Page 1


april_posters.indd 1

16-03-09 11:38


WELKOM IN DE NIEUWE BROTHERS MAAND! Een drukke maand met een bomvol en afwisselend programma! We trappen de maand af met een eerste editie van de ‘Clubarea invites’. Op deze avond staan er gerenommeerde en opkomende dj’s uit de house scene geprogrammeerd. Op de eerste editie staan de Bingo Players en Sebastian Sleebos. De Bingo Players hebben zich in razend tempo gemanifesteerd in de dj scene en produceren momenteel de een na de andere knaller! Op zaterdag 11 april presenteert de Beierse de Goed Fout! preparty met Fons. Te zien en te horen in de KPN reclame. Op zondag 12 April (eerste paasdag) vindt er in de Studio A12 en Brothers een Illuzions XL plaats. Showtek, The Prophet en A-Lusion zullen de Studio A12 deze avond op zijn kop zetten! Als het harde werk niet aan je besteedt is en je meer van muziek van eigen bodem houdt kun je naar de Hollandse avond op vrijdag 17 April met o.a. Wolter Kroes! Zaterdag 18 april staat in het teken van ‘Girls love Dj’s’ en de maand wordt op 25 april afgesloten met een editie van Playmobeatt waar Don Diablo te gast is! Genoeg te beleven dus blader snel verder!

Brothers Bunnik Crew


RESIDENT DJ’S

BO BELLOW DICK LIEFTING

EVERY 2ND & LAST FRIDAY OF THE MONTH • MIN. AGE: 21+ • ENTRANCE: 8 EURO • TIME: 21.30 - 03.00 HRS.

FRIDAY 10TH APRIL

BROTHERS • SCHOUDERMANTEL 52 • BUNNIK • 030 6570030 • WWW.CLASSICCAFE.NL De algemene huisregels zijn van toepassing. Sportkleding, sportschoenen en caps zijn niet toegestaan. De directie behoudt zich het recht voor, om in voorkomende gevallen personen de toegang te ontzeggen.


april_posters.indd 3

16-03-09 11:36


april_posters.indd 4

16-03-09 11:02


1STE PAASDAG: ILLUZIONS XL Eerste paasdag is traditiegetrouw een avond voor Illuzions. In tegenstelling tot voorgaande jaren pakken we dit jaar iets meer uit met een XL editie! Brothers en de Studio A12 zullen deze avond geopend zijn. In de Studio A12 staan de volgende dj’s op het programma; The Prophet, Showtek, A-Lusion en de avond wordt gehost door MC da Syndrome. The Prophet heeft inmiddels geen introductie meer nodig. Als labelmanager van het zeer gerenommeerde Scantraxx label heeft hij zijn eigen stukje goud in handen. Een van de dj’s uit de Scantraxx stal is A-Lusion die deze avond voor het eerst naar Bunnik afreist. A-Lusion

is inmiddels geen onbekende meer, zo stond hij in de afgelopen jaren op Defqon.1 , X-Qlusive, In Qontrol, Hardbass en Qlubtempo. Terug in Brothers zijn de mannen van Showtek! Deze broertjes zijn door hun ongekende populariteit in o.a. Australië nog zelden in Nederland. Voor een Illuzions XL maakten zij echter graag een uitzondering en ook zij zullen deze avond in de Studio A12 staan. Tickets voor Illuzions XL zijn verkrijgbaar via www.brothers.nl voor slechts 10 euro!


april_posters.indd 5

16-03-09 11:03


april_posters.indd 2

16-03-09 11:02


1. Defected Records is bijna altijd goed, deze keer 2 tracks in de top5. The way you love me van Marc Evans is in de Yass Main mix een van de beste platen die ik de afgelopen tijd heb gehoord. Een dikke baslijn, goede vocal en vette break. Deze is voorlopig vaste prik in de zaterdag avond set! 2. Na Underground Sound is Seductive nu weer terug met een nieuwe prime time dansvloer kraker. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, moet hij gedacht hebben. Here we go is uitgekomen op succeslabel Made2Dance. Hier gaan we meer van horen!

3. Mastiksoul brengt veel plaatjes uit de laatste tijd. Telkens weer met dezelfde catchy en altijd goed werkende groove. Perfecte tracks die in elke prime time, of warmup houseset passen. 4. Prok & Fitch maken hele dikke plaatjes. De remix die ze gemaakt hebben van Hasta Que Salga La Luna is catchy en werkt als een trein. Hij zit al een tijdje in de tas, en gaat daar voorlopig nog niet uit. 5. Een klassieker in een nieuw jasje. Zolang het goed gebeurd heb ik er geen moeite mee. Henrik B is verantwoordelijk voor deze remix en hij heeft het uitstekend gedaan.


ON SO

IN

S! ER H OT BR


ALGEMENE INFORMATIE OPENINGSTIJDEN Brothers is ieder zaterdagavond geopend. Ook op vrijdag zijn wij regelmatig geopend. Kijk op www.brothers.nl voor de agenda. MINIMUMLEEFTIJD De minimum leeftijd voor de zaterdagavonden is 18 jaar. ENTREE De entree in Brothers is vanaf 8 euro. Voor speciale avonden zijn tickets vooraf te koop via www.brothers.nl MUNTEN In Brothers wordt betaald met munten. Munten kosten 1,70 euro per stuk. PARKEREN Brothers beschikt over een groot parkeerterrein. Parkeren bij Brothers is gratis.

ADRESGEGEVENS Brothers Bunnik Schoudermantel 52, Bunnik Postbus 56, 3980 CB Bunnik Kijk voor een routebeschrijving op www.brothers.nl Foto’s door:

CONTACT Brothers is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren van 09:00 – 12:30 en van 13:30 tot 17:00 op 030 – 6570030 of per mail op info@brothers.nl

Design: www.hypnoteis.nl

BUSTIJDEN Er rijden elke zaterdagavond vanuit diverse plaatsen bussen naar Brothers. Voor opstaptijden kun je kijken op www.brothers.nl


Brothers Magazine April  
Brothers Magazine April  

Brothers Magazine April