Page 1

Sessió de força-resistència Objectiu: millorar la força-resistència. -Escalfament: Córrer al voltant de la pista fent moviments articulars durant 4 minuts. -Escalfament específic: Per parelles: -Determinar una línia com a frontera, ajuntar esquena amb esquena i fer força cap enrrera per empènyer al company. -Determinar una línia com a frontera, agafar al company per les espatlles i empènyer. -Determinar una línia com a frontera, agafar-se de les mars amb el company i tirar d’ell amb força. Estiraments: 1-Estirament dels quàdriceps: de peu, en posició rígida, agafar-se el peu amb la mà del mateix costat, portar el taló al cul i mantindre entre 10-15 segons.

2-Estirament dels tríceps: passar el braç per darrera del cap i amb l’altra mà empènyer el colze cap abaix. Alternar els braços cada 10-15 segons.


3-Estirament dels bíceps: amb el braç estirat, doblegar el canell cap enrrera amb la mà restant. Alternar els braços cada 10-15 segons.

-Part Principal: -Saltar a la corda. Fer salts continus a la corda cap endavant o cap enrrera durant 4 minuts.


-Sentadillas: Amb les mans al darrera dell cap, flexionar els genolls fins on es pugui durant 3 minuts.

-Abdominals superiors. Amb les mans rera el cap i estirat, intentar portar el pit fins a les cames flexionades, fins que faci tope durant 4 minuts.

-Abdominals inferiors. Estirat, amb els peus encreuats, intentar portar els genolls fins a les espatlles durant 4 minuts.


-Tornada a la calma: Estirar una mica i recollir el material utilitzat. Duració d’uns 3 minuts.

Sessió Força  

Marc Cabrera

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you