Wonderland K10 med OakRest

Page 1

OakRest K10 Kontinentalseng


Det aller fremste innen norsk design og sovekomfort Wonderland K10 Kontinentalseng med OakRest representerer det aller fremste innen norsk design og sovekomfort. En ny tidløs designklassiker i et naturlig og skandinavisk uttrykk.

2


3


OakRest

OakRest hodegavl, sokkel og nattbord bygger på norsk møbeltradisjon og håndverk. Med varige materialer og funksjonelle løsninger er dette møbeldesign på sitt ytterste. OakRest skaper et lunt og rolig fristed som gjen­speiler den norske naturen der sengen er laget. Eksklusiv helstav i lys eik gir et naturlig og helhetlig uttrykk, der design og funksjon forenes med runde former og synlige skjøter. Hvitpigmentert lakk framhever treverkets naturlige lyse farge. Nattbordet gir praktisk oppbevaring og monteres vegghengt med åpningen inn mot sengen eller vendes ut fra sengen.

Hodegavl og sokkel Høyde ben: 13 cm Høyde hodegavl montert: 140 cm Seng størrelse*: 160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm OakRest størrelse*: 169/189 x 209 cm, 189/219 x 219 cm *Trerammen til OakRest er 4,5 cm bredere på hver side om sengen.

Nattbord Størrelse: 30 x 22 cm Høyde: 25 cm

4


5


6


Tekstil Wonderlands senger tilbys i et stort utvalg av tekstiler. Her kan du velge mellom tidløse og jordnære fargenyanser, vaskbart tekstil eller tradisjonsrik ulltekstil. Våre vaskbare tekstiler gir sengen lang holdbarhet og du får et rent og behagelig sovemiljø i mange år. Ønsker du et moderne ulltekstil får du et varig og slitesterkt tekstil med lang holdbarhet.

Nordic glow

Pearl 14

Mica 15

Taupe 70

NORDIC GLOW har en naturlig lin-look og tilbys i tre lyse og tidløse farger; Pearl, Mica og Taupe. Med innvevde Chenille-tråder får tekstilet en myk og svakt skimrende struktur som gir en lun og luksuriøs følelse. 70 % polyester, 30 % viskose. Vaskbart på 60 °C. Tilbys til alle senger.

Norskprodusert ulltekstil

Bardal 110 Bardal 220 Bardal 780

Til Wonderlands toppmodeller kan du velge et eksklusivt og norskprodusert ulltekstil. Et moderne og miljømerket tekstil med lange tradisjoner. 70 % polyester, 30 % viskose. Kjemisk rensing (ikke vaskbart på 60 °C). Tilbys til K8 og K10 kontinentalseng.

Resirkulerbart tekstil

Air 81

Rain 82

Forest 84

River 86

Rock 87

Vårt resirkulerbare tekstil er et viktig steg i vårt arbeid med å bidra til bærekraftig utvikling. Et eksklusivt og miljømerket tekstil som kan resirkuleres til nye produkter. 100 % Harmolan. Vaskbart på 60 °C. Tilbys til alle senger

7


K10 Kontinentalseng Wonderland K10 Kontinentalseng er førstevalget for deg som ønsker de beste forutsetningene for god søvn og restitusjon. Dette er Wonderlands toppmodell med pocketfjæring i tre lag. Exclusive Pocket i både hoved- og undermadrassen gir følsom og luksuriøs fjæring som er myk i toppen, men blir fastere jo mer den belastes. Med et ekstra lag Pocket i bunn, er dette en seng i absolutt toppklasse. De tre lagene med pocketfjærer kompletterer hverandre, og gjør at sengen kan fordele trykk og gi støtte på den mest optimale måten. K10 har dessuten en myk skuldersone, vaskbart tekstil og en justerbar hoftesone der du til enhver tid kan justere sengens fasthet. Dette er sovekomfort på sitt aller beste.

Fasthet: Medium, Fast, X-fast Høyde: 73 cm (inkl. overmadrass/OakRest) Størrelse: 160/180 x 200 cm, 180/210 x 210 cm

8


Pearl 14

Justerbar hoftesone

Vaskbart tekstil*

Skuldersone

Vendbar madrass

Exclusive Pocket

Overmadrass: Superior Pulse Latex Hovedmadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Latex stopning Undermadrass: Exclusive Pocket 8 vindinger, Welun stopning Bunn: Pocket, fjærende trespiler, justerbar hoftesone

* Gjelder ikke ulltekstil

9


10


Tidløst design for ro og balanse – OakRest startet med et ønske om å skape et anner­ledes, men samtidig tidløst møbel som skaper trygghet og kobler oss nærmere natur­en. – Soverommet er et sted vi kan trekke oss tilbake og finne ro og balanse. Med OakRest ønsker vi å gi soverommet en enda mer harmoni og lunhet med et design basert på runde, myke former og elementer fra naturen, sier Silje Winterstø Mardal, produktdesigner i Wonderland. – Treverkets skjøter, årer og fargespill skaper en naturlig kobling til naturens skiftninger. Med OakRest får du et varig og tidløst møbel som får vakker patina med årene. – OakRest og K10 kontinentalseng gjenspeiler den norske naturen der sengen er laget. Til K10 har vi valgt et svakt skimrende tekstil som fører tankene til naturens vakre lys. Slik solen skimrer over det stille og klare fjellvannet, eller når den varme påskesola glimrer i snøen. – Med K10 og OakRest skaper du et naturlig fristed for å koble av, sove godt og få ny energi, sier Silje Winterstø Mardal i Wonderland. Silje Winterstø Mardal er produktdesigner i Wonderland og har røttene sine i Romsdalen. Interiør, design og tidløse møbler har alltid vært en stor interesse. Som produktdesigner har Silje en viktig rolle i Wonderlands store satsing på miljø og bærekraft.

11


Wonderland K10 Kontinentalseng med OakRest representerer det aller fremste innen norsk design og sovekomfort. En ny tidløs designklassiker som gjenspeiler den norske naturen der sengen er laget.

12