a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszternek és a Magyar Környezettechnológiai Fejlesztô és Gyártó Klaszternek is. Tevékenységére az együttmûködés, a helyi vállalkozások partnerként történô bevonása jellemzô.

és reggel jó kedvvel menjenek be dolgozni.

97

Profile for Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

Példaképp  

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ...”

Példaképp  

„Dolgozni csak pontosan, szépen, ...”

Profile for pbkik
Advertisement