Page 1

L I F E H A S I T ’ S C L I C K- M O M E N T S

PAVO REAL


+

=


RINGEN

CADIZ De ring uit de serie Cadiz is met zijn 8,5 mm breedte bijzonder sierlijk. De oppervlakte van de ring is gepolijst, waardoor de ring mooi glanst. De ring is verkrijgbaar in de kleuren zilver en rosé. De rosé kleurige ring krijgt deze kleur vanwege de PVD coating die wordt toegepast. Deze hoogwaardige coating maakt de ring duurzaam en kleurvast. Ring Cadiz 8,5 mm Curved polished

Ring Rosé Cadiz 8,5 mm Curved polished


SPECIAL EDITION

„BLACK SUMMER NIGHTS“

De 11mm brede ring Barcelona is nu als “special edition” verkrijgbaar in de kleur zwart. Wanneer je deze ring combineert met de nieuwe Diams krijg je combinaties die kracht geven en waarmee je gezien mag worden. Deze zwarte ring is beschikbaar in een gelimiteerde oplage. Door de hoogwaardige PVD coating is ook deze ring duurzaam en kleurvast.


DIAMS GEMSTONE

Gemstones zijn mineralen, die zich onderscheiden vanwege hun schoonheid. Of ze nu gebruikt worden als sieraad, materiaal voor gebouwen, standbeelden of als Talisman; deze kleurrijke stenen hebben al sinds de oudheid een fascinerende werking op mensen. Deze Gemstones zijn net als de andere diams bevestigd op hoogwaardig, allergievrij edelstaal.

Jaspis is een type gemstone die door de Bijbel wordt gezien als de moeder der edelstenen. In de middeleeuwen geloofde men al dat de stenen beschermden tegen ziekten en zorgden voor wilskracht. Jaspis komt uit de Griekse taal en betekent ‘besprenkelde steen’. Dit vanwege de gemarmerde kleuren.

Jaspis Red

De rode Jaspis is de meest geliefde en meest bekende Jaspis. Hij staat bekend als de “steen voor vrouwen” omdat hij bij vrouwen een verzachtende werking heeft bij lichamelijke klachten. Het diepe rood geeft daarnaast een sensueel en warm gevoel.


Jaspis Turquoise

Het krachtig gemarmerde turquoise doet je denken aan helder blauwe zeeĂŤn met prachtig witte stranden. Laat bij deze diam je gedachten de vrije loop en kom even helemaal tot rust.

Deze diep blauwe diam bevordert de doorstroming van energie. Positieve energie wordt gestimuleerd en negatieve gevoelens en gedachten, zoals zorgen, angst en depressie, verminderen.

Deze groene Jaspis staat sinds oudsher voor geluk en neemt onzekerheid weg. Draag deze groene Jaspis als je onzeker bent. Ervaar de kalmerende werking van deze diam en voel je omringd door zijn energie.

Deze paarskleurige steen zorgt voor behulpzaamheid en inlevingsvermogen. Het zorgt voor ontwikkeling van je sociale eigenschappen.

De naam is afgeleid van een Romein die Obsius heette. Dit is een hele goede steen voor bange, ongeduldige, nerveuze en introverte mensen (ook kinderen) of mensen die hele hoge eisen aan zichzelf stellen. Hij geeft realiteitszin: ik ben ik en ik ben er blij mee. Hij versterkt creativiteit en doorzettingsvermogen.

Jaspis Blue

Jaspis Green

Jaspis Purple

Obsidian Black


DIAM SWAROVSKI RELLENO

De Swarovski-Relleno zijn diams waarin de steentjes stuk voor stuk met de hand geplaatst worden. Door gebruik te maken van hoogwaardig 2K Keramiek zitten de Swarovski kristallen goed bevestigd in de diam. Het keramiek is bestand tegen vocht en kan tegen een stootje. Door het inzetten van de Swarovski kristallen met verschillende afmetingen in verschillende hoeken ontstaat een 3D glans en een schitterende kleurschakering. De smalle rand van de diam is gepolijst zodat deze mooi glanst.

Relleno Yin Yang

Witte en zwarte kristallen vormen samen een van de meest bekende symbolen die staan voor harmonie: Yin Yang. Dit zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire waarden.

Relleno Crystal

Als een briljant schittert deze Relleno Crystal vanwege de grote hoeveelheid Swarovski kristallen die gebruikt zijn. Een diam die staat voor puurheid. Past bij elk outfit en geeft je een stralende look.


Relleno Smiley

Een van de meest bekende iconen is de smiley. Deze werd voor het eerst getekend door Harvey Ball, een Amerikaanse reclame tekenaar. Smileys zijn grafische uitdrukkingen van emoties. Een van de mooiste emoties is vreugde, die door een lachende smiley gesymboliseerd wordt. Ook deze diam bestaat uit echte Swarovski kristallen.

In deze diam zijn zwarte glinsterende Jet Hematite Swarovski kristallen gebruikt op een ondergrond met dezelfde kleur. Zwart is de kleur van duisternis, maar ook van creativiteit, omdat in het donker alles geboren wordt.

In deze diam zijn glinsterende goudkleurige Light Colorado Swarovski kristallen gebruikt op een ondergrond met dezelfde kleur. Goud is elegant en edel. Goudkleuren worden met zon, warmte en begrip geassocieerd. Deze kleur staat voor wijsheid, helderheid, levenskracht en inspiratie.

Swarovski kristallen met een lichte zalm kleur zijn geplaatst op een rosĂŠ kleurige ondergrond. De kleur rosĂŠ staat voor liefde en liefdadigheid en heeft een rustgevende werking. Ze verbindt het pure van wit met de kracht van rood.

Relleno Jet Hematite

Relleno Light Colorado Topaz

Relleno Light Peach


CHARM ALICANTE ZIRKONIA

De ketting Alicante Zirkonia is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en daarmee allergie vrij. Net als bij de Alicante ketting is de oppervlakte mat. In deze ketting zijn 8 kostbare, als een briljant glinsterende Zirkonia stenen verwerkt. Middels een speciale techniek zitten de steentjes zeer goed bevestigd in de ketting. In de ketting is ook de speciaal voor Pavo Real ontwikkelde bevestiging voor de diams geplaatst. Hierdoor is het mogelijk de ketting telkens van een andere uitstraling te voorzien. De ketting heeft een doorsnede van 30mm. De 45cm lange ketting uit gevlochten zwart leder maakt het helemaal compleet.

Ketting Charm Alicante Zirkonia

Gecombineerd met Diam Relleno Jet Hematite


EDELSTENEN

SPECIAL EDITION KLEURRIJKE STENEN

KLEURVAST SCHITTERENDE KLEURSCHAKERING

SIERLIJK

DUURZAAM SPECIAL EDITION UNIEK

HOOGWAARDIG EDELSTAAL

SWAROVSKI ELEMENTS 3D GLANS

HANDGEMAAKT


Your “PAVO REAL” Dealer

Meer informatie is te vinden op www.pavo-real.nl

SC 002

Pavo Real Brochure Juni 2013 #2  

Brochure van het sieradenmerk Pavo Real. Uitgave #2

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you