Page 1

Sæson 19/20

45. sæson GTM - Teater & Musik


Top professionelt teater hos GTM I GTM-Gundsø Teater & Musik får du rigtig professionelle teaterforestillinger med nogle af landets bedste scenekunstnere GTM er medlem af Danmarks Teater­ foreninger, som er en upolitisk organi­ sation for teaterforeninger samt andre teaterformidlere og arrangører af turné­ teater. Danmarks Teaterforeninger har 68 medlemsforeninger fordelt over hele landet, der med et årligt publikumstal på ca. 300.000 er afgørende for for­ midlingen af kvalitetsteater udenfor de store byer. Det er den enkelte teater­ forenings primære formål at arrangere opførelser af professionelt teater for alle aldersgrupper, mens Danmarks Teaterforeninger varetager teaterfor­ eningernes fælles interesser og bistår dem på en række områder.

Vores ønske er at tilfredsstille så mange som muligt med vores valg af forestillin­ ger, så vores publikum kan gå hjem med en god oplevelse. At vi kan afvikle forestillingerne tilfreds­ stillende, skyldes også vores mange hjælpere, GTM-venner og arbejdsledere, som skal have en stor tak. En tak skal også Lions Club, Stenløse, have, for deres store arbejde ved hver forestilling med opsætning og nedtag­ ning af hhv. stolerækker, tribune og bordopstillinger. Vi vil også takke vores annoncører og sponsorer samt den væsentlige økonomi­ ske støtte fra Statens Scenekunstudvalg og fra Roskilde Kommune, hvilket gør, at vi kan holde de lave billetpriser.

Danmarks Teaterforeningers Teater­ seminar er en årlig tilbagevendende begivenhed, der samler omkring 500 deltagere. På seminaret mødes ca. 70 producenter af kvalitets scenekunst med deltagere fra Danmarks 68 teaterfor­ eninger for at sælge og købe professio­ nel scenekunst til turné.

Vi er også glade for samarbejdet med Roskilde Teater, som betyder at et GTMmedlemskab også gælder som et med­ lemskab hos Roskilde Teater og giver mulighed for at vælge flere forestillinger.

En teaterforening bygger – ud over et lokalt engagement hos en kreds af per­ soner – på en base af lovregler og be­ stemmelser.

Stor tak til alle de positive kræfter, der sikrer, at vi kan fortsætte med at tilbyde oplevelser med mange forskellige slags professionel scenekunst til lave billet­ priser og med god service til publikum.

GTMs bestyrelse glæder sig hvert år til at præsentere de udvalgte forestillinger for vores publikum.

Velkommen til den nye sæson, vi glæder os til at se jer.

De fleste forestillinger foregår på Jyllinge Skole, hvor teatersalen med tribune op­ sætning kan rumme 427 publikum og ved musikforestillinger med opstilling af borde kan rumme 250 publikum.

God fornøjelse! GTMs bestyrelse

2


Torsdag 1. august kl. 11.00 i Jyllinge Centret og kl.14.00 i Bycentret i Gundsømagle - Rosentorvet

G A NG D A IS T A R G e GadEATER Fabiola og hunden T Mød de to dukker, pigen Fabiola og hunden Guilio. Fabiola er en sød og fræk lille pige med lige dele tempera­ ment og uimodståelig klovnecharme. Hun vil gerne lege med Guilio, men mister hurtigt tålmodigheden, når hun­ den ikke vil makke ret. En skøn dukkeforestilling for alle aldre – særligt de helt små. Producent: Compagnia La Fabiola Støttet af Roskilde Kommunes Kulturpulje

Lørdag 3. august kl. 11.00 i Jyllinge Centret

GRATIS ADGANG Kif Kif sisters, Jam Side Up Charmerende canadisk cocktail af gøgl og cirkus. Med besynderlig akrobatik vikler de to énæggede tvillinger sig ind i hinanden og kæmper med lyserøde ballonmonstre i en skøn blanding af komik og publikumsinteraktion – og så meget glæde at de kan få grøntsager til at eksplodere. Producent: Kif Kif Sisters

e- E R d a G EAT T

Støttet af Roskilde Kommunes Kulturpulje

3


VINDUER FOR LIVET – MONTERET AF SPECIALISTEN

Vælg en certificeret VELFAC VinduesMester til at montere dine nye VELFAC vinduer. Så er du sikker på, at det bliver gjort professionelt. Kontakt os og og få et uforpligtende møde med den rigtige rådgivning.

Lysgaard Vinduer & Døre Roskildevej 40, 3650 Ølstykke Tlf.: 4716 1418 E-mail: kontakt@lysgaard-vinduer.dk

4


Lørdag 31. august kl. 15.00 på Jyllinge Skole

Generalforsamling GTMs 45. sæson Generalforsamlingen afholdes i henhold til §10 i GTMs vedtægter. I den festligt pyntede sal skal vi hygge os med gratis kaffe og kage, medens generalforsamlin­ gen afvikles. Du kan finde vedtægterne via internettet på gtm.billetexpressen.dk, hvor du også kan hente adgangsbillet eller bestille på tlf. 40 71 11 75.

Underholdning

Forslag, der ønskes behandlet på gene­ ralforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde i skriftlig form senest 8 dage før generalforsamlingen.

Isabel Schwartzbach med pianist under­ holder efter generalforsamlingen. Repertoiret ligger primært i klassiske musicals. Der bliver taget udgangspunkt i de roller, Isabel selv har spillet. Det vil f. eks. være fra West Side Story, Phantom of the Opera, Sound of Music, Mød mig på Cassiopeia (musens sang) og lignende musicals, som ligger i krydslandet mel­ lem musicals og operetter.

I 2018 blev følgende valgt til bestyrelsen for en 2-årig periode:

Vibeke Hou

Jytte Andersen

Michael Læssøe

Kirsten Madsen

Derudover kombinerer Isabel det gerne med en enkelt operaarie f.eks O Mio Babbino af Puccini og evt. nogle danske sange.

På valg er bestyrelsesmedlemmerne:

Hanne Bülow

Birte Falkeborg

Isabel bliver akkompagneret af pianisten Christian Berg.

Eva Olesen

For alle GTM medlemmer er der gratis ad­ gang til generalforsamlingen og den efter­ følgende underholdning. Ikke-medlemmer er også velkomne, se prisen på side 23

- og suppleanterne og revisor:

Anne Vissing Jacob Søegaard

Husk dog at bestille en adgangsbillet på gtm.billetexpressen.dk eller på 40 71 11 75.

Flemming Brix

5


VVS

Vi er kåret som danskernes foretrukne bank 10 år i træk

Verner Nielsen & Søn’s Eftf. ApS

40 95 15 30

Voxmeter januar 2019

Aut. naturgas- & VVS-installatør/blikkenslager

Lars W. Nielsen

www.al-bank.dk/danskernes-bank

VVS Butikken

Osvej 101

Jyllinge

Ring til os på

47 17 90 88

Egedal Centret 3660 Stenløse www-toejeksperten.dk Tlf. 47 17 01 20

Skrædderbakken 4 - 3650 Ølstykke

www.skrædderbakken.dk- Nu med Webshop

Vil du vide hvor mange købere der er til din bolig?

Ring til os, så tjekker vi med det samme, om vi allerede har køberen til din bolig i vores landsdækkende køberkartotek

46 73 02 01 Jyllingecentret 7 • 4040 Jyllinge • 404@edc.dk

Teleslynge i Teater- og Festsalen på Jyllinge Skole (Husk at slå teleslyngen til på dit høreapparat!) Tuborgfondet har doneret et teleslyngeanlæg til GTM. Det er installeret i Teaterog Festsalen på Jyllinge skole.

Derfor: Vil du sikre dig de bedste ‘teleslynge-pladser’, så kontakt GTMbilletkontoret herom (40 71 11 75).

Af bygningstekniske grunde virker tele­ slyngen desværre ikke lige godt på alle pladser.

Stor tak til Tuborgfondet for donationen.

6


Lørdag 14. september kl. 16.00 på Jyllinge Skole

– en komedie om en blind vej

En række hændelser får dog æblesnapsen og det gode naboskab til at fryse til is. Zana klipper den snorlige hæk i skellet til en række fabeldyr. Ib bruger haven til alternative nøgenbehandlinger. En læn­ gere renovering med larmende polske håndværkere får freden på den blinde vej til at forsvinde. Men dråben, der får tsunamien til at skylle idyllen helt væk, er, da hunden Charlie befrugter Svend og Irenes lille puddel.

NaboKrig er en tankevækkende og van­ vittig komedie, der helt igennem er rea­ listisk, i hvert fald for de naboer, der bor på den blinde vej. Man kan måske heller ikke se sig fri for at have hørt om noget, der ligner. Den pensionerede skoleleder Svend og hans hustru Irene har boet i deres ræk­ kehus på den blinde vej i over 30 år. De har gjort den blinde vej til en vej med snorlige hække og velorganiserede ha­ ver. Kort sagt alt er perfekt.

Hændelserne bliver starten på en van­ vittig nabokrig, der får den israelsk/ara­ biske konflikt til at virke som et hyggeligt afsnit af ”Den store bagedyst”. I kam­ pens hede glemmer de to naboer at tale sammen og bliver fyldt med hævntørst.

Medvirkende: Farshad Kholghi

Farshad Kholghi er kendt for sin unikke og energiske fortælleform. Han jonglerer med utallige arketyper fra danskernes hverdag, når han blander humor og al­ vor. Komedien bliver ledsaget af nykom­ poneret underlægningsmusik.

En dag flytter der nye naboer ind i huset ved siden af, den alternative behandler Ib, hans clairvoyante kone Zana (tidligere Trine) samt deres hund Charlie. Som gode, pligtopfyldende naboer møder Svend og Irene op med hjemme­ lavet æblesnaps, fremstillet af æbler fra eget træ, samt et indrammet eksemplar af ejerforeningens vedtægter. De skåler og ønsker hinanden et godt naboskab.

Farshad Kholghi er skuespiller, komiker og foredragsholder. Han har medvirket i en lang række teaterstykker, revyer, film og Tv-serier. Øjne udefra: Louise Schouw

7


danbolig Jyllinge Jyllingecentret 13B, 4040 Jyllinge | 4673 1283 | jyllinge@danbolig.dk

Vi støtter kulturlivet

EGEDAL

Er du gået på pension og mangler en eller flere at nyde din mad med,

SÅ SE HER!

JYLLINGE SPORTSCAFÉ i Jyllingehallerne tilbyder:

MIDDAG HVER TORSDAG KL. 17.00-20.00

Vi dækker et fællesbord, så kom og få en snak med nye bekendtskaber.

UGENS RET FRA KR. 79,-

Bordbestilling er nødvendig Tlf. 29 72 00 33. Ring og hør nærmere

Mad til din næste fest...

Foodaway.dk away Jyllinge Sportscafé

Vi vil med glæde levere maden til din fest, og vi lover at kræse om hver detalje...

8

Vi har mad ud af huset til fest, eller hold festen her i separate selskabslokaler.


Torsdag 19. til søndag 22. september Oplevelses-, opera- og koncerttur

N I L R E B i 2019 n i l r e B l i rejse t s u b s e g a r os. Et d e t n 4 e v å p n rli en til Be Tag med js ert på e r å p og konc lser

opleve middag e d d e n ikke at e m d g n o m r a r e g p Spæ o O pr Deutsche l og et e å t p o a h er, ja, så r k e t ik p d t o u go b g o e t end nburg Slo e spænd g n a e. m Charlotte e terig rejs t del i d y n b a d h u e g m do forglem or en go f t e g la d n å Estrell, p w har vi gru o h s . igt

f.eks utrol t m e o f s a e b d ø for tilk re. re optræ Mulighed opleve kunstne ba og mange fle an Ab hvor vi k ley, Tina Turner, s Elvis Pre Hotel: Hampton by Hilton Berlin City, Otto-Braun-Strasse 69 - Berlin tlf. +49 30 21 30 85 55

Brandenburger Tor

9


1. dag, 19.09.2019 Rejsedag til Berlin. + i tilkøb Stars in Concert på Estrell i Berlin Morgenafgang og via Gedser – Rostock. Vi sejler kl. 11.00. Under overfarten serveres en let anretning. Vi ankommer til Berlin sidst på eftermiddagen og finder vores hotel for de næste 3 nætter. Middag på nærliggende restaurant. Aftenarrangement: Stars in Concert, forskellige kunstnere optræder som f.eks. Elvis Presley, Abba, Tina Turner og mange flere: pris kr. 370,- per person

2. dag 20.09.2019 Gamle Vest-Berlin og museumsøen Cavalleria Rusticana på Deutsche Oper Vi starter dagen med et besøg på museet ”The story of Berlin”. Her følger vi Berlins historie gennem de sidste 800 år. Efter besøget her vil der være tid til en frokost på en hyggelig restaurant. Først på eftermiddagen videre til Museumsøen med de mange spændende museer, Pergamonmuseet - Neues museum, Kulturforum, DDRmuseet. Resten af dagen er til egen rådighed. Aftenarrangement: Cavalleria Rusticana af Pietro Mascagni

3. dag 21.09.2019 Gamle Østberlin samt middag og koncert på Charlottenburg Slot I 40 år levede østberlinerne adskilt fra deres naboer i Vestberlin. På en tur gennem den østlige del af byen fornemmer vi DDR-borgernes hverdag. De endeløse beton­ blokke er én lang opvisning i kommunistisk plantænkning og løsning af et akut bolig­ problem efter krigen. Typisk (øst)tysk frokost på en hyggelig Knejpe/Bierstube. Vi ser nærmere på de nye, populære in-bydele Prenzlauer Berg og Friedrichshain. Eftermiddagen er til egen rådighed. Aftenarrangement: Middag og koncert på Charlottenburg Slot

4. dag, 22.09.2019 Hjemrejsedag Efter morgenmaden på vores hotel pakker vi bussen og kører til Rostock, hvor vi sej­ ler kl. 15.45. Under overfarten serveres en let anretning. Vi forventer at være hjemme først på aftenen.

10


REJSEFAKTA Pris pr. person i dobbeltværelse

kr. 5.895,Tillæg for enkeltværelse kr. 825,Stars in Concert på Estrellkr. 370,Afbestillingsforsikring  kr. 355,-

I rejsens pris er følgende inkluderet: Bus i 4 dage med alle skatter og afgifter betalt Tre hotelovernatninger med mor­ genmad, mad på færgen ud og hjem samt et måltid pr. dag, under opholdet i Berlin Gode billetter til arrangementer på opera og koncert. Der medføl­ ger dansk turleder på hele rejsen.

11


JYLLINGE APOTEK Daglig åbent 9.00 til 17.30 Fredag 9.00 til 18.00 Lørdag 9.30 til 14.00

Jyllinge Centret 31 Tlf. 46 73 13 88 og 46 32 23 00

Apoteket med råd til sundhed og velvære

Velkommen til en verden af gode musikoplevelser i godt selskab!

Daglig levering til Gundsømagle Brugs og FAKTA i Ågerup

Find din drømmerejse blandt vores store udvalg af musik- og operarejser, rundrejser, krydstogter, busrejser og langtidsrejser. Bestil vores kataloger på: www.vitus-rejser.dk/katalog

EMSMEDL DAG

MAN

Gundsømagle

15% PÅ FØDEVARER Åben alle dage 6:30-21:00 Gulddyssevej 7

78 79 58 22 · vitus-rejser.dk

din lokale optiker

Jyllinge Centret 19 - 4040 Jyllinge Telf.: 46 73 10 13

Rejsegarantifonden (nr. 197)

12


0 6

Lørdag 5. oktober kl. 16.00 på Jyllinge Skole

m u æ l Jubi

Dario Campeotto

- Musikalsk Foredragsshow

Dario Campeotto blev berømt over night, da han i 1961 vandt det Danske Melodi Grand Prix med sangen Angelique. Den dansk/italienske sanger smeltede i høj grad unge pigehjerter, så han på gode dage modtog 150 fanbreve. Nu har han valgt at fejre sit 60- års ju­ bilæum med et foredragsshow, Danmark rundt i hele 2019. Publikum kan opleve ham tæt på, hvor han, som den eminente fortæller han er, vil berette om et langt liv i showbiz og strø med sangeksem­ pler undervejs. Musikledsager er pianist Mickey Pless, der bl.a. er kapelmester i Nykøbing Falster Revyen. Publikum kan glæde sig til sange fra musicals, operetter og revyer, bl.a. et Tommy Seebach nummer som en hyldest til sangeren, som var Darios afdøde ven. Herudover masser af italienske og danske sangperler, lige fra O Solo Mio, I Danmark er jeg født og mon ikke Angelique sniger sig ind. Dario har haft en alsidig karri­ ere, hvor han har spillet film, operette, teater og revy.

karriere. Der kan også sagtens falde en røverhistorie eller tre af, og måske bli­ ver et pudsigt indfald til dagens største bifald!

Dario fortæller om spændende menne­ sker, han har mødt på sin vej, og også knapt så sjove perioder i den 60-årige

Garanteret en sjov og hyggelig eftermid­ dag man ikke skal gå glip af.

13


OH - MULTISERVICE

Kommer overalt - også i hjørnerne

Ole Hannecke

Tlf: 3030 4231 DØGNVAGT Neptunvej 22 4040 Jyllinge ole@oh-multiservice.dk www.oh-multiservice.dk

Tømrermester Nikolaj Krause CVR.Nr: 33287593 Hirsevej 24 4040 Jyllinge Tlf.: 40935779 info@nkbyg.dk

Vi tilbyder: Istandsætning af huset indvendigt, nye lofter og vægge Nyt & renovering af belysning indvendig / udvendig Opretning og fliselægning i indkørsler og terrasser Maling af huset udvendigt, vinduer, gavle & vindskeder Slå græsplæne, klippe hæk, fjerne buske og mindre træer Køre affald på losseplads incl. oprydning Flytte ting og sager i stor bil samt stor lukket trailer Se mere på vores hjemmeside www.oh-mulitiservice

Vi er også:

3030 4231 døgnvagt ole@certus-electric.dk www.certus-electric.dk

Alt el-arbejde udføres

14


Lørdag 19. oktober kl. 16.00 Jyllinge Skole

Jensen og Kleins:

Jorden rundt på 80 dage Særdeles frit efter Klein & Jensens ”Jorden rundt i 80 dage”, som igen var mere end uforskammet frit efter Jules Vernes udgave af historien. Det er det private arvesølv, der er taget frem til lej­ ligheden, og forestillingen er også en hil­ sen til Jesper Klein. Anderledes kan det ikke være. Han og jeg spillede forestillin­ gen op mod 200 gange, og samtlige rol­ ler blev spillet af os selv og ikke andre.

di vi har lidt af et stjernehold til at tage over efter Jesper og mig. Det er da også på tide, at den forestilling bliver spillet ordentligt.

To mand om 52 roller. Vi styrtede ind og ud og skiftede tøj. Somme tider til rigtige kostumer. I denne nyskrevne udgave bre­ des det hele ud i større format, og vi ud­ vider personalet, så der nu er 4 skue­ spillere om de 52 roller, både i Paris, Gibraltar, Hong Kong, Port Said, Calcutta, Cairo og Travemünde. Det er alt sammen ret langt væk – selv for en landsdækkende teaterturné i tiden lige efter Brexit.

Verdensdelene vil flimre forbi øjnene af de måbende tilskuere, mens vi med den­ ne tour de force er vidner til et af de tidligste udtryk for globalisering. Vi møder spændende, fremmede mennesker af an­ den etnisk herkomst, der dengang føltes så charmerende, fordi de blev der, hvor de var.

Scenografi: Kirsten Brink

Skønt det er en gammel historie, er den faktisk ualmindeligt aktuel og lydhør over for tidens trends, idet den himmel­ råbende økonomiske ulighed dengang var helt på linje med den nuværende udvikling, hvor kastesamfundet ikke kun findes i Indien – men i dagens Europa er bærende element i de mest fremgangs­ rige politiske bevægelser.

Musik: Lars Fjeldmose Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Jacob Morild, Thomas Mørk, Kim Hammelsvang

Den ene af de medvirkende er endda kvinde! Hvilket ville have været utænke­ ligt på Philias Foggs tid. Men nødvenligt i 2019, hvis man ikke vil have ballade. Det er en aldeles hæsblæsende forestil­ ling, så jeg står selv af som skuespiller og sætter mig i instruktørstolen. Der sid­ der man også godt – ikke mindst, for­

Forestillingen er ikke uden holdninger – men vi garanterer, at den kan ses, uden at man opdager det.” Hilsen Flemming Jensen

15


Ejendomsmægler MDE & valuar

Palle Støvring Områdets mest besøgte boligbutik Osvej 17-19 | 4040 Jyllinge

46 78 88 44

www.boligmaegleren.dk jyllinge@boligmaegleren.dk

MARGRETHE din frisør stenkrogen 10 4040 jyllinge

46 73 13 35

16


Lørdag 9. november kl. 19.30 på Jyllinge Skole

Jordens Indre Om Danmarks ukendte verdensstjerne Inge Lehmann

“Du skal vide hvor mange inkompetente mænd, jeg var nødt til at konkurrere med – forgæves”, konstaterer jord­ skælvsforskeren Inge Lehmann i et tilbageblik på sit liv i midten af 1900-tallet. Selvom det er længe siden, kan mange kvinder stadig spejle sig i hendes oplevelse. I 1936 påviser hun, at jorden har en fast, indre kerne. Hun udgiver en artikel med sin opdagelse, men anerken­ delsen udebliver. Inge tvivler på sig selv, hvis det virke­ lig kan passe, det hun har opdaget, så MÅ der være EN mand, der har opdaget det før hende. Manuskript: Simone Isabel Nørgaard Medvirkende: Iben Hjejle, Jesper Lohmann, Laura Bro, Troels Malling, Roberta Hilarius Richardt

Iben Hjejle spiller den usædvanlige kvinde, som både kæmper med det danske forskermiljøs fordomme og en nagende tvivl på egne evner. Hendes forskning er hen­ lagt til fritiden. I sine ”fritidssysler” med seismologien, observerer hun nogle jordskælvsbølger, der ikke stem­ mer overens med den hidtidige antagelse af, at jordens indre er flydende.

Forestillingen er en del af Folketeatrets forestillinger om kendte, danske kulturpersonlig­ heder

I forestillingen tages der den dramatiske frihed at lade Niels Bohr repræsentere de mandlige kolleger, som modarbejdede hende i Danmark. Inge havde et skarpt blik på selvovervurderende mænd, så hun og Bohr hav­ de deres kampe. Inge Lehmann døde i 1993 som 104-årig. Hendes forsk­ ning var banebrydende, men hun var stort set ukendt i Danmark. I 2017 fik hun i København et anerkendt monument, pla­ ceret på Frue Plads, ved siden af en buste af Niels Bohr. Folketeatret Turne

17


Følg GTM på Facebook Følg med på GTMs facebookside, og se billeder og oplysninger fra før og efter forestillinger, foran og bagved scenen.

Få indblik i, hvor hyggeligt og dejligt det er at komme hos GTM. Gundsø Teater & Musik

Å G E R UÅgerupvej P V E J 14, 1 4Ågerup, , T L4000 F . 2Roskilde 2202941 Tlf. 2220 2941 / 2220 2940 Gårdbutikkens åbningstid: hverdage 8.00-19.00 · weekend 8.00-17.00

Frellsen kaffe sponserer kaffe til alle GTM forestillinger. Kig forbi vores fabriksbutik på Industrivej 14 i Roskilde eller kontakt os for tilbud på en kaffeløsning til din arbejdsplads Tlf. 4675 7300 eller kaffe@frellsen.dk 18


GTM - Dit lokale Teater og Musik tilbud

Det er let at komme til GTM teater & musik De fleste GTM forestillinger finder sted i fest- og teatersalen på Jyllinge Skole, Planetvej 30, lige over for Jyllinge Centrets store GRATIS parkeringsplads. Indgang nærmest i forlængelse af fodgængerovergangen over Jyllinge Parkvej.

GTM Jyllinge P arkvej

PARKERING Kort gengivet med tilladelse fra KRAKS FORLAG

Flextur fra/til egen bolig Alle beboere i Roskilde og Egedal kom­ muner kan benytte Flextur. Flextur be­ stilles på 70 26 27 27, tast 2, herefter igen 2.

Egen transport Fra hovedvej A6 køres ned ad Jyllinge Parkvej. Jyllinge Skole ligger på højre side lige overfor Jyllinge Centret.

Åbent alle dage kl. 8.00 - 18.00. Der kan også bestilles via internettet på: movia.flextrafik.dk (kræver oprettelse som bruger).

Gode parkeringsforhold Anvend den store parkeringsplads foran Jyllinge Centret.

Pris: kr. 24,- (36,- fra Egedal) for de første 10 km. Herefter kr. 6,- pr. km. Udover 20 km er prisen kr. 12,- pr. km.

Adresser: Jyllinge skole: Planetvej 30, 4040 Jyllinge

Skal betales kontant og med lige penge. Bestilling via internet skal ikke betales i bilen. Prisen oplyses ved bestillingen.

Gulddysse Kulturgård: Gulddyssevej 70, 4000 Roskilde

Bestilling kan foretages op til 14 dage i forvejen, men senest 2 timer i forvejen.

Hellig Kors Kirke: Agerskellet 10, 4040 Jyllinge

Forbehold for evt. Flextrafik prisændringer

19


GTM - Dit lokale Teater- og Musiktilbud

Publikumfaciliteter Teaterforestillinger Teaterbilletterne er til nummererede pladser i priskategorierne A (række 1-13) B (række 14-19) og C (række 20-22).

A 19

21

OPBYGNING AF TEATERSALEN

19 19 19

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

B C

Barservice - teater Barservice, hvor der kan købes vin, øl, vand og kaffe m.m., er åben før forestil­ lingen og i pausen. Undgå kø i pausen - bestil dine drikkeva­ rer hertil før forestillingen!

GTM sal ved Teaterforestillinger

Musikforestillinger Ved musikforestillinger er pladserne ar­ rangeret ved borde med lys og blomster i en hyggelig caféstemning. På Jyllinge skole er billetterne nummereret med bord og pladsnummer. Unummererede billetter ved forestillinger andre steder.

Foyer barservice

GTM sal ved musik og Café teaterforestillinger 21 20 19 18 17 14

Barservice - musikforestillinger

16 13

15

Foyer

Indgang

1

4

3 5

9 10 11

12

6

Ved musikforestillingerne vil der i ba­ ren før forestillingen og i pausen kunne købes slik, øl, vand, kaffe samt rød- og hvidvin m.m., som man kan nyde under forestillingen ved de hyggeligt pyntede borde.

Scene

Indgang 2

SCENE

FOYER MED BARSERVICE

Scene

Kørestolsbrugere

7

Kørestolsbrugere er meget velkomne til såvel teater- som musikforestillin­ ger. Kørestolspladser (og evt. tilhøren­ de pladser til ledsagere) kan kun købes ved henvendelse til GTMs billetkontor tlf.: 40 71 11 75.

8

20


Køb og bestilling til sæson 2019-2020

HUSK Du kan gebyrfrit selv købe og selv printe dine billetter direkte via internettet fra gtm.billetexpressen.dk. Alternativt kan du bestille billetter til forsendelse med posten - se nedenfor.

Der er 3 andre måder at bestille billetter og få tilsendt på: 1. P  ost: Udfyld side 21 og 22 og indsend til GTM, Gundsølillevej 58, 4000 Roskilde (forsendelsesgebyr kr. 50,-) 2. Telefonisk bestilling: 40 71 11 75 3. Eller mail: Send din bestilling til billetter@teater-musik.dk Bestilte billetter tilsendes sammen med indbetalingskort inden udgangen af juni 2019 og derefter løbende inden for ca. 1 uge efter bestillingens modtagelse.

Bestilte billetter skal sendes til: Navn: Adresse: Postnr./By:

Tlf. nr.:

E-mail: Bestillingsdato: Evt. kommentarer eller ønsker:

P.S. Bemærk venligst, at det ikke altid vil være praktisk muligt at opfylde anførte ønsker

[ ] Ja tak, jeg vil gerne modtage GTMs e-mail nyhedsbrev [ ] Jeg ønsker plads, hvor teleslyngen fungerer optimalt Børne- og ungdomsbilletter kan købes af alle under 25 år. For at opnå ungdoms­ rabat skal nedenstående udfyldes: Navn: Fødselsdato: Navn: Fødselsdato:

Følgende betalingsordning ønskes (markér med et X): [ ] Samlet i forbindelse med modtagelsen af de bestilte billetter. [ ] 1. rate ved billetmodtagelsen, 2. rate i januar 2020

21


Bestilling af billetter til sæson 2019-2020 Udfyld med ønsket antal billetter og adgangskort: Husk at bestille medlemsskab/adgangskort

Udfyld med antal

Medlemsskab / Adgangskort

Voksne

Unge

Medlemsskab af GTM - for sæson 2019-2020 Generalforsamling & underholdning 31. aug. 2019 kl. 15 Sæsonafslutning og ønskekoncert 25. april 2020 kl. 15

Billetbestilling Forestillinger

Udfyld med antal

Dato

Kl.

NaboKrig Oplevelses-, Opera& Koncerttur til Berlin Dario Campeotto

14.09.

16.00

05.10.

16.00

Jorden rundt på 80 dage

19.10.

16.00

Jordens indre

09.11.

19.30

Dansk, danskere (med spisning)

23.11.

16.00

Julekoncert m. Julie Berthelsen

08.12.

15.00

Julemandens gave

14.12.

15+16.30

Nytårskoncert, Det’ lunt i nat

25.01.

16.00

Modne damer i morgenkåbe

15.02.

16.00

Villads fra Valby i trafikken

29.02.

16.00

2 på tur

14.03.

19.30

Elverhøj

04.04

16.00

Den grønlandske mand

18.04

16.00

Voksne A B C

Unge

19.-22.09.

OBS! Har du problemer med indtastningen på gtm.billetexpressen.dk kan du ringe på 53 30 01 32 ma.-fr. kl. 9-16 eller skriv til support@billetexpressen.dk

Husk, når du vil købe billetter:

Når du er medlem, opnår du desuden en række medlemsfordele, f.eks.: 1.  Gratis adgang til generalforsamling og sæsonafslutning med efterfølgen­ de underholdning 2. Tur til Berlin med oplevelser, opera og koncert. Læs mere på side 9-11

For at blive abonnent og dermed få ad­ gang til de lavere billetpriser, skal du: 1. Købe et sæsonmedlemskab 2. Købe billetter til mindst 3 forskellige forestillinger.

22


Billetpriser 2019-2020 Medlemsskab/Arrangement

Voksne

Unge

75,0,100,0,100,-

0,0,50,0,50,-

Medlemsskab af GTM - for sæson 2019-2020 Generalforsamling og underholdning 31. aug. Sæsonafslutning & ønskekoncert 25.4. 2020

Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg

Billetpriser 2019-2020 inkl. moms Forestillinger

Abonnement Løssalg

NaboKrig

Abonnement Løssalg

Oplevelses-, Opera& Koncerttur til Berlin

Abonnement tillæg for enkeltværelse

Dario Campeotto

Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg Abonnement Løssalg

Jorden rundt på 80 dage Jordens indre Dansk, danskere (med spisning) Der tages forbehold for evt. trykfejl og ændringer i sæsonprogrammet

Julekoncert m. Julie Berthelsen Julemandens gave Nytårskoncert, Det’ lunt i nat Modne damer i morgenkåbe Villads fra Valby i trafikken 2 på tur Elverhøj Den grønlandske mand

Praktiske forhold:

A

Voksne B C

150,200,-

Unge 100,-

5.895,825,150,200,-

100,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

125,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

125,-

275,325,-

150,-

200,250,-

125,-

100,150,-

50,-

225,- 200,- 175,275,- 250,- 225,-

125,-

210,- 185,- 160,260,- 235,- 210,-

125,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

100,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

125,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

125,-

200,- 175,- 150,250,- 225,- 200,-

125,-

Hørehæmmede: Teleslyngedækningen er desværre ikke lige god på alle pladser på Jyllinge skole.

Køb dine billetter på nettet: gtm.billetexpressen.dk - og spar forsen­ delsesgebyret på kr. 50,-.

Vil du sikre dig pladser med bedst mulig teleslyngedækning, så køb dine billetter via kontakt til GTMs billetkontor.

Billetter til kørestolsbrugere købes ved henvendelse til GTMs billetkontor på tlf.: 40 71 11 75.

Skriv gerne til: billetter@teater-musik.dk

23


GTM abonnement - medlemsskab - rabatordninger

Bliv medlem af GTM Medlemsskab

Bestilling, billetter og betaling Du kan enten selv købe og printe dine billetter via gtm.billetexpressen.dk.

Alle er meget velkomne i GTM, uanset hvor man bor, og om man er medlem el­ ler ej.

Gør du det, sparer du forsendelsesgeby­ ret. Eller du kan bestille billetter til post­ forsendelse til dig.

Abonnementsordningen Du kan blive abonnent og købe billetter til abonnementspriser, hvis du tegner et medlemskab og køber billetter til mindst 3 forskellige forestillinger.

Der er 3 andre forskellige måder at be­ stille billetter på - se nærmere side 21. Bestilte billetter tilsendes sammen med et betalingskort. Forsendelsesgebyret er kr. 50,- uanset antallet af billetter i for­ sendelsen.

Medlemsfordele: • Lave abonnementspriser •G  TM medlemskab gælder også som medlemskab af Roskilde Teaterforening (se side 42) •G  TM nyhedsbreve (hvis ønsket). Til­ melding til modtagelse af GTM nyheds­ breve kan ske på gtm.billetexpressen.dk eller på formand@teater-musik.dk • T ilbud om billetter til udvalgte, andre forestillinger (via e-nyhedsbrev)

Købte/fremsendte billetter kan ikke returneres/refunderes. Billetsalg ved indgangen Billetsalget ved indgangen åbnes 1 time før forestillingen. Her kan billetter, der er bestilt i forvejen også afhentes og betales.

Kun for medlemmer Du skal være medlem, hvis du vil • k øbe billetter til abonnementspriser •h  ave gratis adgangskort til general­ forsamling med underholdning •d  eltage i en GTM teater/musikrejse •h  ave gratis adgangskort til sæson­ afslutningen med ønskekoncert

Gavekort Giv en dejlig oplevelse i gave til en, du holder af. GTM udsteder gerne personlige gavekort på ønsket beløb (min. kr. 200,-). Bestilling af gavekort sendes til formand@teater-musik.dk med angivelse af beløb og ønsket tekst i gavekortet.

Betaling i 1 eller 2 rater Ved køb via GTMs billletkontor kan beta­ ling efter eget valg foretages ved billet­ modtagelsen eller i 2 rater - 2. rate be­ tales i januar 2020.

Videresalg af billetter Har du købt billetter, du alligevel ikke har mulighed for anvende, kan de forsøges solgt på www.buymyticket.dk

24


Lørdag 23. november kl. 16.00 på Jyllinge Skole

Dansk, danskere -en humoristisk forestilling om danskhed

I en komisk forestilling tager skuespiller og komiker Valdemar Pustelnik fløjlshand­ skerne af og går i kødet på danskheden.

En snak om værdier, kultur og sammen­ hængskraft i en tid, hvor danskhed og nationalitetsfølelse ofte gøres til en po­ litisk kampplads.

Med udgangspunkt i de mange ting, der binder danskerne sammen, rusker fore­ stillingen op i publikum og deres dansk­ hed.

Der vil under snakken blive mulighed for, publikum at stille spørgsmål.

“Dansk, danskere, …” er en satirisk gen­ reblanding af klovneri, publikumsinddra­ gelse, storytelling, karakterkomik, dan­ markshistorie og fællessang, og viser et scenisk og komisk udtryk, der ikke tidli­ gere har været præsenteret for et dansk publikum - en genreblanding, der afspej­ ler hvor nuanceret og komplekst dansk­ heden er.

EFTERFØLGENDE SPISNING

Manuskript: Valdemar Pustelnik Producent: Pustelnik Entertainment

I anden halvdel af forestillingen inviteres aftenens gæst, Roskildes borgmester Joy Mogensen på scenen til en snak om hvor­ dan hun oplever sin egen og vores fælles danskhed.

25


Parkeringsforhold ved Hellig Kors Kirke Publikum til Julekoncerten d. 8. decem­ ber kan parkere på P-pladsen på Møllevej ved siden af Poplen, bag Jyllingehallerne, på P-pladsen syd for Hellig Kors Kirke, på P-pladsen ud for Hellig Kors Kirke

på Nordmarksvej og på Agerskellet ved børnehaven. Der må ikke parkeres på græsarealerne om og ved Kirken. Der vil være P-vagter til stede, der kan hjælpe til rette med parkering.

Støt vore annoncører - de støtter os ... Restaurant Bondestuen

DAMETØJ & BRUGSKUNST

- hyggelig dansk & italiensk familierestaurant

Åbent:

Tirsdag-fredag kl. 14.00 - 22.00 Lørdag-søndag kl. 12.00 - 22.00 Mandag lukket

Ring og bestil bord Vi arrangerer selskaber af enhver art - også “ud af huset”- Tlf.: 46 78 91 22 Bygaden 51 4040 Jyllinge - bondestuenjyllinge.dk

Få nyhedsbrev, send en mail til: mbc@westi.biz

78’er Klubben - nostalgi og minder - og gratis adgang til lakplade-musik Holder du af musik fra gamle dage, er det måske noget for dig at være med i 78’er Klubben. Det er helt gratis og uforpligtende, og er du med, får du hver uge tilsendt en mail med ca. 20 numre, som du kan vælge at høre (og evt. gemme), hvis du har lyst. Har du lyst til at prøve at være med, så send en mail til 78@teatermusik.dk om det.

Se mere om 78’er Klubben på www.teater-musik.dk/78 26


Søndag 8. december kl. 15.00 i Hellig Kors Kirke

Stemningsfuld Julekoncert med Julie Berthelsen

Hvis julestemningen ikke har indfundet sig, så er det en sikker vej at sørge for billet til denne koncert!

Julen er det tidspunkt på året, hvor vi alle sam­ men kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinan­ den dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden, og hvor godt vi har det. Med julekoncerten vil Julie Berthelsen bidrage til, at julemåneden bliver i denne ånd, og at vi, specielt i julen, husker disse ting. Julie Berthelsen har opbygget en koncert, der rummer varmen omkring julen, en intim og smuk vokalbaseret julekoncert, akkompagne­ ret af hendes dejlige orkester. Hun har valgt sange fra Danmark, Grønland og resten af ver­ den. Hun vil synge julen ind med noget gam­ melt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt med nogle mindre kendte, men særlig smukke julesange. Vi skal tættere på hinan­ den med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette jule­ stemning. Julie har længe drømt om at lave denne julekoncert – og med hendes store erfaring i at skabe en stemningsfuld ramme omkring julen, så er tiden inde nu.

27


Få en hel familie-juletur ud af det ... Kom i god tid inden forestillingen om Julemandens gave starter. Op til 1 time før forestillingens start vil der være åbent for publikum i Gulddysse Kulturgårds skovlænge.

børnene. Der vil også være kaffe/te og kage. Juleoplevelsen kan evt. yderligere kom­ bineres med en tur igennem Gulddysseskoven, der ligger lige ved siden af Kulturgården.

Her vil der til meget rimelige priser være mulighed for at købe dejlig julestem­ ning i form af gløgg og æbleskiver til de voksne og saftevand og æbleskiver til

Gulddysse Kulturgård Arbejdende værksteder Udstillinger Lokaleudlejning - til kulturelle formål Kom og vær med - som aktivt medlem eller interessemedlem

Se mere på www.gulddyssegaard.dk - og på Facebook ...

Gulddyssevej 70, Gundsømagle, 4000 Roskilde - mail: formand@gulddyssegaard.dk

Fra sæson 2018/2019

I sidste øjeblik Juletrolderier

Musik & Eventyr

28


Lørdag 14. december kl. 15.00 og kl.16.30 på Gulddysse Kulturgård

Julemandens Gave De to nisser, Pjanke og Pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner, og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke ”Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver julemanden en julegave?” Han giver gaver til alle børn i hele verden, men ingen tænker på, at julemanden måske også ønsker sig en julegave. De bliver enige om, at de vil lave den flotteste, sejeste, ”juleste”, ”nisseligste”, ”fantalistiske” gave til julemanden, så han kan blive rigtig glad til jul. De går i gang. Gaven udvikler sig på ”pusseløjerligste” vis. Hvad de ikke ved er, at det lille juleegern Pippelip er fulgt efter dem. Hun skal nok få lavet rav i julehulen. Hvad mon julemanden ønsker sig allermest? Hvordan laver man i det hele taget en gave til nogen? Får de brug for hjælp?

Medvirkende: Thomas Larsen og Lise Junggreen Manuskript og instruktion: Nina Christrup Musik: Chris Skytte En rytmisk, pudsig, interaktiv og hyggelig julefore­ stilling for de 2-6årige og deres forældre/bedste­ forældre.

Forslag til en dejlig kalendergave, som de små aldrig glemmer. De voksne kan nyde ungernes glæde ved mødet med nisserne, det kan også være en uforglemmelig op­ levelse for de voksne Produktion: Louise Schouw Teater

29


www.cac-certificeret.dk

SPAR 20 %

på stort service og 2-lags rustbeskyttelse BASIS SERVICEAFTALE

Fra

189,Pr. måned

Opret en serviceaftale på www.jscarline.dk

Fra

58,Pr. måned

HJULSKIFTAFTALE • Hjulskift inkl. dækopbevaring - et skift pr. sæson (Gælder ikke varevogne)

• Gratis lapning

(Gælder ikke hvis dækket skal skiftes som følgeskade af punktering eller lignende, og hvis dækket ikke kan lappes. Gælder ikke varevogne)

Bygmarken 9a 3650 Ølstykke Tlf: 43 43 06 53

*Se hvad et stort service indeholder på www.jscarline.dk

• Stort service ifølge JS Carline* • Garanteret 10 % rabat på alt værkstedsarbejde og reservedele, som ikke er omfattet af serviceaftalen • Gratis opfyldning af sprinklervæske mellem serviceeftersyn • Gratis udskiftning af pærer mellem serviceeftersyn inkl. reservedele (gælder kun halogenpærer) • Gratis lånebil (ekskl. brændstof)

info@jscarline.dk www.jscarline.dk

Godt håndværk til alle biler

www.teknicar.dk

30


Lørdag 25. januar kl. 16.00 på Jyllinge Skole OperetteKompagniet præsenterer Nytårskoncerten

Det’ lunt i nat danske operetteperler

Danmark er et Operetteland med stort O! Efter tre store titler fra det wienerske re­ pertoire (Csárdásfyrstinden, Den Glade Enke og Flagermusen), byder den kom­ mende sæson på vores egen populære sangskat. I alle danske hjem samledes man om radioen og nød underhold­ ningsmusikkens opblomstring og dati­ dens store stemmer.

Et indtagende scenisk rum – de smukkeste kostumer og rekvisitter – dansetrin, en masse musik, sang og lystigt spil fra nogle af de fineste kunstnere, vi har herhjemme lige nu. En smuk skuespillerinde tager sig af Dyveke, og en fortælleglad konfe­ rencier af de mange anekdoter, der er fulgt med historiens vingesus!

Det var en gylden epoke, og den dag i dag minder den os om, hvad de ro­ mantiske toner stadig kan gøre ved os. OperetteKompagniet vil være budbrin­ ger for en folkekær kulturarv, som der er mere brug for nu om stunder end no­ gensinde.

OperetteKompagniet ønsker at takke for den varme modtagelse, vi bliver mødt med af jeres talstærke publi­ kum i forbindelse med vore forestil­ linger. Der er traditionen tro kransekage og ”bobler”, som vil stå på borde i foyeren til pausen.

Medvirkende: Signe Asmussen, Vibeke Kristensen, Jens Søndergaard, Thomas Peter Koppel, Denise Wencke Gjernøe, Perlekvartetten under ledelse af Carol Conrad

De er der alle sammen: Livets glæder, Musens sang, Alene med en yndig pige, Alle går rundt og forelsker sig, Du gam­ le måne, Lille du, Stemningsmelodien, Glemmer du m.fl. Du får national-operetten Farinelli af Emil Reesen, og også hans Gadeprinsessen. De bedste hits blandt Normann Andersens i alt 900 melodier, Lumbyes Champagnegalop, som man aldrig har hørt den før.

31


Teatersalen I teatersalen på Jyllinge skole er der hæ­ vede stolerækker, så der er fin udsigt til scenen fra alle pladserne. Teatersalen og -scenen opfylder alle kra­ vene fra de professionelle turnéteaterproducenter.

En GTM aften giver glæde og livskvalitet ... CLIFF’s AUTO

Møllehaven 1 D 4040 Jyllinge Tlf. 48792413 / 20892413 www.cliffsauto.dk

TRYK PRINT SKILTE & MEGET MERE

GRAFISK FULL-SERVICE VIRKSOMHED MED DTP/ PREPRESS, TRYKKERI OG BOGBINDERI

Nordmarksvej 49 · 4040 Jyllinge · 46 76 07 00 · www.elindco.dk

Kim Dehn Auto

PE offset A/S · Tømrervej 9 · 6800 Varde T +45 76 95 17 17 · www.peoffset.dk

- Faglig kvalitet og høj service

Vi støtter GtM...

Mekanikværksted og skadecenter

Tlf.: Mail: Web:

46 78 97 88 info@kimdehnauto.dk www.kimdehnauto.dk

Spar Nord Roskilde Københavnsvej 65 Telefon 46 35 51 00 sparnord.dk

tættere på

32


Lørdag 15. februar kl. 16.00 på Jyllinge Skole

Modne damer i morgenkåbe -en SPA musikalsk komedie – når den værste ungdom er overstået Vi er på spaen ”The Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren em­ mer af indre fred, balance og selv­ forkælelse. Tre gode veninder mødes for at fej­ re Nora, der fyl­ der 60 år. Hun har inviteret venin­ derne på wellnessophold, en weekend med bløde badekåber, ansigtsmaske og en afslut­ tende gourmet-middag. I idyllen ven­ der kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken.

blikket fra TV2 Charlie og lette røven fra sofaen? Hvor mange børne­ børn må man tale om? Og hvor læn­ ge gider andre at høre på det? Hvordan kan det være at mænd på 60 er meget yngre end kvinder på 40? Er der et liv efter de 60? og ikke mindst: et sexliv? Hvor meget botox skal der sprøj­ tes ind i overlæben, før den skal have sit eget CPR-nummer? Hvad skal man snakke om, når man har været gift i 35 år? Hvordan dater man, når man har været single siden Øresundsbroen blev indviet?

Medvirkende: Sofie Stougaard, Ann Hjort og Pernille Schrøder Manuskript og instruktion: Ann Mariager

Innovationsrebeller og disruption – hvor­ dan forstår man tidens sprog, det ens børn taler?

Instruktion: Pia Rosenbaum En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod, når den værste ungdom er overstået.

Er man en gammel gris, hvis man tænder på 25 år yngre mænd?

Hvordan kan det være, at man engang var ”for meget” – men nu er der ingen, der ser én mere?

Alt dette og meget mere i en festlig og eftertænksom musikalsk komedie. Producent: Landsteatret

Hvordan får man sin mand til at løfte

33


GUNDSØ malerforretning A/S Tlf 4710 0303

GARANTI FOR KVALITET

Alle former for glasopgaver. Autoruder og reparation af stenslag

Kontor og værksted: Lille Valbyvej 2A, 4000 Roskilde

Lyshøjvej 3A, 3650 Ølstykke Tlf. 4710 0303 stigogjesper@mail.dk www.stigogjesper.dk

46 78 71 38

www.gundsoe-malerforretning.dk

God mad ud af huset igennem 34 år Vi er et professionelt Auto- og Skadecenter med mange år bag os. Vi er beliggende på en sidevej til Gulddyssevej i Gundsømagle.

Transportable - 46 73 02 22 Lyshøjvej 3A - 3660 Ølstykke - slagterolsen.dk

VI UDFØRER ALT, BL.A:

Forsikringsskader ● Lakeringsarbejde Autoreparation & serviceeftersyn Airconditionservice SALG AF MERCEDES

Henning Mørkeberg

Zoneterapi & Muskelterapi www.morkeberg-mt.dk

Auto- & Skadecenter Dybendalsvej 21, Gundsømagle 4000 Roskilde, Tlf. 4678 9292

Præstemarksvej 15 4040 Jyllinge

gundso@elkjaergruppen.dk www.elkjaerautocenter.dk Man.-tor. kl. 7.30-16.00 ● Fre. kl. 7.30-15.00

Tlf.: 4673 2022 mail.: morkeberg@mail.dk

27216047

Visitkort Flyers Logo Brochurer Bannere 34


Lørdag 29. februar kl. 16.00 på Jyllinge Skole

Villads fra Valby – sikker i trafikken Medvirkende: Oliver Lundquist, Marianne Bøgelund, Gunvor Reynberg og Allan Helge Jensen Dramatisering: Gunvor Reynberg Alder: 4 – 99 år

Villads bor i Valby sammen med sin mor og far, storesøster Amalie og sin nye ba­ by-lillesøster. Han er en helt almindelig dreng, der sommetider får skældud, men han laver aldrig ballade med vilje.

se på i trafikken, og han har lært at se sig for. Men når man er Villads fra Valby og sprængfyldt med gode ideer, så går det ikke altid som planlagt. Villads figuren er brugt i Børneulykkes­ fondens kampagner for trafiksikkerhed i bogen ”Sikker i trafikken”. Forestillingen byder på musik, sang, sjov og spænding for hele familien. Samtidig en lærerig op­ levelse for vores yngre trafikanter, der fra deres pladser får lov til at hjælpe Villads, så han kommer hjem igen i god behold.

En dag beslutter han sig for, at han vil hjælpe sin mor med at købe ind. Det skal være en overraskelse, så han fortæller hverken hende eller far om det. Hans bedste ven Frida, vil meget gerne med, så mens Villads’ mor sover til middag med lillesøster, lister de to venner ud af huset. Villads ved godt, at man skal pas­

Iscenesættelse: Louise Schouw

35


Gundsø Auto Hovedgaden 16. 4000 Roskilde. Tlf. 4673 0625. www.gundsøauto.dk

Jyllinge Centret 6, 4040 Jyllinge

tlf. 4673 3004

-bare bedre bilværksted

www.jyllinge-fysioterapi.dk Nordisk Cykler Jyllingecentret 43 4040 Jyllinge nordiskcykler.dk tlf.: 4675 2010 og 6081 3755 nordiskcykler@hotmail.com

Bygaden 20 Jyllinge Tlf. 4678 9868

PAPILOTTEN

Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge, tlf.: 46 78 80 11 info@hotel-sofryd.dk www.hotel-sofryd.dk

www.vikingmarkiser.dk - tlf. 47107700

Showroom: Dam Holme 7, Stenløse

36


Lørdag 14. marts kl. 19.30 på Jyllinge Skole

2 PÅ TUR En komedie om at gribe dagen

Peter Schrøder og Kurt Ravn spiller to ældre herrer, som nægter at give op, selvom det egentlig er for sent. De er indlagt på hospitalet med hver sin ter­ minale sygdom. De beslutter sig for, at de ikke bare vil ligge og vente på døden. Så de griber dagen og flygter. Med drop­ stativ og iført pyjamas, stiller de op ved nærmeste landevej og blaffer, klar til nye, sidste eventyr.

forladt hende, sætter de sig for at finde ham. Men de ender med at finde en vok­ sen datter, der griber muligheden for at lære sin far at kende. I løbet af den korte tid deres tur varer, erfarer de, at tilfæl­ dige hændelser fører til nye hændelser, som får betydning i nuet. Sådan er livet også. Vi kender endestationen for de to mænds tur, men vejen derhen er fuld af livsglæde og håb for fremtiden.

På deres vej møder de mange forskel­ lige mennesker, spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som påvirker retning og udfald på deres lille udflugt: Da de mø­ der en gravid kvinde, hvis kæreste har

2 på tur, med originaltitlen Moins 2, blev i 2006 nomineret til Molière-prisen som årets bedste franske dramatik. En morsom og rørende komedie. Producent: Folketeatret

Af Samuel Benchetrit Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde Instruktion: Geir Sveaass Forestillingen er uden pause, men der bliver lejlighed til at få en snak med skuespillerne bagefter.

37


Café Jyllinge

GI’ DIN KROP EN CHANCE - GÅ TIL

AFSPÆNDING - BEVÆGELSE

Smørrebrød ud af huset

46 73 01 61 26 92 55 78 Jyllinge Centret 17

Afspændingspædagogisk Aftenskole - APA

VIVI HILL

Jyllinge Centeret, 4040 Jyllinge Telefon 46 78 91 27 www.panasoniccenter.dk

Bygaden 51 C · 4040 Jyllinge Tlf.: 4676 0295

v/ statsaut. fodterapeut

Telefon 20 81 15 01 www.apa-afspaending.dk

BYGADEN 51B · 4040 JYLLINGE

4676 7017

WWW.HAIRCOMPLETE.DK

ÅBNINGSTIDER:

TAK !

Butik: Mandag-lørdag kl. 8.00-20.00 Søndag kl. 8.00-18.00 Kiosk/Bager åbner alle dage kl. 6.30

GTMs mange annoncører er en stor og meget værdsat hjælp til at kunne holde billetpriserne nede. 1000 tak for denne støtte!

HUSK MEDLEMSMANDAG

Støt vore annoncører De støtter os!

38


Lørdag 4. april kl. 16.00 på Jyllinge Skole

Elverhøj

mod sin vilje, giftes med jomfru Munk, (det forbyttede barn), det har Kong Chr. 4 befalet. Kongen hører om sagnet, der siger, at han ikke tør gå over åen og ind i Elverkongens rige. Men kongen går over åen med ordene: ”Vel er jeg ikke Cæsar og vel er dette ikke Rubicons bølger, men dog siger jeg: ”Jacta est alea” (ter­ ningerne er kastet).

- men tonen er lav

Grev Walkendorf har ladet to børn bytte for egen vindings skyld. Han udgiver sin spæde broderdatter for at være Elisabeth Munk. Og en bondekone får mod en net sum penge den lille Elisabeth i sin va­ retægt. En aften efterlader hun den lille ved Elverhøjen. Mor Karen kommer forbi og tager barnet med hjem til sin fattige hytte. Den adelsfødte Elisabeth opdra­ ges nu i den fattige hytte som Agnete.

Således er plottet i den oprindelige fore­ stilling. Figaros opdaterede udgave af Elverhøj får stort set samme dramati­ ske forløb. Men i den af Lisbeth Kjærulff, Rasmus Krogsgaard, Hans Dueholm og Allan Dahl Hansen (kraftigt) reviderede udgave, er der udover de allerede ind­ lagte sange tilsat mere musik og komik. Og så kan det heller ikke undgås, at en vis kendt forbryderbande blander sig i handlingsforløbet.

Hun vokser op til at være en smuk jom­ fru, og rygterne på egnen sætter hende i forbindelse med elverfolket. Ved højen har hun mødt den ædle ridder Ebbesen, som forelsker sig i hende, men han skal,

Der er grinegaranti på denne forestilling! Produceret af Figaros

Instruktion og medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Rasmus Krogsgaard og Allan Dahl Hansen Manuskript: J. L. Heiberg, Kjærulff, Dueholm og Krogsgaard

39


Køkkenet lukker kl. 20.45 Mandag lukket

1688

ANNO

Bygaden 30 · Ganløse 3660 Stenløse Tlf.: 48 18 30 01

Mere end god mad Kim Hammelsvang Martin Knudsen Liselotte Krogager

Revy & Menu fra kr. 499,www.ganlosekro.dk 40


Lørdag 18. april kl. 16.00 på Jyllinge Skole

Den Grønlandske Mand Forestillingen hedder i Grønland ”Angutivik”. Den bygger på to års inter­ view med grønlandske mænd i Grønland og Danmark. Den underholder, rører og rykker ved vores syn på den grønlandske mand. Det er en nutidig, kærlig, ærlig, direkte og livsbekræftende forestilling.

De fire skuespillere, som er fra det Grønlandske Nationalteater, kombinerer maskedans med monologer, dialoger, performance art og dans. Teksten emmer af troværdighed, har hu­ mor og tør være skarp. Og en tekst, hvor man slipper succesfuldt af med at kunne sige rigtig mange ting, som i andres regi ville falde til jorden som platheder. Her lytter vi til det, som fortælles, gribes af det, og det får dybder og dimensioner.

Forfatter: Niviaq Korneliussen Medvirkende: Hans-Henrik Suersaq Poulsen, Miké Thomsen, Klaus Geisler og Kristian Mølgaard

”Den Grønlandske Mand” er en gave til publikum. Som scenekunstoplevelse får man teater, der med kunstens enkle og velovervejede greb udkrystalliserer og griber livet i al dets storhed, ufattelig­ hed og værdi.

I scener med musik, dans, fysik og mo­ nologer portrætterer skuespillerne den grønlandske mand og hans liv i dag. Forestillingen beskriver manden på ny og rejser dybt ind i hans sind, seksuali­ tet, forfædre, hans kampe og hans kær­ lighed til naturen, til storbyen og til kvin­ den.

Denne forestilling er en helt unik ople­ velse! Producent: teater Freeze Productions

41


Forestillinger hos Roskilde Teater GTM-Gundsø Teater & Musik samarbejder med Roskilde Teater Det betyder bl.a. at et GTM-medlemskab også gælder som medlemskab af Roskilde Teater

SEPTEMBER

APRIL

Sydhavn Teater: Marienborg nej tak André Andersen: Heksejagt Det Flydende Teater: Danner Granhøj Dans: An Eve and an Adam

Don Gnu: Human in balance OperetteKompagniet: Det' lunt i Nat Figaros: Elverhøj

Børneteater

OKTOBER

OKTOBER

Det Kongelige Teater: Adressaten ubekendt Teatret Møllen: Svejk i anden verdenskrig DK Turné Teater: Jorden rundt på 80 dage Folketeatret: Jordens indre Danig Performing Arts Service: Meaninglessness Det Olske Orkester: Salt

Teater My: Jeg kan huske alting 2-5 år Refleksion: Luk op 1-3 år

DECEMBER Teater Next: God jul, Cirkeline 3-8 år

JANUAR Randers Egnsteater: Ofelias skyggeteater fra 6 år

NOVEMBER

FEBRUAR

Folketeatret: Troen & ingen Café Liva: Ryg - en sorgmunter cabaret Bådteatret: Jernring Folketeatret: Så længe mit hjerte slår

Patrasket: Søndag 4-6 år Den Jyske Opera: HjerteLyd 0-2½ år Arthotel: 1-2-3-nU 0-3 år Teatret St.tv.: Mariehønen Evigglad 2-5 år

JANUAR

MARTS

DECEMBER

Randers Egnsteater: Sokken 1½-4 år Limfjordssteatret: Vred 3-8 år Gruppe 38: Den lille Sonate fra 6 år

Teatret Fair Play: Soldaten Thurø Musikteater: Berlin Mærkværk: Stræber Mungo Park Kolding: Hva' så Europa

SPILLESTEDER

FEBRUAR

Lynghøj Teatersal, Lynghøjen 107, Svogerslev Laboratoriet, Rabalderstræde 10, Musicon Gimle, Helligkorsvej 2 Ramsømagle Forsamlingshus, Syvvejen 29, Gadstrup Byens hus, Den gamle byrådssal, Stændertorvet 1 Kunstsmedjen, Bagtæppet 8, Musicon Salen på HTX, Pulsen 4 Kapellet Sct. Hans Have, Bistrup Alle 36 Lo Specchio, Eriksvej 40

Folketeatret: Skatteøen Teater Next: Doppler Holbæk Teater: Rost til skyerne Limfjordsteatret: Træt lever tungt hjerte

MARTS Glimt: Dans med mig Dansk Danseteater: Nattergalen Musical Danmark: Let it rock Det Dramatiske udgangspunkt: Jantedrengen Park Teater: Driving Miles Teater freezeProductions: Den Grønlandske Mand

Se datoer m.m. på: roskildeteater.dk

42


Lørdag 25. april kl. 15.00 på Jyllinge Skole

Sæsonafslutning

med billetbestilling til sæson 2020/2021 samt underholdning Sæsonen 2019-2020 afsluttes med en offentliggørelse og præsentation af næ­ ste sæsons program. Det bliver en hyggelig eftermiddag for GTMs medlemmer, som får førstehånds kendskab til indholdet af GTMs 46. sæ­ son 2020-2021. Der vil være gratis adgang for medlemmer, men husk at hente en billet på gtm.billetexpressen.dk eller bestil den på tlf. 40 71 11 75. Herefter er der ønskekoncert med Musik fra din barndom.

Baren vil være åben med det sædvanli­ ge indhold af vin, øl, vand m.m. til vores lave priser.

Musik og sang fra din – og dine foræl­ dres – barndom spilles, og du kan være med til at bestemme, med hvilke sange der skal være et mindeværdigt genhør.

GTM byder traditionen tro på gratis kaffe og kage under præsentationen. Der bliver rig mulighed for at snakke sammen om de forestillinger, man vil se i den nye sæson, ligesom der er mu­ lighed for at bestille billetter på stedet. Skemaerne med bestillingerne af billet­ ter bliver nummereret i den rækkefølge, de bliver afleveret til de billetansvarlige.

Leif Druedahl fra 78’er Klubben kommer med over 25.000 lakpladeindspilninger, hvor tilstedeværende får deres musikøn­ sker opfyldt, samtidig med at der fortæl­ les lidt om de gamle grammofonpladers historie. Bl.a. grammofoner fra 1920’erne, 1930’erne og 1940’erne bliver benyttet.

Skemaerne vil blive indtastet i nummer­ rækkefølge søndag d. 26. april fra kl. 10.00, når der bliver åbnet for billetsalg på gtm.billetexpressen.dk

Det bliver en hyggelig tur ned ad ”min­ dernes sti”, hvor de store stjerner fra ti­ den op til omkring 1960 kommer op til overfladen igen.

Alle får samme mulighed for køb på gtm.billetexpressen.dk fra søndag kl. 10.00.

Baren vil være åben til ca. kl. 18. God fornøjelse! GTMs bestyrelse

43


GTM Kalender 2019-2020

side

31.08. Generalforsamling m. underholdning, Isabel.......................................................5 14.09. NaboKrig.......................................................................................................................7 19.-22.09. Oplevelses-, Opera- & Koncerttur til Berlin..................................................9 05.10. Dario Campeotto.........................................................................................................13 19.10. Jorden rundt på 80 dage..........................................................................................15 09.11. Jordens indre................................................................................................................17 23.11. Dansk, danskere med spisning................................................................................25 08.12. Julekoncert m. Julie Berthelsen...............................................................................27 14.12. Julemandens gave.......................................................................................................29 25.01. Nytårskoncert, Det’ lunt i nat..................................................................................31 15.02. Modne damer i morgenkåbe...................................................................................33 29.02. Villads fra Valby - sikker i trafikken.......................................................................35 14.03. 2 på tur..........................................................................................................................37 04.04. Elverhøj.........................................................................................................................39 18.04. Den grønlandske mand.............................................................................................41 25.04. Sæsonafslutning og ønskekoncert m. billetbestilling.......................................43

Billetter: Køb dine billetter online på nettet: gtm.billetexpressen.dk Billetbestilling på: billetter@teater-musik.dk eller på GTMs billettelefon 40 71 11 75 Øvrig kontakt til Gundsø Teater- og Musikforening: formand@teater-musik.dk

GTMs motto: Scenekunstoplevelser af enhver slags og for enhver smag - i en hyggelig atmosfære - fra du kommer til du går ...

Profile for Bay Grafisk Bureau

Gundsø Teater- og Musikforenings katalog 2019/2020  

Gundsø Teater- og Musikforenings katalog 2019/2020  

Advertisement