Page 1


Februari; Love is in the air! Love is in the Air in Brothers! De maand februari staat natuurlijk volop in het teken van de liefde met Valentijnsdag. Brothers laat deze dag niet zomaar voorbij gaan en daarom staat de hele maand februari in het teken van de liefde! Veel harten gaan sneller kloppen bij het idee van een warme zomer en daarom maakt Brothers zich op voor een zomers feest! Summerhyves is de grootste pre-summer party van Nederland en vindt op 7 Februari plaats in Brothers. Deze avond is bedoeld voor iedereen die ook smachtend uitkijkt naar de zomer. De line-up liegt er niet om met o.a. Chuckie, Jermaine S, Zany, Headhunterz en het Feestteam beloofd het ook echt zomers warm te worden! Surf snel naar www.summerhyves.nl en word lid! Twee weken later komen heuse prijswinnaars naar Brothers! The Flexican en MC

Sef werden be­kroond tot beste Dj en Rookie of the Year op de State Awards. Op een nieuwe Grandmasters laten deze heren horen dat zij deze awards meer dan waard zijn. De maand is dan al bIjna om maar niet voordat Vato Gonzalez zijn ‘Dirty House’ ten gehore heeft gebracht in Brothers. Dit alles op de eerste editie van Playmobeatt in het nieuwe jaar! Blader snel verder voor het totale overzicht en de Brothers Newsflash! Brothers Bunnik crew


Newsflash;

Summerhyves Het grootste pre-summer feest van Nederland! Op zaterdag 7 februari maakt Brothers zich op voor de grootste pre-summer party van Nederland op de officiële Summerhyves Party! Deze avond is bedoeld voor diegenen die ook zo smachtend uitkijken naar de zomer. Zeker in deze koude en donkere maanden kan de zomer niet vroeg genoeg beginnen! Brothers en Studio A12 zullen deze avond geopend zijn en vol staan met top­artiesten zoals: Chuckie, Zany en Headhunterz. Op een officiële Summer­hyves party moeten we natuurlijk wel zoveel mogelijk leden hebben die ook snakken naar de zomer! Word dus snel lid op summerhyves.hyves.nl en zorg dat je 7 februari noteert in je agenda.


7 Februari 2009


EVERY 2ND & LAST FRIDAY OF THE MONTH

RE S I D E N T D J ’ S

BO BELLOW DICK LIEFTING

MIN. AGE: 21+ • ENTRANCE: 8 EURO • TIME: 21.30 - 03.00 HRS. • WWW.CLASSICCAFE.NL

FRIDAY 13TH FEBRUARY

BROTHERS • SCHOUDERMANTEL 52 • BUNNIK • 030 6570030 • WWW.CLASSICCAFE.NL De algemene huisregels zijn van toepassing. Sportkleding, sportschoenen en caps zijn niet toegestaan. De directie behoudt zich het recht voor, om in voorkomende gevallen personen de toegang te ontzeggen.


Audiophox presents: Highlighted tunes. February 5 tracks selecteren is een eitje. 5 góede tracks selecteren is al lastiger. De 5 beste eruit pikken is haast niet te doen. Dit lijstje is dan ook niet zozeer een top5, maar meer een aantal tracks die wat extra aandacht verdienen. Dit zijn de tracks die je zeker zal horen als je de komende maand op de zaterdag avond in de clubzaal in Brothers bent! erz)

eak n – Riverside (Sn 1. Sidney Samso sic) (Dirty Dutch Mu k Kic ss Ba e Th 2. Chuckie – Let – Chop (Sneakerz) 3. Bingoplayers e (Kling Klong) eli s) 4. Butch – Am I Die (Catch 22 Record u Hepkins – When Dr & le 5. Dj Discip

1. 2. 3. 4. 5.

Sidney Samson brengt regelmatig een plaatje uit. Veel tracks verdwijnen even snel als ze gekomen zijn, maar af en toe zit er een echt bommetje tussen. ‘Riverside’ is een plaat van die laatste categorie. Een supercatchy thema en een pompende baslijn maken dit echt een primetime dansvloerkraker. ‘Let the bass kick’ van Chuckie is ook een plaat die je de komende tijd veel zal horen. Simpel, maar zeer doeltreffend! Dan twee producers die de laatste tijd flink aan de weg aan het timmeren zijn met geweldige tracks. ‘Chop’ van Bingoplayers is een sterke house track die het altijd goed doet op de dansvloer. Hij zit al een aantal weken in de set maar verveeld nog steeds niet. Topper! Tijdens een set van 6 uur is het natuurlijk niet alleen maar knallen. Er komt ook minimal, techhouse en progressive voorbij. Een van de vetste plaatjes op dit moment is zonder twijfel ‘Amelie’ van Butch. Het orgeltje in die plaat is werkelijk geniaal. Als je vroeg komt hoor je hem waarschijnlijk wel langskomen. DJ Disciple draait al een flinke tijd mee, maar weet nog steeds hoe het moet. Vooral zijn eigen ‘Le Souk NYC mix’ van ‘When I Die’ is heel tof. Een goede vocal met lekker themaatje. Sterke productie die op elk moment gedraaid kan worden.


Algemene Informatie Openingstijden; Brothers is elke vrijdag & zaterdag avond geopend. Brothers is elke zaterdag geopend van 22:00 tot 03:45 Minimumleeftijd; De minimum leeftijd voor de zaterdagavonden is 18 jaar. Entree; De entree in Brothers is vanaf 8 euro. Voor speciale avonden zijn tickets vooraf te koop via www.brothers.nl Munten; In Brothers wordt betaald met munten. Munten kosten 1,70 euro per stuk. Parkeren; Brothers beschikt over een groot parkeerterrein. Parkeren bij Brothers is gratis. Bustijden; Er rijden elke zaterdagavond vanuit diverse plaatsen bussen naar Brothers. Voor opstaptijden kun je kijken op www.brothers.nl Adresgegevens; Brothers Bunnik Schoudermantel 52, Bunnik Postbus 56, 3980 CB Bunnik Kijk voor een routebeschrijving op www.brothers.nl Contact; Brothers is telefonisch bereikbaar tijdens kantoor­ uren van 09:00 – 12:30 en van 13:30 tot 17:00 op 030 – 6570030 of per mail op info@brothers.nl


Flexican & MC Sef

21.02.2009


BACK TO THE 70’S - 90’S • EVERY 2ND & LAST FRIDAY OF THE MONTH

RE S I D E N T D J ’ S

LEO COTINO PATRICK DICK LIEFTING

MIN. AGE: 25+ • ENTRANCE: 8 EURO • TIME: 20.30 - 03.00 HRS. • WWW.CLASSICCAFE.NL

FRIDAY 27 TH FEBRUARY BROTHERS • SCHOUDERMANTEL 52 • BUNNIK • 030 6570030 • WWW.CLASSICCAFE.NL De algemene huisregels zijn van toepassing. Sportkleding, sportschoenen en caps zijn niet toegestaan. De directie behoudt zich het recht voor, om in voorkomende gevallen personen de toegang te ontzeggen.


LET’S PLAY WITH ROCKING BEATS

28.02.2009

VATO GONZALEZ & MC TJEN


Playmobeatt presents Vato Gonzalez

Zaterdag 28 Februari staat hij voor het eerst in Brothers; Vato Gonzalez! Björn Franken is de echte naam van Vato Gonzalez die geheel op eigen kracht de markt bestormde met zijn eigen stijl die hij zelf beschrijft als ‘Dirty House’. Vanaf zijn 10de is Vato al bezig met het produceren en mixen van muziek en vanaf zijn 16de leerde hij draaien met vinyl en begon zijn dj carrière. unieke en snelle mix van bekende tracks en producties van nieuwe en onbekende platen in combinatie met eigen vocalen maakte hij zich snel geliefd bij een groot publiek. Zijn mixtapes die je via zijn eigen site kan downloaden zijn ook razend populair. Inmiddels brengt hij ook eigen dirty producties uit op zijn eigen label. Als producer leerde Vato op jonge leeftijd Hardwell kennen waar hij met vele projecten samenwerkt. Dit leidde uiteindelijk tot de release van 2 tracks op Hardwell’s Eclictic Beatz cd’s. De grootste clubs van Nederland hebben inmiddels kennis gemaakt met deze energieke verschijning die tot ver buiten Europa inmiddels vele clubs bezocht. Hoog tijd om deze man naar Brothers te halen en aan het werk te zien en vooral te horen!


Brothers Magazine februari 2009  

Brothers Magazine feb. 2009